Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még 2in1.Kép A mai NST is jó lett, az ügyeletes orvos azt mondta, sétáljak sokat. Eddig azt csináltam. Most bedobtam egy ricinus koktélt, ettől vagy hasmenésem lesz, vagy kijön a bébi.Kép De valami lesz. Ha végképp semmi, akkor hétfőn kórház.Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!

Nálam bevált módszer a lépcsőzés. Nálatok is van lépcső, amíg bírod szusszal, menj fel nézd meg a gyönyörű babaszobátokat, azután meg gyere le és azután megint menj fel......... :-)
Tudod, hogy én is tovább hordtam 1 héttel Kristófot.

Kitartás!!
Dkriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Koda!
Már én is azt hittem, hogy jobban vagy. Nem is tudtam, hogy ez ilyen betegség. Igazán sajnálom. Még jó, hogy a párod jól tudja kezelni.
Nem is tudom, hogy Dorka elkapta-e Viktortól. Köhög néha, de nem annyira, hogy dokihoz vigyem. Láza nincs, max. egy kis hőemelkedése, de jön a két utolsó foga is, így amiatt is lehet.

Betti!
Szociológia volt a nagyon jó kis tantárgy, vagyis még van, mert még a vizsga hátra van. Betegséget már írtam KodánálKép

Búzaszem!
A lányok szuperek. Most nálunk, hogy itthon volt, apa, annyi dogom volt, hogy főzzek, mert a lányom egyszerűen kizavart a szobából ("Menj!") és bezárkózott apával. Szóval tuti imádni fogja a lányátKép

Andrea!
Anyukád gázKép Elég furis hogy pont Ő nem támogat, aztán ha megszületik a kissrác tuti, hogy imádni fogja.
A szobában meg majd csak elfértek vhogyan. Eleinte úgyis elég max a kiságyKép és a bébik csak annyit igényelnek, hogy szeressék. Abban meg biztosan nem lesz hiányKép
Nagy fiadnak szerintem is jobb, hogy teljesen külön lett a birodalma. Gondolj bele, te sem örültél volna, ha 19 évesen (bocs) anyuka még mindíg tud zavarni bármikor. Most már úgyis jönnek majd egymás után a lányok isKép

Magdi!
Az után az incidens után, már nekem is lehet, hogy kellene szemüvegKép
Köszi a receptetKép

Ditta!
Neked is Kép

Pamacs!
Mondott már vmi biztatóbbat a doki?

Emese!
Jók lettek a képekKép Biztosan örültek a fiuk.

Dodus!
Passzolok. De a doki nekem is a szexet javasolta, illetve a lépcsőzgetést. (Bár egyik jótékony hatásáról sem tudok beszámolni) De egyszer úgyis kijönKép

Sylke!
Genetikai nem egy nagy dolog. Legalábbis a dokiknak. Nekünk annál fontosabb lenne, hogy jól megvizsgáljanak és akkor legalább megnyugszik az ember. De tuti, ha gond van észreveszikKép

Dkriszta!
Írhattál volna többet is. Hogy vagytok? Gyerekek? Párod még mindíg ingázik sokat?

Ja tényleg lányok. Biztosan írtátok már, de nem keresek vissza. Dorkának a köhögésre kellene vmi jó homeós bogyó. Tud vki vmit?
Kriszta!
Te írtál egy vitaminos bombát is (ha jól emlékszem). Írd már le újraKép

Puszika, Marika

marika

Sziasztok!
Háááááááááááááááátttttttttttttt, szóval én is ajánlani akartam a szexet, de szégyenlősebb voltam attól, hogy le merjem írni! Kicsit féltem, hogy ....! Mit tudom én!
Nekünk bejött! Vagy az volt, hogy már az első orvosi kivizsgálásnál amikor a dokim megmondta a szülés várhatő időontját akkor már alkudoztam. Feb. 11-re írt ki és én 13-ra akaram módosítani az időpontot. Szóval valahol legbelül azt akartam, hogy 13-i legyen ő is, mint én!
Eljött a 11-e, Pocaklakó sehol és akkor a dokim jött a szokásos "Következő hétfőn befekszünk!" Na ettől jól beparáztam! Én kórházban? NEm!!!!
Szóval lehet, hogy ez a fenti két dolog vagy a még fentibb harmadik dolog, de 13-n hajnal 4-kor elfolyt a nyákdugó és a már régen látott táblázatban foglaltak is tanusítja, hogy feb. 13-n megszületett Bence!

Marika!
Homeopátia: Stodal szirup köhögésre. A vitamin azaz fogalmazzunk inkáb úgy, hogy "serkenti a szervezet védekező mechanizmusait". A neve Képscillococcinum. Egyszerre elszopogtava ajánlahtó októbertől márciusig, különösen gyerekeknek, időseknek,várandós anyáknak, cukor- és szívbetegeknek. Serkenti a szervezet védekező mechaniuzmusinat. ehhez járul hozzá gazdag természetes aminisavtartalma is.

További jó pihenést!

