Új privát üzeneted érkezett!

http://www.nosalty.hu/recept/mesebeli-mezeskalacs

Feleztem a hozzávalókat, fűszerből meg mézeskalács fűszerkeveréket raktam+ még fahéjat és szegfűszeget. A kosarat meg lehet hogy még külön megcsinálom, de ahhoz nagyon pihentnek kellene lennem. :lol:
Díszíteni vagy ahogy itt van írva, vagy sehogy. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


köszi :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi,itt vagyok :D és te merre vagy? :lol:

Délután régióztunk,meg az auchanba bementünk újra.Képzeld Timi,az auchanban volt olyan ficher price mentő,mint amilyen rendőrautót vettem,nagyon komolyan nyílik a hátulja,tetején kell eltekerni egy kerek valamit,lehet kézzel,vagy a bácsi lábával,és úgy nyílik a hátulja,és kijön a belseje,ahova a hordágyat kell rakni.Az elején meg nincs ablaküveg,ajtó nem nyílik,sajnáltam is,aztán mondom ablakon is be lehet ültetni a bácsit,erre kiderült felnyílik az egész ablakkeret. http://www.jateknet.hu/fisher-price-ima ... auto-15931
aztán egy hatalmas kukásautó,egy csomó hang meg egyéb dologgal: http://dickie-toys.gyerekjatekbolt.hu/t ... ckie-toys/
meg egy elektromos gitárt,és egy távirányítós autót.Noémi meg kapott egy nyávogós macskát,egy barbie autót,egy babát kiskáddal,meg néhány felszereléssel,meg vettem nekik nyomdát,tök egyszerű fajtát,és temperát hozzá,mert állítólag nem lehet kapni festéket,ezt javasolták,és így többszínű is lehet,ha kimosom a szivacsot,meg gyöngyöt,nagyobb fajtát,meg szeletelhető zöldségeket,ez nagyon komoly,3 zöldség,egy vágódeszka,meg egy kés 250 ft :lol: egyenlőre ennyi,de ezt nem mind tőlunk kapják,mama nevében,és az unokatesómék nevében is én vettem.Végre alakulunk karácsonyra.

Ja,és megyünk 19-én az egyik unoatesómék lányának a szülinapjára,neki meg olyan babát vettünk,amihez minibili is van :lol: állítólag mivel még nem bilizik,de mindig ráülteti a babáit,na most tudnak együtt bilizni a babákkal.

Móni,ilyen nálunk is volt régebben,hogy másfél órát viháncoltak mire csönd lett.Meddig hagytad őket?És este hogy alakult?
És a bölcsiben jó volt?

Ja,Timi,jó mézeskalácsos családi programot :D

Mi nem veszünk könyvet,most hoztam ki a könyvtárból "állatos esti mesék" ebből este olvasok nekik,a "százlábú"bartos erikától,nagyon klassz és mókás versek vannak benne,két boribon könyvet,amiből az egyik a kedvencük lett,azt lehet meg is kell venni majd,a "boribon beteg"napi 8x kell elolvasni,meg a "szuperdada" könyvet,meg a "százszor megmondtam" könyvet,ezeket magamnak :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 

 
 

Jó reggelt!

Nyulasz! rendesen bevásároltatok :lol: :lol:
így jó ha nektek kell megvenni minden ajándékot, engem meg hívogatnak, hogyha boltban vannak, és lát valamit az jó lesz-e
de gőzöm sincs róla sosem, hogy miről beszélnek :?

Bölcsi hmmm jó volt, elég szegényesnek tűnik
nem tudom mit csinálhatnak ott valójában délelőttönként

elindulni nehéz volt, mert Laura megint bevágta a hisztit, egyszerűen nem lehet itthonról kirobbantani, amíg csak könyörgök, hogy öltözzünk, addig azt mondja ő most alszik, (ezt begyakorolta, és nagyon tudja mondani)
aztán mikor erőszakkal öltöztetem akkor ordít rugdos csapkod

utána meg haza nem akar jönni sehonnan
ki érti ezt.......

alvás tegnap fél 4-kor ébresztette apa őket, én elmentem levegőzni
este ő altatott fél 10 kor
de Laura megint csak kézben, séta közben volt hajlandó elaludni

