Sziasztok,
ezer éve, hogy nem jártam erre...
Csak nagyjából futottam át az elmúlt pár hónap termését, nem fogok tudni részletesen reagálni, ezért előre is bocsánat.
Aminek nagyon örülök:
Mares,
nagyon gratulűlok nektek, boldog, békés, egészséges babavárást!
Barbcsi,
de jó nektek, saját lakás, elhiszem, hogy nagyon boldogok vagytok!! Jó egészséget az új otthonhoz!
Tünde,
csak nem?? De jó, hogy közelebb jöttettek, szívesen találkozunk veletek, bár egy kis jo(bb) idő nem ártana!! Alakul az új életetek? Zoé hogy vette az átállást?
Ircsi,
örülök, hogy rendben lezajlott a költözés, és hogy "közelebb" vagytok a családhoz, tesókhoz! IVF: nagyon szurkolok csak ügyesen!
Amit sajnálok:
Évi,
látom, hogy a babaprojekt áll, de tudod a legfontosabb az egészséged! A hormonpanel az egyik első lépés, meg tényleg jó a dolgok végére járni! Látom Tomi nagyfiúsan alszik már, ügyesek vagytok! ANyukáddal mi a helyzet, jobb a viszony?
Woody,
őszintén sajnálom, hogy most nem... de nagyon becsülöm a kitartásodat, azt hiszem ezt másképpen nem is lehet csinálni. Kívánok nektek sok erőt és egy egészséges, gyönyörű kistestvért Lilinek!
Dia,
remélem meggyógyultatok, rossz látni (olvasni), hogy így lebetegedtetek! Csodállak a tanulással, nagyon ügyes vagy, még szerencse, hogy a közelben vannak a nagyik, így talán egy incifincit könnyebb! Amikor van egy kis időd, pihenj, szánj magadra is időt!
Csak úgy:
Claire,
fantasztikus a derüd és az optimizmusod, csak felnézni tudok rád! Olivérnek hatalmas sérója van, már többször vágtuk neki, ha gondolod teszek félre és küldök az ikreknek
Csillag,
de jó, hogy jöttél, édes Gergő ezzel a "frizurával", ismerem a figurát akire gondolsz, csak a nevét nem tudom. Nagyobb lakáshoz drukkolok!! Tibivel rendeződött minden?
Magunkról:
mi jól vagyunk, bár a karácsony 40 fokos lázzal telt Olivérnél, majd 2 hete újabb 40 fokos lázas betegség 1 hétig, fene se érti. Közbn elkezdtem tanulni én is, mert sajnos szeptembertől munkába kell állnom
, ezért már bölcsit is elkezdtem nézni, de itt nálunk csak magán van. Olivér a betegség kapcsán egy délelőtt után többet nem akart szopizni, 2 hete küzdöttem, hog yhátha, de nem, végképp abbahagyta, Persze a mellem ehhez még nem alkalmazkodott, mert túl hirtelen történt a váltás, így még van, hogy fejnem kell és fogalmam sincs hogyan apaszthatnék... Fáradt vagyok és nyűgös, igazából nincs időm semmire sem. Ilang kiváló bizti hozott haza, nagyon ügyes, okos, természetesen jó dolgok is vannak és nem csak a panasz folyik belőlem
Vigyázzatok magatokra, szép napot!