Új privát üzeneted érkezett!

Enyém most jött fürdésből,megyek is,megölelgetem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nagy puszit küldünk neki!

Chloe alszik, ha felkel és nem esik az eső, megyünk hintázni, csúszdázni... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi :lol: :lol: :lol:
Drukkolok nagyon!!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Sucer:Köszönöm ari vagy :)
Igen-Tibivel minden okés
Bár történt egy tragédia ,de úgy néz ki erősen viseli ...amúgy teljesen rendben van minden.
Gerivel kapcsolatban a rajzfilmfigura neve miatt már szétvet az ideg...ennyire nem lehetek buta hogy nem jut eszembe....na de mindegy :)
Szopit sajnálom :(
Ilangnak nagy nagy Gratula!!! :)

Nálunk a 1.5 éves oltás nem okozott lázat,csak bedurrant neki rá 2 napra....pedig maszíroztam amikor megkapta...csak az itthoni borogatás maradt el :( szerintem ez volt a durranás oka :(

Évi-nyugi....bízunk benne hogy minden OK. :)
bár én nem értek ezekhez(amiket írtok-de drukkolok ezerrel)!

Nagyobb lakás tényleg ránk férne :)

Sajnos a több hónapot nekem sincs időm végigfutni-így csak "betársultam" az aktuális témához. :)

Mindenkinek kellemes hétvégét-aki teheti menjen szánkózni(ha nincs nagy hideg) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Itt hó egy száll se.....igaz elkezdett szállingózni, de aztán meggondolta magát.

Van 18 hónapos oltás??? Nem szólt a védőnő..... :roll:

Sucer szopit sajnálom. Remélem már mindenki meggyógyult nálatok is.
Mit tanulsz? És hol fogsz dolgozni? Visszamész a régi munkahelyedre?

királylány

Nálunk most reggel kezdett esni, és most erősen havazik azóta!
Joni kinézett az ablakon, nyúlkált, mutogatott kifelé, és mondta, h "adá, adá", meg akarta volna fogni :lol: . Lehet, h du kimegyünk kicsit havazni.
Csillag! Én már írtam párat, egyik sem volt jó? Ilyen haja volt a Tin-tin-nek, képregény+rajzfilm., pl.

Évi! Drukkolok! Nézz utána, de ne aggaszd magad a pajzsmirigy témán, a stressz csak árt! kérdezz rá, szedd be a gyógyszert, és NYUGI!!!!

Claire
claire

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ez jó :lol: :lol: :lol:
claire

barnázok,remek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi
:cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Annyira nem illene emellett elvetélni,nem...?
Kép
és csak végigasszisztálom...?...max az utrotól lesz egy újabb MA...?.... :cry: :cry:

evilany

Egy újabb HCG-s vérvétel?
Utro mellett is simán megjöhet a menses... lehet mellette AB...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lehet, hogy kevés az Utro, kellene progeszteron injekció, vagy sárgatest működés fokozásra (Choriogonin, Ovitrell...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Most emeltem az utrot,holnap du.doki.Ennyit tehetek...
Nagyon,nagyon nem tudok bizakodni. :cry:

evilany

Ha ez sem sikerül,akkor szünet,roló lehúz.Ez már így is az utolsó utáni alkalom volt.

evilany

Évi
Egy feles!!!! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok! :)

