Timi, jaj, megint ez a fránya derék
Remélem holnapra javul, vesd be a csodamódszereidet.
Móni, tényleg jó tempóban haladtok, ügyesek vagytok. Valóban, jobb, ha az elején kibőgi magát a gyerek, de pl Emma össz-vissz 3 napig próbálkozott ezzel a sírással kb 1 hónap után, az sem összefüggő volt, és volt közben egy hétvége is, szóval gyors volt és könnyű. Mírát asszem nem ragoznám.
De iszonyat ragaszkodók, le nem tusom magamról vakarni őket. Ma is fél7-re értem haza, de Míra egy percre el nem engedett. Az ő viselkedése tényleg sokat javult a bölcsi óta. Emmát meg nem igazán tudom definiálni. Eszméletlen mód ragaszkodik ő is hozzám, ezzel együtt mindenki mást elutasít, de néha velem is pokróckodik, kibírhatatlanul hisztisen viselkedik. Néha arra gondolok, hogy a hozzá való túlzott engedékenység eredménye ez, mert ő ugye nem igen volt elkapva, hisz olyan ritkán "rosszalkodott", azzal a kevés alkalommal meg nem lett igazán megregulázva.
Nyuszi, jah, ha rajtam múlik meg az apjukon, tuti mennek ma bölcsibe, de mama elég neheztelőn szólt a telefonba, így meggondoltam magam, ha egyszer már felajánlkozott. Aztán vígak, rosszalkodnak
, virgoncak, elevenek, jót vacsiztak-ebédeltek, most épp apjukkal sárkánykodnak a fürdőben
De azért felhívtam a dokit, tapasztalt-e hasonlót más kis betegeinél. Hát közölték, hogy ez valószínű valami vírus, és ha nem múlik a köhécselés, akkor vigyem el őket, megnézik, addig is maradjanak itthon. Így holnap dédi és az én anyum vigyáz rájuk, szerdára tesóm lesz dédi párja, aztán ha maradniuk kell továbbra is, akkor én maradok itthon velük.
Babus, a vágható gyümik nálunk is nagy slágerek, és annyira ügyesek. Persze az sem volt kutya, mikor a parizert elcsórták, és azt vagdosták a dohányzóasztalon a késükkel
Rettenetesen hideg van, én sem szívesen merészkedek ki, nem hogy gyerekekkel
Zsófi, na de ezt a szigort
Óh, lányok egyik kis csoport társa is úgy kezdte, hogy megütötte, megharapta a csajokat, aztán később jóbarátok lettek
Hidd el Te gyerkőceid is nagyon hamar bele fognak jönni az önállósodásba. Vissza fogod sírni még azt az időt, amikor Te tudtad öltöztetni őket. Mindig akkor erősködnek a legjobban az "egyedül" dolgokért, mikor éppen sietnél
A legvicessebb az volt, mikor Míra egyedül kiment kakilni a bölcsibe, majd meg is törölte magának és felhúzta a bugyiját. Na hadd ne mondjam a részleteket
De volt, hogy Emma nem húzta le a bugyiját, és úgy ült a wc-re rá
Na megyek kakaót csinálni a lányaimnak (vagy sárkányaimnak?)