Új privát üzeneted érkezett!

Szia Clare! Diétát nekünk is előírt, és most Lili sem kap semmi tejterméket. Az enterol micsoda?
Vendég

Enterol: vmi saccharomyces törzs, recept nélkül kapható a patikában, 10 db van egyben, azt kell 5 nap alatt beszedni. Van belőle kapszula vagy por változat, kicsiknek talán a por egyszerűbb, ha megissza vmiben.
C
claire

Pakolás közben bekukkantok... már lassan álmomban is dobozolok...

Dia, Mares
Kitartást a tanuláshoz! Drukkolok! :wink:

Babakeksz
A Smecta nem is annyira hasfogó, inkább a nyálkahártyát védi... de szerintem, brutális íze, szaga, színe van... :roll: :evil:
Akkor inkább sottyosra főzött rízs (rizsnyák), az is egy védőbevonatot képez a bélfalon. Nagyon jó még ilyenkor a reszelt sárgarépa... a sárgarépa ital (kubu)
Télanyó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Chloe segít nekem pakolni... amit én bedobozolok, képes kiszedni.... :evil: :evil: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Gyors kukk, mert még tanulnom kell holnapra. Újabb dolgozat.

Mares: húúúúú már a nevét sem értem a tantárgynak....ez nekem magas. És igazad van, mert egy tételből nem lehet lemérni az ember lányának tudását. Csak ugye itt nem arra kíváncsiak, hogy mit tudsz, hanem, hogy azt tudod-e. Szemét dolog.
Én suli: hogy mennyire kemény azt nem tudom. Tanulni azt kell. Jan. 16-tól megyünk gyakorlatra egy rehabilitációs intézetbe. Hoznak-visznek minket, csak ugye a gyerekeimet kell kiosztanom a nagyszülőknek. Majd megoldjuk valahogy. és január végén a modulvizsgák aztán új tantárgyak jönnek. :D

Babakeksz de jó, hogy jöttél. Lili milyen szép. és olyan aranyos a képeken. Sajnálom a betegséget, jobbulást. Rajtunk is végigment, Áron elég sokáig benne volt. Diéta és probiotikum meg sok türelem. Csak valaki magyarázza meg egy ekkora gyereknek, hogy nem ehet túró rudit, mikor volt olyan nap, hogy mást nem is tudtam belediktálni. A hippes rizsnyákos történetet úgy dobtam ki, mert nem volt hajlandó meginni. A bébiételt nagy örömmel megette majd percek múlva a pelenkájában kötött ki.....szerencsére kimászott belőle.

Claire remélhetőleg jó darabig nem lesznek betegek a csemetéid :wink:

Ircsi bosszantó ez a nagy segítség :lol: enyém gyerek is így segít. Bár valamelyik nap nagyon aranyos volt, mert hozta nekem a cipőket elrakni. Olyan értelmes csak azt is értené, hogy ha azt mondom nem szabad......
Nem tudom hogyan bírod ezt a költözködés dolgot, én a felújításnál kiakadtam.....ha most össze kellene csomagolnom a házat hát bajban lennék.....viszont egy szelektálás már ráférne a cuccainkra.... :roll:

Mentem tanulni....immunitástan.....éjszakára való. Ezt mondjuk már csak ismétlem, de a munkavédelem meg a tűzvédelem ég vár rám.

Kéretik holnap szorítani nekem.....

Jó éjszakát :)

királylány

Dia drukk!
Kubu nálunk is szokott működni, de mostanában nem látom azt a simát, ami csak répa-alma-banán, pedig ilyeenkor az a tuti.
répás-rizsnyákos cuccot kisebb korukban próbáltam a nagyoknál, de nem nagyon csúszott.

Pakolás: minden elismerésem, a módszert ismerem, ennél már csak az gázosabb, amikor a nagyok is használhatatlanok.
Én most kari előtt az új szekrényünkbe pakoltzam be a könyveket, de az is több napos művelet volt. Persze minél régebben laksz vhol, annál több a cuccod. Én biztos elkövettem vmit, v nagyon rendetlen voltam előző életemben, mert most állandóan pakolok, selejtezek, rendetrakok, mosást, edényt rámolok el, stb. :lol:

Egyetemi jegyek: tényleg nem reális a vizsga jegy, ezért nem érdemes stresszelni rajta. Kár, h ezt a gondolatot, amikor egyetemre jártam, még nem tettem eléggé a magamévá :roll:.
Most, amikor vizsgáztatok, szoktam is mondani a hallgatóknak, meg a javítást is meg szoktam engedni, ha vki bizonyítani akar, pont ezért, de persze ált sosem az stresszel a jegyen, aki tök nulla, és az is túlzás, h felvették, hanem aki hajtós.

Claire
claire

Kép
Kép

Nem jelent mindig örömet a hó... hideg, nedves... :oops: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! :lol:Nyári gyerek!
Itt sajnos nem volt a téli szünetben hó, így be kellett érnie a gyerekeknek némi korizással , mű jégen.
Mekkora a lány? Olyan nagynak tűnik a képeken!
Én év elején megmértem az összes gyerekemet, egész kis táblázatom van :lol:(antropológus szakmai ártalom :lol:), bár nem antropométerrel van, úgy hogy nem is jó!
Szóval a két picúr: 11,13 kg és 83cm, valamint 8,63kg és kb 75cm.
Na, melyik melyik :lol: ? Ez a reggeli találós kérdés!
Claire
claire

Sziasztok!
Olvaslak ám titeket, csak mire írhatnék.....
Szóval pótlom, meg majd csatolok képeket is! :)
Látom mindenhol zajlik az élet.
Vizsgázóknak sok sikert kívánok (minden elismerésem, én nem érzek magamban ilyenhez erőt..... )

Claire
Mostanában kezdtem kétségbeesni, hogy miért ilyen pici Rékám ( 76 cm és 8,4 kg), de most kicsit megnyugodtam, hogy nem csak az én gyerekem ilyen kicsi.... :)

Ircsi
Tipikus egy lépést előre, kettőt hátra :)
Kitartást! :)

Gyerek
Eszméletlen mennyire okos, ügyes.
Minden nap produkál valamit amitől a szám is tátva marad.

Később írok még, most mennem kell, lassan jön a vendégem.