Szoktam olvasni, de bevallom őszintén lusta voltam írni! :(
Mi jól vagyunk, a náthánkat (brutál köhögéssel együtt) leszámítva.
Gyermekem egyre nagyobb és huncutabb! :) Okos, egy kis activity bajnok :) Nem beszél. Leragadtunk a :szia, hát szia biabiabia, köszi, ez, az, büdös, iszi szavaknál. Látom h akarja mondani, mégsem teszi,.....
Anti már 4. hete van kinn, kicsit kivagyunk már, főleg, hogy jött a hó, voltunk szánkózni tegnap, s sajnos ebből is kimaradt.... :(
Nem egyszerű......
Réka már lassan 2 hónapja nem hajlandó este a saját ágyában elaludni, ami addig sose volt probléma. Fürdés után felöltöztettem, s betettem a kiságyba, egy hang nélkül elis aludt. Most..... nem. Hisztihegyek. Este elalszik mellettem az ágyban, átviszem, kb fél óra múlva radar kapcsol, s jelez, hoppá, hol is vagyok? -üvöltés, bemegyek, kijön az ágyból, megfogja a kezem és bevisz a szobámba, bebújik az ágyba és magára húzza a takartót....
Most hogy betegek vagyunk, nem viszem át este. Éjjel ébredtem, s látom mincs mellettem a gyerek..... körbenéztem, s a szobájában az ágyában aludt :shock: remélem megoldódik az alvás mizéria. Nincs ellenemre, hogy mellettem alszik, de ha hazajön Anti, akkor kellemetlen..... :oops:

Évi
Csuriban a kezem, hogy minden rendbe legyen!!!!!!!

Barbcsi
Tök izgi, hogy végre a sajátotokba költöztök, édes hármasban. Már várom a képeket! :)

Dia
Nem semmi amit csinálsz, emelem kalapom. Jó teherbírásod van. :shock:

Ircsi
Örülök, hogy jól érzitek magatokat ott! :) Remélem sikerül majd a kistesó is! :wink: :wink:

Woody
Sajnálom, hogy nem sikerült most a baba! csuriban a kezem a következőhöz! :wink:

Most egyszerre ennyi jutott eszembe, vagyis maradt meg, majd még jelentkezem.

Pár kép Rékusról:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Segít takarítani :)

Kép Térdéig ér a hó :)

Kép

Kép Első szánkózás

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika
Rékus gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apa nélküliség nagyon rossz lehet... inden elismerésem nektek! Én nem bírnám :oops:

Jó nagy hó van! Valahogy nekem nem hiányzik... Itt most az eső esik...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi
Nekünk sem hiányzott :lol: , jól megvoltunk nélküle, de ha már van..... :wink:
Rékának nem igen tetszik, megfogni nem hajlandó, na meg a hóba lépkedni se.....

Az autót is mellőzöm, fosok, hogy megint belecsúsznék egy nagyobb járműbe..... (megfogadtam, bevásároltam egy pár napra, nem kell mennem sehova, max szánkózni :) )
Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika
Igaza is van Rékusnak... nem jó dolog a hó! :oops: :?
Chloe sírt is, mikor még Heidelbergben voltunk és esett a hó...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tomi rettentően tud szenvedni ha ki kell menni,
Kép
nemám szánkózás vagy hóangyal...háhá igazi nyári gyerek.

evilany

De jó, h jöttél Clárika, már hiányoltalak! Apa :( . Rékus :D nagyon cuki!

Enyémek ma másfél évesek, nagyon jó fejek., a beszédben ők sem jeleskednek. Nonó még mindig nem hízik, most csúnya színű hasmenése is van, kicsit aggaszt a dolog. Egyébként jókedvű, mozgékony, stb. (8,47 volt ma reggel :shock: )Ádám fiam Pihécskének hívja! Jonó egy nagy huncut, néha odacsap Nonónak, kihasználja az erőfölényét (11,23 kg), de általában jól elvannak együtt, megosztoznak a dolgokon, megsimizik egymást, stb.
Alvás: én is előbb-utóbb ott kötök ki náluk, és ha kijövök, "bejeleznek"!

Évi! Hajrá!

Claire
claire

Sziasztok!

Évi, drukkolok és izgulok.....
Woody, miattatok is......

Mares, nektek gratula!

Chloe és Réka nagyon helyesek, tiszta önállónak néznek ki a képeken.

Évi, Bálint is tipikus nyári gyerek... Fázós :-) De már sokat fejlődött :-)

Sucer, pont a napokban gondoltam rátok, hogy merre lehetsz...

Munka nekem is elkezdődött január 18-án. Kevesebbet tudok jönni. Anyáék és anyósomék sokat segítenek a gyerekekkel.

