Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Évi: Tomika imádni való..... egy hónapja itt vagyok Pécsen és csak tannuloik és nem érek rá babatalizni, ááááááá annnyira nem szeretem ilyenkor az iskoolát! :evil:

Barbcsi: jajja, kezdem leadni a szinted, 2,3,4 a többi 5ös... de még van egy beadandó gyakorlatra, hát ... az még necces... 20-a a határidő... nagyon örülök a költözésnek és minden szupi meg jó lesz! És a lényeg: fiatalon nagyon ügyesek vagytoik!!!!!

Dia: hmmmm nem valami jó téma... :(.... basszus... a jövő félévet ne is mmonddddd, mert 20án vége a vizsgaidőszaknak erre január végével kezdődő hét megint suli! :shock: alig vagyunk már az urammal együtt, Ő Keszthelyen én Mislenyben Gergővel....:(

Woody: Lili édes lehet :) Gergő is imáda a gyerekeket, de mindegy neki, csak társaság legyen és lehessen KIIIIII-menni :)

Claire: én mondom, ahogy készültem a vizsgára eszembe jutottál, mit ronthatk én el hogy 1 csemete mellett nem tudok jól haladni, TE meg koordinálod az egész nagy családot meg munka is ha nem babázol... ezt még tanulnom kell.....

pussszika mindenkinek!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

jó reggelt

Ircsi!!
Kép
visszavárunk mielőbb!Sokat gondolok rátok!

Mares,ne viccelj már,babatali,ma is lesz,nálam,gyertek már át egy órácskára!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi: mennék én, de Mislenyből nem egy álom beutazni busszal... nővérem meg nem ment haza aludni Nagykozárba így Ő sem tud elvinni.... távolsági buszon élmény babakocsival utazni!.... :( ..... ez van ha uramnál a kocsi és Ő ugye meg Keszthelyen...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hmmm és ha valaki kimegy értetek?Limo és Clari is kocsival lesznek!Na leszervezem!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó talit, üdvözlök mindenkit!
Nonó jobban van, remélem ennyi volt!
(tegnap éjjel hányt egyet, kicsik hőemelkedéses meg nyügi volt tegnap. Végül csak beszéltem a dr nénivel, és végül még lázcsillapítót sem kapott.

Claire
claire

Sziasztok!

Ircsi! Jó utat Nektek, én is gondolok Rátok, aztán amint tudsz, gyere, mesélj, milyen! :)

Évi! Oltás Tomit nem viselte meg? Olvastam a blogban, mennyi mindent tud, olyan ügyes! :wink: Igen, jó, hogy összefogunk, egyébként azóta belátta mindenki, hogy ötleteket adhat, de úgyis olyan lesz, amilyenre mi álmodtuk meg, mert minden este tervezünk ám szorgosan! :wink:
Kistesó: korod miatt ne aggódj, van olyan, aki az elsőt is nagyon idősen szüli (pl. Fehér Anna), és mégis minden rendben! Nagyobb korkülönbség meg elsülhet jól is, szerintem nemcsak ettől függ, mennyire lesznek jó testvérek!
Oltás: Bence is karba kapta, gondolom azért, mert ennyi idősen nehéz őket elfektetni és lefogni, Bence a doktornéninél már csak ülni hajlandó, no meg itthon is, pelusozni is állva kell: :roll: :?
És olyan gyönyörű szemei vannak Tominak!

Claire! Használt háztartási cuccos Bakonyjákón van (tőlünk 36 km), mi oda megyünk, de ez azért is jó, mert ki tudod próbálni a gépet, meg van rá 1 év garancia is. :)Egyébként ugyanezért festünk mi is mindig magunk, és eddig mindig szuper volt a végeredmény. :wink: Most épp a Dulux-ra szavazunk, de továbbra is szívesen várom a tapasztalatokat! Nekem is meg kell még tanulnom, a villanytűzhellyel bánni, de most ez az egyetlen megoldás. Gázpalacktól nagyon tartok, főleg Bence mellett, kicserélni, felcipelni stb. :? Saját kazánt jövőre tervezzük, akkor beköttetjük a konyhába is a gázt, és akkor majd a vegyes megoldásra állunk át. :)

Woody! Inszemhez drukkolok nagyon, jó olvasni, ahogyan írsz róla, remélem hamar sikerül a kistesó, úgy izgulok!!!

Pécsieknek jó talit!