Voltatok már a Városház téren a programokon? Van programfüzetem. HA érdekel valakit!

k
kriszta13

Sziasztok!

Bocsánat a hallgatásért, de zajlott az élet nálunk.Kép
Három lányom velem. Véglegesen.Kép
Anitám tegnap ide is költözött.Kép Boldog vagyok.Kép
A többit majd később részletezem, de ezt muszáj volt elujságolni Nektek.KépKép

Dodus!
Kicsi fiad szerint nagyon hideg van itt kint.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Hát, eljött a vasárnap este és Lórántnak híre hamva sincs. Azaz tegnap éjszaka határozottan éreztem, hogy fáj a hasam, többször is felébredtem rá, de reggelre elmúlt.Kép Kata, lehet, hogy igazad van és hidegnek tartja az időt. De akkor nyárig marad??Kép Egy a lényeg, holnap reggel be kell feküdni. Így már csak akkor jelentkezem, ha hazajöttünk a fiatalemberrel a kórházból. Addig is kérek szépen sok-sok drukkot (és persze köszönöm az eddigieket is)! Reméljük a legjobbakat.Kép
Most kicsit át kell magam állítani lelkileg is erre a kórházra, mert egyáltalán nem így terveztem. Dehát, ember tervez...

Kata! Szívből gratulálok, hogy ismét együtt a négy lány.Kép Gondolom anyai szíved repes a boldogságtól. Köszi, hogy megosztottad velünk a jó hírt!Kép

Na, akkor én leléptem. Néhány nap, hét múlva jelentkezem.Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Ha visszaemlékszel nekem is be kellett feküdni, aztán másnap meglett DorkaKép Lehet hogy neked is csak 1 plusz éjszakád lesz (nekem nem volt, mert hazasírtam magam hamarabb 1 nappalKép, így tulképpen olyan volt, mintha nem is kellett volna bent lenni előtte) Azért drukkolokKép

Kata!
Szuper, akkor nagy az öröm, és annyi a nyári munkának (vagy rosszul emlékszem, hogy a lakást megvariáltátok?) Az első mondhatni tökéletes karácsony közelegKép

Kriszta!
Köszönöm. Szerencsére Viktornak is azt vettem, így van itthon. Bár megjegyzem neki nem nagyon használKép Remélem azért Dorkának fog. Még1* kösziKép

Marika

marika

Kata!
Tudom, hogy nem vagyunk valami jóban, de a részleteket megtudhatom, mint excsaládtag?

k
kriszta13

KataKép

nem is tudtam, hogy a nagylányod nem lakott veletek! Valamiről lemaradtam?? Szerintem is szép karácsonyotok lesz!

DodusKép
Szorítok!

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Ugy erzem tartozom annyival hogy megirjam a jo hirt Nektek, ha mar a segitsegeteket kertem. Sikerult elcserelnem a fenykepezomet. Egy szinte teljesen uj (nem latszik rajta egyaltalan hogy hasznaltak) ABC design babakocsit kaptam kaptam erte. Nagyon boldog vagyok!
Ha esetleg nem jutnek a sz.gep kozelebe, akkor most kivanok mindenkinek Bekes Boldog Karacsonyt, es Eredmenyekben gazdag Uj Evet!
kteniko

Sziasztok!

Köszi nektek!Kép
Tudtam, hogy velem fogtok örülni.Kép
Apa szerint karácsonykor megint bőgni fogok, de most más ok miatt mint 5 éven keresztül.Kép Most örömömben.Kép Kezd kiismerni ez a pasi.Kép

Dodus!
Tudom, hogy már nem olvasod, de én is szorítok nektek és nagyon-nagyon várom az sms-t!Kép

Kriszta!
Ez egy nyilvános fórum, amit bárki olvashat. Emiatt az előzményekről és konkrét dolgokról nem beszélnék amíg a jogi dolgok nem rendeződnek. Szerintem megérted. Ugye megérted?Kép
A lényeg, hogy végre velem van és én örülök neki.Kép

Ditta!
Milyen igazat mondtál...Kép Igen, lemaradtál. De nem azért mert nem figyeltél, hanem akkor még nem voltál itt a topicban amikor én kezdtem. Na meg a régi topicosokkal többet találkoztunk személyesen, így többet is tudnak rólam.
Írok majd neked mélt az 5 évvel ezelőtti dolgokról, ha érdekel a téma.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata!
Szívből örülök, legyen nagyon szép és boldog Karácsonyotok!

