Új privát üzeneted érkezett!

Andi,
hány pontod lett?? Nekem 55Kép

Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!!!

H.
nalika

Hajni!

Te mint tudjuk ugye tesztekben jobb vagy Kép Nekem 53.
De igy van engedélyem többet netezni, hoyg maximálisan képben legyek!Kép

Szép álmokat!
Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Ma én is csak kukkoló-üzemmódban voltam Kép
Köszönjük szépen a dícséreteket Kép!

Hugi!
Végeztél már??? Kép

Bea!
Jobbulást neked, küldöm a gyógypuszikat KépKépKépKépKép !!

Anikó!
Gergő szépen halad a növekedésben KépKép

Eve!
Remélem, jól sikerül a hétvégéd, hétfőn várunk!! Kép

Hajni!
Szólj nyugodtan, ha kell valami! Kép Milyen teszt ????

Andi!
Nagyon jó a hintátok, megmutattam apának is (a Beáékét is). Reagálás: na ki ne találd !!! KépKép
Gatya: Kép

Szép éjszakát mindenkinek! Kép

Pusza
K.

Kép
lujzika

Jó reggelt!

A takarítónő most végzett, épp megérdemelt tejeskávéját issza, hogy ne aludjon el.

Hát nem fog, kukac most ébred.

Hisztimentesszépnapot!

Hugi
Amatőr

Jó reggelt!

Én is megjártam a Tescot már!
NA ügyi vagyok?

Hajni: nincs semmi már a vasútból Kép

Hugi!

Nem kellett volna hagyni a takaritónőt aludni????????? Kép Te aztán kihasználod az alkalmazottat! Kép

Krisz!

Mit reagált ugyan ? Kép
Olvastam én is csak nem mertem ide betenni a cikket! Kép

Nálunk a gép van a bejárati ajtótól a legmesszebb, igy azért ösvény az van, az idáig vezető úton.

Chello!

még most sem ért ide Kép(((((((((((((

Szép napot mindenkinek!
A.

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Hugi!
Te háziasszonyok gyöngye, remélem, már a jól megérdemelt pihenésedet élvezed Kép

Andi!
Hát ezt reagálta: na ki ne találd!!! Kép
Tegnap én is ösvényt vágtam Kép Amúgy azért nem mertem én se ide felrakni, nehogy ötletet kapjon valaki KépKép

Puszi a többieknek is!
K.

Kép
lujzika

Hajni!
Remélem, ma bekukkantasz ide! Mert holnap még meg tudjuk nézni a Metro-ban, hogy van-e még a vonatból. Legyen nálad a mobilod is, hogy tudjak üzenni, ha esetleg ebből már nincs, akkor kell-e valami más!!!

Pusza
K.

Kép
lujzika

Sziasztok!
Még élek, de ennyire szarul már régen voltam...

Hugi!
Te hajnal 5-kor fejezted be a takarítást??? Nem semmi!

Kriszta!
Mondd apának, hogy már későKép Arra mit lép?Kép

Andi!
Ügyes vagy!!!Kép ÖsvényKépKépKép

Teszt ügyileg nagyon ügyesek vagytokKép Én is akartam, de itt volt a nemlétező barátnőm, és elfelejtettemKép

Pusz
Vendég

Sziasztok,

Olyan jó műsorok voltak a tv-ben, hogy egész nap csak az ment még ide sem volt időm jönni, de hála a bejáró csaj mindent megcsinált helyettemKépKép Ez a bejárónő kezd elpofátlanodniKép ma délután még a barátai is nálunk lesznekKép

Mi élünk, bár nekem két napja fáj a fejem, szerintem hó lesz mert akkor szoktam ennyire kába lenn, vagy az édes semmittevéstőlKépKép

Bea,
Jobbulást!

Anna kezdi megenni az alma pürcsit, mindig egyre többet kap, tényleg Ti más gyümit mikor adtatok az alma mellé?

Hugi,
Azért ez nem semmi, hogy hajnalig takarítottál. Nem tudzs aludni??KépKép
Kika
kika

Sziasztok!!