Addig is pusz

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Szia Clárika! Végre megvagy!
Ők az igazi "kiscsajok" :lol:
megnyugtatásodra, tegnap nézegettem a szakirodalmat, a 18hós lányoknál a tól-ig alja 72cm, és 8,4 kg! Szóval ők a kicsik, akik lefelé húzzák az átlagot, de annak is lenni kell. És Nonó is szépen nő, most épp hízott is egy kicsit (beigli :lol: ), nagyon mozgékony (állandó célpont az asztal teteje), , értelmes. Nekem fura, h keveset beszél, de ami késik nem múlik!

Claire
claire

Ja, gratulálok a találós kérdés megfejtéséhez! :lol:
claire

Találtam egy frissebb adatbázist, hátha érdekel Titeket!
http://www.gekkonet.hu/fejlodes/gyermek ... odese.html

Claire
claire

Halihó
ez alapján Tomi is "min"kategória :) na de ha a rosszaságot mérnék!

Ircsi ekkora hó,nahát,itt napsütés van,motorral megyünk le :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Először is boldog új évet Mindenkinek!

Mi két ünnep közt voltunk Győrben, jól sikerült, Bence hamar feloldódott. Karácsony is megvolt, öröm volt nézni a csillogó szemeit, míg bontotta az ajándékokat.

Nekünk ez az új év eddig egy jót és egy rosszat hozott... Rossz: nagypapám tegnap este agyérgörcsöt kapott, kórházban van. Furcsán, lassan, szaggatottan beszélt, 200 volt a vérnyomása. :cry: Az a szerencse, hogy még Győrben maradtak apuéknál, mert nem akart orvoshoz menni. De éjjel olyan rosszul lett, hogy mentőt hívtak hozzá. Kapott infúziót, viszik vizsgálatokra. Azt mondta az orvos, hogy még idejében vitték be, elkezdték a kezelést, talán nem bénul le. Most kicsit jobban van, remélem így is marad! Tegnap délben még laptopon webkameráztunk, semmi baj nem volt, hirtelen jött este ez, nem is tudtam aludni éjjel. :(

Jó: nagyon úgy néz ki, hogy költözünk. Találtunk egy téglalakást Veszprémben, olcsón, 68 nm, amerikai konyhás nappali, 3 szoba, 4 lakásos társasház, zöld övezet, közel a munkahelye Tominak, gyerekorvos, védőnő, város sincs messze. Ma délután nézzük meg, milyen valójában is. Közben fundamentással is beszélünk, hitelnek is utánajárunk, még a lakáslízingnek is. Ha valakinek utóbbiról van tapasztalata/véleménye, azt szívesen meghallgatom! :) Ha minden ok a lakással, tényleg költözünk!!! :wink: Úgyhogy kéretik drukkolni, hogy papám is felépüljön, lakás is sikerüljön!

Ircsi! Jó pakolást! :) Remélem mi is hamarosan... Bence is mindig segít, és mindig abban, amiben nem kéne. :roll: Hó: pedig é most úgy örülnék neki! Itt már hideg van, de csak a szél fúj, semmi csapadék.

Dia! Szorítok, jó tanulást! De minden úgy is meglesz, ügyes vagy nagyon! :wink: Blogban néztem a fiúkról a karácsonyi képeket, nagyon tetszenek! Olyan nagyfiúk már! :)

Claire! A táblázat alapján Bence átlag kategória. Jövő héten megyünk védőnőhöz, 1 hónapja 11,52 kg és 84 cm volt. Bár az ünnepek alatt olyan nagyot nőtt, látszik rajta, meg a ruháin is! :)

Clárika! Jó olvasni rólatok is! :)

Még jövök később, visszaolvasni is, de most mennem kell, készülődöm.

Szép napot!

ui.: Ígérem, én is többet jövök!!!

Kép

Kép
barbcsi

Helló-Helló!

Sehol senki?

Clárika na végre ide is jegyzetelsz :D

Barbcsi juhhé.....költözés de jó lenne. Szorítok. Jól értem, hogy vásárolni szeretnétek?

Én nem tudom a gyerekem paramétereit, mert a védőnő alvásidőben rendel így nem látogatjuk. Bencét viszem majd a 7 éves státuszra akkor hozzácsapom a kicsit is és egy kalap alatt meglesz.

Ma szétszedtük a fát. Penészírtóztunk mert eszméletlen mennyire penészedünk. Hihetetlen. Megpucoltam az ablakot a hálószobába, mert már gyalázatos volt (még a gyerekszoba és a nappali hátra van), a játékok között kellene már egy rendszerezést tartani, ehh annyi dolgom lenne.....és akkor a tanulást még nem is említettem....

Katus nagyon aranyos. Hát igen a hó hideg. Azért nem bánnám ha itt esne. Még most januárban. Februártól már duzzogok érte. Itt most is verőfényes napsütés van.....
Mentem dolgomra majd még jövök.

királylány

sziasztok omega 3 ról kérdeznék. ti adtok a gyerköcöknek? Én szeretnék, dde olyan sok rosszat is hallottam. hogy sok termék mar több éves, romlott olajból készül, és ezzel csak ártunk. Honnan lehet tudni hogy melyik a jó termék. köszi aki válaszol.
kindle
Debrecen

Helló Kindle. Én nem adok a gyerekeimnek, nem is áll szándékomban. em hallottam róla mondjuk rosszat, de miután fel sem emrült bennem a gondolat így nem kérdeztem utána személyes tapasztalatoknak sem.

királylány

Sziasztok!