Este megpróbálok Bővebben írni, de Hanga megint beteg, csúnyán köhög, taknyos, alig aludtunk...
Gyöngy 2 hétig volt itthon.
Bölcsi tetszik neki, bár még csak a múlt héten járt teljesen egy hetet, mert vagy elutaztunk, vagy beteg volt, vagy nagyinál volt stb. Beszoktatás alatt semmi gond nem volt, majd később már napközben kicsit nyűgösebb volt. Bent kevesebbet alszik, vagy többször felébred alvásidő alatt, de a többieket nem zavarja. Sokat játszik, a gondozónők kedvesek, lelkiismeretesek. Egyik nap, mikor ment érte a párom, meglátta Hanga az ajpját, elindult felé, de útközben találkozott egy vonattal, és még leült játszani. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Kata!
Örülök, hogy együtt vagytok!
Felejtsd el kérlek, hogy bármit is kérdztem! Ez a rész az életemnek amit próbálok elfelejteni és kitörölni, így még jobb is, hogy nem tudok semmiről!
A kérdést is csak úgy első lelkesedésből tettem fel!
Sok sikert Nektek!
Nagyon örülünk Nektek!
k
kriszta13

KataKép
Köszi, nagyon kedves vagy! Akkor várom azt a levelet!KépKép
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Köszönöm!Kép
Ezek szerint az első beszoktatós napokon ti már túlvagytok. Én kicsit félek a márciustól. Bár ma délelőtt anyósoméknél volt és még csak meg sem említett engem. Nem hiányolt. Mondjuk én sem őt, mert baromi jó volt egyedül intézni a dolgomat.Kép

Kriszta!
Semmi gond nem volt a kérdezéssel. Bár látom mégsem érted meg, hogy miért nem akarok beszélni róla. Hidd el ennek semmi köze a személyedhez. Semmi köze ahhoz, hogy te az exem rokona vagy. Egyszerűen arról van szó, hogy aki egyszer már megégette a kezét, nem fog újra a tűzbe nyúlni. Ha csak Te olvasnád minden gond nélkül beszélnék róla, de ezt olvassa az egész világ. Nekem a bosszúságokból, át nem aludt éjszakákból, a zaklatásokból elég volt 5 évvel ezelőtt. Most nem kérek belőle.Kép
Tehát nyugodj meg, nem Neked nem akarok beszélni még róla, hanem senki másnak sem.
Ha itt lesz az ideje, vagy személyesen találkozunk el fogom neked mondani, de itt nem.
A felejtéssel kapcsolatban csak annyit, hogy megértelek. Én örülök, hogy 5 éve mertem változtatni, és az idei Szent estén örömömben fogok sírni.Kép
Próbálj meg Te is egy kicsit pozitívabban hozzállni. Olvasom én is, hogy mi van veletek, úgyhogy nagyjából képben vagyok. Gondolj arra, hogy van egy szerető párod és egy tündéri kicsi fiatok.Kép

Ditta!
Ok. Igyekszem.Kép
Csak tudod még bele kell rázódnunk a dolgokba.Kép Holnap megyek az Anita osztályfőnökéhez...Kép
A lényeg, hogy a gyerek boldog, mosolyog.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Mindenki!
Én már megint el voltam egy kicsit maradva. Sorry, de képtelen voltam jönni. Azért láttam, hogy volt akinak hiányoztam! (Jól esett...Kép )
Szóval, most azt csináltam, hogy kislemezre mentettem az oldalt, és behoztam , most itt irkászok. Aztán majd lemezen kiviszem, és küldöm. Amíg ez a helyzet van, nem nagyon tudok jobbat.

Búzaszem
Gratuláció a leánykához! Kép Hát ne tudd meg, hogy nálunk mi volt, amikor kiderült, hogy kislány lesz, és nem fiú. Egy napig egyáltalán nem lehetett a férjemmel beszélni. Aztán nagy nehezen beletörődött. (azért a szülőszobán azt mondta a dokinak, nem haragszik meg, ha mégis kisfiú.)
Még Rebeka születése után is egy ideig úgy volt vele, hogy Ő tutira nem fog tudni mit kezdeni a lányával.
Eltelt 4 hónap, és imádják egymást!! Kép
(Azért én senki másnak nem kívánok ilyen hosszadalmas kinlódást.)
Sőt, már azt is mondta, többször is, hogy örül neki, hogy kislány lett! Kép
Apropó! Gyönyörű nevet választottál a lányodnak! Kép Kép

Koda
Én is azt hittem, hogy már jól vagy. De ezek szerint csak nem írtál róla. Persze érthető, nem valami kellemes. Mostmár viszont hamarosan minden oké lesz! Kitartás! Drukkolok! Kép

Andrea
Még nem "találkoztunk" Kép Mikorra várod a picit? Kép
Kicsit furcsállom anyukád hozzászólásait. Szerintem Ő sem gondolja komolyan, amikor azt mondja, hogy minek kell ez a gyerek.. Kép Ne is törődj vele! A lényeg, hogy Te örülsz Neki, és várod.
Hál'Istennek nekem nem volt gondom anyukámmal, ilyen meg főleg nem, úgyhogy egyéb okos tanácsokkal nem igazán tudok előállni.
Sok sikert a rendezkedéshez!

