Bodzássüti, nagyon szépek a csíkok!
Szerintem becsapás ám a 10es teszt, nekem a 25ös mindig erősebb csíkot adott, nem értem, talán azok jobb minőségűek. Én is a clearbluera esküszöm, azok közül is a digitális a legjobb, ott nincs kecmec, ott a digitális jel (ami már akkor pozitív volt, amikor a "lakmusztesztek" még nem voltak igazi két csíkosak). Alig várom, hogy találkozzunk, jól fog neked állni a pocak
Lányok, ki kell, hogy ábrándítsalak titeket, a hosszú hétvégénk a szó szoros értelmében volt az, nem amolyan "miniszabi". Mondjuk a Balcsin voltunk, de nagyszülőztünk, illetve azért volt hosszú, mert pénteken mentünk, h találkozzunk régi haverokkal. Hát jó kis buli volt, én fürdetés, fektetés után csatlakoztam, ittam két tonicot, aztán gondoltam haza is megyek, mert fel is kell tudni kelni, ekkor a férjem haverjai le is csaptak rám, h hoppá, egy sofőr, nem vinném-e őket haza, így az éjjel beautóztam a Balaton-felvidéket. Aztán a végén a férjem is összeszedtem, aki még addig mulatott egy haverjával. Na, nem panaszkodom, de speciális kikapcsolódás volt. A másik vége pedig azért lett hosszú, mert hétfőn volt némi intéznivalóm a balatonalmádi önkormányzaton. net pedig nincs, mert lemondattuk anyuval, apukám használta csak, mi meg majd veszünk mobil netet, havi pár napért ne fizessen anyu. Szóval, ez volt a mi kis hétvégénk. És a végére egy vidám dolgot, hogy elfeledjük a csalódottságot:
Stefinek ma 6kor felfedeztem, h kibújt az első fogacskája. Óriási mázlisták vagyunk, mert ha nem is teljes suttyomban, azért mindenféle horrorok nélkül tört elő. Kicsit nyügibb volt mostanában, de semmi komoly, kenegettem is neki, ill. vasárnap éjjel felsikított párszor, de fel nem ébredt, szundizott szépen.
P!