Bálint sokat dumál, de hát ezt látja a tesójától :lol: Oltás tolódik, mert mindketten köhögnek. Kristóf oviba sem megy. Remélem, a farsangi mulatságra meggyógyul... :roll:

bekri

Claire
És milyen magas Nono?
Holnap reggel megmérem én is Rékust, bár szerintem most pofásodik..... (szerintem ő sincs még 9 kg)

Mares
Gratulálok a kistesóhoz!!!!!! :wink:

Clárika
Kép
clárika

Azt nehezebb lemérni, 1 hónapja kb 75 volt, a 74es cuccokat bátran hordja még, olyan 75-77 forma lehet! (És még mindig alig van hajuk :lol: :lol: )

(Majd Rékushoz is bejelentkezünk parókára)

Amikor Apa ilyen sokáig nincs otthon, utána hogy fogadja Réka? Inkább idegenkedik, vagy inkább a nyakába ugrik?

claire
claire

sziasztok!

élünk mi is, pörögnek az események, most még nem mondok semmit, de a héten pontot teszünk a dolgok végére, és remélem jó hírekkel jövök... :wink: hú, de titokzatos vagyok, de nem akarok semmit elkiabálni...

Évi drukkolok nagyon! +++++++++++++++++++

Woody sajnálom! a következő biztos sikerül!!!

Clárika Rékus csodaszép!

Ircsi nagyon édes a kis Katus is! (bocsi, de nekem már csak Katus marad)

Sucer igen, itt vagyunk már a környéken, csak zűrös minden most, ezért nem is keresem a "helyieket"... majd ha letisztulnak a dolgaink, szeretnék mindenkivel talizni...

Barbcsi hogy álltok???

Dia gratulálok a vizsgákhoz, ügyi vagy!!!

Nálunk: Zoé mostanában nem hízik, sajnos Pécsen felejtettem a kiskönyvét, így nem tudom elvinni tanácsadásra megméretni, de sztem 2 hónapja nem hízott...
viszont egyre többet beszél, szinte minden nap mond új szót, sőt 2-3 szavas kezdetleges mondatokban is kifejezi magát...
már ragoz is, amikor teregetek, sorolja, hogy melyik ruha kié... (apáé, anyáé, mamáé, babáé...)
van egy-két bonyolultabb szava is:
edőlt (eldőlt)
emete (elment)
lszeszesz (nem elírás, tényleg így mondja, és azt jelenti, hogy leesett)
potyó (porszívó)
mandó (mandarin)
hita-pata (hinta-palinta)
és még sorolhatnám...

puszi mindenkinek, jövök majd bővebben...

Kép
gtunde75

Tündi úgy hiányzol :oops: :?

evilany

Ti is hiányoztok!!! :( :?

Kép
gtunde75

Na sok onlány :lol:

evilany

Holnap negyed 7re megyek az endokrinológus drnőhöz(akit elsőre linkeltél Ircsi)hát igen kérdezte h van e terhesség előtti laborom,igen,2011 április,ahol már 3.2.... :? csak a kutya se... mondta h az is magas a 4.5 meg aztán főleg,mielőbb menjek.Ma este meg doki.
A barnázás mintha szünetelne.Francsetudjamivan.
Sztem a hét második felében elmegyek vérvételre,hcg,a doktornő úgyis biztos küld majd(anti TPO,stb...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2012.02.06 14:41-kor.

evilany

Na hali! :)

Claire
Megmértem Rékát 9 kg kereken. legutóbb volt 76 cm.
Rékusnak már 2x vágtam a haját! :) Sztem nyárig simán lesz hátközépig érő haja! :) Most váll alá ér neki.
Mit szól apájához? örül neki, egyből mondja apa. de én vagyok neki a központi figura.

Tündi
Örülök, hogy hallok felőletek! :)
Kiváncsian várom a részleteket, de sejtem mi lehet! :wink:

Kihagytam a felsorolásból a JÓ szót, azt minden igen helyett használja. Mert ugye mondom neki, hogy mit csinálunk, és a végén visszakérdezek: JÓ?

Meg az oppá van még, szinte mindenre ezt mondom, ezáltal ő is :D esésnél, bármi leesik....