Mi ez a lazaság??Kép

Kriszta,
igen, szeretnénk egy olyan készletetKép ha már nincs, akkor esetleg valami szép kiegészítő (apa szavai) szóval talán egy kisvonat vagy függőhíd...

Andi,
nem baj, majd kapok egyszer hozzá valamit, annyira nem sürgős már... hátha Krisztáék kapnak valamitKép

Kika,
nem akarok havat!!! Bár a gyerekek biztos élveznékKép

H.
nalika

HaliKép

Élek, csak extra családlátogatás volt a héten, mentünk mint a mérgezett egerek össze-vissza.

Ezt a lengyel nős sztorit hallottuk a rádióban, a párom meg is jegyezte, hogy én is így fogok járniKépKépKép

Végre befejeztük a karácsonyi vásárlást is, mostmár a csomagolás van hátra.
Egyedül a leányzónak kell még venni valamit, de hát ő kivételt képez. Neki a világ végére is elmegyek ajándékért, ha kell.Kép

Látom mindenkinek olyan hanyag a bejárónője, mint az enyém. Lehet, hogy ugyanaz jár mindegyikőnkhöz???

Na megyek pancsizni, aztán egy kis tv-nézés.

Puszi:
Meli
Bnm

Sziasztok!

Élünk mi is, de ma kiélveztük az utolsó "nyugodt" vasárnapunkat. Mához egy hétre ilyenkor már otthon leszünk!!! KépKépKép Már alig várom!

Bea!
Hát nem hiszi el Kép Nélküle nehéz lenne megvenni Kép

Kika!
Mi barackkal kezdtük a kaki miatt, szerintem már adhatsz majd neki azt is Kép

Hajni!
Mail ment! Kép

Meli!
Bejárónő Kép Ügyesek vagytok, hogy már minden ajándék megvan Kép Nekünk még ez a hét kicsit zűrös lesz Kép

Szép éjszakát mindenkinek Kép

Pusza
K.

Kép
lujzika

Sziasztok!

Olyan álmos vagyok, hogy alig látok ki a fejemből. Tegnap megvolt a nagy rokonözön, a lakás utánna romokban, takarítónő ismét jót pakolt. Kép

Meli de jó nektek, hogy már túlvagytok a bevásárláson. Szerintem mi kukaccal ketten fogjuk megoldani a héten Kép

Kukac az előbb felébredt, mert a rács rabul ejtette a kezét. Visszaigazítottam, erre most dumál. Nagyon jól szórakozik, sikkantgat is néha Kép

Apa meg durmol Kép

Éjszaka éjfél körül felébredt kukac. Nem tudtam mire vélni, csak néztem, hogy de most miért??? Hát azért mert az a bizonyos P betűs pelenka olyan remek, hogy éjfélkor már tiszta pisi volt az egész gyerek Kép

Megyek, megkérdezem tőle min mulat Kép

Hisztimentesszépnapot!

Hugi
Amatőr

Sziasztok!

Jó reggelt!

Mi lassan indulunk a nagybesárlásra, délután meg nagy generál igy csak este leszek.
Hugi!

Jobb kedvűnek látlak szerencsére!

Rami!

Visszajönnek a levek, hogy nem lehet kézbesiteni. Kép
Délben vagy este folyt.köv.

Este irtam, de nem engedte a gép elküldeni Kép((((((((

A.

Andi
Kép
mucska

Szép jó reggelt!

Hugi!
Az én dumagépemnek tegnap éjjel a lábikója akadt be az ágyba, fel is sírt rendesen, a frász jött rám, de kiszabadítottam, és nyugodtan alukált tovább Kép

Andi!
Kép lesz a nagy generál után??? Jó besárlást KépKép

Többiek ????

Szép napot mindenkinek Kép!

K.

