Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon zablnivaló ez a pipi!!!
Köszönöm szépen! Most már sokkal jobb, nyugodtan mehetek aludni Kép

Remélem én is, hogy egyesek holnap már ölbevehetik a kis csipogójukat Kép !

Szép álmokat!
Aura (Erabera már bealudt Kép )
aura

sziasztok!
bár ez leginkább a holnap reggelieket illeti, és nem azt, aki most fent van, mint én...... szóval má megint trehánykodom.... én most megyek aludni, bár picur már régesrég nyugodtan szundizik. marcim vetített ma este a kuplunk nevű helyen, az iparos-videós félévzáró-bulin, mait hát, én sem hagyhattam ki..... hmmm néha láttam is ahogy elszörnyedve néznek rám, hogy miért nem otthon kötögetek....dehát, énnemtom, szerintem ez azért még belefér!? nem iszom, és nem dohányzom, amit meg passívan kapok, az nem nagy adag, kiszellőztetem hazafelé séta alatt, én legalábbis ezzel nyugtatom magam.
várom a belémkötéseketKépKép

NOÉMI!!!!!!!!!!!!! EXTRANAGY GRATUULAAAA!!!! a holnapi látogatáshoz, mivel most fekszem csak le, nem ígérem hogy fel fogok tudni kelni, de ha mégig, akkor Kikocs, hívlak, de nem várjatok!!

DIÁKHITEK- kérem, aki megtud valamit, engem is értesítsen!! én úgy tudom, hogy ez akkor számít, ha már a visszafizetésnél tartasz, akkor gyes alatt szünetel a visszafizetési kötelezettség és addig nem is kamatozik.

úúúú, most jött haza marci, de jó hogy ilyen hamar!!! azt hittem reggelig mulatozik, én viszont rögtön kikapok.....megyek is!!

bagz, a trehányka

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagz, érezd magad úgy mintha belédkötöttem volna. Tudod hogy én nem kultiválom hogy füstös helyre mész. Kép

Na megyek is csak benéztem mit irtatok az éccaka amig én szundiztam. Vár a meló, de ma alig leszek bent, mert megyek fodrászhoz, és este céges buli, és addigra nagyon szép és karcsu szeretnék lenni. Kép

Eszter2004
33+3

UI: muffin ügyben senki nincs otthon? Vagy ezt is ugy fogjátok lereagálni mint a 60 fokos csodamosásomat??? Kép na mindegy.... Kép nagy lány vagyok, megoldom vhogy.
eszter2004

Hahócsek!

Remélem jól vagytok! Noémi NAGYON GRATULÁLOK!!!Kép
Sok erőt, kitartást!

-jajjaj lányok parakismamin úrrá lett a szülés utáni lehangoltság, egész nap csak sírok...és szar kedvem van, amellett, hogy a legnagyobb boldogság, amellett teljesen bevagyok pánikolva, hogy ez már megváltoztathatatlna és itt van ő és hogy a párommal meg teljesen átalakul majd a kapcsolat, mert a baba lesz az első, és én akinek akkora szeretetigényem van, mint két ház, hogy fogom ezt így "bírni", és egy csomó ilyen gondolatom van,...és persze most van neki vizsgaidőszaka..és ma ment miskolcra..vizsgázni...
én nem tudom, de teljesen összekavarodtam érzelmileg!!KépKépKép

és még a babanetet sem tudom olvasgatni..KépKép

lehet, hogy hazaköltözünk anyukámékhoz egy pár hétre...
pusz, esztyx
esztyx

Hiányoztok, úgy érzem kiestem az életből..
jajaj, nagyon szarul vagyok...
bevagyoktojva..

