Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

claire: megbeszélem a lánnyal, adok telszámot is ha hozzájárul a lány. Kislánya van az illetőnek, 12 hetes és most 5,5 kg. Fehérvárcsurgón laknak, de pontos címem nekem sincs egyelőre.
Annyit mondott hogy vegyes tüzelésű kályhájuk van, 5 q szenet kaptak karácsony előtt és hasogatott fát, mindkettő fogyóban van. Tárolásra alkalmas helyisége van.
Alapítvány: nem nekünk van, a helyi gyermekorvosi rendelőnek van egy alapítványa, ahol besegítek időnként. Doktor nénink megígérte, hogy beszél 2 tápszergyártó céggel és kunyizunk némi ellátmányt a kis babónak. Meglátjuk hogy sikerül-e.

Kézifék: uhhh, ez rengeteg pénz.
bettinyo

OK, várom az infókat!
Ruhát postán gondoltátok?

Évi :D !

Autó: az a legbosszantóbb, h novemberben csináltattuk a fékeket, csak olyankor ennyire nem szedik szét. Ráadásul ez nem is kopó alkatrész, nem tudjuk mitől ment tönkre. Á, mindegy, remélem lesz bele használt cucc, aztán majd túléljük vhogy.

C
claire

Évi
Most ez a 18. nap mi? Biztos, hogy ovuláció utáni időszak? Nem értem, miért nem 3. (2-5.) napi vérvételt kért a doktorod :roll: Az egy alaphormonszinteket jól tükroző időszak. Nekem mindig azt kértek első körben! Most is majd az kell! :wink:
TSH? Azt nem néztek?
(Nekem most az az érzésem, hogy csináltak valamit, de igazából semmit... :? )

Woody
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hogyan tovább????

Gergő frizurája nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol:

Claire
A lelkem nagyon rendben van :lol: :lol: :lol: :lol:
Jól érzem magam a bőrömben. Van egy szerető férjem, van egy édes, rosszcsont kicsi lányom... van munkánk... körülményeink is rendezettek...

IVF
Nagyon bizakodó vagyok. Belefér a költségvetésbe, amit nekünk ki kell fizetni. Az intézetben a sikerességi-ráta a 35 éven aluliaknál olyan 50-60%!!!! A költségek egy részét visszatérítik, ha nem jön össze a baba...
Kellenek vizsgálatok. Megyek 3. napon vérvételre, UH-ra, Ádámnak is kell vérvétel...
Egészen fel vagyok dobódva!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,hát mit mondjak,Pécsen ezt nézik,az alap hormon panelre kaptam a beutalót.Ennél többet mit tehetnék...
Azért a 18.napit nézte,mert ovu után ugye a progi nyílegyenest emelkednie kell hogy aztán ha nincs baba lezuhanjon és mensi legyen :arrow: a mensi előtti barnázásból arra következtett hogy nincs hormonkiugrás csak vmi elégtelen működés.
Na,mindegy.
Én örülök h ezek jók.De miért kérded h biztos ovu utáni e....?
amúgy hát,tünetek alapján is igen,a ref.tartományok szerint is,és a 18.napon a 23-ból már jócskán megvolt,10.napon kb)

Örülök a híreidnek!! Mikor kezditek?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Betti,12 hetes gyerkőccel hagyta ott az apuka....Kép

(én nem is értem,sokszor,ezeknek a dolgoknak tényleg nincs előzménye...mi nők néha igen rossz helyekre,embereknek tudunk szülni :cry: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, ilyen FSH/LH arányt még soha nem láttam…
Tökéletes, 1:1 kell lenni. :lol: Nekem 2:1, de szerencsére az is jó, fordítva már rossz lenne.
Szerintem jók az értékek.
Nálunk is 3. napi és 21. napi vérvétel van. (de idén csak 3. napi volt, nincs pénz többre)
Igen Tsh is kellene még, illetve volt terheléses inzulin? Mivel ha azzal van a gond, akkor sajnos vetélés van a 12. hétig, illetve nehezen ágyazódik be a baba. És nálad, ügyesen megtapad, elkezdődik valami, de elhal sajnos. Én ezt is megnézetném….. :?

