Sziasztok!
Húh lányok milyen szépeket alkottatok, gratu!
Toffi, azért a takaróról dobhatnál egy picit többet mondó képet is
, ok hogy nagy, de legalább egy részét muti
és
köszi a felajánlást, de már intézkedtem füzet ügyben, aranyos vagy
Jaj, már nem emlékszem ki kérdezte, hogy ropit eszik-e Bence
, de a lényeg, hogy azt is alig, egész nap kb. 10szál ropi, egy negyed sós perec és pár falat pogácsa volt a menü
és ez így megy hétfő óta, egyre sovibb az amúgy is sovi fiam
Én vele szolidarítva alig eszem, és nem is hiányzik, csak egy kis meleg kaja, de most az nem aktuális több okból sem...
Miszike,
gratula az ebihalacskához!!!
szalvik ráérnek, ezért ne korcsolyázz, majd ideérnek egyszer
Maci,
Roni milyen kis ügyesen felöltözött
, bár gondolom alvásnak jobban örültél volna.
Csucsuka,
gratu a fantasztikus eredményekhez!!!
ééés szeretném elkérni a sopszka salid és a mikibulin megkostolt többi sali recipéjét is és a méteres sütidét is, de jöhet bármi más is, ki vagyok éhezve
Leszter,
nyugi, elhiszem, hogy most kikészít, hogy nincsenek ott a ruhák és a szekrény sem, de ettől még ki fog bújni a babóca és minden rendben lesz, tudod Te is.
Mikor Bencét vártuk, a 32.héttől a 36.ig kórházban voltam, csak utána mostam vadul a ruhákat, szekrényünk nem volt, úgyhogy a kiskádban és dobozokban voltak a vasalt ruhák, és mivel nem ment egyszerre a mosás+vasalás még 10perces fájásokkal is vasalgattam, hogy kész legyek.
Ez így most viccesen hangzik számomra, akkor örjítő volt, de volt valahogy, és Te is megoldod, max. vesztek néhány rugit, amíg a többi megkerül.
Fel a fejjel és engedélyezz magadnak vmi fincsit.
Norka,
jaj ez a füles story nem vmi jó, drukk, hogy hamar túllegyetek rajta.
Sofka,
hú de izgi, nagyon drukkolok és várom a híreket, ügyes legyél!
Gombóc,
szép volt a szülésed, gratu!
Drukk, hogy Nándinál is véget érjem már ez a hányásos dolog.+++++
bocs, hogy nem vagyok képben: szopizik vagy cumisüvegezel??? Barinőm kislánya is nagyon bukós és van hogy akár 50-70ml-t is visszabukik
az első lánya is ilyen volt, úgyhogy neki ez már nem új, de attól még kiborítja, mást nem tudok mondani, mint kitartást!!!
még akartam ezt+azt, de már nem emlékszem
megyek inkább elteszem magam holnapra...
Jó éjt! pusza,
Timici