Boribont lányok is imádják, nálunk a hull a hó a sláger,
és tényleg nem unják meg újra meg újra mesélni kell
habár inkább ők mondják előre amit hallani akarnak

ugyanezek a könyvek mennek nálunk is Bartos E verses könyvek, (csigabiga, zsiráfcsúszda, dédipapa a kedvenc eddig)
meg a micimackó bölcsmesék

Móni
KépKép
reunion
 
 


http://jatekok.m-agnes.hu/
ez itt vann XXIIben tudtátok?
és persze jo reggelt :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: na jol haladtok akkor :lol:
Móni: h érted? kevés a játék? lemaradtam :oops: voltatok bent játszani Csajokkal?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni: most nálunk is a hulla hos a sláger a BésBbol meg a karácsonyos-télapos :lol:
tényleg nincs vkinek vmi karis-telapos dvdje???

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: jól vásároltál! A zöldségeket hol vetted? Auchanban? Tök jó az a mentőautó! A kukás a linkjén nekem nem jön be. :?

Annyira agyonvert állapotban vagyok, élni sincs kedvem. Szerintem ez a hülye idő nagyon beteszi nálam a kiskaput, tegnap este is olyan érzésem volt, hogy megáll a szívem, már majdnem hívtuk az ügyeletet, de aztán jobb lett. Utálom a hideget, de én most nagyon szeretném, ha végre tél lenne!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Mindenki csavarog ebben a decemberi tavaszban?

Lányok, adjatok tanácsot! Mit csinálja Alexával? Ez a nemevés engem totál kikészít. Már nyugtató nélkül le sem ülök velük enni, így is szétrobbanok. :( Zöldbableves, összetöröm, mint a kisbabáknak a zöldbabot, mert ha egyben látja meg sem szagolja, így sem eszi, ha véletlenül bemegy a szájába köpi kifelé. Krumplifőzelék, amit egyébként szeret, megint nem eszi, fasírtot imádja, mégsem eszi. Sír, üvölt, hisztizik, dobálja a kaját, borítja ki. Beraktam az ágyába, Hangával ettünk tovább, ő bent bőgött, kihoztam, kérdeztem eszik-e, azt mondta igen, 1 kanál be, forgatta a szájában, végül nem merte kiköpni, de többet nem bírtam belevarázsolni semmilyen könyörgéssel-játékkal-bohóckodással. A végére már én is bőgtem. Ma gyakorlatilag csak a 2,5 dl tejet itta meg 1 pohár vizet. És ez 1 héten 4-5x megy így. És vacsorát sem eszik, max. pár falat sajtot, esetleg felvágottat.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi! hűűű szegénykém
tanácsot nem tudok adni, nálunk hónapok óta ez megy, és már megszoktam
de L mióta tudja a palacsintát mondani, azóta szinte minden nap van nálunk palacsinta, már megtanultam kis mennyiséget bekavarni

és most már adjuk a bérest hátha meghozza az étvágyát

Móni
KépKép
reunion
 
 


Zsófi: hát nálam addíg tartott a nemevés, amíg 7 éves koromban ki nem derült, hogy tbc-s vagyok (valószínű, hogy az alultápláltság miatt alakult ki, nem fertőző jellegű volt), akkor olyan gyógyszert kaptam, ami mellékhatásként brutál étvágyat is csinált. Így lettem 18 kg-ról két év alatt 55. na, ez az amit nagyon nem szeretnék Manóval végigcsinálni. Ezért is akadok ki annyira. Adnám amit szeret, de amikor nem akar enni, akkor hiába adom azt, nem eszi meg. Az egyetlen, amit megenne a csoki (én is ilyen voltam), azt viszont nem fogok adni, mert még ennyit sem fog enni, mint most. Gyümölcsöt eszi, de mostanában azt sem viszi túlzásba, az ebédeknél úgy szoktuk kezdeni, hogy hagyom, had csináljon vele amit akar, mi eszünk, hátha ő is kedvet kap, de ellöki, vagy kiborítja. Ha játékosan a szájába tudok csempészni valamit, akkor az 1 kanálnál be is fejeződik jobb esetben, mert rossz esetben azt is kiköpi.
Hát igen, az én idegességem belejátszhat rendesen, mert ő egyébként is érzékeny minden rezdülésre. Olyan radarja van, hogy csak na. Ezen próbálok változtatni, mármint magamon, de egyre nehezebb. :( Próbálok nézni valami vitamint neki, bár én nem szívesen adok. Meg asszem beszedek én is egy doboz MagneB6-ot. Kíváncsi vagyok, hogy eszik-e ha felkel, illetve apja jön nemsokára, lehet vele ebédel.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi! nagyon vitamin ellen vagy de talán mégis jó lehetne
mi a tápszert is többek között ezért nem hagyjuk el

