Sziasztok!
Kristin, én már tényleg azt hittem megszültél...
Leszállt már a pocid,és ha igen akkor tényleg kicsit könnyebb?
Nem tudom mi lehetett a pukkanás...nekem olyan szinten rendezgeti a beleket,még egy olyan mozdulatra is,hogy kikelek az ágyból...,hogy én mindenfélét hallok...
Sokat töprengek rajta,hogy milyen jó,hogy így vagyunk mi nők kitalálva belül,mert néha azt sem értem mitől tudott ilyen szépre megnőni...együtt mozdulunk mindenre.ha felállok,ülök,megyek,nevetek,..ő végig fent van,és mozog..mert nagyon érez engem...én is őt,mert még a hasam is fogom egy nevetésnél,annyira fáj....
ez az ágyban csak rosszabb lesz.megfordulni vele,vagy felülni...nem egyszerű...és nem a nagy has az oka.
És a röhej,hogy a kórházba bemegyek..magassarkú csizmába(nagyon kényelmes)és kimondom hanyadik hétben vagyok,mindenki irigykedve néz rám....pedig ha tudnák,és éreznék amit én...
Remélem segít majd a szülésben is,ez az iszonyú erő,és mozgás,ami benne van....
lilly, nálunk ők adnak hálóinget..de fürdeni is lehet,ameddig erőd van hozzá,és szükséged rá,mert az ágytól 2lépés a fürdő.Szerintem az igazi vajúdás alatt már nincs rajtad bugyi.mi már akkor egy másik szobában vagyunk..ha úgy jön ránk a szülés,hogy nagyon messze van még a tágulás,és nagyon az eleje,akkor a párommal egy másik szobába helyeznek el...ott még lehet bugyi.bár én átöltözöm,ha kell a sajátba.
Igen,az alvás tényleg tabu nálam...ingerülté tesz a hiánya..de lassan vége....
Csekom, átérzem a lábad fájdalmát...nekem már jobb,de fáj még...és semmit sem tudsz tenni,csak pihenni.nekem tegnap kezdődött,hogy ég a talpam,és zsibbad a lábam.de nem dagad.anyu szerint megint egy olyan ideget nyom.elhiszem,mert minden nap tartogat meglepetéseket az egész napos tevékenysége...megtudom fogni a lábát..
fura érzés,és a csontjait ennyire közel érezni is...néha ijesztő,és bár az én gyerekem,ciki ide vagy oda,kiráz a hideg ha a lábai összecsattannak...
Mindenre számítottam a terhesség alatt,csak ilyen problémákra nem...
Yusz, remélem jobban vagy már....gyerekek,megjött a hideg és esni fog egy csomó hó...
jönnek a frontok...és lehet a gyerekek is?