Sziasztok!
Kaska,Franyó,
köszi az együttérzést és jobbulást
, sajnos még odébb vagyunk tőle
. Tegnap éjjel is arra ébredt a prücsök, hogy jön a róka
, aztán jött még 2szer a mérgesmacska, így 2től 4.15ig nem aludtunk, de 7kor már megint pelusozni kellett, aztán fetrengtünk 11ig, így aránylag kipihentek voltunk. Bence viszont nem eszik szinte semmit egész nap, és egyre csak fogy
Védőnővel, dokinővel beszéltem nem kell gyógyit szedni, egy hét alatt átfut rajtuk a cucc, adjak sok folyadékot (na legalább ez nem gond Bencénél
) és reszelt almát, amit sajnos egyáltalán nem hajlandó megenni. Egész nap kb. 5 kanál jutott a gyerekbe hatalmas kínok árán. Előre parázok mi lesz ma éjjel.
Urszila,
nálunk is ez a helyzet, Bence nem nyilvánul meg szavakban én meg néha nem értem és akkor hatalmas a hiszti.
Szegénykém azt már el tudja a saját nyelvén mondani/mutogatni, hogy hányt.
Virga,
csendes gratula, és megadrukk++++, de tuti minden ok lesz!
Miszike,
ne parázz, ha csak a jelek számítanának, akkor én nem is voltam terhes sokáig. Nekem ugyanis semmi nem volt úgy a 16.hétig, se mellfeszülés, se sötétebb mellbimbó. Én először a 14.héten paráztam be igazán, mikor is rögeszmémmé vált, hogy a babubuci meghalt(hála a sok hülye storynak, amit az ember hall), így azonnal orvoshoz rohantam, ahol persze az ellenkezőjét állapították meg. Szóval azt kell mondjam ez tök normális terhességi tünet.
Take it easy!!!
Lányok,
köszi a recepteket! Ha lehet továbbra is a topicba írjátok, jó?
Akkora segítség, hogy nem is hinnétek!
Beu,
örülök, hogy piti volt a varratszedés.
Azért óvatosan forgószelezzél!
törtfehér matricafestékedet hol szerezted be???
úgy érzem nagggyon kéne nekem egy.
Franyó,
Quelle nálunk is remekelt, nyár óta várom a katalógusukat, ez aztán a kereskedelmi véna
de ezek szerint, akkor nem is érdemes...
Leszter,
muti az órádat!
Tényleg a csempéket megfestetted végül???
Kaska,
nem azt mondom, hogy nem ciki, ha a bácsikat "lenénizi" Viola, de szerintem gázabb, hogy Bence a pasikat "apázza".
Toffi,
köszi, akkor ha eljutok az újságosig rákérdezek
Tüni,
jobbulást! Remélem csodát tett a fürcsi és a tea.
Réka,
nagyon édi pasi Dani, csak ismételni tudom az előttem szólókat, elsőre nem tűnik fel, direkt nézve igen. Nekem még az jutott eszembe, hogy vajon Dani hogy éli meg ezeket a kezeléseket, mert ha nem útálja, akkor esetleg még próbálkoznék vele a helyedben, már ha a tornász is úgy véli, hogy van értelme. Egyébként hagynám a csudába, nem olyan dolog, ami visszatetszést keltene az emberekben.
Elli,
lábad hogy van?
Tündér,
csodaszép lánykád van!
Heppi,
anyira helyesek a gyerekeid az első képen, meg kell őket zabálni, szééépek. Lányod pedig már kész hercegnő! Tandemszopihoz gratulálok, nem visel meg nagyon? Mondjuk praktikus nagyon, de én nem tudnám elképzelni.
Energiával jól el lehetsz látva én nem is tudom hogy bírnám, anno Bencével is alig volt időm másra, nemhogy 3 gyerek mellet. Gratula!
Megyek, mert ki tudja ma mennyi jut alvásra.
Szép holnapot! pusza,
Timici