Új privát üzeneted érkezett!

humadene,teljesen megtudlak érteni...és nekem nincs is több törpöm itthon,hogy még hozzájuk is legyen türelmem,meg figyelmem.az a kiszámított bizonyos 40.hét..még az orvosok is elismerik,hogy mindenkinél más a vége...sok mindenen múlik..
és sem szeretnék 4 és fél kilós babát.... :)
mi az a bábakoktél?még nem hallottam róla....
Kitartást,és drukkolok,hogy jöjjön már a pici...
timea35
Budaörs
 
 


Sziasztok!

Timi, azt hiszem, félreértettél! Csak arra utaltam, hogy már akármelyikőnknek megindulhat a szülése, és hogy látom, többeknél meg is jelentek a ráutaló jelek (fájások, keményedések, hasmenés, stb.). A legtöbb babó 38. és 42. hét között születik valamikor, de nekem is van jópár ismerősöm, akinél 36, 37 hetesen unta meg a bébi a bentlétet... Én is készítem magam lelkileg, hogy ne érjen váratlanul, ha egyszercsak beindul a dolog!
Tegnap találkoztam egyébként a szülésznővel, nagyon szimpi volt, és szerencsére pont olyan dolgokat mondott a szülés körülményeiről, amiket hallani szerettem volna. Megnéztük az egyik szülőszobát is, elég modern. Épp senki nem szült, furcsálltam is, hogy milyen üres és nyugodt az egész osztály. Valahogy úgy képzeltem, hogy mindenfelé vajúdó asszonyok fognak sétálgatni, meg csecsemőüvöltés lesz, ehhez képest a legnagyobb béke és nyugalom honolt. Pedig tegnap pont jött valami melegfront. Persze lehet, hogy az éjszaka már nem is volt ilyen csendes... :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
lilly
 
 


20ml pálinka, 20ml ricinusolaj, és 2 dl gyümölcslé.. Ezt meginni..
Én azt gondoltam,hogy vasárnap iszok egy ilyen löttyöt..És kitudja, talán meghozza a várt eredményt! Sokaknak bejött!
humadene
Jánossomorja
 
 

 
 

Szép napot!

Én is előkerültem, velünk minden rendben :)

Szerdán megvolt az 1. CTG, teljesen rendben voltunk. Volt UH is, 2437 gr volt Bálint.
Most úgy néz ki 8-án lesz a programozott császármetszés, szóval már nem sok van hátra. :)

Már én is végeztem ruhákkal, kisággyal, már csak az én cuccaimat kell összekészíteni, de az meg nem sokáig tart. :)

verzso
 
 


Furán hangzik benne a ricinusolaj...eddig még csak a hajamra tettem... :) de a pálinka,az igen.... :lol: attól én is megindulnék kifelé.... :lol:


lilly,hát megmondom őszintén..tényleg félreérthető volt..:((
Nem akarnék rosszat a kicsinek...de én úgy gondolom,hogy ha valami nekem jó,az neki is...és ha rossz,azt ő is megérzi rajtam...Amikor mi néztük meg a szülőszobát este,akkor is tök nyugi volt..szinte síri csend..már túl szép...:))majd ha mi megyünk...
De tényleg nem szeretnék óriási babát...és nem is tudom,hogy ha ennél is jobban nyomna belülről,azt mennyire viselném jól...
tegnap fájt a hátam ,derekam...de elmúlt...a magne b6-tól.
ma jobban ébredtem,bár 5-kor ébredt Noel,és játszadozott 6.30-ig...
Lassan végére érünk..de jó frontokat fogunk ki...
Kíváncsi vagyok,ha révbe ér mindenki,akkor is fogunk írni...vagy eltűnik lassan mindenki...?csak nem...
timea35
Budaörs
 
 


Timi, ez csak rajtunk múlik ....

Én pont itt kezdtem el fórumozni, amikor a fiúkat vártam, a mai napig nagyon jó a csapat, csak elköltöztünk zárt helyre. Már 3. éve lesz, hogy 7-8 család a fórumról együtt nyaral. Szóval minden esély megvan rá, ha mi is akarjuk :D

verzso
 
 


Sziasztok!

Humadene!

Én az előző babánál kacérkodtam a bába koktéllal, el is készítettem és nem tudtam meginni, az utolsó percben olyan émelygés tört rám, hogy inkább kiöntöttem. :lol:

Viszont ami bejött (ne tessék megkövezni) egy jó kiadós sex. oops:

Ugyanis a kiskatonáknak burokrepesztő hatásuk van, persze, ha már legalább 1 ujjnyira nyitva van a méhszáj.

Nikinél is bevált, a 40+3 napon este volt egy kis hancúrozás, rá egy órára már folyt a magzatvíz.

Lehet, hogy most is ezt fogom inkább választani, mint a fosatós lötyit. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


timi!

Én Nikinél fogtam ki egy olyan szupi csapatot, hogy a mai napig tartjuk a kapcsolatot.
Sőt van, hogy személyesen.
Sokan lemorzsolódnak, vannak hullámvölgyek, de azért tudunk egymásról és segítünk egymásnak, ha tudunk.

Szóval ahogy Verzso írta, csak rajtunk múlik...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Sziasztok!