Móni
KépKép
reunion
 
 


gyerekeim nem voltak hajlandóak elaludni, lezavartam őket a játszóra apjukkal, unalom lesz a köbön mert de. is itt voltak a kis játszón
úgy kell nekik
nagyon eldurrant az agyam, de nem akartam megint kiabálni, ez nem tudom mit eredményez majd, de du. meg nem hagyom, hogy aludjanak

Móni
KépKép
reunion
 
 


ooo :( mi lehet? :(
én megprobálnám a béres cseppet azt annyian mondják h meghozza az étvágyat... :wink:
és tuti érzi, enyémek is ha én zizi vagyok ök is átveszik, sztem a magneb6 jo én is szoktam bevenni néha ha már semmi nem segit :wink:
nem vigasztal de sztori én anno a mustárt tubusszámra nyomtam magamba meg csak májkrémet ettem kiskanállal kenyeret nem
késöbbiekben de ne kelljen...ma láttam egy mesekönyvet témája a vűléogatos gyerek de nagyon jopofa volt mesék h pl mese a nyulrol aki nem ette a répát szoval nagyon jopofa lehet h még kell majd :? :lol:
ja, Timi, nálunk még az jött be ha vki pl. legoállat vagy plüss adja az ételt a kanállal...irtad h játékosan nem tom mit probáltál, ilyenkor elváltoztattam a hangom is :oops: :lol: hátha... :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


hát tiszta tavasz volt délelött tul is öltöztettem csjaokat :? :oops: voltunk csalamádéért piacon pékségbe sétáltunk könyvtáraztunk is el is csusztunk igy csak 2kor mentönk aludni :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni: kiváncsi vagyok Nálatok beválik-e béres csepp
de tényleg annyian mondják... :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni: alváshoz...nemsokára kezditek bölcsit, én kelteném már Öket h az ujdonság mellett ne legyen alvással is szenvedés meg hátha akkor beállna a déli alvás meg az esti is :wink:
mi ugye mindig is koránkelök voltunk :? de el is fáradnak-álmosodnak ebéd utánra

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: délelött esznek vmit? az nem lehet h nem éhes? ha jol emlékszem Ti korán fekszetek igy korábban is ebédeltek bocs ha hülyeségeket kérdezek :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: amit felsoroltál játékos etetést, mind megvan. :lol: Ha valaki látná mit művelünk sokszor, tuti ránk hívná a kényszerzubbonyos mentőt. :lol:

Móni: röviden és tömören, én nem hiszek a vitaminokban, illetve abban, hogy azon kell felnőnie egy gyereknek. A változatos táplálkozásban hiszek (kár, hogy Alexa nem osztja a nézeteimet). Rengeteg gyereket láttam, folyton kapták az éppen trendi vitaminokat, aztán folyton betegek. Amíg nem muszáj, inkább nem adom, ha doki javasolja, akkor persze. De erről már volt szó, az én nézeteim nem változtak. :?
Azért a béres cseppet lehet kipróbálom. Vagy nézek valami homeós golyót.

Zsófi: még kakaót sem adhatok neki a tejbe, mert annyira szorulásos. Macikávét isznak, az nem fogja meg, így az étcsoki kilőve, de tejcsokit is csak nagyon ritkán kapnak, talán hetente 1x.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: túrórudi is csoki kategória nálunk, kinder szeletet kaptak (hozta a mikulás), de azt is úgy, hogy 1 szeletet esznek ketten, táblásat mi sem adunk. A kindert is csak akkor, ha jól ebédeltek, túrórudi uzsonnára, de mondom, ezek max. heti 1x

