Jó reggelt,
hát, most lebuktattam magam, mostanság sikeredett felkelnem
Katy!
Köszi a diákhiteles infokat, majd igyekszem utánanézni. Én már nem igényelem, sőt törlesztettem is (amiről, naná visszajelzést nem kaptam
) viszont mivel még hivatalosan suliba járok, kötelezően nem kell törlesztenem, de azt se szeretném ha kamatozna, ha egyszer nem muszály. Elég riasztó amit eddig megtudtál, ez valahogy úgy hangzik, hogy lehetőség van, csak képtelenség elintézni. Kísértetiesen hasonlít ez Savitri Axelero-s sztoriához
Esztyx!
Nyugi, szerintem is minden renbe jön. Amíg Liló a pocakban volt, addig is elfogtak kételyek, amik most másikaknak adták át a helyüket. Azok is elmúltak, ezek is el fognak!
A szeretetigényed miatt meg tényleg ne aggódj, gondolj arra, hogy most már kétfelől is kapod, és használd is ki. Szerintem nyugodtan ölelgesd a kislányod egész nap, ha jól esik. Ezzel biztos nem rontod el, végül is eddig a pocidban lakott, onnan meg ha akartad se tudtad letenni
Én is úgy gondolom, jobb ha inkább áthívod Anyukádat, az is elég, ha csak napi pár órára, vagy barátnőt, vagy bárkit, a lényeg, hogy támogasson és segítsen. Azt hiszem kritikákra most semmi szükség. És gyere panaszkodni amikor csak szeretnél, nem teljes a topic így paramami nélkül
Bagzerka!
Na várhatod, hogy én piszkájalak, szerintem nagyon jól tetted, hogy lementél szórakozni, elvégre nem betegek vagyunk, hanem várandósak, és gondolom nem álltál le "pogózni" 20 részeg rockerrel
Én most elárulom, hogy van, szilveszterkor eszem ágában sincs TV-t nézni, akkora partyra vagyok hivatalos, hogy csak na!
Remélem megnyugodtál, hajrá bulimamik
Eszter!
Juppijú, dejódejó, hogy sikerült muffinreceptet találnod!!! Sajna, nekem a mézeskalik is kőkemények maradtak, úgyhogy gondoltam nem kotyogok bele, viszont örülök a sikerélménynek.
Akartam már írni, hogy aki folyton dógozik az csak ne szóljon be Bagzernak egy kis buli miatt, oszt látom ám, hogy ma nem mentél, há hogy toljalak így le ?!
Most meg kell, dícsérjelek, Eszter a ravasz!
Bendegúz!
Szerintem nyugodtan elviheted Bencét. Egy normál, egészséges bébinek semmi baja nem lesz attól, ha a család megnézegeti. Feltéve persze, ha nem fertőző betegek. Maximum megkéred őket, hogy ne puszilgassák, ölelgessék halomra.
Óriáspuszik: Aura
30+1 repül az idő