és azt sem tudom, hogy költözzünk ,vagy ne...
anyuékhoz..
esztyx

Nem küldtétek el az archívban hol találom az esetleg nekem szólókat...akkor majd ide írjátok fel..hogy kb. melyik rész...
pusz, esztyx
esztyx

Eszty drága! Annyira megértelek! Azért remélem nem a szülés utáni depresszioban szenvedsz! Kérlek ne keseredj el, inkább add át magad teljesen a baba feletti örömödnek. Elég rosszul jött ki hogy a párod nem tud annyit veled lenni. Igy innen távolrol jó ötletnek tartom hogy anyukádékhoz költözz,mert akkor mindig lenne vki körülötted, nem lennél egyedül, és segitség is lenne. Kérdés hogy párod ehhez mit szólna nem? Menjünk el hozzád? Az segitene? Csak hát még pici a baba, nehogy bacid vigyünk. De ha szeretnéd már ott is vagyok/vagyunk! Légy erős kérlek.

Millio puszi,
Eszter
eszter2004

Esztyx, most néztem meg a második dec 9-es archivum közepe felé jött Kikocs-tol a mail, hogy megszületett Lili. Kép

Az előbb irtam neked ide, hova tűnt??????

Eszter
eszter2004

ja megvan, egyel felette. Kép
eszter2004

Még mindig itt vagyok, ugyanis ma mégsem mentem dolgozni. Na mit szóltok? Kikocs? Kép Az az igazság hogy ugyis hazajöttem volna délben, akkor meg minek. És parkolo hely sem lett volna. És különben is ónos eső esett, csusznak az utak. Nem tudom mi lesz igy, hogy vasárnaptól havat mondanak. Akkor itthon ragadok. Kép mert ezt az egyet nem vállalom be: csuszós havas uton vezetni és közlekedni akármivel is.

Eszter
eszter2004

vigyázzatok, ha itthom maradok, oránként átmegy majd archivba a levelezés. Kép
eszter2004

muffin ügyben már ne irjatok, mert Stahl Judit segitett. Kép
eszter2004

Esztyx
Megértelek, én viszont nem tudom, jó ötlet-e anyukádékhoz költözni. Ezzel méginkább eltávolodtok a pároddal egymástól, holott ezeket az elvileg boldog első napokat együtt kéne átélnetek. Dehát te tudod.
És szerintem teljesen azért nem szabad úgy felfogni, hogy a baba lesz az első. Persze, valamilyen szinten igen. Ő a gyereked, akivel törődnöd kell, gondoskodni róla, szeretni kell, a férjed pedig a férjed, akinek szüksége van rád, mint nőre, akire ő is számíthat, akivel igenis el kell mennetek néha kettesben kikapcsolódni, moziba, színházba, bárhová. Egyszere kell anyának és nőnek lenned, ami bizonyára nagyon nehéz lehet, de meg kell próbálni.
És ne áldozatnak érezd ezt az egészet, hogy hogy fogod bírni. Ennek örülnöd kell, van egy gyönyörű, egészséges kislányod és van egy szerető férjed, aki ugyan sokat dolgozik, meg most még vizsgázik, de értetek teszi és szeret titeket, csakhát férfiból van, és bizonyára másképp mutatja kiKép

Más:
Szerintetek lehet abból baj, hogy tegnap a szobánkban eltörtem a lázmérőt. Apuci összetakarította, felporszívóztuk és felmostuk a helyét. De ma írta egy lány egy másik topikban, hogy ő is így járt, pont tegnap és neki a gyógyszerésznő azt mondta, hogy kénporral kell semlegesíteni. Nahát mi semmivel se semlegesítettük, ráadásul azóta is abban a szobában vagyunk. Most akkor szerintetek még jobban beparázzak, vagy elég annyira, amennyire azóta bevagyok, mióta eltörtem?! Tutira nem lesz ettől Kristófnak semmi baja???

Babus

Kép
babus2005

SziasztokKép
Esztyx
Ne legyél elkesredve, a párod ugyan úgy szeret mint eddíg, de egy pici manó mindig felkavarja az életet, még nálunk is(pedig még meg sincs),és nálunk ugye nincs apuci. Ne bánkodj, kitartás. Lehet az valóban jó lenne, ha anyuciddal lennél többet, legalább akkor amikor a párod nincsen otthon. Messsze laknak?