Dia! Igen, vásárolni szeretnénk, önerő megvan, és tégla lakást panel áron tudunk venni. :roll:
Penész: ne is mondd, mikor állítottuk fel a karácsonyfát a szobánkban, kihúztuk az íróasztalt, mögötte szinte vizes volt a fal, és csupa penész. :cry:

Merre van mindenki más? Jó, tudom, én is csak most jöttem, de oka volt, komoly oka: csütörtök óta alig aludtam, megnéztük a lakást, nagyon megtetszett, egész pénteken mentek a telefonok, egymás közt, ingatlanosnak, anyáéknak, anyósomékkal is leültünk beszélgetni, szoroztunk-osztottunk, ma visszamentünk, szülők is megnézték. Leraktuk a foglalót!!! :D :wink: Szerda/csütörtökön írjuk meg az adásvételi szerződést, és ha a bank is igent mond (előzetes kalkulációk alapján így lesz, de ezt akkor mondom biztosra, ha a bank rábólint), akkor legkésőbb febr. 15-én (a további önrész megérkezésétől függően) megkapjuk a kulcsokat! :) Igazából sokat köszönhetünk mindkettőnk szüleinek, anyuék is, anyósomék is besegítettek, amennyire szükségünk volt. :) Az eladó kedves volt (ezt Bencének is köszönhetjük, jött velünk), és az összes berendezést, ami ott volt -konyhabútor, tévé, tévének kis szekrény, cipős szekrény, komód, étkezőasztal, 2 heverő, íróasztal, 2 nagy szekrény, függönyök, spotlámpák- a vételárba belefoglalva otthagyja nekünk!
Lakásról: 68 nm, amerikai konyhás nappali (nappali fölött padlás), 3 szoba, fürdő wc-vel. 2005-ben épült tégla lakás, társasház, új "lakópark" -tulajdonképpen sok társasház, és családi ház, zöldövezet-. Festeni kell, csempét rakni a konyharészhez, illetve a nappali-konyha részt le járólapozni inkább, mosógép, tűzhely, hűtő kell, és alap dolgok (étkészlet, edények, poharak, fürdőbe egy kisszekrény stb.), de sok minden van, ami felesleges a szüleinknek és kapunk: pl. ruhaszárító, vadiúj vasaló.

Ha megvan minden, kezünkben a kulcsok, kezdjük a fontos felújítást, berendezkedést, és arra a pár hónapra maradunk még itt, hogy mindenre jusson, ami fontos ahhoz, hogy élni tudjunk ott. De kb tavasz, max. nyár elején költözhetünk az első saját, közös kis lakásunkba!!! :roll: :wink:

Úgyhogy még kérünk szépen nagy nagy szorítást, hogy a bank is rábólintson a hitelre! :oops:

Ne haragudjatok, hogy önző mód magunkról írtam, de az örömömet meg szerettem volna osztani Veletek!

Holnap visszaolvasok ígérem, de épp kalkulálok, jegyzetelek, mennyi minden kell.

Jó éjt Mindenkinek!

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi ez nagyon izgalmas. Nagyon örülök neki, hogy sikerül a saját lábatokra állni, ha szabad így fogalmaznom. Rajtam nem fog múlni. Kezem-lábam csuriban. :lol:
Még emlékszem mennyire vártam én is, hogy saját lakásunk legyen, felújítsuk és költözhessünk. Mi konkrétan úgy költöztünk, hogy volt a konyhabútorunk, meg a franciaágyunk és a tv állvány. Slusssz. Sokáig paplan volt leterítve a nappaliban, onnan néztük a tv-t. Igaz gyerekünk nem volt, így nem volt lényeg, hogy fullra be legyen rendezve.
Még azt akartam írni, hogy nagyon sajnálom a nagypapádat, remélem javul az állapota. Szorítok érte is.

Beadandót kell írnom csak nem tetszika téma: a haldokló és halottellátás etikai kérdései......

királylány

És még mindig itt ülök a gép előtt... Annyi minden jár a fejemben, folyamatosan eszembe jut, mit hogyan lenne jó csinálni. :roll: Éjjel is ezen jár az eszem. :oops:

Dia! Nagypapámmal azóta beszéltem, ma 139 volt a vérnyomása, beszédén se vettem észre lényeges különbséget, de bent tartják még, remélem innentől csak javulni fog az állapota! Szorítást köszönjük!

Dolgozatíráshoz sok erőt, kitartást! A téma elég megrázóan hangzik. :(

Lakás: igen, mi is örülünk, hogy a saját lábunkra tudunk állni. Izgalmas, de picit félelmetesen is hangzik, de reméljük minden rendben lesz, mi azon leszünk. :wink: (jó pár hónapja gyakorolunk rá anyagilag)
Nekünk is a hálóba van ágyunk, szekrényünk, íróasztalunk. Gyerekszobába komplett megvan minden, nappaliba egy kanapénk, van porszívónk, és amit az előbb írtam, hogy a tulajdonos meghagy nekünk. :wink:
Csak, hogy tudjunk menni, fontos, hogy legyen miből, mivel ennünk, miben főznöm, hol mosnunk, hova rakni a romlandó kaját, a többi már nem érdekes, az majd szép apránként. :wink: Festeni meg úgyis mi magunk festünk. :)

Fontos kérdés, most jutott eszembe: gáztűzhely vagy villanytűzhely? Utóbbival is lehet spórolni? (gáz esetén palackot kell vennünk, de attól félek :oops:, villanytól meg azért, hogy vajon mennyire horribilis lesz tőle a villanyszámla :?)

Kép

Kép
barbcsi

sziasztok
Barbcsi csodás hírek,nagyon örülök neki,bizony ez nagyon izgalmas és egyre csak jobb lesz,végre 3-asban,ahogy álmodtátok! Gyere ám mindenről beszámolni,+képek,stb! És örülök h anyósék is jól fogadták.
Tűzhely,nálunk gáztűzhely van de mi átalányt fizetünk a gázért (2 havonta 5ezer)igaz szerintem mostanában nem használom ki szerintem...de mivel megszűnt a melegételutalvány :evil: majd most...
Szocpolt nem tudtok igényelni?Vagyis azt ami most ahelyett van? Úgyis akartok kistesót is... :roll:

Dia,nehéz téma..

Ircsi,hogy álltok?

Woody,nálatok mi a helyzet?

Többiek...?

Mi megvagyunk,telnek a napok,kedden oltás.Hétvége felé kiderül megy e a fiókba a kistesó programunk úgy kb 4 évre.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok, ezer éve nem írtam, de néha be-benéztem. Egy-két dolgot csak:

Mi jól vagyunk, Tami növöget ezerrel, ügyesedik, de főleg a kiabálásban :lol: :lol: Nem egy akrobata fajta, de remélhetőleg ő is belerázódik majd a mozgásba.