Sylke
Nekem se volt valami hosszú az az ultrahang, viszont mindent megállapítottak, amit kellett. Szerintem ne aggódj! (Bár tudom, ezt így mondani könnyű.) Kép
Rebeka nekem is mindeg esténként mozgolódott Kép Eleinte buborékszerűen, aztán majd kicsit "durvábban". De akkor is imádtam! Kép Kép

Dodus
Drukkolunk!!!! (Persze azóta már lehet, hogy babázol! Kép

Na, mire ezeket leírtam Rebeka Drága felébredt Kép
Írtam már, hogy nagyon jógyerek a lányom? És persze én is imádom, nemcsak az apja! Kép. És képzeljétek, hamarosan 7 kg! Kép
Csak sajnos a cici helyett a cumisüveget preferálja.. Kép Mármint abból is a tejcsit, persze. Úgyhogy egyre többet fejek.. Kép
Igyekszem majjd gyorsabban írni. Nem lesz nehéz. Kép

Ti hogy álltok a karácsonyi ajándékvásárlásokkal?

Puszi Mindenkinek!
Sziasztok!

Kép

Ági

delice

Dodus!
Szóval legközelebb már babával!!!! Ez oltári jó!!!! Kép Kép Kép

Kata!
Gratulálok a teljes létszámhoz, akkor remélem, hogy nektek így tényleg kellemes lesz a karácsony!

Gyöngyöske!
Hangának jobbulást kívánunk!
Veled mi újság? Elmúlt már a köhögésed?

Koda!
Fogorvos? Sikeresen hazaértél?

Üdv:Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Kata!
Sok boldogságot kívánokKép! Neked ez a Karácsony biztos mindig kedvesebb és emlékezetesebb lesz, mint a többi!

Ditta!
Autót vesztek?

Ági!
De jó hogy előkerültél! Rebeka nagyon sokat nőttKép! Biztos elbűvöli az Apukáját, ha így megszerette! Ne bánkódj a férjed korábbi hozzáállásán, ezek szerint már elmúlt!
Nem lehet odavezetni a géphez a kábelt? Akkor nem kellene a lemezzel kínlódnod! Vagy ha Rebekát viszed a géphez? Most már leteheted a gép mellé a földre egy játszószőnyegen, biztos élvezné!
CumisüvegKép

Lányok!
Tegnap beszéltem Pankával. Már csak a pakolás meg a takarítás van, úgyhogy 3-4 (2-3)nap múlva jön! Ma megy UH-ra és akkor megnézi Dodust is! (Ugye Panka nem baj, hogy fecsegek?)

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Helló!

Betti
Sajnos a kábel nem elég hosszú, bár már mondtam a férjemnek, hogy vegyen, de ez ugye vmi speckós kell, úgyhogy erre még várunk. Rebekát ki tudom hozni, de csak a babakocsiban lehet, mert ez itt anyukám irodája. Tehát nincs ágy, ahova mondjuk a játszószőnyeget tehetném.
Rebeka tényleg elbűvöli az apukáját, Őt mindketten imádjuk, viszont egymást egyre kevésbé. Kép Kép Kép Pedig én egyfolytában azon lennék, hogy jobb legyen. De csak romlik..

Kriszta
Engem is érdekelne a turis info! csernatony@hotmail.com
Köszi Kép
(Most olvastam vissza az előző 2 oldalt!
vagyis hajnalban, fejés közben Kép )

Na sziasztok!

delice

Sziasztok!
A jóval kezdem..tudom azoknak akiknek korán beszél a gyerekük nem nagy dolog, de nekem nem beszéltek korán ,így az.Szóval eddig Olivér mindennek az elejét mondta és most olyan szépen kezdi összekötni a szótagokat, naponta több új szava is van..

A nyugtalanító ...Tamara nagyon nyugtalan...az ovi is nehezen megy nem nagyon akar menni, ha mégis, alkudozik, hogy délbe jöhessen haza...persze próbálom gyQzködni, hatni rá kevés sikerrel.A másik talán éppen ebból következik az alvás....egyedül nem alszik el úgy sem, hogy Olivér ott alszik a mellette lévQ ágyon, oda kell feküdnöm mellé, lehetQleg pizsamában, hogy le ne szökhesessek.És úgy szorít ölel mint akit valaha valahol ottfelejtettek, mint a fuldokló.Éberen elszik, mihelyt megmozdulok szorít és ha közlöm, hogy már egy órája fekszem mellette, lejönnék, keservesen szívettépQen sír.Ja és nagyon sírós ilyenkor este, próbálom megkeresni vele az okát sekertelenül.Van, hogy csak úgy elkezd sírni....Kép Tehetetlen és szomorú vagyok...Segítsetek......

Neva!
Ha jól emlékszem nektek is volt hasonló problémátok, megoldódott??

Melinda
adnilem

Sziasztok!
Nincs sok időm, mert bár nem vagyok pocakos, vagy ki tudjaKép, de rám tört a takarítási láz!
Selejtezés, átrendeszkedés, portalanítás mindenütt!!!
Fárasztó! Főleg egy nagyon kíváncsi gazfickóval az oldalamon!
Van egy őskori és egy Commodore gépünk. Gondoltam én naív, hogy elrakom. Most minden percben azt hallom, hogy "Kapcsold be a számológépemet!"
Kicsit már unom!
A szalagot kiszedte a kazettákból! Kb. 5 percre hagytam magára este! Úgy gondoltam már alszik!
Haladok!