Eszter2004Kép
Muffin ügyben, bár megkésve, de van receptkönyv hozzá amiben benne van egy csomó fajtájaKép
na puszi nektek
edwig 38+5
Vendég

NoémiKép
Hatalmas gratulaKép Sok boldogságot a babához, jó egészséget, és sok tejcitKép

EszterKép
Stahl Judit is olvas minket?O)

Most önző módon csak magamról fogok írni. Történt uis, hogy tegnap kellett dokihoz mennem, meg volt ctg meg UH is. Minden tök rendben van, a vérnyomásom kicsit(?) alacsony (90/50), dehát inkább legyen alacsony, mint magas. Baba kb. 2700 gr, jó hosszú lábai vannakKép, méhszáj zárt. Csupa jó hír, erre közli a dokim, hogy keddtől nem dolgozik a MÁV kórházban, hanem a Rókusban vezet le szüléseketKép Tudom, hogy nem tehet róla, hogy így alakult, meg hogy csak most derült ki, dehát akkor isKép Egyrészt a Rókus sokkal lerobbantabb, de ez még nem is zavarna annyira. Viszont nincsen benne 24 órás rooming-in, ehhez pedig ragaszkodomKép Kedden megyek hozzá legközelebb, akkor megmondom neki, hogy vagy elintézi, hogy mellettem lehessen a baba, vagy ajánljon vkit a MÁV-ban. A dolog azért sem egyszerű, mert a cukor+inzulin miatt kéne, hogy nagyon odafigyeljenek ránk, és ez nála tudom, hogy megvan, de másnál nem garantálható. Szóval most nagy dilemma van. Majd' szétvet az ideg (még jó, hogy nem ezután mérték a vérnyomásomatKép).

Na, megyek nyugodni.

Pussssz
Tüni
tüni

Babus, ezt az orvosaneten-ben találtam neked:

"Mit tegyünk, ha a hőmérő eltörik?

A higanygőz a szervezetre súlyosan mérgező hatással van, ezért a higanyt mihamarabb gyűjtsük össze, a nyomát, ha erre otthon van lehetőség , kénporral szórjuk be. "

Szerintem menj a gyógyszertárba és vegyél rá kénport, de fel is mostátok, szóval tuti nincs és nem is lesz gond.

Eszter
eszter2004

Tüni, pont ma néztem bele a máv topic-ba és ott is olvastam erről. nem tudom melyik orvosról van szó, de én tuti hogy nem mennék senki után a Rókusba. Inkább adjon át vki másnak, vagy inkább fogadj egy szülésznőt, és marad az ügyeletes doki.Arra a kis időre amig a doki ott van.....

Szerinted?

Eszter2004
eszter2004

Eszter

KösziKép Hát nem nyugodtam meg.
Én most ezen a csúszós úton el nem merek indulni a gyógyszertárba, mert elesek megint.
Ráadásul, mint már írtam, tegnap délután óta abban a szobában vagyok, ahol eltört.

De higyanygőz egyáltalán mikor keletkezik? (kémia órai hiányosságokKép), nem csak akkor, ha melegítjük??

Babus

Kép
babus2005

szerintem akkor keletkezett amikor eltörted....de ne aggodj, az elég hogy feltakaritottad, a kénpor már csak ráadás. A párod majd hoz neked a gyogyszertárbol, tényleg ne menj ki. Én is annyi mindent gondoltam ma elintézni(ajándékok), de ki sem mozdulok, mert jégpálya van kint.
eszter2004

Tüni!
Én a János kórházból mentem át a Rókusba, hasonló szituáció miatt mint te. Valóban nincsen 24 órás rooming, de 23 óráig veled van a pici, és kihozzák neked ha kéred mikor éhes. Valóban nem egy nagy szám kórház, de ritka kedvesek és a szülésznők is egész normálisak. Tiszták a kórtermek és szerintem nem annyira drámai,bár tény,hogy az elöző klasszisokkal jobb volt....
Bár attól függ milyen az orvosod, az enyém elég kretén volt szó szerint. Már vagy másfél hete minden nap oda járok, ha kívánncsi vagy valamire kérdezz nyugodtanKép
puszi
Edwig
Vendég

Sziasztok!