Tegnap átolvastuk, aláírtuk az adásvételit az ügyvédnél, kitöltöttük a papírokat a hitelkérelemhez, ma lett benyújtva, úgyhogy innentől kérjük a nagy nagy szorítást!!!!!! De hogy mennyi pénzt felemésztenek az egyéb költségek is, hihetetlen. :( Még jó, hogy már hónapokkal ezelőtt utánaolvastam, és raktunk erre direkt félre, mert eléggé gondban lennénk. :? Csak a bankon áll vagy bukik minden innentől kezdve... De remélem ezzel is minden rendben lesz, próbálok pozitív lenni, bár aludni sem tudok az izgalomtól! :oops:

Viszont ma hajnalban olyan fogfájásra ébredtem, hogy délután 4-re megyek is dokihoz, mert iszonyatosan fáj. :( Bence anyósommal lesz, tegnap is elvoltak, nem kínzom magam tovább ezzel a foggal, bár nagyon félek a fogorvostól, de az előző fogam is szinte fájdalom nélkül kihúzta, remélem most is így lesz.

Dia! Nagypapám: közben nem engedték ki mégsem. :( Nyaki ultrahangon látták, 2 ere is el van meszesedve, mivel a szívével semmi gond, valószínűleg ez okozta az agyérgörcsöt. Tegnap volt érfestésen, a napokban derül ki, hogy kell-e műteni. :( De nem tudom, akkor miért mondják előre, hogy kijöhet, ha még nem tudták pontosan a vizsgálatok eredményeit. :(
Egyébként mi is kezdünk Tomival náthásodni. :? Szerintem ez a változó idő, nem lehet hozzá jól felöltözni.

Mares! Én akkor adtam lejjebb a szintet, mikor 3 napig éjjel-nappal tanultam egy fontos kémia vizsgára, és a beugró miatt buktam az egészet, mert figyelmetlen voltam. :evil: Köszi, hogy velünk örülsz! :wink: Sajnálom, hogy ilyen távol kell lennetek az uraddal. :(

Na én most megyek a fogorvoshoz, Bence is már ébren, jó a kedve. :)

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi! Mi festettünk már Dulux-szal is, meg tescós legolcsóbb fehér festékkel is (plusz színezőpaszta), és meg kell mondjam, az utóbbi is jó - ha a fal jól elő van készítve. De utóbbival végül 4x kellett, úgy lett szép, a Dulux-szal meg 2x. Ez Tami szobája, a felső dulux, az alsó tescos:

Kép

Tehát először ki lett festve az egész a felső színnel, amikor még nem konkrétan babaszoba volt ez, 2 réteg dulux, és alul meg, a 2 réteg duluxra másfél évvel a festés után rámentünk többször, mire ilyen lett. Szóval meg lehet csinálni a tescóssal is simán, ha az embernek nincs kerete, csak sokkal melósabb.

Kép Kép
kriszti0921

És még úgy is olcsóbb, ha dupla annyiszor fested? :shock:
Mi mondjuk csak fehéret használtunk, tetőtérben lakunk, legtöbb helyen lambéria van, most az új bútor még egy teljes falat elvesz, ott sem kell majd festeni :DLambéria lakkozásban viszont profi vagyok, abból vannak itt jó méretű felületek, és persze plafon is!

Festeni most nemm kell, de mindig van mit csinálni, most pl az előszobát kéne normálisan kialakítani, mert "annyi lábunk van", egy 100 lábút is fel tudnék szerelni cipővel :lol: .

Különben én szeretek is ilen dolgokat megcsinálni, nem csak a spórolás visz rá, csak egyzserűen nincs annyi idő, olyankor muszáj szakemberhez folyamodni. No,meg amihez tényleg nem értünk, bár szerencsére elég életrevaló a család. após ügyeskezű, gépészmérnök, a párom diákként egy villanyszerelő bácsi mellett dolgozott segédként, szóval nem kérünk minden szöghöz szakembert :lol: .

Na, megyek, jön a barátnőm a kislányával, 2hóval idősebb mint az enyéim!

Barbcsi! Jó tervezugetést, remélem a bank sem köt belétek. van vmi jogász, ügyvéd, vki, aki elolvassa, h mit írtok alá??

Tina! Nagyon guszta kis pasztell szoba, én is elfogadnám! Mehetek?

claire
claire

Claire, nem tudok neked számokat mondani, mert tavaly márciusban festettünk valamikor, de igen, olcsóbb a tescós így is. De a Dulux, mint a krém, a tescós, mint a víz.

