Új privát üzeneted érkezett!

Törpi: várd ki a végeredményt :lol: :lol: :lol: örülök h ilyen ügyesek Csajok, látod csak belerázódtak :wink:
Timi: néztél-találtál könyvet?
Móni: legtöbb helyröl azt hallja az ember, h a nemalvok is alszanak ám bölcsiben-oviban :lol: kiváncsi vagyok majd Nálatok :wink: de tuti jobban el is fáradnak meg korábban kelnek sztem fognak simán aludni :wink:
Zsófi: nagyon örülök h Te is jössz :wink: bicajosok nagyon ügyik :wink: aszem nálunk már normál bico lesz legalább nem kell agyalni h mit hozzon a husvéti nyuszi, ja mert Csajok ezt már kitalálták ám h a nyuszi hoz bringát :shock: :lol:
jelentem este bealudtam :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


és persze jooooo reggggelt :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Hahó!

Hű,nemsokára lesz még 4 kis bölcsisünk :D

Törpi,nekem most reggel óta együtt játszanak,el se hiszem,mindjárt kész az ebéd,és mehetünk ki,szépen süt a nap.Olyan jó,hogy nem mindig csak a vita van :D

Babus,Balázs még csúnyán köhög,napi 3-4 alkalommal csak,de inkább várnék,nehogy karácsonyra kidőljenek miattunk a csajok.Azért köszi :D

Lányok,helyet én sem tudom,én még mindig bízom Babusban :lol:


Tegnap megyünk fürdeni,Balázs letekeri a wc papírt,mondom nem szabad,erre ledobja a fogkrémet,mondom nem szabad,erre ledobja a örölközőt,mondom mi van veled?Erre azt mondja ELGURULT A GYÓGYSZEREM :shock: :lol: hát tényleg :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 

 
 

Nyulasz: de joooo :wink:
Zsófi: bizony 20 :lol: :lol: jupijéééé
Móni: igenigen ugye jössz?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi,igen,20 fogacska :D Na,G-nek utsó nap :D

Gyönyörű idő van :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


Babus: még nem vettem, de nézegetem mi lenne a jó.

Zsófi: de jó, hogy kint van mind a 20 fogacska, a következő majd a fogváltás lesz, de az már gyerekjáték! :wink: G. tényleg jófej és laza! :lol:

Nyulasz: Badának elgurul a gyógyszere? :lol: :lol: :lol: Lányok már totál hiányolnak benneteket, minden nap jönnek, hogy Nonó? Bada? Hozzák a macikat és mondogatják folyamatosan.
Az én gyógyszerem hajnali 6-kor gurult el, jól kibőgtem magam, azóta jobb. Annyira kialvatlannak és fáradtnak érzem magam. :(

Voltunk sétálni, de az idő csak bentről szép meg esetleg szélárnyékban, egyébként meg annyira hidegen fúj a szél, majdnem lefagyott a fejem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na,már it is fúj,de délelött nagyon-nagyon jó volt.

Timi,megint car éjszakátok volt?
Jaja,mi is emlegetünk ám titeket :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jelentem gyerekeim alszanak 1 óta

nem kaptak ebédet, csak elalváshoz tápot, és szó nélkül ment minden

pedig én egész délelőtt éheztetem őket (joghurt, gyümölccsel) hogy ebédeljenek :?

na a ma délelőttöt azért nem kívánom senkinek, mert Laura hozta a formáját
megfőztem és 11 körül lementünk, ő amint megneszelte, hogy öltözni kell, elkezdte az ordítást és amíg lenn voltunk végig ment a hiszti, meg hazafelé is
a legszebb az, amikor nem hajlandó megfogni a kezem, hogy átmenjünk az úttesten, és ő ott pont a közepén leül és földhöz veri magát

Törpi! tényleg nagyon biztatóak a szavaid, főleg az a rész, ahol kiderül, hogy Míra mégsem skizofrén, mert én is ezt hiszem legtöbbször Lauráról :roll:
pontosan ugyanilyen Laura mint amiket leírtál Míráról

A talival kapcsolatban semmit nem tudok mondani, apán múlik minden,
de nem kérem Tőle azért azt sem, hogy a szinte testvérének tekintett barátjával ne legyenek összenőve, míg itthon van

Éljen a 20 fog :lol:
( L-nek még 1 olyan foga is hiányzik, a bal alsó oldalsó metsző, ami másnak 6-8 hósan jön ki)

Nyulasz! Bada ezt kitől hallotta?
:lol: :lol:

Timi! reggel 6-kor? jól kezdődött a napod...