Azért akartam írni, hogy: ÉVI!!! Szorítok neked ezerrel, és én is ezért izgulok, úgy döntöttünk, bevállaljuk a kis korkülönbséget, szóval azt kívánom, legyünk egyszerre babások! :wink: :wink: :wink: :wink: Ahogy Dia mondaná: csuriban kezem-lábam :lol: :lol: :lol:

Persze nálam nincs túl nagy esély, hogy hűűű, majd elsőre, hiszen Tamiért is megküzdöttünk, de ki tudja. A leleteim nem rosszak... (nem is briliánsak)

Meg még Barbcsinak akartam írni, hogy szuuuuupppeeeerrrrrrrrrrr!!!!!!!! De jó lesz nektek, mostantól hármasban, új élet, új otthon, sok boldogságot hozzá!!!!

Kép Kép
kriszti0921

Jó reggelv vagy inkább szép napot!

Barbcsi igazán örülök, hogy nagypapád jobban van. Maradjon is így.
Tűzhely: nekem villany van. Eleinte nagyon féltem tőle, de nagyon gyorsan megszerettem és spórolni is lehet vele, mert a kerámialapos tűzhelyek még tartják a meleget miután lekapcsolod. Nem cserélném el semmiért. És sütőt tekintve gázsütőben nehezebb sütni (tapasztaltabbak mondták).
El is hiszem, hogy még álmodban is ezzel foglalkozol. Én sem lennék ezzel máspképp. Izgalmas dolgo, bárén akkor az ügyintézés miatt eléggé kiakadtam, mert ilyen papír meg olyan papír a hivataloknak egymás között......
Kédezzétek meg az önkormányzatot van-e valamilyen támogatás esetleg, pl valamilyen kamatmentes hitel (nekünk volt fél millió forint). A szocpolnak is utána kell járni.

Évi ne keseredj el. Figyeld meg, hogy akkor fog jönni a kistesó mikor nem is gondolsz majd rá. Tudom nézni kell az anyagiakat (qrva világ), de még 4 év múlva sem leszel elkésve vele. Nincs ideális korkülönbség úgysem. Én 3 évet szerettem volna, de vissza kellett mennem dolgozni, meg akkor karamboloztunk és az játszott még nagy szerepet a project elodázásában, hogy úgy éreztem Bencétől elveszek valamit. Nincs panaszom a nagy korkülönbségre, eddig oké, vitázni meg veszekedni meg úgyis fognak.

Beadandó téma: hát nem vagyok tőle boldog. Szenvedtem vele tegnap éjjel, de még messze nem vagyok készen vele. Majd ma napközben megpróbálok még haladni, mert éjjel nem a legjobb ilyenekkel foglalkozni.

Tegnap átrendeztem a gyerekszobát. Már nagyon untam, hogy nem férünk a játékoktól, és még szét kell válogatnom őket meg selejteznem kell, a bútorokat is megvariáltam, hogy nagyobb (háhá) legyen a hely. Nem a legjobb, de ebből a szobából ezekkel a bútorokkal jobbat nem tudok kihozni. Na megy bútorcserében is kell gondolkodnunk, mert Bencének őszre íróasztal fog kelleni a suli miatt.

Na mentem a dolgomra......szép napot!

királylány

Tina ezer éve.....blogod zárt lett? Gyorsan-gyorsan meghívót kérek szépen!

királylány

Tina először nem esett le,ki is vagy :lol: jól vagytok?
Köszi a drukkot...

Dia igen ez is van nálam is,hogy ha nem jön össze van előnye:Tomira koncentrálni ovis koráig,az is egy gyönyörű és élvezetes feladat.És akkor 5 éves korában tesó.Meglátjuk.

Segít edzeni,
Kép

Kép

Készül az ebéd,mézes ketchupos csirke lesz nálunk pirított krumplival,Tominak főtt mellehusival bár nem tudom azt megeszi e,bár mostanában izleli a husikat,tegnap pedig megfőztem élete első gulyáslevesét és nagyon fini lett!
Anyámhoz megyünk holnap,hahh,mondjuk h rendeződött a helyzet bár az érzéseim vegyesek,sőt,de hát...
Anyóssal viszont,alakul az öri hari.Hát nehogy egyszerű legyen.

evilany

Sziasztok!

Ircsi: Chole csodaszép , még görbült szájjal is :)

Dia: nálunk is volt régi albiban penész... fúj, utáltam

Évi: igaz igaz akkor fog betoppanni a tesó, amikor nem is gondoltok rá... :)

Clárika: édes lehet Rékus :) sok minden új új dologgal

Barbcsi: örülök az új lakásnak, sok sok sikert hozzá!

menek.. tanulok ..:(

jó hétvégét!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia, totálisan bezártam a blogom... csak magamnak írom. Meg majd Taminak, ha elolvassa.

Kép Kép
kriszti0921

Sziasztok!

Barbcsi, hajrá új lakás, nagyon klassz lesz, ügyesek lesztek, eddig is szépen vettétek az akadályokat, és azért mindkét szülőpáros - még ha vannak is konfliktusok - segít, amiben tud. :)

Kriszti, Évi, babásodjatok együtt! Én drukkolok nektek nagyon!

Dia, sok cseresznyét a vizsgára :wink:

Ircsi, kitartást a dobozoláshoz, költözéshez, kipakoláshoz... mindenféle munkafolyamathoz :roll: :wink:

Nálunk nagyon nehezen ment a visszaszokás az oviba. Ma már talán egy fokkal jobb volt a helyzet, de embert próbáló feladat eljutni az oviba, és bemenni a csoportszobába. Nagy sírás van... Pszichológus szerint ez normális, az lenne a baj, ha teljesen érdektelen lenne, merthogy mindegy lenne, hogy otthon vagy ovi, mindkét helyen azonos a szeretetadag... :roll:

Megyek én is, azt se tudom, mihez kapjak...

bekri

sziasztok!

Hát ez a Tomi gyerek csuda pofa. Olyan huncut nézése van, mint Áronnak. És ahogy látom őt is minden érdekli :D
Évi így van, minden rosszban van valami jó. :wink:

Mares penészt ne is mondd, egy pár éve kínlódunk vele. Most lefújtuk savóval, le is szedte szépen. Gábor azt találta ki, hogy havonta fújjuk le megelőzésképpen. Hát majd meglátjuk mi lesz.
Tanuláshoz sok sikert. Nekem is van bőven. Olyan nyugodtan lazultam tegnap este miután megírtam az etika beadandót, jól kimerített a téma, aztán ma meg észbe kaptam, hogy hoppá, holnap dolgozat és bár nem nehéz a téma (vetélés) azért van bőven minek utánaolvasni.