Pápá. Papa, cica.... na azért még jut eszembe :)

Van csomó betűkombináció amit használ dolgokra, pl a kuku (ezt a pufira, pattogatott kukoricára és a kukucs szó helyett is alkalmazza)
Az általa kreált nem helyes szavakat én nem tekintem szónak.
(Az iszi ami úgy hangozhat, de hát iszinek hívom az innivalót, kapós a szlengre a gyerek :D )

Bődület mennyire önálló. Egyedül eszik, nem engedi magát etetni, már elég régóta.
Öltözködik, vetkőzik (hazaérünk leveszi a kabátját, sapkáját, sálat, cipőt).
Kukába kidobja a szemetet, magától is, de kérésre is.
Kérésre elvisz-hoz dolgokat A-ból B-be. (Múltkor anyós a tányér palacsintát adta neki, s behozta nekünk a szobába :) )
Élvezi ha "befogom" a házimunkába :) szennyesét is hozza mikor mosok :)

Clárika
Kép
clárika

Clárika Rékus már régóta önálló, egy percig se csodálkoznék, ha pár hónap múlva már helyetted porszívózna! :D

a szavak, amiket tisztán kimond (r=j) és érti is a jelentésüket:
mama, papa, apa, anya, kaka, pisi, cici, Pepe (a kutyánk), tej, tea, maci, paci, boci, cica, csacsi, puszi, poci, bácsi, néni, persze, ejnye, szánkó, motor, autó, ajtó, hoppá, Jancsi... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gtunde75 2012.02.06 15:37-kor.

Kép
gtunde75

Jancsi????? na a végén még lebuksz :D

Clárika
Kép
clárika

:lol: :lol: :lol: :lol:
az egyik mesekönyvben a Jancsi és Juliska a kedvence... :lol:

még a "dió" jutott eszembe, most, hogy így a mesekönyvekre gondolok... de biztos van még, amit kifelejtettem...

"még, oda"... na ez a kettő nagyon megy... imád parancsolgatni...

Kép
gtunde75

Clárika! Nálunk is megy napközben néha az apázás: "Apa, apa, pápá"szóval, h elment, és "ott, ott", mutatnak az előszoba ajtóra! az jó, ha várja és örül bneki, de ha itthon dolgozna, egyelőre akkor is te lennél a középpont!NAGYON ÜGYI, BELEVALÓ KISCSAJ!
"ededőde"gyerek (azaz egyedül akar enni, meg mindent, az én voltam anno, de Nonónak is van hajlama hozzá. Mostzanában nálunk is kezdenek szépen egyedül vetkőzni, amíg egyikről húzom le, másik próbálja magáról. Utasításokat tökra értik, egyész bonyikat is, "menj, keresd meg a cipődet a szobában" simán hozza, és mutatja "ába" (lába), vegyük fel!
Teríteni nálunk anagyobbak dolga, de ha ott lábatlankodnak a kicsik, kaonak ezt-azt a kezükbe, hozzák-viszik lelkesen!
Haj: irigy, irigy, én is, lányaim is :oops: :lol: !
Méret: hasonló kis nőcikék. alapból nem parázom miatta, csak most 3 napja hasmenése van, múltkor már kapott egy kis Bvitaminos cuccot, nem akarom, h beavatkozzanak, úgyhogy annyit hízzon, ami megnyugtató!!

Tündi! Várjuk a titokzatos hírek megfejtését!
Jó a szótár!

Évi! Eddigi leletekre nem mondtak semmit, jó fejek, miért kell megvárni, h gond legyen belőle?! De most:Segíteni fognak! Én nagyon drukkolok! Biztos régebben, amikor nem mértek ennyi szintet, akkor is volt ilyen, és biztos nem ment mind el!!!! Lehet, h neked már régebben is ilyen volt!!
Drukk, drukk, drukk!!!!

Claire
claire

Claire,hát simán lehet,Tominál se néztek pajzsmirigyet...a tavalyit házidoki látta,labor ref.tartomány 4-ig van de olvastam h az endokr.dokik 2-ig fogadják el max...

