Sziasztok!
Rendben töröljük a tegnapi napot.
Nekem sem sikerült jól. Az erös köhögéstöl álandoan hánytam.
De töröljük a mait is.
Ma lelkileg készültem ki.
MA reggelre járt a Jézuska az ovodában.
Reggel amikor mentünk ott állt a gyönyörqen feldíszített karácsonyfa és legaább 100 ajándék alatta. Gyönyörq volt.
Minden gyerek kapott csomagot.
A Református templom kap amerikából minden évben csomagot a gyerekeknek, amit a templom az ovodának ad. A csomagokat amerikai családok állítják össze. Ez eddig csodálatos azt gondolom és megható.
Az én "fájdalmam" az, hogy ezek a csomagok hátrányos helyzetq gyerekeknek van. Nagy családosoknak, árváknak.
Hatalmas ragasztószalagra van ráírva, hogy melyik segélyszervezettQl van a szegény gyerekeknek.
A csomagban: szappan, fogkefe, fogkrém, kéztörlö, füzet, ceruza, toll, hajgumi, egy pár kesztyü hozzá illQ kötött sapkával, egy kötött cica-mica.Egy üdvözlQ kártya a családtól.
A mi kártyánk Barbarától és Márktól érkezett és azt remélik, hogy sikerqlt szebbé tenniük a karácsonyát egy kislánynak. ( a csomagokon rajta van, hogy lánynak vagy fiunak és, hogy 2-4,4-9,9-14 éves korosztálynak való.)
Szóval ugy érzem, hogy nem jó helyen kötött ki a csomag. ( Orsi egy átlagos állami ovodába jár.)
Tudom, hogy azt kell nézni, hogy ö boldog mert gondolt rá a Jézuska. Milyen rendesek az ovonénik és a Református papnö, hogy ezt megszervezték....
Nem tudom, hogy ért-e valaki, vagy csak én fogom fel rosszul a dolgokat, de cefett rossz érzés ez nekem. Ugy érzem mintha valakitQl elvettem volna valamit, amihez nincs jogom. Tiszta depi vagyok.
Csak pityergek, pedig próbálom hesegetni ezeket a rossz érzéseket.
Bea!
Most te is kicsit összetörtél
Én szQke azt hidtem, hogy a szomszédban lakó barna a barátnQm.
Aki ugye "kézen fogható".
És most kiderql, hogy nem más mint a szomszédasszony???!
Meli!
Szombaton mentünk és vasárnap este jöttünk haza, de közben mi is voltunk minden felé mint a bolygó hollandik.
Legközelebb valószínüleg 25-én megyünk és egyenlQre hatérozatlan ideig maradunk(vagyis még nem tudjuk meddig)
unokatesó:Rékának nem semmi esze van, jól lereagálta a dolgot
Kriszta!
Én is örülök, hogy haza jöttök. Apa kocsival jön?
Eddig rosszúl szedtem a "gyógypuszikat", de mára rájöttem a jó adagolásra és hatnak
köszönöm!
Hugi!
Jól megijesztettél még engem is!
Gondolom ti, hogy megijedtettek!
Tavaly karácsonykor volt Orsinak is egy borzalmas esése. Rohantam vele az ügyeletre.
Utólag vicces, de annyira rossszúl lettem, homályossan láttam, csak a szívdobogásom hallottam és a pulcsimat a lábamra huzigáltam
ráadásul nem értettem, hogy mi ilyen furcsa??
Andi!
tudom, hogy le vagyok maradva, de hol vannak az átalakulásodról a képek???
Kaptam mályva teát!
De még nem mertem inni belQle. Majd vasárnaptól amikor már nem megyünk sehova(ovi,suli.
(meg addigra biztos rendbe is jövök)
sok meló:
De egyszer csak vége lesz.
Mindenkinek sok puszi:
É.