Sziasztok,
bilizéssel nem kell sietni, szerintem sem. Oké, tudom, jó lenne már nem a pelushalomra költeni, de jobb nem foglalkozni vele, én mai napig azt mondom, hogy Emmával a problémák azért vannak, mert megint Míra miatt elsiette a dolgokat. Fél évünkbe tellett, hogy végre magától kérezkedjen a wc-re, ha kakilnia kell, és szerencsére siker is van. De ez nem régóta van így, remélem nem kiabáltam el.
Timi, úszást sajnálom, de emlékszem, mondtad már ezt korábban is, a lovarcsajszinak paci hátán a helye, ő ott fogja olyan biztonságban érezni magát, mint Hanga a vízben. Nem véletlen ez, hisz ők kétpetéjűek, nem lehet elvárni tőlük, hogy ugyanazt szeressék. Jól is van ez így.
Móni, durva ez a keverés, én csak mereszgetem a szemeimet, mikor olvaslak. Na jó, mi esetünkben igazán könnyű, tényleg két totál különböző gyerek, de azért szerintem egy gondozónak nem szabadna ezen fennakadni
Én mondjuk még azt is jobban becsülném, ha bevallaná, hogy egyenlőre neki ez nehézséget okoz, de ígéri belejön, mint ez, ahogy csinálja. Na de ez csak az én véleményem
Én két nagy feladat előtt állok most, ezek jegyében telt a napom. Először is apumnak a szülinapját ünnepeljük holnap, csokitortát sütök neki, Nigella receptje szerint. Hááááááááááát, kíváncsi vagyok a végeredményre
A másik projectet a lányaim kreálták nekem, miszerint farsang lesz a bölcsiben, és ők kitalálták, mik akarnak lenni. Hogy honnan szedték az ötleteket, azt nem tudom, csak döbbenek
De legalább nem nekem kell kitalálni. Kicsit próbáltam finomítani, eltéríteni őket, könnyíteni a dolgomon, de hajthatatlanok; Míra balerina, Emma nyuszi akar lenni.
Mi volt még a másik oldalon?????