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyulasz: éjszakáról csak annyit tudok, amit reggel K. elmondott. Én annyira ki vagyok ütve, hogy már fel sem ébredek, ha szakadatlanul sír a gyerek, 3x jött át (ilyenkor többnyire rajtam mászik keresztül), a harmadikra hagyta, hogy elaludjon nálunk, utána vitte vissza, de én ebből semmit nem észleltem, ellenben 6 előtt arra keltem, hogy mindkét vadmalac csörtet, menet közben Hanga elhagyta a cumiját, amiért iszonyatos visításban tört ki, aztán azon vesztek össze ki bújjon jobban apához, én meg tök kómában kerestem cumit, próbáltam rendezni a helyzetet. Tudom, ez egy anya dolga, csak én későn jöttem rá, hogy erre alkalmatlan vagyok. Azt is tudom, hogy fáradt vagyok, hogy nem telik el nap, hogy ne bőgjem el magam már jó ideje, pedig én nem vagyok az a mindenen picsogó típus. Na jól kipanaszkodtam magam! Bocsi! (pedig a durvább gondolataimat le sem írtam)

Móni: ezt enyémek is eljátszották, azonnal fordultam velük haza és még véletlenül sem engedtem el a karját annak, amelyik eldobta éppen magát, hanem húztam magammal. Ez így elég durván hangzik, de hatásos volt, mert azóta megállnak, ha szólok, megfogják a kezem, sőt már elég azt mondanom, hogy jön az autó, Manó kimondottan szalad és kiabál, hogy kezem-kezem. Nálunk az nagyon jól beválik, ha nem fogadnak kint az úton szót, akkor mondom, hogy megyünk haza és máris angyalok, ha nem, akkor valóban hazamegyünk, akárhogy üvöltenek. (az már más kérdés, hogy mennyire ég a fejem, de inkább égjen, minthogy bármi baleset legyen)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


nem nagy vigasz de front van :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


1) http://www.cafealibi.hu/index.php?lang=hu&menu=etlap (ismerös ajánlotta)
2) http://jaffakavehaz.hu/etel (itt voltunk de ha nagyon szimpi volt felölem lehet ismételni)
3) http://www.clarobisztro.hu/ (ez is Ráday)
4) http://www.calvincafe.hu/hetimenu.php (Kálvin térnél első olvastara nagyon baráti árak)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyuszi, Bada beszólása :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ugye milyen jó az anyai szívnek, ha okosan eljátszanak?

Timikém, kitartás, bár nem tudom, mivel bíztassalak, minden gyerek más :(
Képeket majd dobok, de meghalni sincs időm.

Zsófi, éljen a 20. fog!!!!!!!!!!!!!!!

Móni, Emmám is ilyen, nem szeret kimenni. Nem is értem :shock: De ő ha kinn van, és talál valamit magának, akkor azért elnyugszik.
Apa mikor tudja meg, hogy szabad-e?

Babus, persze, sok jó dolgot tanulnak, de azért a reggeli bepróbálkozás mindig megvan, miszerint "Anya, ugye ma nem megyünk bölcsibe?" Pedig arra én már csinibe felöltözve vagyok, egyértelműen tudják, hogy ez anyának melót jelent. Alig várják a hétvégéket, Édeseim. :(

Na megyek tanulni. A helyeket megnézem, de most nagyon hajt az idő, bocs :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Na, csajok kidőltek, apa tálalja az ebédet, én meg dobok fel képeket :)

Kép Miruka
Kép Emma elmélyülten művészkedik
Kép Mikulással
Kép Csokizabálás után (caranya :oops:)
Kép Minek ezeknek két ágy????
Kép Panírozunk - Emmáé a liszt szekció
Kép Míráé a tojás
Kép ... és a tájkép csata után :shock: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


:lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: gyönyörűűűűűek! Jó lett Emma haja, Mírának meg hogy megnőtt! :shock: :D nagyon ügyesek! :D

Babus: nekem bejött a jaffa, de más is jó, ha úgy döntötök! :wink:

Megvan, hogy miért voltam annyira kiakadva tegnap, ma úgy megjött, ráadásul csavargás, shoppingolás közben (amit észre sem vettem), hogy mire hazaértünk sz@rrá áztam. És persze nem most kellett volna, hanem jövő héten. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Mindenek előtt utólagosan is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MINDEN ÜNNEPLŐNEK! Remélem mindenki jól!