Homeopátia:
Halicar kenőcs: alkalmas különböző bőrgyulladások és viszketéssel járó bőrbetegségek, mint pl.: különböző bőrallergiák, ekcémák, rovarcsípés okozta bőrkiütések, napsugárzás által okozott bőrizgalmak, valamint neurodermitis utó- és kiegészítő kezelésére.
Használata az aalábbi tünetek enyhításáre és gyógyítását segíti elő:bőrpír, duzzanat, gyulladás, valamint a gyakori vakarás és az ekcémára jellemző bőrelváltozások miatt kialakult bőrmegvastagodás. Jó tolerálhatósága révén kisgyermekek kezelésére és tartós kezelésre is megfelelő. /100g kenőcs: 10,0 g Cardiospermum halicacabum /cardiospermum őstinktúrát.

Gripp-Heel tabletta: influenza, influenzaszerű fertőzések, nátha, nem-specifikus immunválasz támogatása.

Viburocol gyermekvégbélkúp: csecsemők- és kisgyerekek lázzal járó vagy láz nélküli (pl. fogzás) nyugtalanságának kezelésére.

Lymphomyosot cseppek: szervezet vírusos betegségekkel szembeni védekezőképességének támogatása.

Engystol tabletta: vírusos betegségek megelőzésére és terápiájára.

A csecsmők 1 éves korukig a felnőtt adag egyharmadát, a kisgyermekek 6 éves korukig a felnőtt dózis felét, mígy a 6-12 éves közötti gyerekek a felnőtt adag kétharmadát kapják.

Az alacsony (D4,D6, C6) és a közepes hígitású (D12,C12) monokomponensű gyógyszerek adagolása egyedi szemponotk történik, általánosságban a következő irányelveket érdemes követni: felnőttek számára akut esetekben az általános adag minden fél- vagy egész órában, egy adott napon maximálisan 12-szer, 5-10 golyócska elszopogatása. Fenntartó- vagy krónikus esetben naponta háromszor 5-10 golyócska elszopogatása szükésges.
A magas potenciák (D30, C30, D200, C200) egyszeri adagja 5-10 globuli, alkamazásuk meghaladja az öngyúgyítás kereteit, ezért mindenképpen szükséges homeopátis orvossal konzulátlni.

A homeoptisá szerek sajátos reakciójaként ún. elsődlegs rosszabbodás léphet fel. ez azt jelenti, hog y atünetek felerősödhetnek, a betegségi állapot átmenetileg súlyosbodhat a terápia kezdetén. Ez fontos jelzése annak, hogy a megfelelő gyógyszer került kiválasztásra. Ilyenkor tanácsos a gyógyszer szedését a tünetek lecsengéséig megszakítani, majd a kezelés csökkentett adagban folytatható továb. Krónikus gyógyulási esetkben tartós terápiára kell berendezkedni!

A homeopátis szerek valódi gyógyszerek, ezért gyeremekek elől elzárva tartandó, hűvös helyen (de nem hűtőszekrényben), fénytől védve tárolandók!
A hom. szerek adagolásával egy időben (+- fél óra) mellőzni kell az élvezeti szerek (babkávé, dohányzás, kóla) használatát, hasolnlóképpen kerülni kell mindne olyan anyagkülsődleges és belsődleges alkalmazását, amelyek illóolajat vagy már erős illatú komponenst (kámfor,mentol, mentaolaj, fokhagyma ill. fokhagymaolaj stb.) tartalmaznak, pl. mentolos fogkrém és szájvíz. Nem szabad hom. szereket dirkt napfény, magas hő vagy rötgensugár (repülőtéri csomagellenrzás) hatásánka kitenni, mikrohullámú sütő, televízió, számítógép, rádiótelefon közelében vagyn hűtőszekrénybe helyezni.
Forrás:Dr.Peithner Kg Homeopátia mindenkinek füzete

Don' worry! 10 újjal tudok gépelni így nem volt sok idő!Kép
k
kriszta13

Ági!

Írtam mailt. Úgye nem baj?

Marika!

Pénteken randizunk?

Magdi
lilien_csenge

Dodus, Dodus! Hol vagy, merre vagy?KépCsak nem babázol már? Remélem minden rendben. A többieknek köszönöm a megnyugtatást, öröm volt olvasni, hogy nemcsak nekem tűnt nagyon "felületesnek" a 18 hetes genetikai. Bár, biztos minden ok., ezért is volt ennyire rövidKép Hogy álltok a karácsonyi vásárlással? Nekem mániám, hogy mindent az utolsó hétre hagyok, most sem lesz másképpKép Előadások, elővizsgaidőszak, stb. nincs idő semmire sem. A baba továbbra is este aktív, szegény párom nem érzi, pedig fél órákig képes tapogatni a pocimatKép Annyira aranyos. Megnyugtattam, hogy majd később ő is érezni és látni fogja, ha rugdos. Most rövid levélkére telt az időmből, vigyázzatok magatokra, puszi!
Sylke
sylke

Adnilem!