Pasztell szobába jöhetsz, persze :lol: :lol: No mizu, kéne egy kis nyugalom? 8) :lol:

Kép Kép
kriszti0921

Hát néha álmodom egy kis nyugodt zugról :oops:

"van egy kis házam odamegyek, ha túl sok ember zavar, van egy ksi házam, odamegyek, hol senki sincs velem, hova swenki nem szólhat át, hol senkise mondja "NEM", hol más se szól, ahol tehát, csak én vagyok jelen!" Ez egy gyerekkori Halász Judit szám, de vmiért nagyon megragadt :wink: "

MAjd ha nem bírom, jelentkezem, köszi! :D

Egyébként a lépcsőházban mi is vmi ilyen pasztás dologgal festettünk, nagyon jól fedett!

Claire
claire

No, mizújs? Kitört a hétvége????
Nálunk ma illetve mára a párom főzött, fini ebédet :D !
Nonó meg ma megtanult egyedül csúszdázni, biztos sok gyerek tud már, csak mi most nem nagyon vagyunk játszón, a kertben meg leszereltük a hintát, az ottani csúszda elsőre magas, így eddig nem nagyon volt rá módja!
Nemrég elővettem a kis szobacsúszdát, aztán pénteken itt volt egy barátnőm a kislányával, aki remekül csúszdázott, úgy látszik ellesték :D !
Joni kicsit fél még tök egyedül lecsúszni, így az előbb egyik oladalon kapaszkodva próbálta meg, és elég érdekesen érkezett, de azért pedzi már ő is a dolgot!
Claire
claire

sziasztok
megvagyunk,csak nincs mit írni most. Csak telnek a napok(hónapok)
Tomi nagyon csibész,elfoglal egész nap :)

Ircsi? Rendben megérkeztetek?

evilany

Ejnye hát sehol senki?Ennyire....?

Woody jelentkezz,mi újság veletek,inszem...?

Claire,betegek meggyógyultak?

Többiek,pécsiek..?

evilany

Sziasztok!

Itt vagyok, csak vadul kalkulálok...

Nekünk is telnek a napjaink, vasárnap voltunk Győrben, a papámat már kiengedték, most apáéknál van, 5 féle gyógyszert szed, 2 nyaki ere is el van meszesedve, az okozhatta az agyérgörcsöt, ezért jan. 26-án műtik az egyikkel. A másikkal majd utána, azt még nem tudjuk mikor, de sürgős, nehogy baj legyen.

Bence egy igazi zsivány, néha olyan hisztit le tud csapni olyan dolgokért, amit tudja, hogy nem szabad... :roll: Engem is elfoglal egész nap, nem lehet mellette unatkozni, de nem is bánom. :D

Ircsi! Remélem minden rendben veletek, megérkeztetek, és nemsokára jelentkezel!

Évi! Tominak nem jelentkezett az oltástól semmi sem?

Visszaolvasok még, amit tudok, gyorsan, mert lassan ébred a fiatalember. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Köszi kérdésed, úgy tűnik jól vannak. JOni megúszta megint egy kis hasmenéssel, úgy látszik ezek a bél nyavalyák nem az ő gyengéi, ő egy "füles" maci!
Ma már voltunk zenélni, de szombaton még nem úsztak. Nagyon szeretném már újra kezdeni velük, ilyen idősen a nagyobbak már "profi"úszók voltak!
Nyűgös éjszakánt volt, Nonó kicsir taknyos, de csak éjjel, ahogy fekszik. Nap kközebn még orrszi-porszival se jön ki semmi! Éjjel viszont bedugul neki, sír, taknyol!
C
claire

sziasztok

Barbcsi köszi eddig semmi,vannak enyhe hőemelkedései de ennyi...de még ez a 8.nap,nem bánnám ha megúsznánk!

infot hozok, az adójóváírás megszüntével akinek nem a max gyed járt,annak csökken a netto gyede kb 10 e ft-al....(no komment)
A kormány ezt kompenzálni kivánja az alábbi módon:
http://penzcentrum.hu/karrier/​ko ... oghatnak_​a_kisgyermekesek.1031214.html

Jó tudni róla.

evilany

Évi, látom a vonalzód és nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :( :( :(
Azért mész dokihoz rákérdezni, hogy mik voltak ezek a pozitív tesztek?