Eszti! Nem tudom most olvasod-e,de leírom! Tudod, nagy a referencia anyagom, bár én még nem jártam ott, ahol most Te tartasz. Szóval, a lényeg, minden barátnőm átesett azon, amin most Te. Ne keseredj el, ez a hormonok játéka és hidd el utána csak majd mosolyogsz magadon, hogy mi mindenen tudtál elkeseredeni. Bár most, ebben a hangulatban épp benne vayg, de hátha segít, ha látod az alagút végét. Meg gyere ha tudsz és panaszkodj nekünk, hisz mi nagyon hiányoljuk paramaminkat!!!Kép
A véleményem az elmenésről(ez persze tényleg pusztán saját vélemény), hogy inkább hívd át anyukádat. te, meg Liló most ne pattogjatok. Tél is van, meg az otthohonnal ismerkedik a baba, meg ilyenek. Ha egyedül érzed magad inkább hívd át anyud, de szerintem ezt előbb beszéld meg a féjeddel, mert neki azért az anyósáról van szóKép!
Remélem kicsit napról-napra jobb kedved lesz!!!!A tpoik nevében:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Bendegúz: Ejnye, hát miért kell így hepciáskodni?!Kép Ez nem az a hely, ahol vérrel-gőzzel kell védeni magad, hisz itt nem is bántott senki!!!!
Az előttem hozzádszolók, mind olyan jól leírták, szóval itt nyugi van!!!

Bagzer!Ejnye naked is, hogy tudd azért mi aggódunk értetek(persze kicsit irigyellek is, hoyg ilyen jól bírod)

Aki megy Noémihoz feltétlenül adja át, hogy én is gartula, meg Márti is. És nagyon vigyázzatok az úton, mert enmgem ma már a pasim és még két barátnőm is felhívott, hogy ki ne tegyem a lábamat, annnyira csúszik!!!!!!

Ja, Márti még éjjel írta, hogy ma 1/2 10 körül kezdik, tehát lehet már kinn is Benji! Ha valamit megtudok feltétlenül írok!

Eszter! Akkor ugy már nem mész dolgozni idénKép!!!Remélem!!

tsók
Rékacs 37+2

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Tüni, ez az! Edwig tud neked segiteni! És akkor nem is olyan rossz a Rokus. Ez tök jo hir! Hát igen, igaza van Edwig-nek, azért először menj oda és nézz körül, és lehet hogy meg is fogsz teljesen nyugodni. Kép

Rékacs, azért én még szeretnék kimozdulni a lakásbol idén. Kép Most is asszem lecsorgok autoval a camponába, az itt van 2 percre. Persze csak ovatosan.... A munkáról végül is lemondok, de azért még jó lenne mindent lezárni, összepakolni meg ilyenek. Kép Asszem hajlamos leszek az Esztyx féle depire ha itthon maradok... Esztyx! Olyankor majd átmegyek hozzád a babucival és együtt sírunk.... Kép

Eszter
eszter2004

Sziasztok!

Ónos ez az eső?Ajaj!Én azért megpróbálom, mert Noémiékkel álmodtam!

Bendegúz én is csatlakozni tudok a többiekhez,ha ismernéd a kórelőzményeket, csak nevetnél ezen a kifejezésen, és a hős mami, nem hős mami abszolút nem minősítés a MI szótárunkban!Úgyhogy imádunk!Kép!!!

Tüni!Nagyon sajnállak!Remélem Edwig meg tud majd nyugtatni, mert Ő is átesett ezen!