Humadene, ugy nez ki egyidos terhesek vagyunk. En 37+3 vagyok ma.
Nekem elso baba es nagyon konnyu panasz mentes a terhessegem. Feleolem meg maradhat akar egy honapig is ha ilyen jol viselkedik :wink: Azert szulessen idore, az a legjobb. 4,5 kilosat mondjuk en sem szeretnek.
Bar esely van, ui. en 4,4-el az ocsem 4,55-el a ferjem 3,9-el szuletett.

Tegnap voltunk szulesfelkesziton. Jo volt, igaz tul sok ujat nem mondtak.
Mi szerda este megyunk megnezni a korhazat :) Mar varom nagyon.

Verzso, orulok, hogy felbukkantal es minden rendben veletek. Furcsa lehet igy elore tudni, hogy mikor szulsz pontosan. Feb. 8. es latod a babadat, vegulis tok jo.
Babakoktel durvan hangzik. Nem hiszem, hogy meg tudnam inni.
I.

Lilypie First Birthday tickers
oolong
Gyula
 
 


Jó reggelt!

Valakinél hasonló tünet? Estére eltüntek a bokáim, reggelre sem jöttek vissza....mindig is vizesedtem, de ennyire azért sosem...

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
csekom
Zsurk
 
 


Oolong, tényleg furcsa, hogy ennyire tudjuk az időpontot, bár egyrészről meg nagyon jó is, mert férjem is tud rá készülni, itt van két gyerkőc akikről gondoskodni kell addig míg távol vagyok, és így könnyebb előre megszervezni, mint hirtelenjében. Nagyszülők, testvéreim akikre számíthatok nem itt laknak, szervezés szükséges, hogy mikor ki legyen itt.

Viszont sokkal jobban fogok izgulni előtte, na meg tudom, hogy milyen a császár :(

Csekom, én nem vizesedtem még eddig egyátalán, vérnyomásod rendben van? Ha megtudod mérni feltétlen mért meg, meg esetleg védőnő egy vizelet tesztet csinálhatna, nehogy toxémia jele legyen ez vizesedés. Na pihenj felpocolt lábakkal!!!! És sok-sok folyadék!!!!!

verzso
 
 


Yusz, és kívántad is a sexet?
Nem tudom ki hogy van vele, bár mi el is vagyunk tiltva tőle, de nem is kívánom :oops:

verzso
 
 


Halihó!
Bábakoktélról még én sem hallottam,szülésmegindító szex-ről viszont már igen,szóval kedves yusz nem repülnek a kövek feléd! :D

Én is azt mondom,teljesen normális,ha így a vége felé fogy a türelem,mindenki vár,nem tudja mikor hogy lesz ez az egész,nagy az izgalom! Ráadásul nálam mind3 terhességnél már az elejétől fogva idegbeteg voltam!:oops: Türelmetlen,kiabálós,duzzogós,ciki nem ciki dolgoznak a hormonok! :?

Timi!
Szerintem,bár most ez hihetetlennek tűnik,de miután megszülettek a törpök,még többet fogunk írni!Melyik babóca,mikor mennyit evett,aludt,pocakfájás stb.stb! Képdömping! :D Én Mirával való terhességem idején kezdtem itt fórumozni,és bár itt befejeződött a csevegés,létrehoztam egy csoportot a facebookon magunknak,és ott a tagok bármikor írhatnak,csak mi látjuk,szóval nem mondom,h olyan szinten mint pár éve,de azért tudunk mindenkiről sok mindent,és ez tök jó! :)

Mosás-vasalás nálunk is megtörtént. Én baba-mosószert használtam,meg fehér Lenort...beleszerettem az illatába 5 éve... :lol: Tegnap akartuk összerakni a kiságyat de félbemaradt,mert kell még némi csavar hozzá...

Csekom!
Ha tudsz,konzultálj a védőnőddel,mérjen vérnyomást,meg akkor már úgyis csinál vizelet-vizsgálatot,az sokat elárul! Isten ments,h meg akarjalak ijeszteni,de egyik ismerősömnek is bevizesedett a lába,mondjuk neki az arca is,nem vette észre,de felment a vérnyomása,fehérje volt a vizeletében,és pár nap után megcsászározták 36 hetesen,mert addig a bébi kapott gyógyszert a tüdejére! Szóval semmi panasz,némi vizesedés,de egyértelmű toxémia lett nála,szóval te csak járj után,és nyugtassanak meg,h minden ok!!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Verzso!

azért az jó lehet a prog.császárban,hogy tudod mire számíts! számolhatod vissza a napokat,de mi van ha ilyen esetben magától megindul hamarabb???

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patricia, azt nem tudom biztosra, de sztem akkor is császár, persze ha ki nem pottyan hirtelen :)
Fiúkkal észrevétlenül(legalábbis én nem éreztem igazi fájásokat) kinyíltam 4 ujjnyira, már alig volt méhszáj, szóval könnyen tágultam, de így is megvártuk a másnapot és úgy lett a császár, bár náluk aztán meg tényleg indokolt volt. Lombikbabák, koraszülöttek, ikrek.

verzso
 
 


Sziasztok!

