Babus!
Minden rendben, csak eddig nem tudtam jonni. Olyan aranyos vagy, hogy igy aggodtal. Persze nem birtam ki, es vettem rugit
Az agynemut is megvettem, meg egy jo melltartot. Majdnem sotetben indultam suliba, nem gondoltam, hogy ilyen rossz ido lesz. Orulok, hogy megvan a kokuszmatrac. Tudom milyen polcrol beszelsz, en is neztem, csak nem tudom majd a pelenkazofole rakni.
Tundi!
Teljesen felreertettel. Nem azt mondtam, hogy neked is varnod kell egy evet. Csak annyira nagyon bantott, hogy ilyen szomoru vagy. Amikor en olyan allapotban voltam, mint Te, engem Babus tett helyre. Nagyon meg voltam ilyedve, hogy igy kibuktal. Sajnalom, en csak jot akartam, de ezek szerint nem ertettel meg. Inkabb felejtsuk el ezt a temat, mert a baratsagunk sokkal tobbett er, es hidd el, nagyon fontos vagy nekem, es Te lennel az utolso, akit bantani akarnek.
Moni!
Annyira drukkolok, hogy segitsen a doki. Remelem nem banom meg, hogy ot ajanlottam. Eddig mindenkinek osszejott, akinek ajanlottuk.
Gyongyi!
Hat nem is tudom mit mondjak, olyan hihetetlen. Gratulalok! Anyum nagyon irigyel Teged. Nekunk is ikreket kivant, es meg most a 12 hetes uh utan is azt kerdezte, hogy biztos nem ikrek?
Nicol!
Ugy sajnalom, hogy nincs eredmeny. Ugy ossze vagyok zavarodva. Azt hiszem nem valaszoltam a leveledre. Koszonom a kepet. Azt hiszem megis irtam mar. Tiszta hulye vagyok
Szoval nagyon aranyos pocid van. Eszembe jutott, itt irtam valaszt neked, hogy szep nagy a pocid. Bocsi