Tina igenis értettem. Bár sajnálom. Igaz, hogy mostanában erősen el vagyok maradva a blogolvasással és kommenteléssel, de azért olvastalak.

Bekri ne is mondd az ovit. Bence már nagycsoportos, de úgy megy, mint akinek a fogát húzzák. Nem tudom mi lesz vele az iskolában szeptembertől. Nekem is mindig ezt szokták mondani, hogy azért ilyen, mert szeret itthon lenni.

Dolgom nekem is van: szabadon választhatok a vasalás-tanulás-konyhában való pakolás között. :lol:

királylány

Dia,

Mi is szenvedtünk a penésszel, nagggyon durván, szavóztunk, szellőztettünk, ez eddig elég volt, de mióta itthon vagyok, és többet mosok, mosogatok, fürdetés, főzés, azóta kezelhetetlen lett a dolog. Úgyhogy beruháztunk egy páramentesítő gépre:

http://bolthely.hu/paramentesito/id/000 ... _-_18l_nap

Van ilyen kisebben is, azt max ide-oda rakosgatod, a kollégámnak ilyen van, mindennap másik helyiségbe rakja:

http://www.argep.hu/trend/SOLA/Solac-pa ... H8935.html

Egy másik ismerősömnek meg garzonja van, 30 nm, és ő arra esküszik, hogy egyszerűen bekapcsolja naponta 3x a konyhai szagelszívót. Mikor főz, mikor tereget, meg ő leviszi a kutyát, és addig hadd zúgjon. És azóta nincs penész.

Kép Kép
kriszti0921

Barbcsi
Drukkolok a lakáshoz!

Nálunk már teljes a káosz... csütörtökön jön a konténer, amibe be kell pakolnunk mindent, akkor intéződnek a papírok is... holmik szombaton indulnak el...
Nekünk hétfőre van repülőjegyünk. Reggel indulunk Frankfurtból, New Yorkban fogunk éjszakázni és kedden megyünk Hamptonba (pontosabban Virginia Beach-re) :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hú, Ircsi, nem semmi! Nagyon vagányak vagytok! Vigyázz Chloét nehogy becsomizd a kontérnebe :lol: !
Remélem minden OK lesz, cuccok, utazás, éjszakázás, stb, és az időjárás sem kavar be nektek!

claire
claire

Kép

Ircsi! Drukk hogy minden simán menjen!jaj de jóóóóó!
Képeket kérünk ám! és mielőbb a netre csatlakozni
Kép
Nemsokára indulunk az oltásra,jaj nekem :( szegényem...

Amúgy túl vagyunk a gastro-s viruson,hálistennek 1-1 nap alatt túl lettünk rajta (az apjával)
Kicsi szontyolka,mert úgy tűnik,piri közeleg,ez nem a mi hónapunk,és a próbálkozásnak vége ezennel egy időre.Evvan.

Barbcsi merre vagy,hogy álltok?

evilany

Sziasztok,

Tudom csak betolakodtam a kérdésemmel, de köszi Királylány hogy válaszoltál! :) :oops:

akkor csak egy kis info:

Fontos, hogy Jó minőségü Omega 3-at együnk, mert a rossz minőség ( avas, több éves) nem jót tesz hanem Ront az egészségünkön, szóval ovatosan.
Ezt találtam még: TOTOX értéket kell keresni a terméken 0-20 között minél kisebb annál jobb, ez mutatja az olaj frisseségét!
Ha mégis tervezi valaki magának vagy gyeremekének venni akkor erre figyeljen oda! :wink:

Omega 3 miért jó a szülőknek és a gyereknek?
Omega3 zsírsavak jelenléte a szervezetben, segíthet:

■valamennyi szív és érrendszeri megbetegedés megelőzésében
■a zsíranyagcsere javításában
■szívaritmiás panaszok javításában
■magas vérnyomás csökkentésében
■az asztmás megbetegedések panaszainak nagymértékű csökkentésében
■bizonyos cukorbetegségek kezelésében a gyógyszeres kezelés kiegészítéseként
■az Omega 3 zsírsavak a mellrák és a vastagbélrák megelőzésében
■a látási zavarok csökkentésében
■a szürke hályog kialakulásának megakadályozásában
■krónikus fáradtság, lehangoltság, depresszió esetén
■az autoimmun betegségek kezelésében
■bőrpanaszoknál, kiemelten a gyulladásos aknés bőrproblémák esetén
az allergiás orrüreg – gyulladásos tünetek csökkentésében
■hiperaktivitás kezelésében
■a koncentrációképesség javításában
■a tanulási zavarok csökkentésében

■reumás tünetek enyhítésében
■reggeli ízületi merevség csökkentésében
Ugyanakkor kiemelt szerepe van a

■terhesség időszaka alatt, mind a magzati, mind a kismama egészségben
■a magzat növekedési folyamataiban, az agyi, a teljes idegrendszer és a látószervek fejlődésében is

bocsi, de egy jó terméket keresk, próbálok minél többet megtudni, :oops:

szép napot!
kindle
Debrecen

Helló!

Tina köszi az infót. :D

Ircsi hűűűűű minden legyen a legnagyobb rendben és mielőbb jelentkezz majd :)

Évi örülök, hogy jobban vagytok. Oltáshoz drukk....

Kindle köszi az infót :wink:

Egy kérdésem lenne, illetékesek légyszi segítsetek: mi a különbség az in vivo és in vitro megtermékenyítés között? Vagyis melyik az egyik meg melyik a másik. Utóbbiról annyit tudok, hogy lombik bébi, de az előbbi? Inszemináció lenne?

Köszönöm :)

királylány

Ircsi, költözés tuti nehéz lehet. De tök jó lesz nektek ott.
Jó helyre mentek, ott voltam 1 hónapig 16 éves koromban, imádtam. Jó kis homokos part.
Na Lili sem szereti ha a hó a kutyusos kesztyűére megy, azonnal le kell törölni. Kb. ilyen arcot vág.
Ma itt is esett a hó, de már kb. el is olvadt olyan meleg van.

