Sziasztok csajok!
Jó sokat írtatok....
Ha jól láttam mindenkit kezd valami gyötörni....
Hát a dokinál gyorsan végeztem....vérnyomás,vizelet tuti....
(mielőtt bemegyek a dokihoz,mindig ellenőrzik)
Azt mondta a fejfájásra,hogy neki is fáj 4 napja...
vegyek be gyógyszert,ennyi....méhszáj rendben,pocak formás,baba nagy...
most már elismerte,hogy keskeny a csípőm,és nagy a baba...érezte vizsgálatkor a kis buciját,azt mondja,,jó van,még fejfekvésű..."
Ha így nő,és én ilyen keskeny maradok..lehet császár lesz a vége..
én pedig ilyen maradok..mert ilyen is vagyok..a pocim nő,de ma azt mondta a nővérke,hogy a 25.hétben lévő anyukáknak van ekkora pocijuk.nincs gond,csak ezért fáj nekem jobban,hogy nő gyorsan..én nem növök vele úgy...
Azt mondja a doki,de meg is kell egy ilyen nagy babát szülni..mondtam neki,hogy tudom..de mit csináljak ha nő?nem a vitamintól,és nem is attól a kajamennyiségtől nő,amit eszek!
7kg híztam,és a popsija nyomja a gyomrom néha...eszek ha éhes vagyok,ennyi.nincs +vitamin,és semmi extra!Azt mondta erre,oké látom...
Az érre majd visszatérünk..33 hétig nem kell menni hozzá,utána azt mondta felgyorsulnak a vizsgálatok..
Azt tanácsolta kezdjek el készülni a szülésre,hívjam fel a szülésznőt,járjam be vele a kórházat,kérdezzek,mondjam el ha szeretnék valamit.na ezt is fogom tenni!
Nagyon szar éjszakám volt...oldalt tudtam aludni,erre pár óra múlva arra ébredtem,hogy lezsibbadtam deréktől lefelé...
megfordultam a másik oldalamra,de ott ugyanez jött...ma mondtam ezt is neki,de nagyon nem volt ötlete..azt mondta,hogy ezt mindenki másképpen éli meg.kalcium heti egy...nem kell vitamin,a baba jó nagy...stb..mikor megint a hátamra feküdtem,az addig kis gombócba kuporodott babám,úgy örült,hogy végre elfér,hogy egy öröm műsort csapott,aminek megint az lett a vége,hogy csuklott...ezen már annyit mosolygok..
nekem napi 2x csuklik,pár napja...annyira látható és érezhető...ez az esti műsor nálunk a nappaliban,nem a tv!
patricia83!
Jó lett nagyon a kép...
ti is biztosan látjátok ebből,hogy kire hasonlít...csodálkozom,hogy nem vették fel.engem még vissza is hívtak,amikor foglaltak voltak,és úgy próbálkoztam.
Rubint Réka, csajok még fogyott is a szülés alatt!
Csak azt felejti el mindenki,hogy 9hónapra szült 2.4kg gyerekeket,és császárral,meg műcicivel!egyébként nem irigyelem,ez a mű élet amit élnek,nagyon fárasztó lehet....
Neki nem segít senki,mindenhova ő viszi a gyerekeket,főz,tornázik,fellép,és minden este meglepi a férjét valamivel!Na ez aztán a tökéletes nő,ezt klónozni kéne!Na ez már nekem is sok volt tőle!!!
Karácsonytól nem félek...eddig még sohasem híztam.nem tudok többet enni,mert sok van,vagy mert jól néz ki,vagy mert mindenhol tömnének...tartom a súlyt,de a gyomromat nyomja is rendesen.láttam pici hízást a mérlegen,de ma reggelre eltűnt...nem is ettem 2 napig olyan tutin
ne aggódjatok...végre együtt lesz a család!
kristin27!
Nekem szerencsére nincs aranyerem,de világ életemben kínlódtam ezzel a kérdéssel.én ha nem jön össze a rost+víz,esetleg lekvártól..nem kínlódok és nem is erőlködöm,beveszek egy szem dulcolax-ot.reggelre meg van a hatás,én pedig nem erőlködtem.