Sziasztok!
Olyan jólesik hogy ennyire drukkoltok, köszönöm szépen, ti tartjátok bennem a lelket
Még semmi változás. Hőemelkedésem is visszaállt, ma reggel 36,7-et mértem, ez nem valami sok (Judyt, tudom
). Azt eldöntöttem, hogy jövő csütörtökön mindeképpen elmegyek a dokimhoz, ha lesz rendelés. Ha megjön akkor vérvételhez papírt kérek, ha nem jön meg akkor meg azért megyek el
Ja, és egyik ismerősömnek olyan megérzése van hoyg babás vagyok, azt mondja, jók szoktak lenni a megérzései. De szerintem csak vígasztalni akar
Azért kedves
A tegnapi rossz kedvemnek nyoma sincs. Este már fél 9-kor aludtam, szóval valami más is volt, ami levert egy kicsit. De kipihentem. Fejem sem fáj most
Annácska
És biztos hoyg ez újabb fertőzés? Nem cask egy felfázást érzel? Ez tiszta őrület!!!!!!! Kár hoyg nem tudsz most a dokidhoz menni, pedig fontos lenne
Nem tehetek mást, minthogy fertőzés űző energiákat küldök neked! +++++++++++++++++++++ Remélem, tényleg nem komoly!
Fürdőszobátokat rendbehozták már?
Foghelyem szépen gyógyul, köszönöm kérdésed
Teljes gyógyulás még hetekig tart, mire a seb, heg eltűnik.
Stellát később felhívom, most még hátha pihen, inkább csak délután zavarnám.
Hobori
Honnét utaztok haza? Nagyon vigyázzatok az uton! Itthon nem tudsz majd netezni?
Jófi
Neked is drukk megy, tudod, a kézfogás sokat jelent!
Judit
Fogom a te kezedet is, el ne engedjél!
LÁtod, mégsem leszel anyia egyedül, sok babás lesz körülötted, és ez tök jó
Évi
NAgyon örülök, hogy jól vagy, nem csüggedsz, és optimistán előre nézel!
Ezt így kell csinálni!
Babus
És a barátnőd nem tud maga helyett ajánlani másik szuper jó szülésznőt? Egy ilyen személyben biztosan te is megbíznál, nem?
Jündi