Barbcsi, szupi saját lakás! Örülök, nagyon ideje volt nektek külön menni. Rendesek a szülők, hogy segítenek.
Lassan szépen majd berendezitek a lakást… Tuti kell sok dolog, de vaterán van egy csomó jó dolog, ha kell olcsó bútor stb…
Én kombinálnám a dolgot, gáz lap és villany sütő (légkeveréses ha lehet). Nekünk villany van, itt más nem lehet. Nem igazán szeretem, mivel ha lassan melegszik fel a víz és ha kifut a tej akkor azt alig lehet leszedni a főzőlapról. Ja és vigyázni kell, hogy a gyerek ne rakja oda a kezét, mert bizony utána is jó sokáig meleg.
Na mi ezért vettünk indukciósat az új konyhába, az mágneses alapon működik, így nincs gond, szerencsére az edényeket nem kellett legyerélni.

Dia, na ez jó kérdés, nem tudom mi a másik! Nagyon ügyes vagy a tanulással!

Évi, jobbulást nektek.
Tomi nagyon cukker!
Én azért még nem írnám le a tesó projektet, még lehet valami amíg nincs piri addig van remény, mi mindig ezt mondjuk.
Köszi, kérdésed velünk minden ok. Zajlanak a dolgok, már szúrom magam, héten uh és szerintem jövő hét elején inszem!

Babakeksz, jó hogy jelentkeztél, de miért törölted magad?

Clárika, jó hogy jelentkeztél, de írj még Rékusról egy kicsit! Mesélj! Képek!

Kriszti, Tami már 6 hónapos. El sem hiszem rohan az idő!
Cuki a kis képen!

Mares, sajnálom a vizsgát. Tuti nehéz lehet Gergő mellett tanulni.

Nem volt sok időm így év elején, tesómék elmentek hétvégén, ezért az első héten kihasználtam még a lehetőséget és reggeltől estig velük voltunk. :D Imádják a gyerekek egymást. Olyan rossz, hogy ilyen messze vannak. :?
Voltunk színházban, moziban is, ja és fogorvoshoz is járok. Még decemberben kezdtem el rendbe rakni a fogam, és még mindig zajlik a dolog sajnos….
Lili meg egy kis rosszaság, de imádom! És ha minden igaz, akkor megy majd bölcsibe 2 napra márciustól, de a beszoktatás majd előbb kezdődik szerintem.
Ma is elmentünk az ovi előtt, gyerekek kint játszottak ő oda rohant a kerítéshez és nézte őket, be akart menni. Csak úgy tudtam elhozni, hogy közben sírt és hadakozott. Nagyon szereti a gyerekeket, kell neki a társaság.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Dia:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:120lSpM3RjUJ:www.sulinet.hu/termeszetvilaga/archiv/2000/0013/21.html+in+vivo+megterm%C3%A9keny%C3%ADt%C3%A9s&cd=14&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
Nagyjából úgy van szerintem, ahogy írtad, de majd megerősítik vagy megcáfolják Neked a szakértők.

Gyerkők helyesek.

Most csak ennyire futotta, később még jövök.
bettinyo

Sziasztok!

Itt vagyok, csak napok óta zombi üzemmódban. :oops:

Ircsi! Hű, izgalmasan hangzik ez a költözés, cuccok átköltöztetése dolog, szurkolok, hogy minden rendben legyen! :wink: De jó lesz Nektek!!! Aztán mihamarabb tessék írni, hogy minden rendben Veletek! Ne is mondd a pakolást, már előre félek tőle, most ideges vagyok, pedig még csak tervezzük a dolgokat, írjuk a várható költségeket...

Évi! Jobbulást Nektek, már minden ok? Örülök, hogy Tomi megúszta! Oltáson túl vagytok már? Emiatt a 18 hós csúszni fog vagy nem? Anyukáddal hogyhogy, sikerült beszélgetni? És anyósodék? Sajnálom a helyzetet, de már megtanultam, hogy nálunk sincs mindig teljes családi béke, valamelyikünk szülei mindig megsértődnek valamin. :( :cry:
Köszi a drukkokat, és kérdést, holnap 3-kor írjuk az adásvételit, utána nyújtjuk be a hitelkérelmet, indulhat a hitelbírálat, ahhoz kérünk extra nagy drukkokat! Az önerő nagyobbik fele már ki van fizetve, a kisebbik febr. 5-ig lesz, amint az is megvan, kapunk kulcsot, festhetünk. Amint a bank is utalta a hitelt :arrow: febr. 15. legkésőbb, cserélhetjük a zárat, mi leszünk a tulajdonosok. :wink:
Amint megvan a kulcs, hozok képeket mindenről. :)
Édes, ahogy segít Tomi a képen! :D

Kistesó: és ha mondjuk pár hónap múlva sikerül? Vagy védekezni fogtok? Én azért nagyon nagyon drukkolok!!! Mi most halasztjuk, előbb egyenesbe kell jönnünk, nekem is jó lenne egy állás, pedig kis korkülönbséget szerettünk volna. :( De nem lehet egyszerre lakás is, kistesó is, ha utóbbi mellett döntünk, akkor ide nem lett volna értelme szülni, nem is férnénk el, előbb-utóbb kellett volna lakás, és nehezebb lett volna anyagilag. Nagyobb korkülönbség esetén is lehet jó a kapcsolatuk! Majd a 2-3. tesó közt kis különbség lesz nálunk! :wink:

Anyósék: megnyugodtam, hogy jól, örömmel fogadták. Azt éreztem azért, hogy már terhes volt részükről is, főleg ebben a nehéz gazdasági helyzetben... Most az az egyetlen gondom, hogy mindenkit (anyáékat is) annyira lázba hozott az egész, hogy jönnek a saját ötletek, ki hogyan rendezné be, és az milyen szuper stb... :roll: No de ezeket elengedjük a fülünk mellett, hiszen mi fogunk nap mint nap ott élni, és rengeteg ötletünk van, ami szerencsére meg is egyezik. :) Olyan jó, hogy Tomival szinte ugyanazokra gondolunk. :D

Szocpol: kicseszés, csak új lakásra lehet. :evil: :cry: Kamattámogatástól szintén elesünk, olyan "jól" megcsinálták, hogy használt lakás esetén a vételár 6millió lehet. :? De mi már így is nyertünk ezzel a lakással, mert 16 millióra becsülték most, 13,5 millióról indult az ára, mi 10,9 millióért vettük meg elég sok berendezéssel! Ez vigasztal! :)