A diákhitelel kaopcsolatban én a törlesztésnél tartok!És azt kérdeztem meg!A honlapjuk:www.diakhitel.hu
Ott kell a célzott kamattámogatás című részt megnyitni és állítólag minden le van írva benne. Én eddig csak a telefonig jutottam el az ügyben, meg az elkeseredésig!
A másik lényeges, hogy ehez ki kell töltenetek a C101 és a C031-es nyomtatványokat, ami letölthető a honlapról!A C101-est, ha dolgoztál és TB kifizetőhely, akkor ott, ha nem, akkor a TB-nél töltik ki!A másikat Neked kell!És amin kiakadtam, hogy mindezt csak akkor kezdthetitek el elintézni. amikor megszületett a gyerkőc, és ha tgyásra menetek előszőr,utána csak gyesre, akkor jogfolytonosan ki kell töltenetek és időben beadnotok a nyomtatványt!És a lényege, hogy ez idő alatt nem kamatozik semmit a hiteletek, és egy forintot sem kell fizetni,ha nem akarsz!
Azt hiszem mindent leírtam!

Eszti!Szerintem is kérj segítséget, a mamádtól, legalább leveszi egy kicsit a terheket!És tényleg szívesen átmegyünk,ha szükséged van ránk!
És kapsz egy ilyet!!!
Kép
Hogy jó kedved legyen!!!

Mindenkinek csodaszép napot!

Puszi:Katy és Dávid
33+1Kép
Katy

SziasztokKép

Aranyosak vagytokKép

EszterKép
Nekem azért nem annyira egyszerű az orvosváltás, mert a cukor+inzulin miatt sokkal nagyobb odafigyelést igényelünk (én is meg a baba is), és ált. az orvosoknak nincs gyakorlatuk az ilyen helyzetekben. Az én orvosom pedig kipróbáltan nagyon odafigyel, és megkaptam tőle mindent, amit egy orvostól várhatnék.

EdwigKép
Köszi neked is. Írok priviben.

Pussssz
Tüni
tüni

Sziasztok! Örülök, hogy ti igy gondoljátok KépKépKép, de elszakadt a cérna az elôitéletek miatt Kép
Eszti!
Nagyon ismerös az érzés amit leírtál pár hete én is átestem rajta. Az volt a csúcspont mikor zokogva kértem számon a páromat, hogy ki pakolta el a bugyijaimat aztán a zuhany alatt kisírtam magam. Ja és zokogtam azon is, hogy a híradóba bemondták, megérkezett Lappföldröl az igazi Mikulás.
Az agyamba cikáztak a szörnyübbnél szörnyübb gondolatok és éjszakánként nagyon-nagyon szorosan hozzábújtam a páromhoz (ez nagyon jót tett) és mindig "panaszkodtam" neki. Beszélj róla, bögjél, szenvedj és ne költözz szerintem se el otthonról még egy kis idôre se. Valszínu˝, hogy hamarosan sokkal, de sokkal jobban leszel egyik napról a másikra.

MA BENCE 4 HETESKépKépKép
Szerintetek Karácsonykor elvihetem már családlátógatóba? Ti elvinnétek? A doktornô és a védônô szerint ne tegyem. Teljesen tanácstalan vagyokKép

Kép
Kép
bendegúz30

Jó reggelt,
hát, most lebuktattam magam, mostanság sikeredett felkelnem Kép

Katy!
Köszi a diákhiteles infokat, majd igyekszem utánanézni. Én már nem igényelem, sőt törlesztettem is (amiről, naná visszajelzést nem kaptam Kép) viszont mivel még hivatalosan suliba járok, kötelezően nem kell törlesztenem, de azt se szeretném ha kamatozna, ha egyszer nem muszály. Elég riasztó amit eddig megtudtál, ez valahogy úgy hangzik, hogy lehetőség van, csak képtelenség elintézni. Kísértetiesen hasonlít ez Savitri Axelero-s sztoriához Kép