Beszéltem a védőnővel, mert én is erre gondoltam, toxémiára..
Szerencsére egy kicsit lejjebb ment a duzzadás. Megmértem a vérnyomásom is, reggel még magasabb volt, de most jó. Azt mondta a védőnő, hogy ha kb 140/90 lesz, akkor be kell mennem vizeletvizsgálatra, addig meg figyeljem magam.
Jövőhét szerdán megyek úgy is kontrolra.

Még egy kérdés: akinek nem olyan aktív a babája az mit jelent nálatok? Kb 1-2 óránként egy kis rúgkapálás, meg fordulás, nyújtózkodás? Mert nálam ennyi. Itt csak annyit mondanak legyen napi 10 mozgás, s a mennyiség a ontos, nem a minőség. Hát jó. Mondjuk nálunk nem is volt soha ilyen nagy mozgolódás, szóval remélem ez normális...csak kíváncsi vagyok nálatok mi a helyzet...
Meg elvileg azt mondják, hogy az utolsó hetekben már nem tud annyit mozogni..

Timi, te írtad, hogy ha oldalt fekszel akkor a baba nem szereti, akkor hogyan tudsz aludni. Háton? Hogy tudsz így pihenni?


A szex, hát igen, én kívánnám, de már nem merem, tudom, elvileg nem árt a babának, de valahogy félek...meg egyébként is két nagy hasú ember kissé korlátozottan mozog. :)
csekom
Zsurk
 
 


>>>>>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára milli80 2012.01.20 13:46-kor.

Milli

Családient.hu vonalzók
milli80
Aba
 
 


A szexel kezdeném, apa tiltakozik ellene ezerrel, nem akarja..Tisztelet a fia iránt..Csupa hülye kifogás!!

Bábakoktél :?hát nem tudom!

De tényleg nagyon akarok szülni, túl lenni ezen az egészen. A hétvége pont jó is lenne! Beszélek neki, talán hallgat rám! Én az első szülésem horrornak éltem meg, nem írok semmit róla, de nem szép emlékek.és a Hunor nagyon nagy volt! Bár ahogy néztem mostanában sok a nagy baba.. Nem értem miért.. Én a mosonmagyaróvári kórházban fogok szülni,ahogy eddig is szültem, és meglehet nézni a babákat, az infomóvár.hu-n és ott a babafotókat.. Hát ott látom,hogy tényleg nagyok a mai babák:)
Ha esetleg eltünnék, ott majd megtudjátok nézni Dománt! (Remélem hamarosan)...



Yusz? Mennyire voltak utófájásaid a 4. terhesség után? Nem félsz a szüléstől? És hogy mondtad el a kislányodnak.. Mert nálam Detre(4éves lesz) Ő sír ha csak említem neki a kórházat! Pedig valahogy meg kell vele értetnem, hogy nekem el kell mennem egy pár napra!
humadene
Jánossomorja
 
 


Csekom, ugyanez van nalam is. Kis mocorgasok, inkabb nyujtozkodas szeru erzes. Semmi rugdosas. Meg neha csuklik. En van, hogy orakig nem is erzek semmit :o De a napi 10 boven megvan. Orulok, hogy lentebb ment a duzzadas. Tenyleg vigyazz vele. Mikorra vagy kiirva?

Lilypie First Birthday tickers
oolong
Gyula
 
 


csekom,egy pár napja találtam egy megoldást,ami annyit segített,hogy 2x kelünk fel,mert elzsibbadok..egyszer 2-kor,egyszer reggel 5-kor...a trükk,hogy a paplanomat teljesen összegyűrve,miután az oldalamon vagyok már,beteszem a lábam közé..azt vettem észre,hogy jobban megemeltem magam,és nem annyira nehezedek rá...a paplanból jut azért a hasam alá is egy vékony réteg....egy pár órára megoldás... :wink:
Fájdalmas ébredés után a hasam eligazodása..de valahogy pihenni kell.napközben pedig nem nagyon szoktam feküdni..csak ha már muszáj..olyan az ágy amiben alszunk,hogy meglehet emelni a hátát olvasáshoz,meg tv nézéshez..és úgy fekszem.


Csajok,ez a babakicsalogató koktél,nagyon bizarr..de ezek szerint tuti módszer... :lol: azért bízom benne,nem jutok el idáig...bár kitudja...


Szex dolog...az én párom is csak a kicsire tud koncentrálni...óvni kell...tisztelni kell...stb... :lol: nem bántom érte...sőt,örülök,hogy ennyire türelmes,és ennyire várja már....
timea35
Budaörs
 
 


Timi!

"Csak" 2-szer kelsz éjjel??? :lol: Legalább szokod az éjszakai életet mire Noel megérkezik! :wink:

Szex: hmm.. első babánál még nagyon bátortalan volt a férjem,valahogy zavarta a baba ottlétének a tudata...mostmár, a 3.-nál nincs ilyen gond :lol: Ami engem illet a 2. harmadban nagyon kívánós voltam,így a vége felé mivel már minden kínom van,nem annyira! :)

Csekom!
Örülök,hogy jobban vagy! Remélem ez csak vmi pillanatnyi kellemetlenség volt! Figyeld a vérnyomit és nem lehet baj!!!