Teljesen nem múlt el, de sokkal jobb. Tanácsokat azért nem akarok, mert minden korban más okozza és más a gyógymód a félelemre. Persze ö is csak velem alszik el.
Viszont szívesen kölcsön adom azt a könyvet, ami szerintem segíthet. Gyertek el érte.

Lányok!
Kaptam ma levelet Annamáriától Kép Gyöngyörü a kisfia.Kép Sajnos még mindig adódnak problémák de biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz velük.
Hátha lesz ideje és akkor ide is ír.
neva

Sziasztok!

Hírek Dodusról

Na én csak nem bírtam tovább és felhívtam Dodus. Jelentem még egyben van. Tegnap délután kapott vmi gélt, aminek nem volt semmi tágító hatása (oxitocint sem kötötték be neki ezért), a belső méhszája zárva van (remélem nem írok nagy hülyeséget), fájások nagyon picik vannak, de semmi tágulás... Így hagyták. Ma délután újra próbálkoznak és ha nem indul be, akkor marad a császár holnapra. Szóval kellene a nagy drukk ma délutánra!!!!!

Hírek Beáról

Viszont megtudtam ám mást is. Talán Bea nem sértődik meg, ha leírom, hogy vasárnap megérkezett a gólya és hozott neki egy kicsi(?) lányt, aki a Bianca nevet kapta. Amit még tudok, hogy 4 kg körüli súllyal született. Szívből gratulálok nekikKép
Kép

Hát ennyi. Puszika mindenkinek

marika

Marika!

Épp ezt akartam én is írni. Kép
Szoritsunk Dodusnak!

Bea!

Gratulálok!Kép
neva

Dodus nagyon szorítok!++++++++++++++++++++++

Bea!
1000* gratula!

Karácsoni ajándékok tippek, ötletek megbeszélésére itt várlak Titeket!
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=283&post=417821#POST417821
kriszta13

Sziasztok!

Marika!
Te kis kíváncsiKép! De jó, hogy megkérdezted!
Hát akkor:

Dodus!
Kép

Bea!
SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!
Kép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Kisfiamnak kijött a 9. foga, felül egy rágó! Elég nyűgi is volt a napokban!
Tettem a topicomba néhány friss képet, a kisfiam első "udvarlási kisérletéről", és kedvenc elfoglaltságáról!

BettiKép
Nem veszünk autót, csak alkatrészért voltunk, és a Panka férje abban a szalonban dolgozik, ott futottunk össze!
Apropó, hallottad, hogy a dokibácsinknak hogy felvitte az Isten a dolgát?? Ő lett az új miskolci Meddőségi Központ igazgatója! Ezt tegnap újságolta egy barátnőm, aki hozzá jár, mert nem akar összejönni nekik a bébi. De ma a Kossuth rádióban is nyilatkozott Molnár.

DodusKép
Hajrá! Hajrá!

BeaKép
Neked meg gratuláció!!! Szép nagy babád lett!!KépKép

Kép

DeliceKép
Nagyon édi a kislányod!!!
De amit a párodról írtál...! Hogy érted azt, hogy egyre rosszabb? Persze azt is megértem, ha a nagy nyilvánosság előtt erre nem válaszolsz!
Szerencsére a karácsonyi ajándékok 90%-a már megvan, csak néhány apróság hiányzik. Most megfogadtam, hogy nem hagyom dec. 23-ra!

MarikaKép
Gondoltam, ha Panka nincs, te intézkedsz, és hozol hírt Dodusékról!Kép

MelindaKép
Az én lányom is csak úgy alszik el, ha valaki fekszik vele, bár ő szeret az oviba járni, és nem látom, hogy szorongana.

D.

Kép

Kép
ditta76

Delice!
Most vettem észre, hogy kérdeztél!
Már írom is a magán levelet!

Kata!
NEked is küldtem levelet!

k
kriszta13

Lányok!
Nem is az a baj, hogy csak velem alszik el Tamara, hiszen nekem is jó hozzábújni, addig jó míg bújik, ami aggaszt a szorongása, félelme, és nincs rá magyarázat...Kép Kép

Melinda
adnilem

Bea!
Gratulálok kislányod születéséhez, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Kép

Dodus!
Bea lekörözött... Most már húzz bele!!! Kép

Emese

mse173

Sziasztok!

Ditta!
Tényleg? Nem tudtam! Csak annyit, hogy Ő is benne van. Augusztusban levette a citológiát és azóta nem bírom rászánni magam, hogy visszamenjek, de ha találkozom Vele, majd gratulálok.
Jól elhúztatokKép! Gerdának még mindig csak három foga van és sok-sok kis dudor. És nálunk még udvarló sincs a láthatáronKép

Emese, Melinda!
Mit csináltok Ti hajnalban?

Melinda!
Én nem értek hozzá, de úgy emlékszem, hogy a gyerekeknél a növekedésük során különböző félelmek jönnek elő a különböző életszakaszokban. Nem egy ilyet értetek el? A Neva könyvében hátha találsz valami magyarázatot. Esetleg az oviban volt valami megrázó élménye?