Túl a kettőn mi is :) Sokat merengtem az elmúlt két éven. Főleg, hogy az elmúlt egy évben miért is lehetek hálás. Leginkább azért, hogy egyszer voltunk csak olyan betegek, hogy itthon úgy ápoltam őket, mintha kórházban lettünk volna. DE hála Istennek még nem kapott el minket az infuenza szele, és túléltük a múltkori hányós-hasmenős nyavalyát is. Csodás :)
Ami pedig változott? Hát az elevenség. Alig vártam, hogy menjenek, hát mennek. DE még hogy??? Mindent megmásznak! A kanapét, az ablakot, az asztalt. Mindent, amit lehet szétszednek, és tönkre tesznek! Minden játék, ami túl élt két gyereket, őket már nem éli túl.
DE mégis olyan édes, ahogy egymással játszanak. Szólítják egymást. Bár valahogy a Bálint nem megy nekik. Gergő egyáltalán nem mondja a neveket, csak még Hannát, mert az egyszerű. Bálintot pedig ha kérdezzük, hogy hogy hívják, vagy hogy monja, hogy Bálint, azt mondja "Geggő" :) Szóval ha játszani hívják egymást, Gergő kézen fogja Bálintot, Bálint hívja "Geggőt" :)
Bármilyen nehéz is, örülök, hogy megtapasztalhatom ezt a csodát, hogy milyen ikreket nevelni!

Egyébként jól vagyunk. Egy hete megünnepeltük a szülinapjukat, mert nem akartam, hogy egybe folyjon karácsonnyal. Ajándékot kaptak karácsonyra, egy-egy nadrágot, ami ünneplős, és zoknikat. Meg pénzt kaptak összességében, amiből a lányoknak vettünk egy nagyobb ajándékot, és amit majd a fiúk is fognak használni már úgy egy év múlva. Szülinapjukra Duplot és mágneses rajztáblát kaptak. Ja és anyuéktól traktort kapnak karácsonyra, mert azt nagyon szeretik :)
Lányok a héten mentek utoljára oviba. Megtudtam, hogy van még szerdáig ovi, de Johi taknyi kissé, úh jobb is ha itthon marad. Férj is itthon van, bár lehet mégis akad munkája ünnepek között.

Sokat merengek a kórházban töltött időkről, mármint ami szülés előtt és után történt. Főleg mert nemrég elveszítette barátnőm a húsz hetes magzatát - el sem tudom mondani, milyen hálás vagyok, hogy ikreket ilyen jól kihordtam, és hogy egészségesek.

Hoztam nektek néhány fotót is:

Kép
Kép Gergő kutyus
Kép

Kata
labkat
 
 


Törpikém,nagyon jóóóóóóóók ezek a képek :lol: Én nem tudom mikor merek majd ilyeneket rájuk bízni :oops: :lol: szóval apát a csajok kitúrták a konyhából :lol:

Babus,nekem az utolsó tetszik a legjobban,kár,hogy a fotógaléria nem jön be.De az árak,nem csak a kélvin térhez képest korrekt :shock:
Na,akkor 1 szavazat az utolsóra :wink:

Zsófi,hű,remélem sikerül máskor menned.Azért nem hiszem,ha akarnak,nem tudnak más időpontot adni. :?

Timi,apa mondta,hogy aludj velem a nappaliban,és akkor tudsz Törpivel pálinkázni :D Na? :wink: Ázást sajnálom...látszódott?Hú,én nyáron jártam így,Balatononra mentünk 1 napra rokonokhoz,akik lenn nyaraltak,majd a parton ülve éreztem baj van.Apa keresztanyját kértem meg,hogy keressen egy közértet,és vegyen nekem,mert vinni sem vittem.Ráadásul mozdulni sem mertem,apa rohangált a parton a gyerekek után,többiek meg kérdezgették mi a baj :oops: Aztán törölközőt magamracsavarva eltipegtem a wc-ig,ami szerencsére 20 méterre volt.

Móni,remélem már alszanak!Ugye te is tudsz jönni?Vagy mikor derül ki?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Kata, Boldog születésnapot Gergőnek és Bálintnak!

Örülök,hogy jól vagytok,na,Balázsból kiindulva két fiúval :shock: na nem irigyellek :lol: :lol: :lol: Persze a szép oldalát nézed,és ez így is van jól.Képezeld akik megvették a babakocsit,a papa volt itt,kérdeztem milyen neműek,erre azt mondja sajnos fiúk :shock: na tudod az ilyenre mit mondanék legszívesebben :evil: És még csak 4 hósak,gondolom nem a rosszcsont viselkedésre gondolt,mert az majd később lesz csak.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Zsófi: tudok menni úgy néz ki. :D Remélem sikerül másik időpontot szerezni üzemorvoshoz!

