Sziasztok!
Dia: Áron szép kis pasi, sulis eredményeknek meg eddig is gratula!
Clárika: rosszul látom, vagy Rékus tényleg hasonlít tesód lánykájára?? De egy a lényeg: tünemény és látszik, hogy mennyire okos! A haja: hát igen, bomba nő már most.
Tündi: Zoé ennyit mond már?
behalok, kíváncsi lennék élőben milyen, ... régen láttalak titeket-is!!
ááááá csak úgy süvít a szél....
Évi: este jöttem ide olvasni, híreket, de akkor javul a helyzet... ennek örülök! És remélem minden rendben lesz és így is marad!
Claire: mennyi gyerek
gyerek-sereg
de annyira látszik hogy a kicsit, hogy össze vannak szokva aképen is... vagy csak ülnek ott mindig ilyen szépen együtt?
Bekri: munka miatt le a kalappal! Fiúk remélem meggyógyulnak hamar!
Ircsi: a konyha nagyon jó és hát Chloé is NŐ már
)) Gergő is pakolja a konyhát, de lehet nem lenne elég fiús neki egy játék konyha
... márciusra meg egy kalappal!
Sucer: sajnálom a szopit
Bölcsi: van vm feltétel, hogy a gyereket mikor, hogy lehet vinni...( család kezd nyúzni, hogy majd Gergőt bölcsibe kellene vinnem, szerinted is??? ) Ilang meg csúcs csaj, ha ilyen bizit visz haza!!!
Évi: kihagytam, ha összejön, jövő héten is ott leszek Pécsen, sőt, sokat anyuméknál ( Clárika közelében), mert tanítási gyakorlatra kell mennem a Babitsba.... meg ugye majd kedden dokihoz... szóval lehet összejöhet egy tali, ha jó nektek... de jöhettek hozzánk is csak ha jövő héten is ilyen car idő lesz, akkor nem akarlak benneteket oda rángatni a messzibe!
Gergő meg anyája:
- Gergő 12 kg és 80 cm... nagy nagy gyerek
- 15 hós oltást 16 hósan kapta de eddig kopp kopp semmi baja
- nálunk semmi beszéd, de mindent megért: wawa ( kutyára), tütü (autóra), kuku (tyúkra), koko nem tudom mire mondja... hiába mondom neki , ő nem mond semmit ... remélem azért a be-nem-álló-szájú-anyja mellett egyszer ő is megszólal
-január 28 óta megy!!!!! elmentünk úszni, látta, hogy mennek a többiek, azóta megy! Előtte január 21én már tett 10-20 lépést itt Keszthelyen, de egy hétig csak mászott... de tutti régóta tud menni egyedül is csak a kezemet lehet igényelte , nem tudom
- suliban a félév teljesítve
- új félévben már volt egy hét suli
- millió feladat és hát év végén a záróvizsga meg portfólió ( ez az újítás hogy nem diplomamunkát kell írni)
de nem adjuk fel...
- uram állása hol ilyen hol olyan, úgy érzi, hogy a vezetőség már ki-ki akarja tenni...
jó sokat írtam elnézést...
egy kép:
---> Donald száj