Ági!
Szerintem a párkapcsolatnak ez az egyik legnagyobb próbája! Még pár hónap és sokkal-sokkal könnyebb lesz. Csak addig húzzátok ki valahogy! Keressetek közös célokat! Meg próbáljatok minél többször kettesben lenni, de ne úgy, hogy Rebeka a másik szobában alszik! Mert akkor bármikor kiabálhat, biztos, hogy csak félig vagy ott, a másik feled a Kicsinél. A Párod meg egészben szeretne Téged. Legjobb ha elmentek valahova és Anyukádat megkéred, hogy vigyázzon Rebekára. Még akkor is, ha ez csak egy 20 perces séta. Neked a legkedvesebb témád Rebeka, de Neki valószínűleg nem. Biztos sokszor unja, hogy csak arról beszélsz mikor kakilt, milyen aranyosan gügyörészik... Gondold végig mi volt Rebeka születése előtt más, mit csináltatok másképp, mi változott meg. Aztán próbáld meg rekonstruálni amennyire lehetKép!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Bea!
Grtulálunk szeretettel! Kép

Kép

Ági és családja

delice

Neva!
Mikor és hol talállak meg könyvügyben?Írhatod magánban is , hogy ne untassuk a többieket.Illetve melyik az a könyv?

Betti!
Nekem nincsenek mostanában túl jó napjaim...az anyukám okozta problémák most úgy rátelepedtek a lelkemre mint még soha..Kép és ez mint látható az éjszakáimra is kihat...de majd csak túl leszek rajta....csak az a baj, hogy így hogy ilyen a hangulatom ez másra is kihat...olyan negatív vagyok...Kép

Bea!
Bocs, de én majd Dodussal együtt szeretnék valami szépet.DE azért addig is hatalmas gratula!!

Melinda
adnilem

Melinda!

Akár ma is. Cím, telefonszám ment levélben.

Éva
neva

Hahó

Ditta
De ügyi vagy a karácsonyi bevásárlással! Kép (Én még sehol se vagyok vele.. Kép )

Betti
próbálom a tanácsokat megfogadni.

Magdi
miért lenne baj?? Kép Csak még nem kaptam meg Kép

Melinda és Kriszta
Mail ment.

Ági

delice

SZiasztok!
Képzeljétek, újítottam Kép
Kitaláltam, hogy ha kiviszem a gépem, csatlakozok, felmegyek az oldalra, és bejövök, akkor nem kell másolgatni az írásokat. És utána kimegyek és két klikk és már el is küldtem Kép .
Tökjó, most örülök magamnak! Kép Igaz, hamarabb is kitalálhattam volna.
Az előző írásom közben Rebeka az ölemben ficánkolt, ezért is lett ilyen/olyan rövid. Most elaludt.

Ma voltam bevásárolni, és majdnem vettem a Drágámnak bébi italt, sütőtököset, hogy "egyefene", kipróbáljjuk. Már annyira kíváncsi-Fáncsi vagyok, hogy mit fog szólni hozzá. De amikor kezembe vettem, és jobban megnéztem, a hátuljára nagy betűvel rá volt írva, hogy az anyatej maradjon elsősorban a babák étele és itala (ez a védőnők írása), akkor szépen visszatettem, és meghátráltam. Erről ennyit.
Sajnos a tejem viszont fogy és fogy.. Már csak napi 700 körül van, pedig volt, hogy 1200 volt! Kép Így, ha nem fagyasztottam volna le időközben a rengeteg tejcsit, akkor már tápszereznünk kellene. Így egy ideig még működik ez a módszer.
(Reménykedem, hogy minél tovább!!)

Betti
Szóval azt mondod, hogy pár hónap múlva jobb lesz? Hát remélem. Meg igyekszem is. Furcsa ezt így hallani/olvasni, hogy Valakinek nem Rebeka a kedvenc témája Kép
Anyukám rengeteget dolgozik Kép Egyre többet Kép Alig tud besegíteni Kép Szegénykém teljesen kivan, még hétvégén is állandóan "nyomja", éjjel is alig alszik. Kép
Betti! Légyszi írd már le nekem még egyszer azt a sort, amit be kell írni. annyira emlékszem hogy úgy kezdődik : newurl....... Elfelejtettem Kép És lusta vagyok visszakeresni.. Bocsánat!

Rohanok, megjött a férjem, és most 5-től van énekkari próbám. Nem tudom említettem-e, hogy van egy kórus, amit/akiket vezetek, szóval, és most karácsonyra készülünk.

SZiasztok!

delice

Sziasztok!

Beának HATALMAS GRATULA!KépKépKépKép
Sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánok a picinek!Kép

Dodus!
Neked viszont nagyon-nagyon szorítok.
Bárcsak megúsznád császár nélkül...
Hátha meggondolja magát az a kicsi fiú...Kép

Kriszta!
Írtam mélt!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Bea: GRATULÁLUNK!!!!!!!!!