Babus: fél 8-kor isszák a tejeskávét, fél 9-9-körül be szoktam próbálkozni némi reggelivel - sajtkrémes kenyér, vagy májkrémes,v agy ilyesmi, Hanga eszik, Alexa nem. Hanga ebédel is rendesen (fél 12), Alexa azt sem, Hanga uzsonnázik (3 óra) -ez joghurt szokott lenni általában meg gyümölcs, Alexának könyörögni kell, hogy pár kanál joghurtot egyen, gyümölcsöt eszik, diót imádják, Manó is eszi, délután szoktak kapni azt is mostanában, vacsora fél 6-6 - ez kenyérféle, felvágott, sajt, paradicsom, hagyma. Hanga most már mindent megeszik, Alexa kedvétől függően, többnyire csak a sajtot, eszik a felvágottból, kenyérből 1-2 falatot, 8-kor fürdés, utána tej. Nyulasz mutatta náluk mennyi az ebéd, hát az enyémek ketten nem esznek meg annyit, mint nála 1 gyerek. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


BABUS! En is majkrem zabalo voltam, majkrem, kifli, paprika nem is szerettek rokoonok ha mentem nyaralni, mert nem gyoztek venni nekem a majkremet

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timi!Ha diot eszik akkor aztadj tobbet, mert az nagyon jo, de attol meg nem lehet szorulas?
mi nagyon sok gyumolcslevet is adunk, korhaz ota foleg, mert ott ra is szoktak mast ugye nem kaphattak, es most meg ha a kaja nem megy akkor legalabb abban van gyumolcs cukor, az is nemi kaloria

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timi: pedig jo kis evésrendetek van :? :wink: bizti van vmi homeos is akkor azt probáljátok :wink: figyi fog nem jön? ez lenne a legjobb magyarázat ugye :? :lol:
Móni: hihi szintén zenész :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: mogyorót én sem adtam még, én is félek, hogy megfulladnak, diót meg egy negyedet a kezükbe adok és abból harapnak, érdekes, nem kapják be egyből, legalább 2 falatra elosztják azt a kicsit. :lol:

Babus: a hátsó rágok még nincsenek kint, illetve nem tudok róluk. De nincs extrém nyálzás és azért ők szoktak. A fene sem tudja. :?

Megsütöttük a mézeskalácsot, majd hozok képet a kis segédekről. :D Bezzeg azt zabálná a kis piszok. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép Kép Kép Kép
Az utolsó képről csak annyit, hogy azt vettem észre, apa elmélyülten nyújtja és szaggatja a tésztát. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


cukiiik :lol: :lol: :lol:
hátha fogacska lesz :?
nálunk még csak mostanság kaptak egészben diot :oops: imádják :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


csajok piacon...nézegetjük a fenyöfákat kérdezem, h milyet hozzon a Jézuska... :shock: :shock: kicsit :shock: :shock: de az alá nem fér sok ajándék mondom, gondolkoznak...háááát akkor nagyot :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Dió nálunk olyan szinten megy, hogy egyszercsak derült égből eszükbe jut és addíg követelik, míg nem kapnak. Tegnap délután leültem és csak pucoltam-pucoltam és nekem nem jutott. Azért így belegondolva mennyit változtam?! Régen még magamnak is lusta voltam diót törni, de most mese nincs, muszáj, mert különben kitör a háború. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Szia Csajok! Olvaslak Benneteket folyamatosan, de iszonyatosan fàradt vagyok estènként írni. Nem alvòkhoz, nem evőkhöz kitartàst, sok erőt küldök.

Úgy nèz ki, 4 napra megyek jövő 7en, talizunk Csajok!!! Remélem addigra meggyógyulok, mert vasàrnap òta halálomon vagyok. Emmának persze semmi nem lett a làzàból. Szerencsére.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timikèm, csodaszèpek a kis pékek. Különösen extra làtvány a kis szemüveges :-D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


jó reggelt :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Csajok az jutott eszembe, h ilyenkor elég sok céges moka van igy lehet most kellene foglalni, sztetek???
ja és hova menjünk??? :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: ha még megvan a tavalyi mézeskalács receptje, légyszi linkeld be, mert az enyémmel komolyan ölni lehetne -vagy csak én vagyok türelmetlen, hogy kivárjam, míg visszapuhul a dobozban. :oops: :lol:

Törpi: éljen! (bár én nem biztos hogy megyek :( ) Gyógyulj meg hamar!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: naaaaa :( nem ér nemjönni :wink:
Zsófi: :lol: :lol: akkor majd rábolintasz :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Remélem, hogy tudok menni, de nem rajtam múlik. :? Helyben én sem vagyok segítség. :(

Szép délutánunk lesz, apa délutános (holnap is), lányok keveset aludtak, valami jó játékot ki kéne találnom, mert így tutira egymás idegeire fogunk menni, lehet hogy a ronda idő ellenére egy rövid sétát bevetek. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok,

Timi :( csak csatlakozni tudok; nemérnemjönni!