Kép
lujzika

Sziasztok,
Kómás vagyok. Anna bezzeg vidám.
Képek nagyon jók lettek.Kép
Andi,
nekünk ilyen szárítónk vanKép

Utálom ezt az időt, nincs napsütés és szürke minden. Na megyek mert ez a bejárónő még nem rakta rendbe a lakást, ma érik bennem az, hogy felmondok nekiKép

Legyen jó napotok!
K
kika

Hali csajok!
A tegnap délutánunk, esténk irtó romantikusra sikeredett!!!Kép Az egész lakásban gyertyák mindenfelé...KépKépKép És vártuk a villanyszerelőtKép Már röhögök rajta, pedig nem volt viccesKép A villanyóra szekrényben szétégett egy köteg vezeték, és este 9-re sikerült kideríteni, hogy mi lett zárlatos. Addig se világítás se fűtés, se semmi. Zsófinak viszont nagyon tetszett a kb.100 db gyertya lángjaKép Még net sem volt!!!Kép Mi lesz a függőségemmel???Kép

Most visszaolvasok, de jaj nektek, ha nem lesz mit!!!Kép

Ja, és ma vagyunk 5 hónaposak!Kép

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Kika!
Hátha vígasztal, itt is hasonló az idő. Fél 8-kor azt hittem, még hajnal van Kép

Bea!
Nagy gratula Kép Akkor a héten viszont már lesz oltás, nem ? Kép A fűtés hiányát leszámítva tök jó lehetett KépKép Mi mostanában minden este mécsesezünk a házikóinkkal (jut eszembe, tegnap egy templommal bővítettük a téli falut Kép). Eszterkém is szereti az apró fényeket Kép
Remélem, már jobban vagy Kép

Pusza
K.

Kép
lujzika

Sziasztok!
Hát Meli, hogy te milyen ügyes vagyKép Mi még szinte semmit nem vettünk, de legalább már azt kitaláltuk, hogy ki mit fog kapni.

Andi!
Bevásárlás, nagy generálKép Akkor ma jó napod van?

Hugi!
Nem sajnálod azt a szegény takarítónőt?Kép

Kriszta!
Elhiszem, hogy nagyon várod!Kép Mikor mentetek ki? Oltás holnap leszKép Azt hiszemKép

Kika!
Ha felmondasz neki, akkor csinálhatod teKép Hogy fogsz akkor 16 órát ülni a gép előtt?Kép

Pusz
Vendég

Bea!
Akkor ti már előbbre tartotok, mint mi, mert még azt sem tudom pontosan, hogy kinek mit szeretnénk Kép
Augusztus 22-én jöttünk ki, félelmetes, hogy már eltelt majdnem 4 hónap azóta Kép

Pusz
K.

Kép
lujzika

Lányok! Hol jártok??? Mindenki az alkalmazottaival van elfoglalva?Kép
Engem meg úgy megszivatott apa, hogy csak naKép Elindulok a boltba, illetve csak indulnák, mert nincs sehol a kocsikulcs. Felforgattam az egész házat, közben szidtam magam, hogy milyen hülye vagyok, mert az este én mentem utoljára a kocsival, tehát én tüntettem el a kulcsot. Még a kukát is kiborítottam, hátha kidobtam a szatyorral együtt, amiben az este vásároltam. Semmi...Kabátzsebek, tegnapi ruhám a szennyesben, kimentem megnézni, hátha a kocsiban maradt, ott sem. Felhívtam apát, hátha látta valahol. Szerintetek??? Ja, itt van a zsebemben! Hogy mért kellett neki reggel két kulcs, azt persze nem tudta megmondaniKép Ráadásul az enyém kb. fél kiló, az övé pedig egy szál kocsikulcs. Férfi!!!Kép
Megyek, megkérem a bejárónőt, hogy teregessen kiKép

Pusz
Vendég

Sziasztok!!

Bea,
ma még csak 13-a vanKép Nem holnap lesztek 5 hónaposak??? Mindenesetre nagy gratulaKépKép KocsikulcsKép

Andi,
várjuk az eredménytKép

Hugi,
én nem szeretem a P betűs pelenkát, egyre vékonyabbKép

Hú, annyit kajált a lányom a finomfőzelékből, hogy egy csomó visszajött belőle. Addig ette, amíg tart (volt vagy 1 deci a csészében)... A súlyán továbbra sem látszikKép Kíváncsi leszek, erre mit mond holnap a doktornő, meg a védőnő??