Csillag, nagyon édes Gergő! Igazi nagyfiú már! :lol:

Claire, sajnálom a kocsis dolgot! :(
Nekem tegnap csöngetett be egy bácsi, hogy ne induljak el az autóval mert laposak az első kerekei, főleg az egyik. Szupi, mivel 10 perccel előbb jöttünk haza a játszóházból, tehát gondolom, már akkor rossz volt. Na férjem este megnézte, és közölte, hogy lehet lukas, tehát csere lesz. Így mehet szerelőhöz, ja és akkor már a zárakat is meg kellene csinálni, jelenleg nem lehet zárni az autót, tudom furi, de eddig így használtam, nem akartam rá 100-et költeni.

Ircsi, ez fantasztikus!!!
Juhuuuu!!!! :lol: :lol: :lol:

Mi meg küzdünk tovább, tuti nem adom fel, mert nem lehet! Ez egy nehéz, kemény út, de csinálom amíg a lelkem bírja….
Ja most pihi, de márc. ismét inszem. (van még 3 lehetőség és +még lombikok)

Tegnap voltunk a Kölyökpark játszóházban, jó nagyokat ugráltunk és csúszdáztunk. :lol:
A szomorúságot így vezettem le. :(
Lili meg nagyon élvezte, ügyesen felmászik már mindenre, csak úgy néztem.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!
Mennek a drukkok akinek szüksége van rá :)
Woody ne is add fel!!!!
:wink:

Túlzás hogy Geri nagyon édes ezzel a "hajjal" de kis vicces és sztem jól áll neki...persze már kapom a negatív kritikákat,de nem érdekel...nekünk tetszik :)
Sokat úgysem járunk el...max sapiban van,az meg takarja :D

Gergő is imád ugrálni :)
Mi még sajna nem csúszdáztunk csak tavaly nyáron próbáltuk egyszer....de ha jó idő lesz megtesszük :D

Ircsi nektek is mennek a drukkok :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Woody,biztos vagyok benne hogy lesz kistesó nálatok is!!!

evilany

Sziasztok!

Betegségen, vizsgán túl......

Csillag de jó, hogy újra írsz a fórumra. Geri nagyon vagány! :D

Woody nagyon sajnlom, de örömmel olvasom, hogy nem adod fel. Hajrá! :D

Claire : fék :shock: :evil:

Ircsi neked is mennek a drukkok, akkor mégiscsak megpróbáljátok :D de jóóóóó :)

Bettinyo ezt szomorúan ovasom..... :( Remélem sikerül megegyezni a tápszergyártó céggel.....meg is kérdezem sógornőmet, kapott egy csomó kislányruhát a felét sem fogja ráadni a Nórira, hátha elküldené..... :roll:

Évi én ehhez nem értek, de remélem minden jól alakul és Tominak lesz hamarosan kistesója :)

Ööööö.....nem tudom mit akartam még. Annyira el vagyok maradva az itthoni dolgaimmal (anyukám elvitte a vasalnivalót, mert míg a gyerekek voltak betegek azért nem vasaltam, utána meg én voltam beteg).....hétfőn én is ágynak estem, még szerencse, hogy a nagyszülők bevállalták a gyerekeket, én egész nap szinte félálomban voltam, tanulni sem tudtam. De ennek ellenére meglett a vizsgám tegnap, mind a kettő 5-ös lett, bízom benne, hogy az írásbeli vizsgáimat is jó eredménnyel zártam, talán holnap kiderül és kezdődik a második félév :D
Szóval a lakás egyik felében már rend van, most megyek a másikban is megpróbálok valami olyasmit tenni, aztán mosógépet kapcsolok, közebn persze játszom a gyerekkel és még gyakorlati naplót kell holnapra írnom, hát ez utóbbi nagyon érdekes lesz :roll:

Folyt. Köv.

királylány

Sziasztok!