Ja,NST. Én kedden megyek,és olyan rendes volt a dokim,hogy mondta menjek be 7:10-re,akkor megcsinálja,meg áramlásos vizsgálatot,uh-t,és így mire 8-kor hivatalosan megkezdődik az NST,én már mindennel végzek! Igaz,hogy ehhez a reggel fél 7-es vonattal kell bemennem Szombathelyre,de mégsem töltöm ott várakozással a fiatalságom!

És akkor egy fotó a kis pocakomról...amit mindenki elhűlve néz,hogy nem 6 hónapos?! Tuti már csak ennyi van hátra? :?

Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Timi!

Hát nem lehet könnyű. Bár én is felébredek kb 3x, de csak pisilni megyek, az aludva is megy már, meg néha ez a kézzsibbadás felébreszt, de a merevítő sokat segít.

Én egyre többször azt veszem észre amikor felébredek, hogy a hátamon alszom, mert olyan kényelmes! Persze aztán meg bűntudatom van... :)

Táblázatot tudnénk csinálni, de azt én sem tudom, hogyan lehet virtuális, azaz hogy visszaszámolja az időt...pedig olyan lenne az igazi. De egy sima lista is jó lenne szerintem, így látnánk ki mikor következik. :)

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
csekom
Zsurk
 
 


Csekom!

Én csak és kizárólag hanyatt tudok feküdni! Szigorúan oldalt fekve alszom el,de reggelre mindig a hátamon ébredek,és szerencsére én csak arra ébredek,ha átjönnek a gyerkőcök,de van mikor arra sem! :oops:
Szerintem tök jó lenne egy sima táblázat is,ha megcsinálnád! :)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó, megcsinálhatom :), de akkor kérek mindenkit, hogy írja be mikorra várja a babáját. Meg neveket is, ha nem titok, persze... :)

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
csekom
Zsurk
 
 


Szupi lenne!
akkor én kezdem is:
nevem: Patrícia, bébike lány lesz! :) neve: Médea szül.várható ideje: 02.18. testvér: 2
kell még vmi?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ok, megpróbálhatom, de én elég alapszinten művelem ezt a számítógépezést, tehát ha valaki tud vmi jobbat, akkor hajrá! Komolyan, mert én csak így képként tudom beszúrni, és ezt is minden egyes alkalmommal meg kell tenni. Vagy legalább minden új oldalon....

Szóval én vmi ilyenre gondoltam:

Kép [/img]


Ehhez mit szóltok? De őszintén, ha vkinek van vmi jobb ötlete, hajrá! :)
csekom
Zsurk
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok már megint...csak kapkodom a fejem:)

Ez a bábakoktél elég durván hangzik, nem merném meginni, még szilvesztekor is ásványvízzel koccintottam:) és ez a 2dl pálinka...ijesztő.
Szerintem én megvárom, amíg magától úgy dönt a pici, hogy ki szeretne jönni...
Szex: a párom eleinte nagyon várta a kívánós időszakot...hát az elején mindig este voltam rosszul, amikor aktuális lehetett volna a dolog, rossz volt a gyomrom így elég ritkás volt, középidőben jól voltam, akkor átlagos szexuális életet éltünk:) egészen mostanáig, hogy kiderült,már nyitva vagyok, így tudom, hogy nagy a fertőzésveszély is meg azért félelem is van bennünk:)

Csekom!

Remélem, hogy jobban vagy és nem vizesedsz újra ennyire, egyik bnőm is nagyon csúnyán felvizesedett a terhesség végére,de nem lett semmi baja sem neki, sem a babának, 38 héten szült, mert elkezdett öregedni a méhlepénye.

Csütörtökön voltam az utolsó kötelező uh-n a nővédelmibe...mondta a doki, hogy szép nagy baba lesz..most olyan 3040 körül van, titkon remélem, hogy kövi héten elunja magát odabenn és 3,5 kg alatti súllyal kibújik:) A méhlepényem 2-3 szakaszban jár, mondta a doki, hogy a végén járunk már...örültem a mondatainak, de azért félek is:)

Nagyjából minden készen áll a pici fogadására...remélem én is:DD

Tudnátok abban segíteni, hogy hol és hogyan kell intézni a baba taj kártyáját? erről senki nem mondott eddig semmit, vagy azt már a kórházban intézik neki?

Homeopátiás cuccokkal hogy álltok? nekem ajánlott a szülésznő pár dolgokat azokat szedem is....állítólag lerövidíti a szülést 1,5 órával és a rehabban is segít!+ fájásgyengeségre is jó, ha vkinek ilyen problémája van.
kristin27
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

kissziporka!

Zabszem effektus megvan?? Mármint a felvételi miatt! Én tiszta ideg vagyok, jobban izgulok, mint a lányom. :roll:

humadene!

Nekem a negyedik szülés volt talán a leginkább probléma mentes.
Nem voltak utófájásaim, legalábbis olyan nem, amire visszaemlékeznék. Jól bírtam magam, már két óra múlva sétáltam a folyosón, szóval remélem most is hasonlóképpen megúszom.

Én nem mondtam még el a 4 évesemnek, hogy kórházba megyek. Annyit tud, hogy kistesó van a pociban és majd megszületik.
Ha mennem kell, akkor közlöm, vagy az apjára hagyom ezt. Még nem tudom. De nem is ő az anyásabb, hanem a kicsi. Neki meg még nem lehet elmagyarázni, mert nem érti, csak sírni fog.

