Sziasztok!
Mindenek előtt utólagosan is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MINDEN ÜNNEPLŐNEK! Remélem mindenki jól!
Túl a kettőn mi is
Sokat merengtem az elmúlt két éven. Főleg, hogy az elmúlt egy évben miért is lehetek hálás. Leginkább azért, hogy egyszer voltunk csak olyan betegek, hogy itthon úgy ápoltam őket, mintha kórházban lettünk volna. DE hála Istennek még nem kapott el minket az infuenza szele, és túléltük a múltkori hányós-hasmenős nyavalyát is. Csodás
Ami pedig változott? Hát az elevenség. Alig vártam, hogy menjenek, hát mennek. DE még hogy??? Mindent megmásznak! A kanapét, az ablakot, az asztalt. Mindent, amit lehet szétszednek, és tönkre tesznek! Minden játék, ami túl élt két gyereket, őket már nem éli túl.
DE mégis olyan édes, ahogy egymással játszanak. Szólítják egymást. Bár valahogy a Bálint nem megy nekik. Gergő egyáltalán nem mondja a neveket, csak még Hannát, mert az egyszerű. Bálintot pedig ha kérdezzük, hogy hogy hívják, vagy hogy monja, hogy Bálint, azt mondja "Geggő"
Szóval ha játszani hívják egymást, Gergő kézen fogja Bálintot, Bálint hívja "Geggőt"
Bármilyen nehéz is, örülök, hogy megtapasztalhatom ezt a csodát, hogy milyen ikreket nevelni!
Egyébként jól vagyunk. Egy hete megünnepeltük a szülinapjukat, mert nem akartam, hogy egybe folyjon karácsonnyal. Ajándékot kaptak karácsonyra, egy-egy nadrágot, ami ünneplős, és zoknikat. Meg pénzt kaptak összességében, amiből a lányoknak vettünk egy nagyobb ajándékot, és amit majd a fiúk is fognak használni már úgy egy év múlva. Szülinapjukra Duplot és mágneses rajztáblát kaptak. Ja és anyuéktól traktort kapnak karácsonyra, mert azt nagyon szeretik
Lányok a héten mentek utoljára oviba. Megtudtam, hogy van még szerdáig ovi, de Johi taknyi kissé, úh jobb is ha itthon marad. Férj is itthon van, bár lehet mégis akad munkája ünnepek között.
Sokat merengek a kórházban töltött időkről, mármint ami szülés előtt és után történt. Főleg mert nemrég elveszítette barátnőm a húsz hetes magzatát - el sem tudom mondani, milyen hálás vagyok, hogy ikreket ilyen jól kihordtam, és hogy egészségesek.
Hoztam nektek néhány fotót is:
Gergő kutyus