Nyulasz: köszi a kanapéfelajánlást! És még velem is aludnál? :lol: Az a helyzet, hogy amikor autózok haza biztos átkozom magam majd, hogy nem éltem a lehetőséggel, de inkább hazajövök, mert reggel valószínűleg belepusztulnék, hogy nem háborgatnak a gyerekeim. :lol:

Törpikém: így megint nem tudok veled pálinkázni, de ígérem bepótoljuk (ha addíg élek is)

Kata: boldog szülinapot a fiúknak! Rombolás ismerős és hidd el, nem azon múlik milyen neműek, mert az én két csajomtól kő kövön nem marad sajnos.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi: jujj, ez nagyon Gááááááááááz! Már a babakocsis pasi... :shock: Engem egyszer egy idős bácsi szólított le még pár hónapos korukban, mikor vásárolni voltunk. Akkor mondta, hogy neki is van egy ikerpárja, és két pasi, és hogy megkeserítették az anyjuk életét. Hát gondolom már mire gondolt :roll: De remélem azért idővel ez csitul, és jó testvérek lesznek, nem csak ők ketten, hanem mind a négyen :)
Babakocsi eladáshoz adhatnál tanácsot, mert szeretném eladni a mienket is, és jól jönne a pénz!

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

Kata Boldog Születésnapot a Fiúknak!

Törpi! milyen nagyok már sa lányok
nagyon ügyesek lehetnek, ha így bevonjátok őket a házimunkába:-)


Nyulasz! fel vagyok mentve az altatás alól, de még akkor nem aludtak, épp fürödtek
későn értünk haza ikejából, és hazafelé bealudtak

Az, hogy megyek-e a találkozóra csak kedden délután fog kiderülni

tényleg a babakocsi mennyi idő alatt ment el? és mennyiért tetted fel?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timikém,háborgató gyerekkel tudok szolgálni én is,ha úgy jobban alszol :lol: A két fotelt húznánk ki,persze,hogy veled aludnék :wink: legalábbis egy légtérben :lol:

Móni,Kata,az ikresekre és az expresszre tettem fel 40-ért.Kb 1.5 hónapja volt már fenn,de az ikresen nem frissítettem,tehát valahol jó hátul lehetett,aztán bő 1 hete meg akarták venni a lábzsákokat külön,gondolkodtam,hogy 15-öt lehet-e kérni érte,mert akkor 25-ért a kocsit külön eladom,de aztán nemet mondtam.Szerencsére.Ők meg hívtak,másnap már jött is a papa.De szerintem tavasszal gyorsabban ment volna,volt eddig rá 2 érdeklődő,de aztán szerintem drágának találták,most eléggé lenn vannak az árai használtan.

Kata,autót sikerült eladni?

Móni,vettetek fát?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Zsófi, számítottam Rád :wink:

Timi, szerintem ez egy kihagyhatatlan ajánlat Nyuszi részéről :wink: :lol: :lol: :lol:

Köszi a csajok dícséretét, bár nálunk apa az, aki nem merné az ilyeneket rájuk bízni. Én viszont, ha épp kötél idegekkel ébredek, akkor simán gyerekbiztossá téve a dolgot megengedem nekik. Takarítani nem nagy kunszt utánuk, de legalább nyugodtan csinálom végig a melót, nem hisztiznek körülöttem akadályozva az ebédkészítésben. És hihetetlen ügyesek tudnak lenni, magunk se hisszük el, míg meg nem engedjük. Úhhogy csak hajrá Csajok!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Kata Nagyon Boldog Szülinapot Gergőnek és Bálintnak!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Nyulasz: tényleg nagyon aranyos vagy, de jobb nekem, ha hazajövök, bármilyen csábító is az ajánlat. :wink:

Ma hajnali 5-kor arra ébredtem, hogy Manó érkezett. Ma engem választott, tehát nálam volt a feje, apjánál a lába. Na, de én sem jártam jobban, mert a kezei megállíthatatlanul matatnak, simogatnak, fogdossák a kezem, arcom. Én képtelen vagyok így aludni, de mégis olyan jó. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi! akkor sehogy sem jó :lol: :lol:
mégiscsak wellnesses Nyulaszéknál

Nyulasz! mi fát nem vettünk, mert vettünk már korábban erdei fenyő utánzatot, egyenlőre jó ez, 1-2 év és remélem lehet igazi fánk

Zsófi ! te már januárban kezdesz dolgozni, hogy meg kell csinálnod az üzemorvosit?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: nekem sem könnyű a kedvemben járni! :lol:

Annyira szép idő van ma! :D Lent voltunk Dédinél Velencén, aztán sétáltunk egyet a tóparton (már ahol lehet és nincs lekerítve az idióta polgármester befuccsolt tervei miatt) Annyira jó volt! Annyira szeretnék már lent lakni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Bocs, csap rapid...