Doki: mondta h ez nagyon kicsi terhesség(igen,tudom,Tominál 84 volt a hcg...)hogy ezt talán még a teszt se mutatja(orra alá dugtam az igen erős csíkokat)akkor h akkor biztos idősebb terhesség mégis(9.napon volt pé,de mit vitázzak) megvizsgált,nem látott vérzésforrást(méhszáj) de ez nem lep meg, kérdeztem mi lehet a barnázás,mondta h bármi :) (amúgy most lekopogom de elmúlt) lényeg,utro kúp 3x1(franc,2 dobozzal írt fel ami csak 20 napra elég!!!) jövő hétfő-kedd UH a klinikán(most nem nézett mert nincs hüvelyi feje és nem is vmi jó a gépe) 2 hét m kontroll nála,ja és persze endokr.doki de az már ugye sinen.És hozzátette h ő optimista de ezt mindig elmondja :))

Gyerkőcik nagyon ügyesek,Tomi szavai,anya,apa (ada de ha figyel,apa) sicc,alma,autó,mama,baba,hattyú,kukac,ez,az,ide,oda,duda,is,nem,angard,kardigán

evilany

hehe! azt, hogy angard ki tanította neki? :D

Kép
gtunde75

Na tippelj :lol: evésnél,egy marok kanál,kardozás....pffffffff

evilany

Sziasztok!

Látom előkerültek az elveszett báránykák :lol:
Jó újra olvasni titeket Clárika, Tünde, Sucer, Bekri, ......

Mikor nem vagyok akkor örög a topic, bezzeg ha ráérek...... :lol:

Áron 85 cm és 11.13 kg 8) Hát enni szeret..... :lol:

Évi drukkolok, hogy minden rendben legyen :)

Limo?

Rékus nagyon nagy csajszi :D Hát férj nélkül ennyi ideig nem bírnám, le a kalappal Clári...

Tünde ne máááár, kifúrja az oldalamat a kíváncsiság :oops: :lol: Örülök, hogy jól vagytok.

Katus is igazi csaj (és nekem is Katus marad) :lol:

Claire te sem unatkozol sohasem :D

Ööööö......másra nem emlékszem.....
....az a helyzet, hogy gyakorlati naplót kellene írnom, múlt hét csütörtökre, de valahogy nem fűlik a fogam hozzá :roll:
Vizsgaeredményt még nem tudunk, az egyik részeredményemet tudom, az 100%-os lett 8) :lol:
Áron élvezi a havat, nagyon tetszik neki és ennek hangot is ad. De csakis babaneyelven, ugyanis nem hajlandó megszólalni. Nem mond semmit. De semmit. MIndent ért és megért, de beszélni nem hajlandó. Vagy csak nem jut szóhoz. Végülis ez is egy lehetőség :P

Na megyek a dolgomra.....újabban a gyöngyfűzés is visszatér a napjaimba.....

királylány

Évi! Mostmár hátha kellőképp rajta vannak a problémán!!!!

Dia! sógornőm is gönyörűeket fűz. Ém üveget festeni szeretek, akkor kezdtem, amikor a nagy fiamat vártam, de mostanában csak szükség eseetén, pl ajándék feliratozás, stb, művelem. egrészt idő, másrészt nem tudom hova tenni, amíg szárad, nincs hely, ahol széthagyhatom a festékeket, stb. :( Kb majd nagymama koromban. :lol:

Hogy één se maradjak adós a havas képekkel: Kép

Kép

Néhány tesóval és unokatesóval:
Kép

Claire
claire

Sziasztok!

Dia: Áron szép kis pasi, sulis eredményeknek meg eddig is gratula!

Clárika: rosszul látom, vagy Rékus tényleg hasonlít tesód lánykájára?? De egy a lényeg: tünemény és látszik, hogy mennyire okos! A haja: hát igen, bomba nő már most.

Tündi: Zoé ennyit mond már? :shock: behalok, kíváncsi lennék élőben milyen, ... régen láttalak titeket-is!!