Megvolt :lol: :lol: :lol:
Aznap egész nap fájt a pocim , és jó nagy is volt, ilyen még nem is volt. (szerencsére szüleimnél voltunk egész nap, így csak feküdtem) De már minden ok. És remélem 14 nap múlva lesz egy szép 2 csíkos tesztem. :wink:

Oltás, jó hogy mondjátok be kellene jelentkezni a 18 hónaposra....
Tényleg a bárányhimlő ellenit ti beadjátok? (én még nem tudom, mi lenne a jobb) :?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody remek,nagyon nagyon drukkolok!!!
Én hétfőn megyek dokihoz,kérek beutalót vérvételre.

Én nem adatom be,csak a kötelezőt.

evilany

sziasztok!

élünk mi is, csak gondok adódtak... pl anyósom eltörte a bokáját, fekvőgipsz... úgyhogy a gyerek mellé itt van még két öreg is, akiről gondoskodni kell... amúgy még élvezem is, csak most tényleg nincs egy szabad percem se, és este se kell altatni... :wink: :D

Woody drukkolok! babaragacsok mennek! Kép

Barbcsi már várom, hogy arról számolsz be, hogy milyen az élet 3-asban, békében, boldogságban! :D

hmmm, nem tudom, hogy még mit akartam... kicsit szét vagyok esve... még bele kell jönnöm, 5 emberre főzni, mosni, takarítani, bevásárolni, kutyát sétáltatni, és rohangálni a gyerek után is, mert mindig vmi rosszban töri a fejét, és kb 5 percig ül csak meg a mama mellett, aztán már rohan is... ááááááááááááááááááá
le a kalappal az összes nagycsaládos előtt!!!!

Kép
gtunde75

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2012.01.21 16:16-kor.

evilany

Évi, ez szörnyű! mitől lehet? Nagyon meg kéne nézni, nehogy újra előforduljon! Segítsetek neki nagyon, volt ilyen barátnőm, azt mondta, h testileg hamar felállt, lelkileg nehezebb volt!

(pl. streptococcus a hüvely váladékban, neked nem okoz semmit, de a korai burok repedést előidézheti! Nekem most legutóbb ezért kellett 2x is antibigyót szednem!)

C
claire

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2012.01.21 16:16-kor.

evilany

Sziasztok!

Vagyunk, élünk, kezdünk rendben lenni...

Barbcsi
Drukkolok! Költözéshez sok-sok kitartást!

Évi
Ismerősöd :cry:

Woody
BFP-hez drukkolok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi, lemaradtam a dologról, de ahogy próbálom összerakni, valami nagyon szomorú történt...

Claire, az úszás jó dolog, Kristóffal mi is elkezdtük, de én pont a fertőzések, gyulladások, nátha miatt ijedtem be és abba is hagytuk rövid időn belül... Lehet, hogy csak túlaggódtam a dolgot. Nálatok a gyerekdoki miat mondott "Joninak" az úszásról?

Zoé, anyósodat egyedül ápolod?

Olyan fura ez az egy gyerek, két gyerek, több gyerek témakör. Mostanában Kristóf rákapott a nagyszülőzésre, ott is alszik náluk. Rém furcsa, hogy nincs itthon velünk egy-egy este. És azt vettem észre magunkon, hogy szinte ugyanannyi energiám van (azaz nincs :wink: ), mint amikor mindketten itthon vannak. De azért ezt nem hasonlíthatom össze a nagycsaládos léttel, az tuti. Vannak emlékképeim, milyen az, amikor 4 gyerek egyszerre akarja elmesélni, mit történt vele az óvodában, iskolában, mit szeretne vacsorázni és hogyan képzeli az este fennmaradó részét :lol: Tényleg le a kalappal!

bekri

Sehol senki????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! Örülök,hmegvagytok!!!
Bekri!Kösz!
Úszás:mindegyiket hordtam,nem nagyon kaptunk meg semmit, igaz, ez egyelég tiszta tanuszoda. ŰMost nehézkes a dolog, eleve ikrekkel nehezebb összehozni,mindig kell segítség,ésmost betett nekünk Joni betegsége és "fülessége"!
Viszont ahogy a anagyokat elnézem, egyik sem lesz lesz úszóbajnok, viszont mindegyik nagyon jóviszonyban van a vízzel, és jól úszik.
A "legvizesebb" vizilabdázik most. Így én hosszútávon előnyösnek látom.
Így nem adom fel, a kicsikkel is fogunk menni! :D

Claire
claire

sziasztok
én vagyok,vagyok,bekukkantok mindig,de van hogy napokig nem születik hsz :cry:

Woody?Miujs?

evilany

Én is vagyok! :D
Nonónak ömlik a nyála , nőnek a fogai, kinőtt a jobb alsó 2es :lol:
(7fog :D ).