Babus, teljesen igazad van, foglalni kell, de rátok bízom én is.

Zsófi, én is kipróbálom a recepted akkor, bár még nem tom, mikor. Még megint nem tanultam egy sort sem, és ha a hagyományos utsó pillanatban tanulást választom, akkor a hétvége kilőve. Pesten konyhát a szálláshoz nem biztosítanak, itthon meg 23-a este már asszem késő lenne :?

Lányaim hatalmas szerelemben kézenfogva sétálnak a doktorbácsihoz, mert Míra elesett, megütötte magát, így Emma elviszi őt, hogy meggyógyuljon. Aztán a motort is bevetik, hogy gyorsabban odaérjenek.... én meg hatalmasakat röhögök.
Bár még az is fáj, a beszédről ne is szóljak, annyira ramatyul vagyok. Nagy élmény így ügyfelezni egész nap :( És nincs javulás :(

Míra lányom mai színezése a bölcsiben. Lehet, hogy ez nem meglepő másoknak, de én döbbenek, mennyire a vonalon belül maradt:




Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: de édesek lehetnek! :lol: Míra ügyes!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: én a pangasiust szeretem és ha elkészítés előtt fokhagymás tejbe áztatod, annyi halíze sem lesz, mint egyébként lenne. :wink:
Délután jó volt, aranyosak voltak, sétáltunk is, Alexa nagyon bújós volt, ami tőle szokatlan. Remélem nem lesz beteg! :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hali!

Bocsánat,beszippantot a karácsonyi láz :shock: :oops: már 3.reggel,hogy elalszom,és majdnem fél8-kor ébredek,este apa ült a gépnél,és ha véletlen idejutok,akkor még játékokat keresgélek,olyat is,amit mi viszünk ajándékba.

Zsófi,afrikai harcsafilé.Múltkor mi is elvoltunk az auchanba,élvezték a 18+ -os játékokat,mind zenélt,villogott :lol: (ja,18 hó,nem év :lol: )

Timi,tényleg nem ér nem jönni :wink:

Törpikém gyógyuljál!Édesek a nagy összhangban,szerencsére nálunk is egyre több ilyen van,legalább akkor nem gyűrik egymást. :D A szinezés számomra ámulatos,nálunk meg se közelíti ezt,légy is büszke nyugodtan! :wink:

Babus,jól választottál a múltkor,én szívesen bíznám most is rád :wink:
Naakkor nagy fa kell :lol: asszem nekünk is :shock:

Visszaolvasni mostmár bitos nem fogok,olvastalak ám titeket néha telefonról,de már nem igazán emlékszem a túloldalra :oops:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: hamar beindulnak ám szövegben, enyémek is szinte egyik napról a másikra nyomták, Alexa már komplett mondatokban beszél, minden nap meglepődök, miket mond már.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sehol senki? Mindenkit elragadott a karácsonyi láz?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


engem a nem alvó gyerekeim ragadnak el :?
gőzöm nincs miből vannak
én már 2X elaludtam mellettük

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: hú, én nem tudom hogy bírod! Komolyan! :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