Viszont azt megbeszéltem a férjemmel, hogy a kicsik nem jöhetnek be a kórházba látogatni, mert az nagyon felkavarná őket, amiatt, hogy nem megyek velük haza.

csekom!

Szerintem tök jó, célnak pont megfelel! Az én adataim: kisbaba Noémi, 2012.03.02 testvérek: 4
Lábdagadás: próbáld napközben minél többet felpolconi. Vérkeringés szempontjából is jó, meg a vizesedést is hátráltatja.
Enyhe fokú vizesedés ebben az időszakban már megengedett, de ha hirtelen jelentkezik és nagyfokú mindenképpen intő jel!

Patrícia!

Te is milyen jó vékony vagy!! Nem lesz gond visszafogyni az tuti! :wink:

Szexhez visszatérve, az én férjecském is az első babánál nem mert hozzám sem érni. Aztán elmagyarázta neki a doki, hogy ami jó a kismamának az a babának is, szóval nyugodtan.
Azóta nincsenek aggályai, csak óvatosabban kell eljárni. Na meg a testhelyzet is eléggé adott a nagy pocak miatt.
Én is a második harmadban vágytam jobban a szexre, most azért jelentősen lecsappant az érdeklődésem.

A szülést beindító szexnek meg nem az a jelentősége, hogy élvezzem (bár nem hátrány!) hanem hogy a kiskatonák bejussanak a burokhoz és megrepesszék.
Ez persze akkor, ha más már nem segít (málnalevél tea, bábakoktél egyéb praktikák) és már nagyon ideje lenne a picurnak kibújni! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


kristin!

Elvileg a kórház intézi az anyakönyvi kivonattal együtt. A lakcímkártyát és adókártyát kell majd nektek, illetve a babakötvényt (ahhoz már kell az adószám) ha kiküldték, meg mostanában divat a személyi igazolvány is.

Nekem nem vált be a homeopátia, olyan mintha csak cukorkát szopogatnék.
A málnalevél tea viszont jó volt, tényleg szép lassan nyílt a méhszáj és mire jöttek az igazi fájások 4 ujjnyival mentem be a kórházba.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Sziasztok!

Csekom, a táblázat teljesen rendben van...tuti így szerintem.. :)
Az alvás tegnap rosszabb lett,mert nem kaptam rendesen levegőt.
Befordult úgy,hogy nyomta tüdőmet,és a gyomromat is...kínlódtam rendesen.. :cry: A vizesedés miatt,vigyázz magadra...

Kristin, lassan révbe értek szerintem... :wink: én is akarok szedni homeopátiás cuccokat...hátha segít...a 36.héttől elkezdem.nekem is van könyvem róla,meg a szülésznő is mondta...én már annyira várom a keddet,hogy mekkora és hogy van...basszus már 6 hete nem mérték,és nem is láttam. :cry: én úgy saccolom az eddigi növekedése alapján,hogy most a 35.hét végére(keddre)meg van a 3kg simán...izgulok nehogy még ennél is nagyobb legyen...és mi van ha ki sem akar bújni hamarabb? :oops: 4kg lesz mint az apja... :cry:
Te milyen homeopátiás cuccokat szedsz?A papírokat nálunk is a kórház intézi,és 1-2 nap múlva a kerületi önkormányzatnál átlehet venni.

Yusz,a málnalevél teát mikortól kezded el inni?36 v.37 héttől?


Patrícia, nem sokat nőtt a pocid...:))
Én is sokat fekszem a hátamon.Mindegy ,hogy lehet-e vagy sem..ha egyszer jobban fáj máshogyan...ez van.de ahogyan írtam,már lassan sehogyan sem jó..ez lesz így az izgalmas... :cry:


Ja,és az adatok..bár a vonalzón ott van alul...Tímea Kisfiú:Noel Hát a testvérek száma érdekes kérdés... :shock: maradjunk a 0-nál... :wink:
Várható születési idő:2012.02.22. (de volt már 02.25. 03.hó eleje...és végül az utolsó 4d alapján 02.04....érdekes,merthogy pontosan tudom,még a fogantatás napját is....
timea35
Budaörs
 
 


Sziasztok!

Én mostanában úgy vagyok, hogy már nagyon várom, hogy kijöjjön, de ha tovább marad, az sem baj, nem tudok dönteni :D

Programozott császárnál sem biztos, hogy akkor fog születni. Egy ismerős kisfia két nappal korábban úgy döntött, hogy megszületik :lol:

Bocsánat, de ez a koktél gusztustalanul hangzik. Mondjuk meg is értem, ha egy ilyen után a gyerek úgy dönt, hogy inkább kibújik... nehogy még egy ilyet el kelljen szenvednie :lol:
Szex is van akinél bejön, van akinél nem... Már alig várom, hogy jövő héten belépjek a 37 hétbe, mostanában hanyagoljuk a témát, mert félünk, hogy esetleg kicsalogatódik a gyerek :lol: Nem szeretnénk, ha koraszülött lenne, e miatt.

Pénteken én is voltam CTG-n, persze a gyermek jól bealudt az elején, de aztán egy hatalmas tüsszentéssel felébresztettem :lol:
Én is várom már a február 8-at, mi akkor megyünk az utolsó UH-ra... ha még 2in1 leszek...