Delice: esetleg próbálj meg beszélni a pároddal. Persze, ha lehet. A fejést ne hagyd abba, hátha beindul még. Nekem is volt az elején egy időszak, amikor a férjem már tápszert akart. Aztán több lett, megint kevesebb, de pl. 2 napja 470 ml-t fejtem reggel, ma csak 100-at. Lehet, hogy csak átmeneti állapot.

Dodus: szorítunk.

Melinda: nem álmodott valami rosszat? pl. a kisfiamvolt, hogy zokogva kelt éjszaka. 2 rémálma kiderült:
1. rázárta a kezéri vki a fürdőszoba ajtót
2. elesett és "eltört" (elszakadt) a Mulános könyve
nem lehet hogy vmi mesét látott vagy olvasott és amiatt fél? Tesóm a piroska és farkas után azt álmodta, hogy a folyosón van egy farkas, esténként kb. egy évig nem mert kimenni egyedül esténként, akkor sem, ha égett a villany.

Sylke: nem Hajasnál voltál uh-n. ő csinál ilyen 2perceseket.

Dokinál annyi fejlemény, hogy van 2 negatív leletünk. még 3x kell ismételni. Nefrológián semmit nem találtak, de lesz még uh, vérvétel, aztán majd kiderül. valószínű a vízsérvg, műtét, kistesó, meg hogy Apa "itthagyta" sok volt egyszerre. nekem a Férjem volt gyeden 1,5 évig és most ment vissza dolgozni aug-ban.

Mostanában Valti füdeti a kiscsajt és magyaráz neki, hogy "ezt muszáj kicsikém" Kép))) olyan édi
Aletta tegnap lefekvéskor simizte az arcomat. olyan kis tündér volt ő is.

Megértő család: nekem sem érti senki, hogy miért akarunk 3 babót, mikor már fiú is van meg lány is. Kép már nem is magyarázom nekik. ált. az a kérdés, hogy hivatásos anya akarok lenni. Kép
pamacs

Sziasztok!

Hírek Dodustól Lórántról

Örömmel tudatom mindenkivel, hogy "tegnap 17.10-kor megszületett a várt várt Mikulás bébi Lóránt Máté 3750 g és 54 cm. Császármetszésre volt szükség. A baba kis vasgyúró és gyönyörűKép"

Szívből gratulálok és sok egészséget, tejecskét hozzá (meg minden ami ilyenkor kellKép)
Kép

Tudósítsá vége. Puszika mindenkinek, Marika

marika

Kedves Bea és Dodus!!

Kép

"Megparancsolta angyalainak, hogy vigyázzanak rád
minden utadon, hogy meg ne üsd a lábadat."
Zsoltár 91, 11-12

Melinda
adnilem

Kedves Dodus!

Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk NektekKép!
Legyen minél több örömötök a Kicsiben!
Kép

Betti és családja

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Bea Kép
Gratulálok!Kívánom sok örömötök leljétek kishercegnőtökben!

Drága Dodus Kép
Szívből gratulálok Lóránt Máté érkezéséhez! Pihenj amikor csak tudsz!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Kedves Dodus és Bea!
Fogadjátok hatalmas és szívből jövő gratulációnkat!
Kép

Most többszörösen is boldog vagyok,mert a barátnőmnek is 15.-én született meg a kislánya!

Jól eltűntem,aminek elsősorban a lustaság volt a fő oka.aztán már majdnem 2 hete az internetünk sem működik,mert a géppel van valami.
Az amgol nagyon jól megy eddig.Készen vagyok majdnem teljesen a takarítással,és most jön a sütés.
Ádi két hete nem jár oviba,mert egyszerüen nem tudom megszüntetni a köhögését.aztán szépen sorban mindannyian lebetegedtünk.
A fiúk nagyon aranyosak,szépen nőnek,és okosodnak.

Melinda!
Nem is tudom milyen tanácsot adjak!Nekem is oda kell bújni Ádihoz,de amikor már nagyon álmos,azt mondja:"menj el mert nem tudok tőled aludni".
Megpróbálok utánanézni dolgoknak.Nem lehet,hogy a sötéttől fél?Vagy nappal is ilyen?
Most megyek,de délután benézek!

Puszi,Anita
kacajka

Dodus Drága!
Szívből gratulálok Lóránt születéséhez, és nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok!
Kép

Emese

mse173

Bea! Kép
Grtulálunk szeretettel! Kép Sok örömet és egészséget kívánunk!

Kép

Ági és családja

delice

Drága Dodus!
Isten hozott Titeket ebben a csodálatos világban! Vigyázzatok nagyon egymásra és gyertek minnél hamarabb haza!!!
Isten áldása legyen Rajtatok!!!

k
kriszta13

Pamacs!

Kislányodnak boldog névnapot kívánok!
Kép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Micsoda gyönyörű hírek...Kép
Doduséknál is landolt végre a gólya!Kép

Kép

Szívből kívánunk sok boldogságot nektek és sok-sok tejcsit a picinek! Kívánjuk még: gyertek haza mihamarabb, hogy a szentestétek a lehető legcsodálatosabb legyen!

Pamacs!
Mi is kívánunk boldog névnapot a kislányodnak!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?