Kriszti! Blogodat már én is akartam kérdezni, kár, pedig szerettem olvasni! Milyen nagy már Tami is, jesszusom fél éves elmúlt! :shock: Fb-n nézegetem a képeket, nagyon szép kislány! :) Kistesó meg hajrá, hajrá, szurkolok! Jókívánságot köszönjük!!! :) Ne is mondd, annyira örülünk!!! :wink:

Dia! Holnap haza is engedik nagypapámat, de marad apuéknál, ott nagyobb biztonságban van, majd viszik magándokihoz is. Vasárnap felmegyünk meglátogatni.
Tűzhely: egyenlőre villany lesz, én rettentően félek a gázpalacktól, főleg Bence mellett, plusz ha kifogy, és Tomi nincs otthon, nehéz lenne kicserélni. Olvastam én is, hogyan lehet spórolni vele, köszi a tippeket, az mindig jól jön! :) Aztán mikor átállunk a saját kazánra (meleg vizet is lehet ezzel majd), akkor beköttetjük a konyhába is.
Ügyintézés: ne is mondd, tiszta ideg vagyok tőle, bár az ingatlanosok segítenek benne, de én magam is utánajártam mindennek (biztos ami biztos)
Önkormányzati támogatás: akkor van, ha 1 éve Vp-ben laksz, vagy 5 éve ott dolgozol, vagy 3 éve ott tanulsz. Egyiknek sem felelünk meg, mivel egyetemre már nem járok, de azt megkérdezzük, visszamenőlegesen is érvényes-e, mivel Tomi 2001-2006-ig odajárt középiskolába.
Szobaátrendezés: azt én szerettem nagyon. :D Ügyes vagy!
Penész: Mi is Savóztunk, és jól eltűnteti. Viszont én is ajánlom a párátlanítót, a Solac jó, olyat vettünk volna, ha maradtunk volna.

Mares! Köszi, köszi! Jó tanulást, vizsgákhoz drukk!!! Eleinte engem is zavart, ha 2-est kaptam, de rájöttem, felesleges ezen őrlődni, az egyetem nem középiskola, sokkal nehezebb, nem lehet tökéletesen teljesíteni (Legalábbis nekem nem ment, akármennyit tanultam :( )

Bekri! Neked is köszi a drukkokat! :) Oviba visszaszokás: elhiszem, hogy nehéz volt, de remélem csak átmeneti. Ti hogyan álltok a házzal?
Amúgy mindig eszembe jut valami, aminek utánanézek, tervezzük, mi hogyan legyen, hol van festékbolt, csempebolt, OBI-ba el kellene menni, találtam bútorboltot (Möbelix, Győrben van), ahol az apróbb dolgokat (étkészlet, evőeszközkészlet, többi konyhai kiegészítő, fürdőbe kiegészítők) egész olcsón meg lehet vásárolni. Még éjjel is erről beszélünk, mit hogyan szeretnénk, jó lenne mihamarabb költözni. Találtunk olyan háztartási gépes boltot, ahol olcsón lehet ugyan osztrák használt gépekhez jutni, de van rá 1 éves garancia (akárcsak az újonnan vásároltnál), és ki lehet próbálni a gépet. Max. 55ezer forintból tudnánk venni hűtőt, mosógépet, villanytűzhelyet, míg újonnan a legolcsóbb mosógép kerül ennyibe... :roll: Úgy döntöttünk, inkább ez ennyiért, és ha 1 év múlva baja lesz, még mindig olcsóbban megússzuk, mintha a vadiúj menne tönkre. :oops: :wink:
Festeni is mi fogunk, itthon is úgy szoktuk, eddig sosem rontottuk el, ezen is spórolunk így.

Ma voltunk védőnőnél, ő is segít, mondta, ki lesz az új védőnőnk, beszél vele, hogy segítsen nekem, mert senkit nem ismerek ott, van-e babaklub stb. Rendes volt, ők is költöztek egyszer, és bepánikolt, hogy nem ismer itt senkit, szóval ha valakivel beszélni szeretnék bármilyen félelemről, mehetek hozzá, visszajárhatunk a vámosi babaklubba is. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Woody! Köszönjük szépen! :) A segítséget is a tűzhelyhez, ezt még átgondoljuk. Egyébként most csak a szükséges dolgokat vesszük meg, aztán majd később, szép lassan,a hogy lesz rá keret, minden olyan egyebet, ami most nem létfontosságú. (pl. szeretnénk elválasztónak könyöklőt a konyha-nappali-előszoba elválasztására, aminek a konyha felőli részébe lehet pakolni, polcokat a falra, kanapéhoz fotelt stb.) Most az a lényeg, az alap dolgok meglegyenek, lehessen mihamarabb költözni! :wink:
Egész nap szinte a vaterát, tesz-veszt és hasonló olcsó oldalakat bújom, bár tegnap a Möbelix oldalán tényleg nagyon jókat, jó áron találtam. Meg hát tálcát, fűszertartót, evőeszköztartót stb. lehet Eurós boltban is venni, erre odafigyelünk. :)

Festékben esetleg tapasztalatok? Dulux-ot, Hérát sokan ajánlották, jó lenne olyannal festeni, ami tartós lenne!

Hó itt is volt reggel, de mire Bence felébredt, már erősen olvadt, mostanra nem is maradt. Mondjuk kettős
front van. :?

Rohanok vasalni, szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi! Használt háztartási cuccos bolt Győrben van? vagy web áruház,? Lassan utána néznék, mert a mosógépünk már nagykorú :oops: , rendes tőle, h működik még, de meddig?
Mosogatógépünknek meg a belső tálcái kezdenek széttöredezni.