Táblázatba: Zsófi vagyok, Iván fog megszületni. A mikor az érdekes, mert a kiskönyvembe 21-ét írtak, de az UH-k alapján 18. De én is a 18-ra szavazok.

Zsófi
Kép
bzs88
Budapest III. kerület
 
 


Ok, jegyzem az adatokat. :)
csekom
Zsurk
 
 


timi!

A málnalevél teát én a betöltött 36. hét után kezdtem. Nincs rögtön hatása, szóval nem kell elhúzni a 37.-ig.

Kíváncsi vagyok mikor dönt majd úgy a picurkám, hogy megindul, de nagyon remélem a febr. 29-et kihagyja! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 


Sziasztok!
Volt mit olvasgatnom!:)))

Yusz!
Hát nem semmi volt a matek írásbeli, mindenki marha ideges a vektoros példa miatt, amit középiskolában tanítanak! Bosszantó, hogy ennyire figyelmetlen volt az, aki összeállította a feladatsort! Állítólag az elmúlt évek legnehezebb írásbelije volt a mai!:(((

Timi!
Örülök, hogy egy kicsivel jobban alszol, az a paplanos megoldás tuti, nálam a szoptatós párna ugyanezt a célt szolgàlja!

Csekom!
Remélem megoldódik ez a vizesedés probléma, figyeld a vérnyomásod, ha bármi furcsát észlelsz magadon, akkor usgyi a dokihoz! De feleslegesen ne aggódj, rendbe lesz minden!

A napokban a felvételi miatt nagyon izgultam és ezt Gergő is megérezte, ficánkolt is tisztességgel! Az éjszakák viszonylag nyugisak, egyszer ébredünk fél kettő körül, akkor jön az alvajárós pisilés! :) Utána viszonylag simán visszaalszom, kivéve, ha Apa horkolásától nem kapok idegbajt! :) De ez hála Istennek nem mindennapos!
A szex nálunk is felejtős volt sajna a mélyen tapadó lepény miatt, de az utolsó vizsgálat szerint már azzal sincs probléma, úgyhogy lehet ki kellene próbálnunk! Lassan nem is emlékszem milyen is az! :D

A táblázatba:
Ági, kisfiúnk lesz, aki a Gergő névre hallgat, február 26.-a a tervezett időpont, a tesók száma.....hát erről mesélhetnék....1, vagy 4, vagy 6...maradjunk az 1-nél és ne gondoljatok semmi rosszra!

Lilypie Second Birthday tickers
kisssziporka
Tárnok
 
 


Csekom, a tablazatba: Iza, baby neve:Tilda, szuletes varhato idopontja:feb. 07. Elso baba, nincs testver. Koszi :)

En a heten kezdtem el inni a malnalevel teat. 38. hetben vagyok. Tul keso? Mar nem lesz hatasa? :(Mindegy, azert iszogatom napi 3 bogrevel.

Felvetelik jol mentek?

Patricia, szep a pocid! Nagyon kis csini vagy. Harmadik gyerkoccel nem semmi.

Kb. 2 het es megszuletik a kisbabank, olyan hihetetlen.

I.

Lilypie First Birthday tickers
oolong
Gyula
 
 


Sziasztok!

Eddig ennyit tudok, de ha külditek az adatokat, akkor beírom a többit is. :)
Ha kihagytam volna valakit, vagy rosszul írtam volna vmit bocs, kijavítom, beírom, ha elkülditek.

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csekom 2012.01.24 10:44-kor.

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
csekom
Zsurk
 
 


Timi!

A szülésznő tanácsára a következő homeopátiás bogyókat szedem:
36.héttől cimicifuga 30 ch napi 1x5 golyó
caulophyllum 30 ch napi 1x5 golyó

+ iszom a málnalevél teát hétfő óta, napi kb 1 liter, két evőkanál teát kell 10 percig forralni, majd leszűrni és napközben iszogatni, egész jó íze van, meg lehet inni ízesítés nélkül, legalábbis én úgy szoktam.
Mindent megpróbálok azért, hogy problémamentes, gyors szülés legyen:)

Tegnap délután kissé beparáztam, azt hittem megyünk szülni....fél 2-től este 11-ig félóránként görcseim voltak és a picike olyan aktívan nyomult lefele, hogy alig tudtam elaludni...aztán elcsendesedett és egészen jól aludtunk:)

Táblázatba : Kristin=Vivi, baba neve:Dávid, tesó 0, sztem kövi héten megszületik, de maradjon csak a febr. 12.:)
kristin27
Székesfehérvár
 
 


Csekom!
Kati( ducimami) Baba: Márta/Áron Időpont:február 24. ????????? Tesó: 1

Én még nem merek a szüléssel foglalkozni. A babám buksikája folyton kisebb az átlagnál, én még sokáig szeretném őt növesztgetni. Az első szülés gyors és könnyű volt, remélem a második is az lesz. Tudom, minden szülés más, de én reménykedek.
Nekem az segített, hogy tudtam, hogy mire számíthatok, töviről hegyire felkészültem, mi, hogyan miért történik szülés közben. Bár így is értek meglepetések. ( hányinger, ami általános háromujjnyi tágulásnál, de ezt nem olvastam előtte sehol, pisilési képtelenség kitolási szakasz előtt, ezért katéter, nehogy a hólyag sérüljön stb.)
Kati
ducimami
 
 


Szép napot!