Esztyx!
Nyugi, szerintem is minden renbe jön. Amíg Liló a pocakban volt, addig is elfogtak kételyek, amik most másikaknak adták át a helyüket. Azok is elmúltak, ezek is el fognak!
A szeretetigényed miatt meg tényleg ne aggódj, gondolj arra, hogy most már kétfelől is kapod, és használd is ki. Szerintem nyugodtan ölelgesd a kislányod egész nap, ha jól esik. Ezzel biztos nem rontod el, végül is eddig a pocidban lakott, onnan meg ha akartad se tudtad letenni Kép
Én is úgy gondolom, jobb ha inkább áthívod Anyukádat, az is elég, ha csak napi pár órára, vagy barátnőt, vagy bárkit, a lényeg, hogy támogasson és segítsen. Azt hiszem kritikákra most semmi szükség. És gyere panaszkodni amikor csak szeretnél, nem teljes a topic így paramami nélkülKép

Bagzerka!
Na várhatod, hogy én piszkájalak, szerintem nagyon jól tetted, hogy lementél szórakozni, elvégre nem betegek vagyunk, hanem várandósak, és gondolom nem álltál le "pogózni" 20 részeg rockerrel Kép Én most elárulom, hogy van, szilveszterkor eszem ágában sincs TV-t nézni, akkora partyra vagyok hivatalos, hogy csak na!
Remélem megnyugodtál, hajrá bulimamik Kép Kép Kép

Eszter!
Juppijú, dejódejó, hogy sikerült muffinreceptet találnod!!! Sajna, nekem a mézeskalik is kőkemények maradtak, úgyhogy gondoltam nem kotyogok bele, viszont örülök a sikerélménynek.
Akartam már írni, hogy aki folyton dógozik az csak ne szóljon be Bagzernak egy kis buli miatt, oszt látom ám, hogy ma nem mentél, há hogy toljalak így le ?! Kép Most meg kell, dícsérjelek, Eszter a ravasz! Kép Kép

Bendegúz!
Szerintem nyugodtan elviheted Bencét. Egy normál, egészséges bébinek semmi baja nem lesz attól, ha a család megnézegeti. Feltéve persze, ha nem fertőző betegek. Maximum megkéred őket, hogy ne puszilgassák, ölelgessék halomra.

Óriáspuszik: Aura
30+1 repül az idő Kép
aura

Sziasztok!

Pocakosok! Vigyázat az úton!!!! Babások meg csak nem rodeóznak ebben a vacak időbenKép

Esztyx, mail ment!

A szülés utáni depi nem jó, de nem kóros, mondhatni természetes velejáró((szerintem a nők nagy része be se vallja!). Igen, néha jókat kell bőgni, egy kis önsajnálat, sajnáltatás, és komolyan jobban lesztek!Kép Hogy mi vár még rátok a síró újszülött után:

Kép

No ekkor már nem lesz idő aggódni, pakolni kell!Kép(fénykép után jöttek a bébikajás üvegek is)

pusza,

Kriszta
móki

Bendegúz!
Mit mond a doki néni, meg a támadónéni, miért ne vidd? Van valami konkrét okuk, vagy csak paráztatnak?
Szopizik Bence? Mert akkor van al védettsége. És messzire kell vinni?

Mi pl úgy lakunk, hogy a szomszédaim a családom, azaza az egyik oldalról a nővérem és a gyerekei, a másikról meg anyuék. Szerinted, ha majd kijövünk a kórházból nem jönnek át?! NA, pedig akkor még csak pár napos lesz, de ezen eddig nem aggódtam.
Szerintem Te se aggódj, hanem vidd el nyugodtan, már ha neked, meg a párodnak van hozzá kedved. Csak ne nyalogassa mindenki!Kép

Elkezdtem összepakolni a táskámat, mert rámszolt az én kis pasim, hogy össe van-e már, és ha nem akkor írjam össze és ő berakja, de az ne legyen, hogy semmi sincs. Azt hiszem minket megijesztett Márti!
Na, de a lényeg, hogy már összeraktam, csak az nincs benne amit moszt is használok, de odaírtam egy papírra így majd azokat is egyszerű lesz beletenni.