Timi, kabátot vigyem? Kell szerinted az még Nektek?

Babus, a Kálvin tér asszem nekem is jó, de javítsatok ki, ha hülyeséget mondok, de a szállásom az Aréna Corner környékén lesz. Ha lesz egyáltalán, mert erről ezúttal visszajelzést nem kaptam a banktól :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Mi is kinn voltunk délelőtt, be sem akartak jönni, most sikerült csak őket becsábítanom, de még nem is ettek, alvás meg főként messzinek tűnik... :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Csak bentről néztem a jó időt, apa elment vásárolni, én meg főztem a csajokkal a lábam alatt
pedig reggel azzal kezdtem én is, hogy vigye le őket játszóra :?
na mindegy

Zsófi! csak azért gondoltam, mert nekem külön szóltak, hogy kezdéshez (munkába álláshoz) képest 1 hón belül legyen az igazolás)
szóval csak márciusban mehetek
persze ez eü lehet más

Móni
KépKép
reunion
 
 


Törpi: bocsi, de már nem hiszem, hogy kell a kabát, idő közben lett két aldis brutál meleg, meg a két next. :oops: Tényleg ne hari!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja! A lányaim fél percet nem aludtak ma, így mentek anyósékhoz, had élvezzék ők is! :lol: Jajj, milyen gonosz vagyok! De legalább jól kitakarítottunk apával.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timikém, no para, én is így gondoltam, pont azért kérdeztem meg :wink:
Nem alvás, grrrrrrrrrrrrrr :evil: Enyémek bezzeg délután akkorákat tudnak aludni, nekem meg nincs szívem őket felébreszteni. Este bezzeg meg nem lehet őket lelőni, pedig reggel kelés van, bölcsi van.

Móni, Zsófi, én már dolgoztam, mikor üzemorvoshoz küldtek :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: az enyémek is 2-2,5 órákat alszanak délutánonként, de hogy ma mi történt!?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Enyémek meg ma aludtak sokat, negyed 5 kor keltett apa
én már megint csavarogtam :oops:

Törpi! nálunk komolyra megy az orvosi, tüdőszűrő, bőrgyógyászat, hepatitisz meg szifilisz vizsgálat
szerintem még hepa oltást is kapok, mert régen voltam oltva és csökkent az ellenanyagom

Móni
KépKép
reunion
 
 


Törpi! nagyon tetszik Míra szandija, milyen gyártmány hol vettétek, lehet ilyet kapni még?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Jó reggelt!

Törpikém,jöttél pestre?Ma már biztos többet tudsz,meddig maradsz,szállásról meg ilyenek.

Timi,na mamáék mit mondtak?Hogy bírtak velük? :lol:

Móni,mi sem voltunk kinn,jöttek papáék,most mikulásoztunk.Délután kimentünk,de addigra olyan ideg lett.

Babus,nézegetted a fenyőárakat?Mennyi körül láttál?
Vagy van aki vett?

Zsófi,mikor jöttök fel?Csak szerdán?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Lányok,maszkabálnak van 2. része?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jò reggelt! A vonatròl jelentkezem, csoda, h elèrtem, Emma tett ròla, h annyit se aludjak, mint terveztem. Most bezzeg tanulnom kène, mert tegnap nemigen tettem.

Mòni, a cipőt Rábapatyon vették sògorék a csajoknak, röhejes 3000 ft-os áron. Asszem Asso.

