Sziasztok!
Mares! Most látom csak a vonalzód, jön a kistesó? Nem is tudtam, szívből gratulálok!!!
Jól számolom, hogy augusztusi lesz?
Így vizsgázni, le a kalappal! Jó pihenést, ügyes vagy, hogy végeztél a vizsgákkal! Sok utazgatást sajnálom, de tényleg hihetetlen, hogy a kisgyerekek mennyivel könnyebben, gyorsabban alkalmazkodnak az új helyekhez!
Dia! Rotát sajnálom
, jobbulást a gyerkőcöknek! Neked meg sok sikert a modulvizsgához!
Mi is megvagyunk, pénteken visszük az önerő utolsó részét, kapunk kulcsot, lehet festeni.
Bankra még várunk, értékbecslő volt, nekünk jóra becsülte fel a lakást, legkésőbb jövő csütörtökön megtudjuk a bank bírálatát, és akkor szerződést kötünk, közjegyzőhöz megyünk, amint folyósították a hitelt, akkor meg már lehet is zárat cserélni!
Ha minden jól megy, márciusban költözünk!!!
Képeket folyamatosan hozok majd, ha kíváncsiak vagytok.
Tegnap voltunk az OBI-ban, néztünk festéket, csempét, fürdőszoba szekrényt, háztartási dolgokat, Bence szobájához vettünk bordűrt (3000 helyett 574 ft volt, nem hagyhattam ott
). Bence eladta az OBI-t, kisautóba ültettük, úgy kiabált, hogy anya, apa, hogy az egész áruház tőlünk visszhangzott, neki meg annyira tetszett, hogy még hangosabban kiabált.
Tesco-ban meg vettünk edényeket: 12ezer helyett 6000-ért 12 részest, meg 6000 helyett 3000-ért 5 részes jénait!
Plusz kaptunk ajándékba felmosó+seprű szettet, úgyhogy gyűlnek a dolgaink szép lassan.
Woody! Drukkok mennek ezerrel a kétcsíkos teszthez!!!
Addig is pihenj, amennyit csak tudsz!
Ircsi! Örülök, hogy minden ok, blogban néztem a képeket, nagyon szép a házikótok!
Chloe meg ügyes, hogy ilyen hamar átállt, remélem Nektek is sikerül hamarosan.
Évi! Remélem, hogy kiderül, mi a gond, és ha kezelve lesz, jöhet is a kistesó!
Nekem is el kellene mennem egy vizsgálatra, nekem hosszú a ciklusom, és mikor vége, akkor sokáig barnázok még...
Pedig most nagyon el kezdtem vágyakozni kistesó után, feltételek is teljesülnének nagyjából hozzá, amit megbeszéltünk...
Kupont megnézem.
Nagyon ügyes Tomi, hogy ilyen szépen elalszik! Bence még szopizik alváshoz, de már aludt el úgy is, hogy a hátát simogattam. Nálunk egyébként az együttalvás ilyen: mindenki azt mondta, beszoktatjuk az ágyunkba, nem akar egyedül aludni majd, elkényeztetjük... Ehhez képest magától jelezte, hogy már nem tud velünk aludni, zavarjuk egymást, és simán be lehetett rakni az ágyába, ügyesen aludt.
Az új lakásban saját szobája lesz, és nagyfiús ágya, de egy keretet rakunk rá, mert egész éjjel pörög, és félek, leesne.
Viszont már a külön szobát is igényli, mert míg nem megyünk be, jól alszik, de ahogy belépünk, felkel.
Claire! Nonó fogához gratula!
Bencének is ömlik a nyála, pár napja bújt ki a bal felső 4-es, ez már a 12., de még mindig jön foga, szinte folyamatosan.
Tündi! Hűű, nem semmi, mennyi emberre főztél, ügyes vagy!
Köszi, már én is várom, hogy mehessünk!
Később még jövök, Bence épp segítene írni, az is csoda, hogy eddig bírta.