H.
nalika

Hajni!
De mi 13-án születtünk!Kép Ennyire hülye már nem vagyok!Kép
Látom ti is holnap mentek. Kis telhetetlenKép Zsófi is annyit enne, amennyit elé rakokKép

Pusz

Többiek???
Vendég

Bea,
akkor miért nem sikítoztál, hogy rossz az adat????Kép Zsófiból ugye azért nem jön vissza a kaja?

H.
nalika

Most vettem észre, hogy 14-e van a táblában! Ha most sikítok az jó?Kép Egy párszor bukott már ő is nagyot, de mostanában nem szokott.

Pusz
Vendég

SziasztokKép

Nincs időm írni, mert Gergő innentől a fürdésig társaságra vágyik. Raktam fel képeket a másik oldalon, nézzétek meg.Kép

Puszi mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Orsi!
MegnéztemKép Nagyon szépek vagytokKép

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Bea!
Nem semmi a kulcshistória Kép Bár gondolom, te nem nevettél rajta először!

Hajni!
Mail ment!

Meli!
Ennyire azért ne legyél skót! Kép

Andi!
Ottfogtak a nagygenerálon??? Kép

Rami!
Te csak akkor jössz, ha Andikánk is itt van?? Kép

Hugi!
Te is eltűntél Kép

Eve!
Még mindig anyukádnál vagytok ?? Kép

Kika!
Bejárónő ?? Kép Felmondott vagy felmondtál neki? Kép

Orsi!
Gergő tündéri, mint mindig Kép Persze anyukájával együtt! Kép

Puszi
K.

Kép
lujzika

Sziasztok!

Én még most megyek főzni, igy csak beugrottam.

Bea!

Boldog hófordulót, javitalak én is!!!!!!!!!! Bocsika!

NAgy generál meg volt, de mondták, hogy az eredmény olyan amilyen, mert hozott anyagból dolgoztak Kép

Hajni!

két hónap után nagyon sok apró (egy centis ) új hajam lett Kép

Mindekinek puszi, holnap leszek többet és irok mindenkinek!!!!!

A.

Andi
Kép
mucska

Bea, Kriszta
Köszi, aranyosak vagytok.Kép

Bea
Boldog hófordulót, most vettem észre, hogy ma voltatok 5 hónaposak!Kép
Kulcs: az én párom is egy kulcsvarázsló, már rosszul vagyok Tőle!Kép A kabátjában állandóan másik zsebbe teszi a kulcsokat, aztán keresi és azt hiszi, hogy elhagyta, bent a lakásban meg hihetetlen helyekre bírja letenni és aztán rajtam keresi! Szerintem ez férfi-betegség, kódolva van náluk, mert a Hugom férje is ilyen.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Na, nem mondjátok, hogy 3/4 8-kor enyém az arany???? Kép

Szép jó reggelt mindenkinek KépKépKép!
Puszi
K.

Kép
lujzika

Jó reggeltKép

Enyém az ezüst?????Kép

Bea,
Boldog hófordulót.

Anna ma reggel 7-ig aludtKép

Mucska,
Képek a nagy Átalakításról?Kép

Na most el mert vitám van a bejárónővel, tegnap felmondtam neki, de nem fogadta elKép
K
kika

Sziasztok!

Hát nem lettek képek, mert apa bealudt. Majd a tvben láthatjátok Kép)))))))

Én baromira el vagyok veszve, mert elkezdődtek az évvégi elszámolások és már ösvény sincs a számitógéphez, a sok papirtól. Nem sokat aludtam.

Kika!

Ügyes Anna!!!!!!!! Mondtam, hogy egyre jobb lesz!

Krisz!

Megadtuk neked is az örömet az aranyra Kép

Nálunk amúgy minden rendben , Anna nagyon jól el volt az apjávanl, de nagyon repesett , amikor meglátott! Kép Olyan jó volt.

Mindenkinek puszika: Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Bea!