Bocsánat a bepofátlankodásért, nekem vannak bővebb infóim a nehéz helyzetben lévő anyukáról (én már jártam nála ).

Évi, nem 12 hetes babával hagyta ott az apuka, hanem lelépett a terhesség alatt. A tavalyi Nők Lapja 50.számában volt róla egy cikk, akinek megvan esetleg visszakeresheti ( Zséda volt az újság elején).

Telefonszáma nekem megvan, tegnap hívtam és megadhatom bárkinek, aki tud segíteni neki! Címét is át tudom adni. Egyébként Fehérvárcsurgón él, iszonyatosan "szerény" körülmények között, és egy jó szóért, beszélgetésért is végtelenül hálás az anyuka...csicsergős, vidám hangú a sok-sok nehézsége ellenére.

Lizamama
lizamama
Pákozd

Én olvastam róla....az anyuka vajon elfogad ruhát, cipőt saját magának, már ha méretben megfelel?

királylány

Dia, természetesen!

Én is vittem neki...40-es lába van, és L-XL-es méretű ruhákat hord.
lizamama
Pákozd

Szuper....akkor válogatok neki :)

királylány

Köszi szépen , Judit nevében is! :)
lizamama
Pákozd

Köszi Adri! :) A tápszert intézem, még tüzelőanyagot próbálok valahonnan szerezni.
bettinyo

a TÜZELŐN ÉN IS AGYALTAM, de még semmi, nekünk gáz van, van a házban cserépkályha, de csak kiegészítésnek, így nem nagyon vagyok járatos adolgoban. Lehet, h én is olvastam róla?
claire

Ircsi! Annyira, annyira örülök!!! :D Babót nektek!!!!

Woody! Látom én, h kemény csaj vagy :D !

Évi! Remélem a dokitudja, mit miért, és kideríti az okot!

Lizamama! Én kérek szépen elérhetőséget püben!

Csillag! Pár év, és úgy sem te mondod meg a frizót :lol: !

Dia! grat, nyilván a strapától te is könnyebben megkapsz bármit!
vasalás: minimumnál is kevesebbet szoktam, nálunk a varrnivaló szokta anyám begyűjteni :oops: !

Az alkatrész már meg van be is tették, most próbálják. Köszi még1x. Utána már csak ki kell váltani, mint a zaciból!
utálom, ha fenékkel áll, de ha ezen múlik, megoldható!

Mai akciónk: kilyukadt a mosogatóhoz futó vízcső, az a rugalmas összekötő, elárasztotta a konyhát, kifolyt a nappaliba, és persze a mosogató alatt tárolt mindenféle id csurom víz! Hiányzott egy kis felfordulás :roll: Apósom szerencsére ügyes és rendes is, megszerelte, még alkatrészért is elment. Remélem mostmár befejezzük ezt a futamot, mert ELÉÉÉÉÉÉGGGG!!!!

Claire
claire

Évi
Kiváncsi leszek, hogy mit mond erre a doktorod!
Amikor Pécsen csinálták a kivizsgálásomat (a kezdetek-kezdetén), akkor is 3. napi laborral indítottak (azok a doktorok már nincsenek a klinikán...)
Ciklusvizsgálatnál nem igazán a számszerű értékek számítanak, hanem a hormonális változás dinamikája... ezért nem értem ezt a 18. napot...
http://www.pecsimeddoseg.hu/meddoseg_di ... s_ingyenes

Woody
Én nagyon drukkolok! Kb. márciusban lesz nekünk is a lombik... ahogy a ciklus kijön... :wink:

Dia
Ügyes vagy a vizsgákkal! :lol: :lol: :lol: :lol:

Claire
Murphyt űzd már el!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Kép
Kép

Chloe kapott egy konyhát... hátha így az enyémet békén hagyja :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Betti

Nlc-n indítottam ma egy topikot, ott is sok tippet kaptam, kikhez lehetne fordulni, igyekszem felvenni a kapcsolatot pl máltaiakkal, szegényeket segítő alapítvánnyal stb.

