Tündi
A tanácstalanságodra a válaszom, a várakozás. Jók a tüneteid, simán jelenthet babát és én nagyon bízom is benne, hogy az lesz
De, mint már sokszor megtapasztaltuk, ezek a fránya tünetek sokszor becsapnak minket. De bízzunk benne, most nem fognak
Judit
AFP-re betöltött 16 hetesen kell menni, az sem túl jó, ha sokkal előbb, mert akkor alacsonyabb lehet az érték, és az sem, ha sokkal később, mert akkor pedig magasabb lehet. Persze vannak kivételek
Edinának is talán kicsit később vették le, mégis jó lett
Az én pocim mindig szembetűnő volt. Mikor még nem vártam babát, akkor is sokan azt hitték már, hogy baba van a dologban.
De ettől függetlenül is elég korán elkzdett nőni a pocim, hogy pontosan mikor, azt már nem tudom, de az AFP vérvételnél már átadták a helyet a váróban, tehát akkor már biztos feltűnő volt
Most meg már rohamsebesen nő. Dehát kell is, hiszen elvileg mostantól már heti 200gr-ot hízik Kristóf, ehhez meg kell a hely
A buborékolást, amit én apró kis pukkanásoknak neveznék, úgy a 16.-17.héttől éreztem, de olyan ritkán és olyan gyengén, hogy el se hittem, hogy az. Aztán a 20.héttől már gyakrabban ugyan, de volt, hogy napokig semmi. Végül a 22.héten, egy vasárnap este megfenyegettem, hogy reggel elmegyünk a védőnénihez szívhanghallgatásra, ha nem rugdos meg végre. És ekkor egy csapásra megváltozott, olyat rúgott belém, hogy még apuci is érezte a kezével. És azóta egyre csak nagyobbakat és erősebbeket és sűrűbben rúg
A szülés idejét úgy szokták kiszámolni, hogy az utolsó mensi első napjából kivonsz 3 hónapot, majd hozzáadsz 7 napot
Ha a ciklusod eltér a 28 napostól, akkor ehhez a dátumhoz még hozzáadsz vagy kivonsz annyit, amennyivel hosszabb vagy rövidebb a 28 napnál
Babus