Boldog hófordulót!

Andi!

Olyan szép lettél, hogy már szóba se állsz velünk?KépKépKép
Hol vagy ma reggel?KépKépKép

Kriszta!

Itthon vagyunk. Vasárnap este jöttünk meg. Csak úgy tünik, Orsi folyamatos bacitámadásai céba értek. Tegnapi egász napi teljesítményem: elvittem a lányt az oviba + érte mentem. Egyábként lázassan feküdtem egész nap.

Amíg tart a kávé szünetem vissza olvasok és megnézem Orsi képeit.

Mindenkinek szép napot!

puszi( persze baci mentes)

É.
eve

Andi!

Na tessék mire bepötyögtem, mert most olyan mintha a betük sem a megszokott helyükön lennének elkerültél!
eve

Sziasztok!

Kika!
Nagyon ügyi Anna Kép! Hátha ez már így marad! Kép

Andi!
Mai kép is jöhet Kép Anna biztos nagyon örült, hogy még szebb lett az anyukája Kép Azért arra már én is kíváncsi vagyok, hogy ha Eszter nem lát több órán keresztül, akkor hogyan reagál?

Eve!
Te szegény Kép Küldöm a gyógypuszikat, hogy minél hamarabb meggyógyulj KépKépKépKépKépKép!!!

Hajni!
Mail megint ment Kép

Orsi!
Nálunk a tollak és az öngyújtók vannak folyamatos veszélyben Kép

Hugi, Bea, Meli, Rami?????

Pusza
Kriszta

Kép
lujzika

Eve!

Tessék szépen gyorsan meggyógyulni!!!!!

Mi is látunk Orsiból???????

Többiek?????

Bea!

Meggyógyultál már?

HAjni?
Meli?
Hugi?

Krisz!

Azért lehettél volna bővebb az aranyért. Igy csak 14 karátos ám, nem 18! Kép

Chello: igazoltan távol.

Kika!

Remélem csúszik az alma. Nálunk An már a tányérba kotorász. Valamelyik nap egy szál kolbászt kapott, ka, vasárnap meg oldalast. Szóval éhen nem fog halni Kép

Orsi!

Puszi, láttam a képeket, szépek vagytok! ÉS a súlyotok sem semmi, szépen fejlődtök.

A.

Andi
Kép
mucska

Megvolt az oltásKép Szegénykém nagyon sírtKép Nem elég, hogy tiszta takony, még meg is szúratta a gonosz anyukája! Abban reménykedtem, hogy nem fogja megkapni, de a doki szerint nem piros a torka, nem köhög, nem lázas az meg, hogy taknyos, nem akadája az oltásnak. Kapott egy kúpot, és most aludt el. Na persze a kúpnál sem voltam túl népszerűKép
Köszi mindenkinek a gratulációtKép Nekem eddig fel sem tünt, hogy 14-e van a táblábanKép Még anno poénkodtunk is az orvosommal, hogy akarok-e 13-án "szülni"Kép

Andi!
Oldalast???Kép Nem lesz még korai?Kép
Jó munkát!

Eve!
Gyógyulj meg gyorsan!Kép

Kriszta!
Amíg dohányoztunk apának kb. 10 öngyufája volt, de soha nem talált egyet semKép Tollak szinténKép Úgy látom, a mi pasijainkhoz képest a Merlini csak kisinasKép

Kika!
Na látod, semmi sem tart örökké! Egyszer vége az éjszakai keléseknek isKép Drukkolok, hogy így legyenKép

Orsi!
KulcsvarázslóKép Ez valami genetikai dolog lehet!Kép

Pusz
Vendég

Lányok!
Ti használtok porszívós orrszívót? Most vettem egyet, mert a kézi nem sokat értKép Csak nekem nagyon drasztikusnak tünikKép Szerintem megvárjuk vele apát, rá is haragudjon egy kicsit, ne csak rámKép
Ja és a mázsálás: 7200g

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Andi!
Bagoly mondja ... Kép

Bea!
Oltás Kép Remélem, nem lesz semmi baj Kép Porszívós orrszívó: én még nem használtam, mert még nem kellett (kop-kop-kop), de szerintem inkább csak a zaja nagy, különben nem olyan vészes.
Genetika Kép
Mázsa: nem semmi Kép, de tőlünk még le vagytok maradva Kép Otthon elviszem én is Eszterkét a dokinénihez, mert már nagyon kíváncs rá, és akkor mi is mérünk. Nagggyon kíváncsi vagyok már, mennyi az annyi!