4 kor ájult be mindkettő

Zsófi! mondtam a gondozónak, azt mondta, majd meglátják,
ha nem alszanak a többiek hatására sem, akkor úgy kell valamit csinálniuk, hogy ne zavarják a többieket

de már 2. héten ott alszanak, úgyhogy gyorsan kiderül

én amúgy furcsállom, hogy már 1. naptól ott esznek, és második héttől teljes napot ott lesznek

mondjuk a 15 ezer esett rosszul amit le kellett perkázni az ebédre, így karácsony előtt
még jó hogy csak 9-től lesznek benn, nem 2-től +5 nap

tényleg mikor mondtam a vezetőnek, hogy 1 héttel később megyünk (külföldi vendég meg stb)
csak hümmögött, mint valami intéző, nem is értettem, ennél rugalmasabban kellene kezelni még a bölcsödét nem?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: és meddíg hagyod őket aludni? Este mikor lesz alvás? Hát talán a bölcsi kicsit rendezi ezt náluk, hátha a többiek hatására tényleg alszanak!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


haho Csajok, itt is kariláz van ezerrel Apa babaházatgyártmányol mi meg csináltunk sk ajándékot na jo csak egy képeslap lett, ikeáztunk ma vendégeink voltak pörgés van ezerrel jot tesz Lányoknak is ;)
Nyulasz: nincs kedvetek átjönni még kari elött valamikor??? :):):) ha nagyon unatkoztok ;)
este igyekszem visszaolvasni is :oops:
ja akkor hova menjünk? :? én is agyalok még :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok,

Zsófi, Ti is jól kezditek a dumát :lol: :lol: :lol:
Jó fej G, hogy bevállalja a gyerkőket, jó lesz végre talizni megint!

Móni, én sem értem, mi baj van azzal, hogy 1 héttel később mentek :shock: :? Na de ez a hümmögés legyen a legnagyobb hibájuk, kívánom Nektek!
Én csak bíztatni tudlak, tuti alakulni fognak a bölcsi hatására. Meg hát nem lesz kecmec, kelni kell reggel korán, ott feküdni, nincs ugrabugra. 2 évesen azért még kicsit korai lenne az alvás elhagyása szerintem. (Bár láttam már karón varjút, barátnőm max fél órát hagyja aludni a két és fél éves kisfiát délután, különben még este fél11kor is a feje tetején ugrálna.) A kár már csak az lesz, hogy akkorra már Neked is dolgoznod kell, és nem fogod tudni kiélvezni a nyugis órákat.
Tényleg, Te akkor tudsz jönni 21-én? Vagy ott lesz már a külföldön élő barátotok?

Nyuszi, ügyes vagy a neten vásárlással, én meg félős, hogy belenyúlok valami carba.
Mi holnap megyünk apával bevásárlókörútra, de már most félek, hogy túlvállaltuk magunkat :shock:
Rajzolás a bölcsi óta fejlődött ennyit, hihetetlen a csaj. De minden másban is látom a változást; folyamatosan énekel, akármit csinál, mondja a mondókákat, szerepjátszanak, színészkednek... hihetetlen szórakoztatók. És bár sokat nyúzzák egymást, a bölcsiben megvédik a másikat, egymás mellé állnak állítólag. Én ennek nagyon örülök, remélem nem fog később ez egymástól való függőséget okozni.

Timi, mindig megtudnak lepni a csajok, mi? Alexa tényleg kemény dió. Én Mírára mondtam azt mindig az ilyen furi kettős viselkedései miatt, hogy a gyerek skizofrén :oops: Aztán mára ez olyannyira átalakult, hogy csak ámulok. Akaratos, makacs, igen, hát hisztisnek is nevezhetjük akár, de a végetlenségig bújós, nagyon ragaszkodó, szeretgetős, és iszonyat szeretetigénye van. Azaz egy kimondottan imádnivaló színésznő tipikus kétéveskori dackorszakkal. :lol: :lol: :lol:

Babus, de ügyesek vagytok a Csajokkal! Az azért jó, ha élvezik a nyüzsit, talán kicsit nagyobb kedvvel mennek más gyerektársaságba is majd.
Ötletet loptam, 3. szülinapra mi is összehoznánk egy babaházat. Ha nem bántó a koppintás, akkor kérnénk segítséget hozzá majd.

Elvittem ma csajokat fodrászhoz. Mírát nem hagytam megcsutázni, így neki alig látszik, hogy frissítettek a haján. Viszont a két hosszú copffal rendelkező Emmám haját totál felnyírta a fodrász, jobban, mint múltkor. Nem is értem. na de mindegy, villámgyorsan nő neki.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: annyira jó olvasni, amiket a lányokról írsz! :D Ilyenkor mindíg megerősítesz, hogy van remény! :wink: Rakhatnál róluk képeket, olyan régen láttam őket, biztos sokat változtak!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?