Claire

Küldöm az elérhetőséget és köszi!
lizamama
Pákozd

Claire jaj mik történnek ott...

Ircsi,igen de 3 vérvétel van,nem? És ez nekem a ciklus 2.felében végzettnek megfelelő(21.nap körül szokták,28.napos ciklusnál)
de mindegy is.

Dia,jobbulást.

evilany

Lizamama!
Jó neki az albérlet? az egy rakás pénz! Nincs mód vmi szociális bérlakásra, vagy anyaotthonra?
Óbudán a Jó pásztor nővéreknek van ilyen otthonuk, de tudom, h vidéken is több helyen tartanak fönn ilyet!
Nem tudtok vkit aki megy arra? Én szívesen összeraknék kezdetnek egy csomagot, de utálom a postát, nekem már annyi bajom volt velük, főként csomagoknál, ha nem muszáj, nem bízom rájuk!

Ircsi! Naiv anya :lol: . De a konyha klassz!
Chloenak annyi haja van, rendelhetnék nálatok az enyémeknek parókát? hehe!
(március :arrow:karácsonyi új évi gyerekek, jó időzítés!, nálunk a két nagy jött így) :D

Mostanság másfél évesek a gyerkők! Ti még méritek őket?
Oltásokkal ki hogy áll? Tényleg Ircsi, mennyire más az ottani oltási szisztéma, mint a német? Nem okoz kavarodást az átállás?

Claire
claire

Sziasztok!

Chloe nagyon édes a konyhájával :)
Nagyon szép lányzó :)

Én is gondolkoztam Gerinek egyen-mert ő is folyton a konyhámat pakolja...bútorlapból szeretnék neki olyan igazisat :)
Persze az edények műanyagok(játék)....Laca ha minden jól megy ebben a hónapban kivitelezi...csapot kell még szerezzek hozzá-itthon sajnos nincs régi :(

Most kaptuk meg múlt hét kedden a 1.5 éves oltást...3.napra bedurrant-pedig maszíroztam neki.... :(
Nálunk még lemérték a nagyságos urat :)

Vigyázzatok mert nagy hideg jön....sárga fokú riasztás van az ország több pontján :(
Jól öltözzetek fel ha kimerészkedtek :)

Betegeknek jobbulást!!!!

Ha minden összejön megyünk nagyobb lakásba :) ez már 90% :)

csak hogy ne kiabáljam el teljesen :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Claire: szívesen elviszem, érte is megyek Bp-en, priviben egyeztessünk hogy mikor, hol stb.

Csillag: örülök a jó híreknek!
bettinyo

Sziasztok,

ezer éve, hogy nem jártam erre...

Csak nagyjából futottam át az elmúlt pár hónap termését, nem fogok tudni részletesen reagálni, ezért előre is bocsánat.

Aminek nagyon örülök:

Mares,
nagyon gratulűlok nektek, boldog, békés, egészséges babavárást! :)

Barbcsi,
de jó nektek, saját lakás, elhiszem, hogy nagyon boldogok vagytok!! Jó egészséget az új otthonhoz!

Tünde,
csak nem?? De jó, hogy közelebb jöttettek, szívesen találkozunk veletek, bár egy kis jo(bb) idő nem ártana!! Alakul az új életetek? Zoé hogy vette az átállást?

Ircsi,
örülök, hogy rendben lezajlott a költözés, és hogy "közelebb" vagytok a családhoz, tesókhoz! IVF: nagyon szurkolok csak ügyesen! :wink:

Amit sajnálok:

Évi,
látom, hogy a babaprojekt áll, de tudod a legfontosabb az egészséged! A hormonpanel az egyik első lépés, meg tényleg jó a dolgok végére járni! Látom Tomi nagyfiúsan alszik már, ügyesek vagytok! ANyukáddal mi a helyzet, jobb a viszony?