Claire
claire

A nagyfiúk nagyfiús ágyban alszanak!
(és ha leesnek puhára esnek :D )
Kép
Egyedül!Ennyit arról hogy a babát nem szabad ringatni,karban,cicin stb altatni...amilyen ő volt,most jön,nyüszög,kérdem mész aludni?Bólogat,akkor cumi,redőny lehúz és csak betakarni megyek vissza

evilany

Én sem szoktam mára nagyokat ringatni :lol: hehehe, pedig mindegyik szopizva aludt el sokáig! :D De a kicsik még nem ilyen ügyik,mint Tomi, azt szeretik, ha szopiznak,még babakocsiban vagy autóban alszanak el enélkül,általában!

c
claire

Helló!

A hullámok csapkodnak a fejem felett, a gyerekek benyelték a rota vírust, az egyiknek a hasa ment az éjjel, a másik meg hányt. Áron kapott B6 injekciót, ha nem javul akkor afertőzőre kell mennünk, beutaló megírva. Reggelre nem csak hányt, de a hasa is elkezdett menni.
Holnap modulvizsgázom, ami 3 tantárgyból áll......

Ha helyrerázódtunk akkor jövök.....

királylány

Dia mielőbbi jobbulást!

evilany

Sziasztok,

Dia: jobbulást a gyerkőknek, remélem nem lesz kórház :( Modulzáráshoz egy kalappal!

Évi: ügyi nagyon Tomi, hogy így alszik, az alámatracozás szuper megoldás. Alvással nekünk soha nem volt gondunk, igaz az én lányom nem szopott, így soha sem aludt el cicin :?

Ircsi: időeltolódást hogy bírjátok, megszoktátok már? Chloe-t mennyire viselte meg a dolog?

Tünde: szomszédok lettünk :wink:

woody: gondoltok Rátok és drukkolok! :)
bettinyo

Dia
Jobbulást a csemetéknek!
Neked drukkok mennek a vizsgához!

Évi
Chloenak is már nagylányos ágya van :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Betti
Időeltolódás Chloet viselte meg legkevésbé. Leginkább Ádám van kidőlve, mert ő már dolgozik... én meg rendezkedek itthon...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Jövök kiscit, amíg Gergő ébredezik!

Woody: nagy nagy drukk a zebrához!

Dia: basszus, rota :( nagyon sajnálom! Vizsgára meg drukk!!!

Ircsi: Gergő is úgy alszik-lakik itt Keszthelyen az új albiban, mint otthon, vagy máshol... le a kalappal, hogy ilyenek a babók!

Évi: Tomika ezen a képen :) felhúzott poppival! :)

Barbcsi: hát igen, adom le a szintet, vagy ha nem, akkor bukás lesz... de ez a félév letudva...

Tündi: basszus, üzemi konyhá nyithatsz! Vigyázz magadra nagyon, nehogy túlhajtsd magadat!!!

Mi szombat óta újra Keszthelyen, új albiban, ami talán nem lesz penészes és hideg sem.... Egy hét pihi, vizsgák letudva, de február 1től ismét suli, tehát pénteken cuccolda, és irány egy hétre Pécs! Mármint Gergő meg én, uram marad Keszthelyen, csak hazavisz minket... annyira utálok már utazgatni! :(((

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok
Mares és akkor se találkozunk? :wink:

Próba cseresznye:nincs valakinek DM-es kuponok közül:
Dove/Garnier dezodoros,Syoss hajfestékes?

Voltam tegnap a dokinál,jóváhagyta a diagnózisom :) elmondtam a dolgaim,(barnázás,rövid ciklus....)és biza lehet progi hiány,akár a vetélés oka is lehetett..(én hiszem...) jövő kedden,18.ciklusnapomon vérvétel.

Woody???

