Hugi
Szegénykém!
A kedvedért akkor tényleg töröltetjük ezt a napot.
Bea
Boldog hófordulót nektek
Oltás
Reméljük nem lesz semmi gond. Porszívos orrszívó: mi azt hasznájuk, hát szokott ellenkezni a drágám, de az ő érdekében van.
Tiszta dili vagyok. A leányzónak éjszakánként állandóan szürcsög az orra. Már két párologtató, plusz egy kamillás edény is befigyel a radiátoron, de ugyanaz a helyzet. Nincs megfázva, és nincs semmi nyavalyája sem.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet ez? Az az egy bökkenője, hogy éjszakánként többször megébred, de nem sír, visszaalszik, egyébként mostmár egy hete általában fél 7 és fél 8 között kel a kis ügyeském.
Andi
Ma voltunk a védőbanyánál, szerintem mi is a "kicsi a bors, de erős" táborba tartozunk. 63 cm és 6250g. Volt ott egy három hónapos baba, aki ennél nagyobb méreteket birtokolt, szóval az anyjára üt a Drága, mert az 160cm-mel én is padlócirkálónak számítok és apa sem egy égimeszelő
Közben újabb felfedezést tettem: egy bébiételt két napig eszünk és eddig nem nagyon ette meg a végét a fél-fél adagnak. Ma rámelegítettem a végének, hát lecsúszott
Úgy látszik ami egy kicsit kihült az már nem kell. Egyébként a gyümiléket is egy kicsit melegíteni kell neki, csak úgy issza meg
Ki érti ezt.
Ja, pici lányom lerendezte az unokatesóját
(kedvenc sógornőm kislányát). Állandóan puszilgatta a kiscsaj, ami úgy látszi nem csak nekem nem tetszett, hanem neki sem. Jó nyálas kézzel megsimogatta a lány arcát, erre a 4 éves gyerek nekiállt torkaszakadtából üvölteni, hogy nem akarom fújjjjjjj. Na erre mondtam, neki, hogy jó, akkor a Réka se akarja innentől kezdve, hogy puszilgasd. Azóta kap egy puszit a lány, amikor megérkezünk hozzájuk és ezzel le is van rendezve a dolog
Eve
Gyógyulj meg hamar!!!
Ja, mikor is voltatok itthon??? És nem szóltál????? Irgum-burgum!!!!!!!!!!!!!
Kika
Próbálkoztatok már almán kívül valami mással??? Alma hogy ízlik a leányzónak?
Lujzika
Visszaszámlálást megkezdted??
Pusz.
Meli