Sziasztok!
kissziporka!
Zabszem effektus megvan?? Mármint a felvételi miatt! Én tiszta ideg vagyok, jobban izgulok, mint a lányom.
humadene!
Nekem a negyedik szülés volt talán a leginkább probléma mentes.
Nem voltak utófájásaim, legalábbis olyan nem, amire visszaemlékeznék. Jól bírtam magam, már két óra múlva sétáltam a folyosón, szóval remélem most is hasonlóképpen megúszom.
Én nem mondtam még el a 4 évesemnek, hogy kórházba megyek. Annyit tud, hogy kistesó van a pociban és majd megszületik.
Ha mennem kell, akkor közlöm, vagy az apjára hagyom ezt. Még nem tudom. De nem is ő az anyásabb, hanem a kicsi. Neki meg még nem lehet elmagyarázni, mert nem érti, csak sírni fog.
Viszont azt megbeszéltem a férjemmel, hogy a kicsik nem jöhetnek be a kórházba látogatni, mert az nagyon felkavarná őket, amiatt, hogy nem megyek velük haza.
csekom!
Szerintem tök jó, célnak pont megfelel! Az én adataim: kisbaba Noémi, 2012.03.02 testvérek: 4
Lábdagadás: próbáld napközben minél többet felpolconi. Vérkeringés szempontjából is jó, meg a vizesedést is hátráltatja.
Enyhe fokú vizesedés ebben az időszakban már megengedett, de ha hirtelen jelentkezik és nagyfokú mindenképpen intő jel!
Patrícia!
Te is milyen jó vékony vagy!! Nem lesz gond visszafogyni az tuti!
Szexhez visszatérve, az én férjecském is az első babánál nem mert hozzám sem érni. Aztán elmagyarázta neki a doki, hogy ami jó a kismamának az a babának is, szóval nyugodtan.
Azóta nincsenek aggályai, csak óvatosabban kell eljárni. Na meg a testhelyzet is eléggé adott a nagy pocak miatt.
Én is a második harmadban vágytam jobban a szexre, most azért jelentősen lecsappant az érdeklődésem.
A szülést beindító szexnek meg nem az a jelentősége, hogy élvezzem (bár nem hátrány!) hanem hogy a kiskatonák bejussanak a burokhoz és megrepesszék.
Ez persze akkor, ha más már nem segít (málnalevél tea, bábakoktél egyéb praktikák) és már nagyon ideje lenne a picurnak kibújni!