Csekom, szuper a táblázat! Köszi, hogy foglalkozol vele!

Adatok:

Erzsó, Bálint, február 8., 2 testvér

verzso
 
 


Ok, jegyeztem.
Lilly? humadene?
csekom
Zsurk
 
 


Jo reggelt!

Nagy a csend, csak nem megszultetek a hetvegen? :lol:
Csekom, jo lett a tablazat. Koszi, hogy beletettel.

Mi tovabbra is jol vagyunk. Az egyetlen kellemetlenseg ami elojott, hogy fajdalmas a hosszabb seta. Feszit nagyon ott lent.+ a sebessegem kb mint egy nyuggere :lol: Szoval mostantol nem megyek messzire. Max fel oranyi tavra. Szerdan vedono, kivancsi leszek mit mond. Tenyleg, tegnap este voltak ilyen enyhe mensi szeru gorcseim. Nem sok es rovid ideig. Szerintetek ez mar joslo lenne?

A tabla szerint en inditom a sort, de ez ugye nem jelent semmit.
Olyan izgi, kivancsi vagyok ki lesz az elso.

Remelem mindenkivel minden a legnagyobb rendben.
Pihizzetek sokat. En is azt csinalom. Kis hazimunka es sok-sok pihenes :)

Lilypie First Birthday tickers
oolong
Gyula
 
 


Sziasztok!

Na, én is itt vagyok, nem szülök még!
A táblázatba: Bori (lilly), baba Donát lesz, feb. 22-e a hivatalos dátum, és nincs tesója.
Én még nem kezdtem el semmit sem szedni. Nekem is lediktálta a szülésznő, hogy milyen homeós bogyókat lehet szedni és hogyan (ugyanazt mondta, mint Kristinnek), de még nem tudom, akarom-e szedni ezeket. Igazából sosem szedtem homeós szereket, egyáltalán nem szeretek semmit sem bevenni. Ezek tényleg hatnak? Tudtok olyanról, aki végigcsinálta szülés előtt a kúrát, és tényleg könnyen szült? Persze az sosem derül ki, mi lett volna, ha nem szedi az ember...
A málnalevélteát azért majd elkezdem, a folyadék úgyis kell.
Bejelentkeztem az első CTG-re, pénteken megyek, nagyon izgi! Még egy hetet dolgozok, aztán én is nekiállok mosni, vasalni, fészket rakni!

Lilypie Second Birthday tickers
lilly
 
 


Ok, beírtalak. :)
csekom
Zsurk
 
 


Ha már így a szüléskönnyítő dolgokról beszélünk, ki mit gondol az akupunkturáról?
Egyik ismerősöm most szült, azt mondja szülés előtti hetekben ment el párszor ilyen kezelésre, s használt. Elvileg.
Első szülés, este 11-kor elment a magzatvíz, hajnal 4-re megvolt a kisember. :)
Szóval?

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
csekom
Zsurk
 
 


Sziasztok!

Előbb írtam egy csomót,erre jön a férjem,oszt' bezárja az oldalt! :evil:

Szóval...
Csekom!
Szerintem sok minden fejben dől el,így ha hiszel benne fog is hatni. A málnalevél tea hatása sem bizonyított,mégis sokan kipróbálják (belekapaszkodunk minden szalmaszálba :) ) én pl. most a 3. terhességemnél kezdtem el inni (ízesítve,mert csak úgy megy),és bízom benne!Na meg a homeós szerek...!Ha ártani nem ártanak,márpedig nem,akkor szerintem csak jó lehet,úgyhogy hajrá akupunktúra! :)

Timi!
Hahóóóóó,hol jársz? Te szinte minden nap írsz? Csak nem történt valami? :wink:

Iza!
Ez már simán lehet jósló,már lassan 38.hetet töltöd! De izgi! :)

Lily!
Te még dolgozol??? És jól bírod? Ha mész CTG-re egyél előtte,vagy vigyél csokit!

Én is ma voltam először NST-n,7-re mentem,örülök,hogy a fél 7-es vonatot elértem,nemhogy reggeliztem volna,és még le is csesztek,hogy de miért nem? Így 20 perc inaktivitás után elküldtek enni-inni,majd némi várakozás után,megint 20 perc fekvés,amiből 15-öt csuklott a bébi a többit meg megint átaludta! :D De minden rendben,csináltak áramlásos vizsgálatot,meg uh-t is....megint ez a bajom..a csepp babám.2250g,tudom nem kéne vele foglalkozni,de hétfőn is mennem kell megint uh-ra,hogy megnézze a dokibá mennyit hízik majd...

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ez az akupunkturas cucc jol hangzik, ha tenyleg ettol volt csak 5 ora az egesz procedura.
Patricia, ne aggodj! Az kisfiad es kislanyod mekkorak voltak ennyi idosen?
Meg van kozel 4 heted. Siman lesz 3kg. +200g-ot legalabb hetfoig!!
Tenyleg Timi merre vagy? Csak neeeem???

Lilypie First Birthday tickers
oolong
Gyula
 
 


Sziasztok!