Mìràm koràn reggel kelt, ès keresett. Megszakad a szìvem, már most olyan rossz, h nèlkülük kell lennem 4 napot. Olyan èdik voltak a 7vègèn.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


haho Csajok én is csak bekukk :oops: megyünk Anyumékhoz :lol:
nekem kicsit fáj a torkom meg köhögök remélem jobban leszek :? :cry: Luci is néha köhint egyet :? csak nehogy lerobbanjunk karira :(
este jövök addig szavazzatok mit foglaljak ;)
Nyulasz: hááát ami szép is nagy is 7-8 ezer :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Nyulasz: anyósék egy szót sem szóltak, szó szerint! Már jó ideje érzem, hogy valahogy már nem nagyon tolongnak a lányokért úgy, mint régen, Már nem jönnek folyton, nem rinyálnak, hogy régen látták őket, maguktól nem ajánlják fel, hogy szitterkednek, csak mi meg nem vagyunk szívbajosak és simán lepasszoljuk őket, mielőtt visszautasíthatnák. Azért anyós mostanában sokszor mondja, hogy jó, de ez meg az a dolga (kifogások javarészt) és majd utána jön, vagy vigyük át. Annyit nyaggattak, jártak a nyakunkra kéretlenül régebben, hát most segítsenek, most unokázzanak!
Maszkabált nem tudom, neten sehol nem találtam régebben, pedig kerestem, hátha van. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na,én is itt.Nálunk sose volt tolongás a gyerekekért :lol: Apa nem örülne,ha olvasná amit írok,de le kell írnom,mert annyira felhúzott.
Gondoltam,ha csütörtökön itthon lesz apa,akkor vigye le a mamához őket,hogy nyugodtan tudjak takarítani.(az meg se fordul a fejembe,hogy a mama ellesz velük)De amikor mondtam a mamának,akkor mi volt a válasz:A nappalit már kitakarítottam,nem baj,majd leszünk a konyhában,meg a hálószobában(4 nm) :shock: Na,most ezen kattogok,annyira felhúztam magam,asszem esténként takarítok,majd kész leszek egyszer :evil:

Kár,hogy nincs maszkabál... :( van valakinekdiavetítője?Mi megtaláltuk a mi régi vetítőnket,csak film kellene hozzá.Hol érdemes venni?Boltban is lehet kapni?Vaterán nem akarok,félek belefutok valami öreg carba.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Zsófi,ja,azt hittem lesztek pár napot fenn.Milyen a szabi? :D

Törpi,hát akkor nem volt egyszerű megint.Emma miért műsorozott?Az utazásod miatt?

Babus,nem ér betegnek lenni! :wink:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: :twisted: én a helyedben már csakazértis levinném őket, legyenek csak ott! Ugyan mit tehetnek a nappalijával, max kicsit rendet kell rakni utánuk, de koszt nem csinálnak. De ez meg ne legyen a te gondod. :wink:
Valahol láttam diavetítőbe filmet, talán régióban, de nem teszem rá a nyakam. Valami játékboltban láttam, az tuti. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,közben találtam a 11. Kerületben egy játékboltot,ott van. Ja,lehet én vagyok a hülye,de nem viszem le őket,így legalább elmondhatom neki megint,hogy milyen szuper mama.nem mintha hasnálna,de az én lelkemnek jót tesz,ha nem csak rágódom rajta.idén télen egyszer már viltunk lenn nála,biztos elég volt neki,pedig en is ott voltam.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: te tudod neked mi a jobb! :wink: az biztos, én sem hagynám szó nélkül.

Zsófi: jó neked! nemsokára nekem is! :wink: ma még délutános apa, holnap éjszakás és legközelebb 2-án megy dolgozni. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


szia G,nekem feltűnt az aláírás :lol: jó pihit! Timi,akkor K is nemsokára letudja idénre a melót :D nem értem a kölköket,eddig húst alig ettek,mostmeg Noémi a dubarry csirkéből csak a húst ette meg ebédre :shock: Bada meg két tányér karfiolleves után,amiből egyik Nonóé volt,már csak a brokkolikat vadászta a tányérból.de azt mondják jól laktak.Mi délután szülinapozunk,a hetvégén már nem köhögött Balázs,így gyógyultnak nyílvánítom őket(koppkoppkopp) képzeljétek a minikids honlapjáról rendeltem péntek délben,éd ma már hozta is a postás :shock:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Szia G.! :lol:


Nyulasz: és mit rendeltél? Jó szülinapozást! Kié lesz, csak nem apáé?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: nálunk kajálás változatlan. Holnap veszek béres cseppet,v agy ma délután lesétálok a csajokkal a patikába, ha jól kelnek és az idő is úgy akarja, bár ebben a szürkeségben sok kedvem nincs kimenni, délelőtt 1 órát így is sétáltunk. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


ferrari pálya Badának,sógornőméktől lesz.mi nem voltunk kinn,eltötyögtem az időt,de kedvem se sok volt.

KépKép
noba
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?