Hugi!
Aggódom, mi van veletek???

Pusz
K.

Kép
lujzika

Sziasztok!

Krisz!

Látod, hogy mindjárt bővebben irsz???????? Kép

Mi még nem vagyunk 7 kilók, vagy csak éppen most Kép

Mi mégis manökenek leszünk. De mi hosszra is törpikék vagyunk. De kicsi a bors, de erős!

Bea!

Én szeretem az porszivós orrszivót és Anna is. Egyáltalán nem drasztikus, pedig én nem szoktam a porszivó erejét sem csökkenteni.
Nem lesz gond, csak meglepődik, és örül, hogy végre kap levegőt. Olyankor haláli aranyosak.
Itt minden rendben. Anna most aludt el, Ginó is alszik. Szegénynek melege volt az éjjel és nem találta a helyét. Apánk meg dolgozik.
Én meg itt ülök a káosz közepén. Utálom az évvégét.

Na megyek csinálom, mert minnél tovább húzom, annál tovább tart. Kép

Szép napot mindenkinek!
A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Hát ez nem az én napom. Reggel arra ébredtem, hogy elöntött a trutyi. Két hete mestruáltam Kép Doki, menjenk be. Oké. Apa persze szoliba, a tesóm jött át. Ott minden rendben volt, csak némi hormonkavar.

Délben éppen ebédet adtam a tesómnak meg a kisfiának, Bálint a gyerekülésben ült a széken. És egyszer csak puff, leesett székestől. Még most sem tudom, hogy tulajdonképpen mi történt. Kép Heim Pál, röntgen, nincs semmi gond hál istennek, de figyelnem kell Kép Ezt a napot én töröltetem a naptárból.

Ja! A két esemény között jött a védőbanya, csak hogy ne unatkozzak. Kép

Pusz mindenkinek
Hugi
Amatőr

Hugi

Szegénykém!Kép A kedvedért akkor tényleg töröltetjük ezt a napot.

BeaKép
Boldog hófordulót nektekKép OltásKép Reméljük nem lesz semmi gond. Porszívos orrszívó: mi azt hasznájuk, hát szokott ellenkezni a drágám, de az ő érdekében van.

Tiszta dili vagyok. A leányzónak éjszakánként állandóan szürcsög az orra. Már két párologtató, plusz egy kamillás edény is befigyel a radiátoron, de ugyanaz a helyzet. Nincs megfázva, és nincs semmi nyavalyája sem.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet ez? Az az egy bökkenője, hogy éjszakánként többször megébred, de nem sír, visszaalszik, egyébként mostmár egy hete általában fél 7 és fél 8 között kel a kis ügyeském.

AndiKép
Ma voltunk a védőbanyánál, szerintem mi is a "kicsi a bors, de erős" táborba tartozunk. 63 cm és 6250g. Volt ott egy három hónapos baba, aki ennél nagyobb méreteket birtokolt, szóval az anyjára üt a Drága, mert az 160cm-mel én is padlócirkálónak számítok és apa sem egy égimeszelőKépKépKép

Közben újabb felfedezést tettem: egy bébiételt két napig eszünk és eddig nem nagyon ette meg a végét a fél-fél adagnak. Ma rámelegítettem a végének, hát lecsúszottKépKépKép Úgy látszik ami egy kicsit kihült az már nem kell. Egyébként a gyümiléket is egy kicsit melegíteni kell neki, csak úgy issza megKép Ki érti ezt.

