Sziasztok!
Először is:
Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!
Gyorsan elteltek az ünnepek, volt rengeteg játék, öröm, sokat együtt volt a család.
Én szilveszterre már úgy voltam, hogy semmi kaját nem kívántam, inkább csak a gyümölcsök mentek.
Csináltam bólét, csak alkohol mentesen. Az nagyon jól esett.
Mi is csendesen szilvesztereztünk, a fiam buliban volt, a nagylányom és a középső lányom a szüleimnél, csak a kicsi volt velünk.
Érdekes módon kibírta éjfélig, szóval koccintott velünk gyerekpezsgővel.
Matractéma: nekünk sima szivacs matracunk van, nem is veszek másikat, mivel jó állapotban vannak, vigyáztunk rá.
Én gumilepedőt teszek a textil lepedő alá, így megúsztuk mindig a baleseteket.
Szülés: hát...bevallom én nagyon félek. Ez az egyetlen pontja a terhességnek, amitől rettegek.
Sajnos csak rossz tapasztalataim vannak, hiába ötödik lesz.
Eddig mindegyik fájt, folyton fellépett valami nem várt esemény.
Annak ellenére, hogy pozitívan álltam a szülészhez, volt amelyiket vártam is, nem jó élmény számomra.
Nagyon remélem ez gyors lesz. Már megérdemelném.
Én csak jövő héten megyek dokihoz, bár két ünnep között voltam a védőnőnél, azért az nem ugyanaz.
Hallgattunk szívhangot az fantasztikus élmény. Szerencsére csak 1 kg-t híztam egy hónap alatt, remélem fogom tudni tartani.
Én nem szeretnék előbb szülni, inkább kivárom az időmet. Sajnos tapasztalatból tudom, a 2,7 kg-s babával is ugyanúgy megszenvedtem mint a 3,5 kg-sal.
Meg tolnám az időt kifelé, minél később kelljen.
Egyik ismerősöm most szült 30.-án, megindították nála a szülést, annak ellenére, hogy még csak a 37. héten járt.
Sajnos nem fejlődött rendesen a baba és ezért jobbnak látták, ha nem marad tovább a pocakban.
Remélem idekint összeszedi magát.
Ez a csajszi alig hízott valamit a terhessége alatt, teljesen fogpiszkáló. Meg is lett az eredmény, a babának sem jutott elég tápanyag.
Szóval lányok aki a súlya miatt kesereg, annak ez kis megnyugvás, tuti, hogy a baba is részesül a sok jóban, nem lesz alultáplált.