Sziasztok!
Bocsánat, hogy most értem csak ide, de ma cudarul voltam, egész délelőtt hányingerem volt, de olyan erősen, hogy vert a víz, és már azért imádkoztam, hogy inkább jöjjön rókakoma.
Most már csak a köhögés gyötör nagyon, a nátha kezd múlni, hála a Coryzalia-nak.
Évi! Drukk drukk drukk!!! ++++ Olyan kíváncsi vagyok! (és irigykedem is picit, ha nem bánod, hogy ilyen hamar sikerülni látszik! Én erről csak vágyakozom, most épp elég rendesen meg vagyok ijedve...)
Meghívót kérhetek a másik blogodhoz?
Ugyanez az alvás, igazi Duracell nyuszi Bence. Ma pl. napközben aludt 20 percet, és most aludt el nemrég.
Nagyon remélem, szenteste ezt nem játsszuk el, mert nem lesz karácsonyfa! Tegnap is elaludt, 10 perc múlva meg nevetve ébredt. Próbáltam, hogy vak sötét, csend, egyáltalán nem szóltam semmit, ő meg dumált, és nevetett, és pörgött-forgott, de fél óra után meggondolta magát szerencsére... Ebben (is) rám hasonlít, ugyanilyen idősen ezt csináltam anyáékkal, bár én hajnali 2-ig fent kukorékoltam.
Hiteleket sajnálom!
És azt is, hogy anyukád ilyen.
Ha már itt tartunk, most már tudom, miért költöztem ilyen messzire otthonról... De azt is, miért szeretnénk innen is elmenni... Nem bírom, komolyan, lehet, hogy mindent túlreagálok, de amikor már napi szinten gyerekesen megsértődnek, beleszólnak az életünkbe, akkor az már sok... Mondtam a Tominak, most tartok ott, hogy akárhova elmennék... Kevés este nem sírtam az utóbbi időben.
Sucer! Nagyon szép Ilang is, Olivér is!
Dia! Karácsonyi hangulatom nekem is, én várom a hót hozzá.
Képeket rakjál ám a fotózásról!
Sulihoz kitartást, vizsgákhoz egy nagy kalappal, szoktam olvasni a blogodban az eredményeket, gratulálok hozzá!
Fa: ne is mondd, előre imádkozom, hogy ne szedje szét a fiatalember! Nálunk fent lesz az asztalon, majd anyáéknál kell vigyázni, bár ott elvileg a 2 ülőgarnitúra közt lesz.
Bekri! Kezet foghatunk, nálunk is állandóan rohanás, kapkodás, késés, a szenteste arról szólt tavaly is, hogy gyorsan, gyorsan ajándékozzunk, mert fáradtak vagyunk mind, nem is arról, amiről kellett volna.
Gondokat sajnálom, azt szokták mondani, mindig akkor jön, amikor nem kellene, de akkor csőstül.
Ircsi, Bekri! De, már én sem bírom a hangos játékokat, de amíg ezt hallom a konyhában, fürdőben, addig tudom mit csinál a Kópé.
No meg apuka odáig volt a traktorért.
Egyébként meg, Bencének nem akadály, ha nincs zenélős játék, csinál ő maga.
Ma a tűzhely oldalát verte fakanállal...
Nem egy elveszett gyerek, na.
Egyébként könyvből az Anna, Peti, Gergő könyvekre gondoltam, esetleg Bogyó és Babóca, csak az nem keménytáblás, és Bencének mániája, hogy széttépje a lapokat.
Ma voltunk gyerekorvosnál, Bencének hörghurutja van. Kapott rá Spiropent szirupot, orrszívás, orrcsepp, pénteken kell visszamennünk. De ma már sokkal jobban volt, kevesebbet köhögött, mint tegnap, nem olyan sípolósan vesz levegőt, evett is, zsiványkodott is, éjjel is jobban aludt. Most én tartok ott, mint tegnap Bence, 1 nappal később betegedtem le.
Ircsi! Tőled szeretném megkérdezni, hogy kistesó szempontjából az rosszat jelent, ha 38 naposak átlagosan a ciklusaim? (a leghosszabb 41 nap volt...) Bence előtt 33-35 nap volt, de ilyen hosszú ciklusról csak rosszat olvastam.
Most kicsit félek, hogy gond van velem.
Kép rólunk is (még a hosszú hajas)
Kedvenc hintája a babaklubban:
Kis mérnök palántám
Jó éjt mindenkinek!