Ja, pici lányom lerendezte az unokatesójátKép (kedvenc sógornőm kislányát). Állandóan puszilgatta a kiscsaj, ami úgy látszi nem csak nekem nem tetszett, hanem neki sem. Jó nyálas kézzel megsimogatta a lány arcát, erre a 4 éves gyerek nekiállt torkaszakadtából üvölteni, hogy nem akarom fújjjjjjj. Na erre mondtam, neki, hogy jó, akkor a Réka se akarja innentől kezdve, hogy puszilgasd. Azóta kap egy puszit a lány, amikor megérkezünk hozzájuk és ezzel le is van rendezve a dologKép

EveKép
Gyógyulj meg hamar!!!
Ja, mikor is voltatok itthon??? És nem szóltál????? Irgum-burgum!!!!!!!!!!!!!Kép

KikaKép
Próbálkoztatok már almán kívül valami mással??? Alma hogy ízlik a leányzónak?

LujzikaKép
Visszaszámlálást megkezdted??Kép

Pusz.
Meli
Bnm

Hugi!
Basszuskulcs, akkor sajna nem hiába aggódtam Kép Remélem, kekec-kukac-tündérmalaccal nem lesz semmi gond Kép Nagyon megijedt??

Meli!
Nálunk is inkább apa méretei dominálnak, nem az enyémek Kép
Unokatesó Kép Hogy neked milyen ügyi lánykád van Kép Ezek szerint tudja, hogy kell diplomatikusan viselkedni Kép
Ja, már vágom a centit Kép

Andi!
Azt ígérted, ma többször jössz Kép Na jó, a munka, az munka Kép Mi apánk is dolgozik, ráadásul ma estig Kép

Többiek ????
Puszi
K.

Kép
lujzika

Andi
KösziKép
Munka: hajrá! Most nagyon nem irígyellek!Kép De gondolj arra, hogy milyen jó lesz, mikor túl leszel rajta!Kép

Bea
MerliniKép Tuti genetikai!Kép
Orrszívó: én is a porszívósat szeretem! Azt vettünk először és 1-2 alkalom után már nem tiltakozott Gergő, sőt szerette! Nagyon cukin behunyta a szemét, kitátotta a száját és várta, hogy tiszta legyen a nózija.Kép
Mi vettünk egy Pesztonkát is, mert pont náthásan voltunk bent Pesten és nem bírt szopizni, annyira be volt dugulva az orra és iszonyúan sírt! Berohantunk egy bababoltba és vettünk egy Pesztonkát, de egy rakás kaka a porszívóshoz képest.Kép Annyi a jó benne, hogy elvihető és út közben is kiszívhatom valamennyire az orrát, mert nem olyan hatékony, mint a porszívós. De nem érte meg az árát egyáltalán. Viszont jobb, mint a semmi. Most bent van a pelenkázótáskánkban és állandóan velünk van, vészhelyzetre. De hidd el, a porszívós a legjobb és nem árt a babának, csak azért tűnik drasztikusnak, mert hangos a porszívó miatt. Na, jó kis litániát kerekítettem itt, bocsi.Kép

Hugi
Ajaj! Én biztos szívrohamot kaptam volna! Előre félek attól a korszakától, mikor már majd mászik, matat, mert ha olyan lesz, mint én voltam, akkor állandóan rajta kell majd tartanom a szemem.
Jó, hogy nem lett semmi baja picurkádnak!Kép

Lányok
Akit érdekel szivacs puzzle, amit szőnyeggé össze lehet rakni a babának, most lehet kapni az Auchanban jó áron! Nekünk is olyan van a képeken, amiket láttatok.Kép

Most megyek, mindjárt ébred Mókuska.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!!!

Hát voltunk méredzkedésenKép A súlya dekára ugyanannyi, mint két hete voltKép Pedig mindennap megeszik, több, mint egy deci főzeléket, este pedig ugyanennyi tejpépetKép Hát nem akar hízni, most mit csináljak???

Hugi,
te szegényKép Elhiszem, hogy nagyon megijedtél!!! Ezentúl remélem csak jó dolgok történnek veletek!!!Kép

Kika,
alvásKép Milyen mennyiségnél tartotok az almával??