Mártiról még semmi hírem! X-be a lábam, remélem jól vannak!!!

rékacs 37+2

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Ebben a pillanatban raktam le Mártit! Csak emlegetni kellett!
10 órakkor kezdődött a scaszi, pontosan nem tudom hány órakkor, de

MEGSZÜLETETT BENJAMIN PÉTER 2700gr és 52 cm

Jól vannak!Szép formás a baba és rajta van még a magzatmáz. Nem kellett inkubátorba rakni. Márti ébredezik az altatásból, mert nem lehetett Eda, de majd leírja pontosan, hogy mi volt!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Mi is inkább arra hajlunk, hogy kivigyük Karácsonykor. A védönö most ment el és végülis azt mondta, hogy olyan helyre ne vigyük ahol tudjuk, hogy beteg ember van és ha visszük, ne essünk túlzásba tehát a szük családhoz mehetünk a nagyobbat ha lehet hagyjuk ki.
Kriszta!
Nagyon édes kölyök és játékot se nagyon kell neki venniKép

Kép
Kép
bendegúz30

Márti!!!Kép

ÓRIÁSI GRATULA!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

Rékacs!
Ha beszélsz Mártival, add át neki óriási gratulánkat!!!Még egy bébi, de jó!!!

Savitri!
Remélem most már tudsz jönni hamar, úgy hiányozol te is. Ez a....axelero addig húzza a dolgokat, hogy megszülsz, mi meg jól lemaradunk róla, jajj!

Kriszta!
Andris eszméletlen, látom már, tőle örökölted a borogatós hajlamot Kép

Aura
aura

Sok-sok Boldogságot Mártinak és BenjáminakKépKépKépKépKépKép
Megpróbálok Bencéröl felrakni képet. Ime a nagy Ô:
Kép

Kép
Kép
bendegúz30

Mártinak gratula, itt most már nagyon potyognak a babócák!!!

Bendegúz,
A Bence gyönyörű baba, hát el is hiszem, hogy ő a nagy Ő!!!

Móki,
visszafelé is hajlandó pakolni vagy csak kifelé? Ha igen, akkor jöhet segíteni kicsit!!! Éppen takarítanom kellene!!!:-))
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Na most értem vissza a fodrásztól. Baromi lehangoló az idő. Szerintem ez is hozzájárul Esztyx hangulatához.

Aura, én csak azért "toltam" le Bagzert (de ezt ő már megszokta Kép), mert füstös helyre ment. A bulival önmagában semmi bajom! Sőt! Ma is céges buliba megyek és szilveszterkor meg házibuliba. De no smoke. Kép

Bendeguz, gyönyörü a babád!!!! De tényleg!! Én is talán már elvinném Bencét a családhoz, főleg ha senki sem beteg. Betegek közé azért nem vinném.

Tüni, értelek. Akkor viszont irány a Rókus! Kit érdekel akkor hogy milyen a kórház? 4 napot leszel "csak" ott. Neked akkor az a fontosabb hogy a dokid figyeljen rád,és ő már ismer. Edwig tud neked segiteni látod, és tényleg menj ki oda és nézz körül. Minden rendben lesz meglátod.

Márti! Gratulálunk! Kiváncsian várjuk hogy hogy s mint történt, milyen a Te történeted. A lényeg hogy jól vagytok mindketten!

Kriszta, most megmutatttad nekünk, hogy mi vár ránk? Kép

Na megyek, elpakolgatok, és vasalgatom a báli ruhám. (hallod Aura? Kép )
eszter2004

Márti gratulálok!!!!!!

Bendegúz, iszonyú édes a picur!!!!!

Aura köszi hogy beigazoltál!!!! már izgultam hogy valóban csak én gondolom hogy szabad ezt... nekem a szilveszter kimarad, marcim vetít, én meg leginkább itthonmaradnék, ha bárhova elmennék, koccintáskor tuti elsírnám magam hogy nincs ott párocskám, mindenki meg ott ölelkezik, meg ilyenek. legalább behozom a lemaradásom a kötéssel....