Hamegtalálom még a pincében, megmondom mivel festettünk legutóbb, amit a lakásban ahsználtunk, fehér, diszperzites, az nem volt annyira jó, de a lépcsőházban használt, színes, jól fed, jól keverhető színek, azt bátran ajánlanám.
Különben amikor mi beköltöztünk, akkpor mesterek meszeltek, és tökre összekenték a fenyő lambériánkat, nem győztük lecsiszolni, és persze így is foltos maradt itt-ott, mert megmarta a mész. Na, azóta nem engedek be festőt, madam gletteltem, festettem, lakkoztam a lambériát. Az átépítéskor a nagy felületű teljesen új glettelés nem lett profi, de azért nem rossz, de különben igen igényes lett, apósom viccelődött is, h mehetek hozzájuk is.
azon a nyáron, ha a gyereke nyögtek, h nem érek rá, mert festek, mondtam is nekik, h vagy én kifestek, vagy kihívom a mestert, és nem megyünk síelni. ugyanis, felmérettük előtte, vállalta volnaanyaggal együtt mondjuk 500e-ért, az összes anyagra ráment akkor mondjuk 100e :shock:. Én szívesen csináltam, és így télen valóban voltunk akkor síelni, nekem megérte!
Ami a tűzhelyet illeti, én a villannyal béna vagyok, mert csak néhányszor használtam ilyet, koleszokban, stb. Nekem sima gáztűzhelyem van, vezetékes a gáz, egyébként ha most lecserélném, valszeg én is a gáz főző és légkeveréses villanysütős változatra voksolnék.
claire

Woody jaj de izgi,inszem,hatalmas drukk!!!
Hát,egyértelmű jeleim vannak pirire,szóval jobb ha felkészülök.
Gyerektársaság:bizony fontos,nekünk ezért szuper jó a heti összeröffenés a csajokkal

Barbcsi,olyan izgi dolgokról irsz! Többiekkel ne foglalkozzatok,majd belátják hogy a ti életetek,de biztos mindenkit a jószándék vezérel.Jó is ez ha a család összefog a jó ügy érdekében
118 hós oltás nem csúszik,a doki azt mondta nem lényeg hogy 3 hónap legyen a két oltás közt,febr.21-én megyünk.
Kistesó ügy:hát most védekezünk majd igen,pár hónapot mindenképp,meglátjuk hogy alakulnak a dolgok a családi és az állami szinten is,hagyunk időt a testemnek,agyamnak mert már sok(k)á kezdett válni...és meglátjuk.Kezdek megbarátkozni a 4-5 év korkülönbséggel,egyedül a korom aggaszt,hisz idén a 34-et töltöm.De 2.gyerek tán még belefér 37 évesen.

Mindkettőt karba kapta,meglepődtem.Volt nagy sírás de csak amig szúrták.Bátor volt :)
kerek 10 kg és 83 cm.
Clarikáéknál,
Kép

Kép

evilany

Helló!

Gyors kukk, majd holnap írok bővebben (ha lesz időm) ....

Barbcsi nagypapádnak nagyon örülök.

Bettinyo skype valamelyik nap?

Infókat köszi, órán megtárgyaltuk. Én előre tanultam már :D azt hittem az is lesz a dolgozatban, de nem.....

királylány

Dia: persze örömmel, amikor időd van nyomj egy üzit vagy csörögj meg és megpróbálok géphez kerülni.
bettinyo

Eltűnt, amit éjjel írtam :evil:

Woody! Fantasztikus, hogy hogy bírod ezt, milyen simán írod, pedig nem kis tortúra, se testileg, se lelkileg! Drukkolok!

Évi! Tomi változatlanul cukiiii!!! :D
Jó ha tudod, nincs ideális korkülönbség, tényleg!!!!
És ne aggódj, nem leszel öreg, pláne, h nem az első gyerekről van szó!!!! (Barátnőm most szülte a 4.et, 10évre a 3. után, 42 évesen, és minden OK volt, kivéve, h császár lett, de az nem az ő korán múlt!)

Claire
claire

Sziasztok!

Woodí: hajrá-hajrá!
Nekem nincs gondom a kerámialapos villanytűzhellyel. Imádom. Oké, vigyázni kell, hgy a gyerek ne nyúljon hozzá, de Bencénél pl soha fel sem emrült, hogy megégetheti akezét. Áron már más, de ő is tudja, hogy nem szabad, mert meleg. :wink:

Bettinyo kösz a linket. Igen úgy van. Az in vivo megtermékenyítés eszközös besegíteéssel, de méhen belül történik, az in vitro meg méhen kívül. :D
Oké, akkor amikor nyugi lesz nálunk csörgök és beszélünk :D

Barbcsi nagyapád javulásának nagyon örülök. Én sem hagynám magára, jó helyen lesz anyukádéknál.
Lakás: minden rendben lesz, én szorítok. Naná, hogy a szülők is terveznek, mit és hova, de úgyis úgy lesz ahogy ti szeretnétek. Mi asszem dulux-al festettünk

Claire: nálunk anyósom meszel, fest, tapétázik. :lol: Olyan frankón kitapétázta a gyerekek szobáját, hogy a szakember jelenthet neki. És nem beszélve arról, hogy milyen árakon dolgoznak..... :shock:

Tiszta nátha vagyok, annyira elegem van belőle. Utálom, hogy nem kapok levegőt, fáj az orrom, stb.....

ariálnak a gyakorlatunkkal, de jobb lesz így csak még nem tudok pontosat ezzel kapcsolatban. Nem 4 hanem csak 3 modulvizsgánk lesz. A következő félévben meg csak kettő. Bár egy-egy moul több tantárgyi részből áll, így aztán tanulni továbbra is lesz mit. Most kiderült, hogy az egyik mudul - 3 tantárgyból áll és az etika is kettőből ezen belül - hogy mindenkinél dolgozatot kell írni. Remek, mert az etika az olyan semmi értelme nincs tantárgy. Írtam a tanárnőnek, hogy jó lenne ha akérdéseket megmondaná, a jogtanár is megadott vagy 6 kérdést, bből lesz 2 vagy 3. Ennyi könnyebbséget ő is adhatna. Van mit tanulni ezen kívül is és az életben nem fogom használni ezeket a dolgokat :roll:Na befejeztem...

Szép napot!

királylány

Akit érdekel talaltam olyan omega 3 termeket amin rajta van a totox ertek. a frissesege totox 6. a legjobb amit talaltam a vilagon.
www.nor-oil.hu

rengeteg hssznos info van az oldalon. erdemes elovasni. van kapszula felnotteknek meg folysdek gyerekeknek. en kiprobalom. ja es nem draga. :D
kindle
Debrecen

Kindle ez valami reklám....?
Csak mert nem rémlik hogy emlegettünk volna ilyesmit...

evilany

Nem, csak kindle-t érdekelte és megosztotta velünk is amit talált :)

királylány

De legalább jót talált :D !
C
claire

Ja ja. Szuper.Mondjuk már maga a kérdés is érdekes volt.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?