Woody,
őszintén sajnálom, hogy most nem... de nagyon becsülöm a kitartásodat, azt hiszem ezt másképpen nem is lehet csinálni. Kívánok nektek sok erőt és egy egészséges, gyönyörű kistestvért Lilinek!

Dia,
remélem meggyógyultatok, rossz látni (olvasni), hogy így lebetegedtetek! Csodállak a tanulással, nagyon ügyes vagy, még szerencse, hogy a közelben vannak a nagyik, így talán egy incifincit könnyebb! Amikor van egy kis időd, pihenj, szánj magadra is időt!

Csak úgy:

Claire,
fantasztikus a derüd és az optimizmusod, csak felnézni tudok rád! Olivérnek hatalmas sérója van, már többször vágtuk neki, ha gondolod teszek félre és küldök az ikreknek :wink:

Csillag,
de jó, hogy jöttél, édes Gergő ezzel a "frizurával", ismerem a figurát akire gondolsz, csak a nevét nem tudom. Nagyobb lakáshoz drukkolok!! Tibivel rendeződött minden?

Magunkról:
mi jól vagyunk, bár a karácsony 40 fokos lázzal telt Olivérnél, majd 2 hete újabb 40 fokos lázas betegség 1 hétig, fene se érti. Közbn elkezdtem tanulni én is, mert sajnos szeptembertől munkába kell állnom :( :( , ezért már bölcsit is elkezdtem nézni, de itt nálunk csak magán van. Olivér a betegség kapcsán egy délelőtt után többet nem akart szopizni, 2 hete küzdöttem, hog yhátha, de nem, végképp abbahagyta, Persze a mellem ehhez még nem alkalmazkodott, mert túl hirtelen történt a váltás, így még van, hogy fejnem kell és fogalmam sincs hogyan apaszthatnék... Fáradt vagyok és nyűgös, igazából nincs időm semmire sem. Ilang kiváló bizti hozott haza, nagyon ügyes, okos, természetesen jó dolgok is vannak és nem csak a panasz folyik belőlem
:wink:

Vigyázzatok magatokra, szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja akinél már volt 18 hós oltás, milyen tapasztalatai vannak? Volt láz? Csak mert mi az oltás után pár nappal elutaznánk és nem volna jó, ha betegen töltenénk... :roll: :roll:

Bocsánat az elírásokért! :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Jesszusom, elijesztettem mindenkit? :shock:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer a rém :lol: :lol: !
claire

sziasztok
Sucer jó hogy jöttél de ezt a sok betegséget sajnálom :(
Oltás nálunk még nem volt!

Doktorommal megbeszéltem a laborom(és közben az is beugrott miért is ciklus 2.felivel kezdtünk,arra volt kiváncsi van e egyáltalán tüszőrepedés,és progi szint emelkedés a tüneteim alapján) azt mondta a progeszteron lehetne ici picit magasabb,de terhesség esetén rásegítünk majd.
Szerintem,3.napi vérvétel nem lesz.....
Ma beugrottam a munkahelyemre és vetettem vért,
beta hcg 75, progeszteron 56.......

Doktoromat du.nem sikerült elérni,de Utro és várakozás indul...

evilany

Évi
Drukk!
Én vagy 2-3 nap múlva megismételtetném a hcg-s vérvételt!
Normálisan fejlődő terhességnél a HCG kb. 36-48 óránként duplázódik!

Claire
Néetországban egy amerikai katonai támaszponton éltünk. Chloe egy amerikai katonai kórházban született (USA állampolgárként), így ő az USA rendszer szerint kapta eddig is az oltásokat. Lényegében annyiban tér el a magyartól, hogy megkapta a HepaB-elleni oltásokat is.