Tündi hogy vagytok?
Ma sokat eszembe jutottál,Zeneovi/népdalokat hallgatunk - "még az éjjel betakarlak babám vele" " 36 tojásból csak 1 kakas lett,szép szatmári lányok mi lesz veletek"
:lol: :lol:

evilany

Évi: csak a hétfő lenne jó, mert kedd.péntekig. reggel8-este8ig suli :( ez a levelező tagozat hátránya.... -kupont megnézem, mikorra kell? 50pontosban van? mert abból van vagy 3 :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Értem :( azt hiszem 150 pontos,ami jan 31-ig érvényes...
50 pontosból jöhet az abonettes :) azt hiszem abban van

evilany

postan küldjem?
vagy jövő 7en beadom vhogy?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mindegy :) 31-ig érvényes..

evilany

Sziasztok!

Mares! Most látom csak a vonalzód, jön a kistesó? Nem is tudtam, szívből gratulálok!!! :wink: Jól számolom, hogy augusztusi lesz? :D Így vizsgázni, le a kalappal! Jó pihenést, ügyes vagy, hogy végeztél a vizsgákkal! Sok utazgatást sajnálom, de tényleg hihetetlen, hogy a kisgyerekek mennyivel könnyebben, gyorsabban alkalmazkodnak az új helyekhez! :wink:

Dia! Rotát sajnálom :(, jobbulást a gyerkőcöknek! Neked meg sok sikert a modulvizsgához! :)

Mi is megvagyunk, pénteken visszük az önerő utolsó részét, kapunk kulcsot, lehet festeni. :wink: Bankra még várunk, értékbecslő volt, nekünk jóra becsülte fel a lakást, legkésőbb jövő csütörtökön megtudjuk a bank bírálatát, és akkor szerződést kötünk, közjegyzőhöz megyünk, amint folyósították a hitelt, akkor meg már lehet is zárat cserélni! :) Ha minden jól megy, márciusban költözünk!!! 8) Képeket folyamatosan hozok majd, ha kíváncsiak vagytok. :wink:
Tegnap voltunk az OBI-ban, néztünk festéket, csempét, fürdőszoba szekrényt, háztartási dolgokat, Bence szobájához vettünk bordűrt (3000 helyett 574 ft volt, nem hagyhattam ott :oops: ). Bence eladta az OBI-t, kisautóba ültettük, úgy kiabált, hogy anya, apa, hogy az egész áruház tőlünk visszhangzott, neki meg annyira tetszett, hogy még hangosabban kiabált. :lol: :lol: :lol:
Tesco-ban meg vettünk edényeket: 12ezer helyett 6000-ért 12 részest, meg 6000 helyett 3000-ért 5 részes jénait! :) Plusz kaptunk ajándékba felmosó+seprű szettet, úgyhogy gyűlnek a dolgaink szép lassan.

Woody! Drukkok mennek ezerrel a kétcsíkos teszthez!!! :) Addig is pihenj, amennyit csak tudsz!

Ircsi! Örülök, hogy minden ok, blogban néztem a képeket, nagyon szép a házikótok! :) Chloe meg ügyes, hogy ilyen hamar átállt, remélem Nektek is sikerül hamarosan.

Évi! Remélem, hogy kiderül, mi a gond, és ha kezelve lesz, jöhet is a kistesó! :wink: Nekem is el kellene mennem egy vizsgálatra, nekem hosszú a ciklusom, és mikor vége, akkor sokáig barnázok még... :( Pedig most nagyon el kezdtem vágyakozni kistesó után, feltételek is teljesülnének nagyjából hozzá, amit megbeszéltünk... :roll: :roll:
Kupont megnézem.
Nagyon ügyes Tomi, hogy ilyen szépen elalszik! Bence még szopizik alváshoz, de már aludt el úgy is, hogy a hátát simogattam. Nálunk egyébként az együttalvás ilyen: mindenki azt mondta, beszoktatjuk az ágyunkba, nem akar egyedül aludni majd, elkényeztetjük... Ehhez képest magától jelezte, hogy már nem tud velünk aludni, zavarjuk egymást, és simán be lehetett rakni az ágyába, ügyesen aludt.
Az új lakásban saját szobája lesz, és nagyfiús ágya, de egy keretet rakunk rá, mert egész éjjel pörög, és félek, leesne. :roll: Viszont már a külön szobát is igényli, mert míg nem megyünk be, jól alszik, de ahogy belépünk, felkel. :?

Claire! Nonó fogához gratula! :) Bencének is ömlik a nyála, pár napja bújt ki a bal felső 4-es, ez már a 12., de még mindig jön foga, szinte folyamatosan.

