Timi, Zsófi és Tamás!
Nagyon sajnálom ami Veletek történt.
Remélem hamar eljön az a szép nap, amikor ismét babát vártok és az talán majd feledteti ezt a mostani szomorúságot.
Babus! Tényleg nagyon édes lett a babaszoba
, érdemes volt várni a kiságyra. A pocakos képek is nagyon jók.
Régen anyáink idejében valamiért még nem fényképzkedtek pocakkal , pedig szerintem tök jó
Vagy van valaki köztetek lányok, akinek van az anyukájáról olyan képe, amikor ő még pocaklakó volt? (Kristóf nem szavazhat
)
Nekem vasárnap menetrendszerűen megjött a mensim. Nem is tudom mióta most először örülök neki. Be is jelentkeztem 22-re ultrahangra. Remélem mostmár fognak találni tüszőket.
Most csak az a baj, hogy nagyon görcsöl a hasam
.
Mea! Mi nem nagyon sportolunk, pedig kéne. De reggel indulás munkába (8, 8.30), késő este haza (18, 19). Se előtte, se utánna nincs kedvem elmenni még valami tömegsportra. Marad a sex
. Meg a Playstation-höz vannak olyan kiegészítőink amik nagyon megmozgatnak (Eye toy és táncszőnyeg), azon szoktunk még "tornászni". Nagyon jó egyébként, csak azt se csinálja az ember minden nap.
Képzeljétek, szombaton megvettük a fenyőfánkat. Olyan vidáman álldogáll most az erkélyen. És ahogy Jófi is írta olyan jó illata van
Egyébként ez most kivételes alkalom, mert eddig mindig utolsó nap vettünk csak fát.
Ajándékot viszont nem vettünk.
Hihehetlen tömeg volt mindenütt, annyira nyűgős voltam, hogy nem bírtam a tömeget és inkább hazamentünk. Bár már csak kevés ajándék hiányzik a rokonoknak és barátoknak, nem tudom mikor fogom beszerezni őket. Viszont a páromnak még semmit nem vettem! Pánik, pánik