Csillag
Nagyon jó lenne nektek a nagyobb lakás! :wink:

Sucer
18 hónapos oltás: borogattam, adtam fájdalomcsillapítót... meg sok-sok puszit a bibire :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

TSH 4.48,nem tudom ez jelent vmit?
T3,T4 normál

evilany

Enyhe hypothyreosis... befolyásolhatja a teherbeesést, a terhesség kiviselését is... Inkább olyan 1 körüli érték a jó!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

És mit javasolnál..? Endokrinológia..?
Röhej,régebben túlműködött :cry:

evilany

Érdemes lenne minél előbb endokrinológussal beszélni...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:cry: :cry: utánaolvastam kicsit :cry:

evilany

Évi
Drukkolok!
(Bocs, de szoktalak olvasni :wink: )

Kép
jessica80
Budapest

Most kicsit kardomba omoltam ezzel a tsh-val.Lehet hogy az előzőnél is ez volt..?
És csoda h nem fogyok...
Teljesen kétségbe estem hogy megint el fogok vetélni :cry: :cry:

evilany

Évi
Hétfőn keress meg egy endokrinológust! Nem vagy civil, keresd meg a kiskapukat!!!!:wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó.Nyomozom,most épp hol van a szakrendelő,szétbombázták a klinikát.
Ugye még kezelhető..?

evilany

Belklinika ambulancia?????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Találtam egyet....
http://www.endokrinologiapecs.info/prices.html
(még nem is olyan vészes az ára...)
Egy telefonálást mindenképpen megér! (szerintem....)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

http://eeipecs.hu/index.php?act=szakrendeles&id=6

Már találtam is néhány lehetőséget.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Az első doktornővel dolgoztam együtt...én is megtaláltam...első körben felhivtam a volt munkatársam,(a mai vért is ő intézte)azt mondta,hétfőre lefoglal nekem egy endokrinológust h rálessen a leleteimre (de neki az egyik doktornő ma azt mondta a leleteimet látván h terhességben nem gond a magasabb tsh :roll: no komm) úgyhogy hétfő,endokrinológus.

evilany

"Célszerű a pajzsmirigy-hormonpótlást legalább trimeszterenként végzett TSH-szint-meghatározással ellenőrizni, a cél a 2 mIU/l alatti TSH-koncentráció fenntartása."
(A várandós nő gondozása c. könyvből... szerk: Dr. Rigó J. Jr. és Dr. Papp Z.)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Remélem hamar el is érem azt a szintet majd...hajajj előre látom...vérvételek hosszú sora...a gyereket nincs kire hagyni...apuka segíthet csak...kemény.

evilany

A TSH-értéket 2 mIU/l körül kell tartani a terhesség alatt – különösen az első trimeszterben – az L-tiroxin dózisának szükségszerű módosításával. A terhesség 12. hete után, a magzat önálló pajzsmirigyműködésének kialakulásával ennek a jelentősége csökken. Célszerű lenne már a fogantatáskor és később az egész terhesség ideje alatt tartani a 2 mIU/l körüli TSH-szintet. A fiatal nőknél észlelt hypothyreosis hátterében gyakran Hashimoto-thyreoiditis áll, ez egyéb autoimmun betegségekkel is társulhat, ezért indokolt a kivizsgálásuk. Már a teherbe esés tervezése előtt szükséges az endokrinológiai vizsgálat!
http://www.elitmed.hu/folyoiratok/lam/0703/11.htm

Azért orvos és orvos között is van ám különbség!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ismerős... én a sok vérvétel miatt már előre rettegek... valahogy a tű másik végén jobban szeretek lenni... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:lol: ne is mondd. Jobb karomon megbökött,majd egy éles fájdalom(nem nézek oda :roll: )és dől a vér,tű kint - mondom szétment? Neeem,nem - utána néztem,2 lyuk a kezemen,hmmm átbökte...bal kéz,turkált hősiesen...tiszta kék vagyok..és ezt ma még lebökték :)

Na lenyugszom,baba marad,kezelés indul...

evilany

Látszik, hogy a gyerekem alszik... nagyon ráérek... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?