ááááá csak úgy süvít a szél....

Évi: este jöttem ide olvasni, híreket, de akkor javul a helyzet... ennek örülök! És remélem minden rendben lesz és így is marad!

Claire: mennyi gyerek :D gyerek-sereg :D de annyira látszik hogy a kicsit, hogy össze vannak szokva aképen is... vagy csak ülnek ott mindig ilyen szépen együtt?

Bekri: munka miatt le a kalappal! Fiúk remélem meggyógyulnak hamar!

Ircsi: a konyha nagyon jó és hát Chloé is NŐ már :))) Gergő is pakolja a konyhát, de lehet nem lenne elég fiús neki egy játék konyha :D... márciusra meg egy kalappal!

Sucer: sajnálom a szopit :( Bölcsi: van vm feltétel, hogy a gyereket mikor, hogy lehet vinni...( család kezd nyúzni, hogy majd Gergőt bölcsibe kellene vinnem, szerinted is??? ) Ilang meg csúcs csaj, ha ilyen bizit visz haza!!!

Évi: kihagytam, ha összejön, jövő héten is ott leszek Pécsen, sőt, sokat anyuméknál ( Clárika közelében), mert tanítási gyakorlatra kell mennem a Babitsba.... meg ugye majd kedden dokihoz... szóval lehet összejöhet egy tali, ha jó nektek... de jöhettek hozzánk is csak ha jövő héten is ilyen car idő lesz, akkor nem akarlak benneteket oda rángatni a messzibe!

Gergő meg anyája:
- Gergő 12 kg és 80 cm... nagy nagy gyerek
- 15 hós oltást 16 hósan kapta de eddig kopp kopp semmi baja
- nálunk semmi beszéd, de mindent megért: wawa ( kutyára), tütü (autóra), kuku (tyúkra), koko nem tudom mire mondja... hiába mondom neki , ő nem mond semmit ... remélem azért a be-nem-álló-szájú-anyja mellett egyszer ő is megszólal
-január 28 óta megy!!!!! elmentünk úszni, látta, hogy mennek a többiek, azóta megy! Előtte január 21én már tett 10-20 lépést itt Keszthelyen, de egy hétig csak mászott... de tutti régóta tud menni egyedül is csak a kezemet lehet igényelte , nem tudom

- suliban a félév teljesítve
- új félévben már volt egy hét suli
- millió feladat és hát év végén a záróvizsga meg portfólió ( ez az újítás hogy nem diplomamunkát kell írni)

de nem adjuk fel...

- uram állása hol ilyen hol olyan, úgy érzi, hogy a vezetőség már ki-ki akarja tenni...:(

jó sokat írtam elnézést...

egy kép:

Kép ---> Donald száj :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,ajajj ---urad állása....ez se egy főnyeremény akkor.. :(
Tali: jaj de jó lenne!Összebeszélünk,összehozzuk!

evilany

Helló!

Claire szép kis csipet-csapat :lol: Egy bölcsis csoportnyi gyerek :lol:
Én is szeretek üveget fetesni, szalvétatechnikázni meg hasonlók, csak hely meg idő kérdése. Most a nagy szerelem a gyöngyfűzés 8)

Mares párod munkája :(
Gergő viszont nagyon helyes pasi :)
Sulihoz én is gratulálok neked :) Nekem azért a nagyszülők besegítenek a felvigyázásba :)

Évi dokihoz drukk. Tomi meg egy édes pasi :lol:

Képek a blogban találhatók a gyerekekről, akit érdekel kukk, bár most nem sokat tettem fel, de Áron éppen segít porszívózni. Tök aranyos, mert hozza a játék porszívót és mindig jön mellém, a végén pedig a nagy porszívóval küzd :)

királylány

Sziasztok!
űköszi, szép csapat, de nem mind az enyém azért, enyéim közül egy épp fent volt a lakásban, sógoromék 5 csemetéjéből meg nincs rajta a legnagyobb, meg a legkisebb. szóval 3 hiányzik a teljes ház beli ccsapathoz. 8) nem unatkozunk mellettük.....
Ja, az összeszokásról annyit, h este úgy hajkurásszuk haza őket, h végül ki-ki a saját lakásásban kössön ki, mert állandóan szomszédolnak egymásnál! Isteni dolguk van!
A piciknek is, képzelhetitek, a kép készítése után Ábel fiam (elöl, sárgában) húzta, sógornőm egik fia tolta a szánkót, áés közben Eszter lányom (Ábel mellett) támasztotta, h le ne essenek! Jó felállás, mi?