Tündi! Hűű, nem semmi, mennyi emberre főztél, ügyes vagy! :) Köszi, már én is várom, hogy mehessünk! :wink:

Később még jövök, Bence épp segítene írni, az is csoda, hogy eddig bírta. :lol:

Kép

Kép
barbcsi

barbcsi: drukkolok Nektek a pozitív bírálathoz!

Mares: gratulálok a tesóbabához!
bettinyo

Uuuuuuuuuuuu Mares!!!
Te aztán megviccelsz!!!!
Kistesó?
Mesélj!!!!!

Gratulálok!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2012.01.24 12:29-kor.

evilany

Évi, köszi a hiányolást. :D
Jól vagyok, igazából utálom ezt a 2 hét várakozást. Az egész dologban nem a szúrizás a rossz, azt még élvezem is, hiszen tudom, hogy miért csinálom. Hanem ez az utro dugdosásos időszak a legrosszabb....
Hivatalosan tesztelni jövő pénteken kellene, de az a BMC szabály, viszont már a 14. napon már tuti kimutatja a dolgot (azaz kedd).
Mindenkinek persze köszi a drukkokat!

Tomi nagyon ügyes, hogy már így alszik én még nem mertem megcsinálni neki az ágyat, pedig van leesés védőnk is a nővérem vett még a gyerekeinek amikor mo-n vannak és mondta, hogy használhatom mivel már nekik nem kell.

Dia, sajnálom a betegséget!
Jobbulást nektek!!!

Ircsi, de jó újra itt! :lol:
Néztem a lakást, tök szupi szép nagy. Tipikus amerikai ház, mindenhol padlószőnyeg. :D
Na és milyen az idő???

Barbcsi, nagyon izgi ez az egész! Drukk a bankhoz!
Képet majd kérünk!

Mares, Gergőnek tesója lesz!!! :lol: :lol: :lol:
Ez nagyon szuper, GRATULÁLOK!
Na akkor még nehezebb a tanulás, gondolom folyamatosan álmos vagy. :wink:

Na most megyek leadom Lilit nagyszülőknél, eszik ott fini ebédet és alszik egy nagyot én meg közben megyek fogorvoshoz, csak az ideiglenes tömést cseréli le véglegesre. De az sem kellemes....
És egy mai kép, olyan nagy már, hiányzik az a pici baba!!! :roll: Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Utro dugdosás nekem is beígérve,ha alacsony lesz a progi,jaj...
drukkok mennek!

evilany

sziasztok!

húúúúúúú, milyen hírekre jövök.... :shock:
Maressssssss komolyaaaan?!?! aztaaaaaaaaa!!!!
gratulálok!!!!!

Bettinyó de jó! összefuthatnánk!!! :wink:

Évi és ha most kiderül, hogy mi a baj, akkor is napoljátok a próbálkozást?
mi jól vagyunk, köszi, közben a lakás dolog is felpörgött, holnap kapok vételi ajánlatot... meglátjuk... :shock: ráadásul ismerem is az érdeklődőt személyesen (konkrétan az autószerelőnk, mint kiderült)... úgyhogy a bizalom maximális, meglátjuk, hogy meg tudunk-e egyezni...

Woody utrot nekem is kellett dugdosni a 12. hétig egy kicsi haematoma miatt (na meg a doki is "túl" elővigyázatos volt)... annyira sztem nem gáz... mondjuk nem kellemes, de biztos nem rosszabb, mint a szurkálás...

Nálunk anyósom immár járógipszben, ami azért nagy könnyebbség, mert bár a dolgok nagy részét továbbra is én csinálom, de most már ő is mobilabb...
én nagyon szeretek főzni, csak egy csomó mindent még sose csináltam... na de most egy csomó dolgot megtanultam már... anyósom ki is jelentette, hogy amíg itt vagyunk ezentúl én főzök, mert az finomabb, mint amit ő csinál... (ilyen anyós is csak kevés van...) :D

Zoé beteg, tegnap lázas is volt, köhög, tüsszentésnél a köldökéig lóg a cucc az orrából... (pénteken voltunk bábos babatornán, sztem ott szedte össze...)
vasárnap babaszínházba mennénk, remélem meggyógyul addigra...

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Gyorsan írok, diridongó (babazene)-n voltunk, alszanak a babakocsiban!
Takony nálunk is van, nekem is :roll: !