Orsi,
szuperek a képek!!!Kép Nekünk is van ilyen szivacsunk, még tavaly vettük az Auchanban, de kint van anyukáméknál, nálunk nincs rá szükség.

Kriszta,
megkaptam köszönömKép Még mindig nincs ötleted a holnapira??? Most valahogy nem megy a matek...

Andi,
oldalassal próbálod hízásra bírni a lányt???Kép

Meli,
látod még Réka is nehezebb az én lányomnál...

Bea,
oltásKép kulcsokKépKép Nálunk egyébként is egy mini Bermuda háromszög vanKép Aztán néha elődob valamit...

Kit hagytam ki??? Vagyis ki az aki rég járt erre??

H.
nalika

Sziasztok!

Na, most jól kibőgtem magam Kép Nem kell félni, nem bánatomban, de megint hagymát pucoltam apának, de olyan erős volt, hogy még most is könnyezik a szemem Kép
Úgy látszik, ma ilyen "sírós" napunk van, mert séta közben meg olyan hideg volt, hogy könnyezett Eszterkém szeme is, meg az enyém is Kép

Orsi!
Köszi az info-t Kép Azt hiszem, ilyen nekünk is lesz, ha el nem kapkodják addig!

Hajni!
Törtem rajta egy csomót az agyam, de nem megy nekem se Kép
Méretek: az a lényeg, hogy egészséges a tökmag, nem ???

Hugi!
Ugye, minden rendben ???

Puszi mindenkinek
K.

Kép
lujzika

Sziasztok!

Mi élünk, de kedvem sincs létezni. Anna viszont szuper jó kislány volt és úgy evett, mint egy kis angyal és annyit, mint egy kis malacka Kép

Hugi!

Én is benne vagyok, hogy töröljük ezt a napot!!!!

Örülök, hogy nem lett baj.

Meli!

Kicsi a bors: nem baj, nem lehet mindenki nagy baba. Ki ilyen ki olyan. Engem csak azz érdekel, hoyg látok értelmes fényt a szemében. Meg persze az, hogy makk egészséges!

HAjni!

HA eszik akkor nincs gond, ne idegeskedj miatta.
Annak idején MAriannt is piszkálták a dokik és kiderült feleslegesen, mert tök szép baba és formás Annája.
Oldalas: én nem tehetek róla, de egy pillanat alatt kikapta a tányérból. HAláli édes volt. Most már olyat akarna enni, amit foghat , de nem nagyon tudok mit adni. Banán szétmegy és csúszik, az almába viszont beleharap és félek, hogy megfullad. Kép

Meli!
Anna birja a hideget is szerencsére. De a spenót az csak melegen, ha kihül akkor kiköpi. Melegen még valahogy.Én ha marad a főzelékből másnap először azt adom és utána ön a másik. Szerencsére nem tiltakozik ellene.

Krisz!

Mikor indultok haza?

Eve????

KIka!

Mi újs náaltok, azért pihenő jár a mostani bejárónőnek is!

Bea!

Kipróbáltátok a porszivót?? Súly: szépen fejlődtök! Kép

NA megyek,mert az asztal tele van. Reggel elmegyünk szervizbe, vagyis apa engem kirak a lánnyal útközben. (barátnőmnél) Kikapcsolódok egy kicsit, mert golyóznak a szemeim.

Most ágyóba bújok.
Szép estét mindenkinek, de én hulla vagyok.

A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Jól vagyunk, úgy néz ki nincs semmi gond, de még nem nyugodtam meg.
Ma hosszú napom lesz, nem jövök, majd este megpróbálok.

Hisztimentesszépnapot

Hugi
Amatőr

Szép jó reggelt!

Hugi!
Örülök, hogy nincs gond Kép

Andi!
Anna, mint angyali kajás Kép
Munka Kép
Apának megígértem, hogy megkérdezem tőled a szuper hajnövesztőd nevét, mert a lelkemnek igen hullik a hajacskája, lassan annyi lesz csak, mint a lányának KépKép

Mindenkinek szép napot Kép
K.

Kép
lujzika

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?