Évi! Várjuk a fejleményeket, nagy drukkal!

Mares! micsoda méretek :shock: szép fiú!
Miért kéne bölcsibe adni?
Én 2 éves kora előtt csak akkor adnék gereket bölcsibe, ha muszáj. el lehet vinni 1-1 délelőttre játszó csoprtba, baba foglalkozásokra, stb, de én rendesen bölcsibe előbb nem adnám. Persze lehe, h én egy tyúkanyó vagyok :lol:.Ovi, az már más, oda mindet beadtam, és jártak is.
Párod állása: az gond. miért gondolja úgy? Szörnyű ez a bizonytalanság folyton :evil:. Nem lehetne eg kis béke és nyugalom?

Dia! gyögyfűzésig még nem jutottam, de gyönyörűeket látok, na, majd ha nagyon ráérek! Sógornőm járt eg "népi játszóház vezető" c. tanfolyamra tavaly, tök jókat tanultak!(gyöngygallér, kosárfonás, nemezelés, agyagozás...)

Claire

claire
claire

Angyali gyerekeim: Kép

Kép

Kép

Egy nyugalom az élet velük :lol: Claire
claire

Claire

Így egymás mellett látszik csak a különbség :shock:
Hihhhhhhhhetetlen, hogy ikrek :)

Évi
Írd ám meg mi volt a dokinál!!!!!

Mares
Nektek se egyszerű.
Most Anti is hőbölgött amiatt, hogy 4 hete van már kinn..... (nemigen van munka, mivel km bérezés van, így nem is nagyon keres, van, h 3 napot áll, mire lesz munka, s itthon meg 1,5 napot van .... :( Remélem azért megválogatja a szavait, nemám megmutatják hol az ajtó..... Én megértem mindkét fél helyzetét....csak hát.... )

Nem tudom mi van, lehet az idő (arra a legegyszerűbb ráfogni), de gyerek is tiszta hiszti, na meg én is olyan türelmetlen vagyok, nem is ismerek magamra..... :roll: szívem szerint kimennék és üvöltenék egy hatalmasat!!!!!
Ráadásul még a fülem is elkezdett fájni, nem tudtam mi hiányzik.
Lementünk délelőtt az udvarba, hogy kiszabadítsam az autót, hát csak körbe lesöpörtem, a tetejére se jutott időm, mert a Rékus nekiállt hisztizni, be akart menni. Térdig ér a hó. Ki kellene ásnom az autót, na meg beindítani, had járjon kicsit, mondjuk használni nem szándékozom.

Clárika
Kép
clárika

Claire :lol: Olyan jó gyerekeknek tűnnek, nem is értem miről beszélsz :P 8) :lol:

Na gyorsanmegmutatom, készen lettem vele:

Kép

királylány

Nekem a fejem fáj......olyan migrénesen, asszem veszek is be egy gyógyszert, mert messze még az este és ma sulis nap van......

királylány

Clárika! nekem is ki kéne ásnom a kocsit!!!! :roll:Én ma nem mentem el vele. Holnap mennének végre úszni :roll: .
Igen, nekünk is vicces ez a méret különbség, és a nagyobb ikrek között ekkora sose volt. Bár ott a kislány a nagyobb, és most eléggé nagyobb, de nem ennyire :roll: Majd táncban, vagy koriban nyomulnak, mint páros! :lol:

Dia! Igen, angyalok :lol: ! Különben tényleg jó fejek!

Szép, amit fűztél!
Fejfájás :evil: remélem alább hagy!

Holnap végre mennénk újra úszni, ha a hó hagyná!

Claire
claire

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?