Túl vagyunk két zaklatott éjszakán,és nappalon...annyira fáj az ágyékomnál,mert elaludtam,hogy menni nem tudtam...a kicsi sztrájkot hirdetett végleg az oldalt alvásnak... :(
pont olyan érzés,mintha egy tacskó beszorulna alád,és az élete árán is kiakarna jutni...
Tegnap az apja este odanyúlt,hogy tartsa..(szerintem nem hiszi el,hogy milyen érzés),majd annyit mondott 5 perc után,hogy szerintem kicsim fordulj a hátadra,mert nagyon erős ahogyan üt-vág,és nem lehet jó neki...

Ma megjártunk minden vizsgálatot..minden eredmény tuti lett..
Vérvétel-csillag nélküli..vashiány teljesen rendbe jött...:))
Vizelet-negatív,vérnyomás oké...

Lányok nektek milyen NST eredményetek lett?
Mi ma voltunk először,de mind a 3 babát lenyomta,és csak őt lehetett hallani...mindenki minket nézett,és azt kérdezték mindig ilyen?Én meg azt sem tudtam mi a jó érték,és mi a rossz?
Nekik 122-125 volt amit kiírt...nekünk 155-190 váltakozva 20 percig...olyan volt mint máskor a pociban..reggel 6-kor keltünk,de még ma nem aludt...Nektek?

35.hét.6nap. BPD:89mm, OFD:115mm HC:334mm FL:71mm

AC:315mm Súly:2830g

Kristin! Nekem is ezeket a homeopátiás cuccokat mondta a szülésznő,és a 37.héttől kéri,h szedjem...teát ne,ha ezeket szedem.
A dokim engem nem vigasztalt,hogy 3,5kg lesz..inkább hajtogatta,hogy ha végig marad,nem lesz egyszerű...jól megvigasztalt...:((

Felvételiket hogyan érezték a gyerekek,sikerült?
timea35
Budaörs
 
 


Sziasztok!
Lilly anyukám kedvenc férfineve is a Donát :lol: Még régen elképzelte, hogy ha fia lesz, akkor Donát lesz, de utána jött a Disney a Donald kacsával, és letett róla, nehogy csúfolják. Meg aztán lányai születtek :lol:
Nekünk is mondta, hogy legyen az, de mi már kb a + teszt utáni héten eldöntöttük a nevét.
Amúgy nem zavar, hogy csak pár nap lesz a szüli és névnapja között?

Zsófi
Kép
bzs88
Budapest III. kerület
 
 


Timi, nem semmi a kis Noel! Azért az én babám szokott aludni... Én azok közé tartozom, akiknek nyugis a babája, időnként mocorog, finom kis mozgásokkal, semmi fájdalmat nem okoz. Sógornőm 3-at szült, és azt mondta, neki nem jött be az a teória, hogy kint is úgy viselkednek a gyerekek, mint bent, szóval nyugi, ettől még születhet alvós babád!

Elvileg ebéd után megyek majd ctg-re, remélem, fel lesz pörögve a kicsi. Valahogy mindig akkor alszik, amikor nem kéne, szereti szivatni az egészségügyi dolgozókat! :)

Zsófi, ezt a Donaldot mi is meg szoktuk kapni! Valahogy jobban be van vésődve az emberekbe a Donald név, mint a Donát, de majd ráállnak. Igen, a főnévnap tényleg feb. 17-e, de van júliusban meg augusztusban is Donát-nap, szóval majd azokból választunk.

Humadene nagyon eltűnt. Csak nem megitta a bábakoktélt?
Nektek amúgy lent van már a hasatok? Nekem még eléggé fent van, legalábbis ezt mondják a kívülállók. Talán emiatt is bírom még a munkát, mert egyelőre nem nyomja szét a medencémet.
Tegnap megvettem a Tena lady extrát, 20 db van a csomagban. Szerintetek ennyi elég? Vagy kéne még egy csomaggal?

Lilypie Second Birthday tickers
lilly
 
 


Sziasztok!

Sajnos mi lebetegedtünk, kicsik nagyok egyaránt. Ami a legrosszabb, hogy én is. :(
Csak ne most szüljek, tiszta takonykór vagyok.

lilly!

Tapasztalataim szerint 20 db sajnos nem elég. A kórházban a szülést követően lehet számolni napi 4-5 db betéttel és legalább 5 napig erős a vérzés. Persze itt is számít, ki milyen típus, de nálam mindig elment két csomag.
Aztán már lehet venni kicsit vékonyabbat.
A vérzés eltarthat akár 4 hétig is, sőt olyanról is hallottam, aki azért nem tudott elmenni a 6 hetes kontrollra, mert még vérezgetett.
De mondjuk ez a ritkább.

timi!

Én is pont a napokban gondolkodtam, hogy ennyire mozgékony gyerekem még sosem volt. Szinte nem is alszik, vagy ha igen, akkor is mocorog.
Remélem lillynek lesz igaza és kint nem így fog viselkedni, de sajna az enyémeknél eddig bejött, az első hat hétben az volt a bioritmusuk, mint a pocakban. :(

Nekem is nagyon fáj az ágyéknál lévő terület, már semmi sem jó, se az ülés, se a fekvés, se az állás.
De azért szeretném, ha a szülinapomig bent maradna. De az szép ajándék lenne, ha egy napon lenne a szülinapunk. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?