Tünde ! Kitartást!

Mares! :shock: :shock: :?: :arrow:gratulálok, és hurrá!!!!

Woody! Hajrá! Igen, megnőnek hamar :( !de nálatok hajrá utánpótlás :D !

Ircsi! örülök, h ilyen jól alakultok!!

Évi! Jó lenne a dolgok végére járni, drukkolok, h egyszerűen megoldható legyen!

Brbcsi! Ikeát is érdemes nézni, kari előtt iszonyú jó akciók voltak, sajnos lemaradtunk, mire kijutottunk :( . Remélem a bank nem tesz keresztbe!

Ha vkit kihagytam, bocs :oops: , de végre sokan voltunk!
Claire
claire

Sziasztok ismét!

Gergő délutáni szunyán, én is feltehetem a lábamat végre...

Claire: köszike... de hát még azért aggódok.... Sajnálom a takonykát... Babócák még elalszanak a babakocsiban?

Tündi: ez így van!!! Ritka az ilyen anyós!!!! Utro: na jó hogy olvasom, "be is veszem"....na már itt is , szóval jó az ilyen anyós! És miylen ott fent? Nem túl zajos-meg-sok? Nekem ha sokat vagyok Keszthelyen, akkor Pécs nagyon forgalmas!

Woody: Lili is már kész Hölgy! Miér nőnek ilyen gyorsan??? :shock: Drukkok mennek ezerrel!!!! És remélem zebrás lesz a kép, amit hozol legközelebb!

Évi: TE, tudod az előzményeket, hogy már úgy volt, hogy októberben baba, de ott babika nem maradt meg... 6. héten, kari utáni nap voltam dokinál, 6,2mm volt a drága.. én Utro-t, suttyomba, már kezdetektől rakosgattam, dokinak el is árultam, és Ő készségesen írt fel többet! Meg tudod, én parázok, majd ha megmozdul, talán akkor megnyugszok....

Bettinyo: kosziiiiii!

Barbcsi: nagyon jól vásároltatok!!!! Bence meg édes lehetett, ahogy anya-apázott! Az altatás: kinek hogy jön be, minden gyerek más, és majd Ők eldöntik mi nekik a jó! Álmos már nem vagyok, hányinger is alább hagyott...( remélem ez nem jelent bajt)... de a vizsgákra iszonyat nehezen készültem most januárban, mert vagy hányingerem volt vagy aludni akartam...

Rólunk:

Elnézést kérek, mindenkitől, hogy nem mondtam tesó babát, de azért bennem van a félsz rendesen! Októberben már úgy votl, hogy talán baba, majd 4 nap késés után rendesen megjött, mint a Niagara... Majd november.... hát igen, ott volt 2 védekezés nélküli összebújás... Uram még várt volna egy évet, de tudta, én nagyon szeretném! Örült is neki, mikor megmondtam neki , december 9én, úton haza Pécsre... Majd otthon ugye nagy csönd, karácsonykor sem mondtam senkinek, mert csak 27én mentem dokihoz, akkor voltam 6 hetes.... Kis Törpe jól volt. Utrot szedem 3X1-et... aztán múlt szerdán olyan folyásom volt, aminek volt színe,... de nem aggódtam, majd szombaton, mikor vizsgákon már túl voltam és indultunk volna vissza Keszthelyre ( én dec 9 óta nem voltam ott), látom, hogy valami barnás fonal szerű izé ( bocsi a helytelen megfogalmazásért) van a tisztasági betéten, beparáztam és felvitettem magamat az ügyeletre... ott megnéztek, semmi vérzés, majd uh: Törpe 3 cm, dobogott szíve, és koránál 2-3nappal nagyobbnak mérték.. Doki sem tudott semmi értelmeset a folyásra.... még azóta is van... utro-tol tudom, hogy van, de az fehér, és nem ilyen "barack színű"... na ezért van bennem még a para rendesen...

Gergő úgy 12 kg, szombaton-vasárnap egyedül tett 20-30 lépést, azóta nagy a csend :) én meg ha tudok, pihenek, nem emelem... remélem, minden rendben lesz....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,nem lesz semmi baj!!Nagyon megleptél és nagyon örülök.
A fonal szerű izé,igen ismerem,fibrinszálas,nem szeretem....vigyázz magadra,pihenj!!Vérvétel nem volt?Progi elég? Ki gondoz????

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?