Kikocs, mindenképp írd majd meg mi volt Noéminál, a picit is láthattátok??

hol van má ez a Savitri?? tudom hogy igazoltan hiányzik, de most már visszatérhetne!!

Orbis! mikorra terveztétek a legközelebbi találkozót??? most má nem hagyom ki!

jaj, Aura, ha minden igaz, ma megyek végre találkozni dokibával, remélem most nem jön neki közbe semmisem!!!! kiváncsííí vagyoookkk!!!

bagz
33+5

KépKép

KépKép
bagzerka

ja, nemtom hogy ez a beigazoltál szó ez itt lehet-e, meg érthető-e, de gondolom igen, más nem jutott eszembe....

KépKép

KépKép
bagzerka

nyugi Bagzer mi értjük. Kép

Tüni, ki az orvosod? Csak Savitri miatt kérdezem, mert ha ugyanaz akkor szólnék neki is hogy tudjon róla.

Köszi,
Eszter
eszter2004

jaa, el sem újságoltam, hogy ma vagyunk 4 éve együtt marcókával!!!!!!
mivel este vetít, így valszeg egy kis ünnepi délutáni étkezést csapunk most, úgyhogy megyek is felöltözni!!!
bag, a büszke

KépKép

KépKép
bagzerka

Engem is érdekelne, hogy melyik dokiról beszél TüniKép
Savitrinek és nekem ugyanaz a dokink. Ő elvileg nem megy el másik kórházba, legalábbis most beszéltem vele a napokban, meg a szülésznővel is, és egyikőjük se említette.
Hát pofára esnék, ha mégisKép akkor már se szülésznőm, se dokim nem lenneKép

Babus

Kép
babus2005

Gratula Bagz! Mi már a 10. évünket tapostuk az idén. Kép

Babus, akkor majd mi levezetjük neked a szülést! Bagz vállal otthonszülést is. Kép
eszter2004

hú, Eszter, az nem semmi!! gratgrat

KépKép

KépKép
bagzerka

Ezt úúúgydeúgydeúgy szeretem!!!

MEGSZÜLETETT PETI MA 9 ÓRA 7 PERCKOR. sÚLYA 3900GR, ÉS 53 CM! Ő is, és anyukája, Spectro/Csilla is jól vannak. Kép
Meghozza a front a babaesőt!

kikocska

Mi meg a 7.-etKép

Eszter
Lehet, hogy az lesz belőle, ha így haladunkKép Eleinte volt egy jófej szülésznőm, aki talán intézett volna fizetős szobát, fizetés nélkül, meg egy rendi dokim. A szülésznőnek és a szobának már lőttek, már csak a doki maradtKépHa maradtKép

Babus

Kép
babus2005

CSILLÁNAK IS GRATULA!!!

Kép
babus2005

Csilla Gratulálunk! Ki van még hátra a frontos babaesőből?
eszter2004

Megtudtam!!!!
A Harsányi doki ment el a MÁV-bólKép
Savitri, megmenekültünkKép Van dokinkKép

Babus

Kép
babus2005

EszterKép
Harsányi az orvosom, de ha jól tudom Savitrié nem ő.

Spectronak és Mártinak nagy-nagy gratula a babócákhozKép

Pusssz
Tüni
tüni

MÁV-osoknak: (Babus,Tüni,Savitri)

OOhh, a Harsányi tartotta azt az állati jó előadást a multkor. Ő volt az aki az asztalon mutatta be hogy kell majd nyomni.Az ő fönöke meg a Marton prof aki multkor mondta hogy dec 1-vel nyugdijba ment,bár nem önszántából. Igy már összeáll a kép. Lehet hogy ez összefügg azzal is amikor mondta hogy lehet hogy már nem lesz ilyen szülők iskolája. Nagyon sajnálom.......Nagyon nagyon szimpatikusak voltak mindketten.
eszter2004

CSillának nagy gratula, szép nagy baba lett!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?