Sziasztok,
Zsófi, Ti is jól kezditek a dumát
Jó fej G, hogy bevállalja a gyerkőket, jó lesz végre talizni megint!
Móni, én sem értem, mi baj van azzal, hogy 1 héttel később mentek
Na de ez a hümmögés legyen a legnagyobb hibájuk, kívánom Nektek!
Én csak bíztatni tudlak, tuti alakulni fognak a bölcsi hatására. Meg hát nem lesz kecmec, kelni kell reggel korán, ott feküdni, nincs ugrabugra. 2 évesen azért még kicsit korai lenne az alvás elhagyása szerintem. (Bár láttam már karón varjút, barátnőm max fél órát hagyja aludni a két és fél éves kisfiát délután, különben még este fél11kor is a feje tetején ugrálna.) A kár már csak az lesz, hogy akkorra már Neked is dolgoznod kell, és nem fogod tudni kiélvezni a nyugis órákat.
Tényleg, Te akkor tudsz jönni 21-én? Vagy ott lesz már a külföldön élő barátotok?
Nyuszi, ügyes vagy a neten vásárlással, én meg félős, hogy belenyúlok valami carba.
Mi holnap megyünk apával bevásárlókörútra, de már most félek, hogy túlvállaltuk magunkat
Rajzolás a bölcsi óta fejlődött ennyit, hihetetlen a csaj. De minden másban is látom a változást; folyamatosan énekel, akármit csinál, mondja a mondókákat, szerepjátszanak, színészkednek... hihetetlen szórakoztatók. És bár sokat nyúzzák egymást, a bölcsiben megvédik a másikat, egymás mellé állnak állítólag. Én ennek nagyon örülök, remélem nem fog később ez egymástól való függőséget okozni.
Timi, mindig megtudnak lepni a csajok, mi? Alexa tényleg kemény dió. Én Mírára mondtam azt mindig az ilyen furi kettős viselkedései miatt, hogy a gyerek skizofrén
Aztán mára ez olyannyira átalakult, hogy csak ámulok. Akaratos, makacs, igen, hát hisztisnek is nevezhetjük akár, de a végetlenségig bújós, nagyon ragaszkodó, szeretgetős, és iszonyat szeretetigénye van. Azaz egy kimondottan imádnivaló színésznő tipikus kétéveskori dackorszakkal.
Babus, de ügyesek vagytok a Csajokkal! Az azért jó, ha élvezik a nyüzsit, talán kicsit nagyobb kedvvel mennek más gyerektársaságba is majd.
Ötletet loptam, 3. szülinapra mi is összehoznánk egy babaházat. Ha nem bántó a koppintás, akkor kérnénk segítséget hozzá majd.
Elvittem ma csajokat fodrászhoz. Mírát nem hagytam megcsutázni, így neki alig látszik, hogy frissítettek a haján. Viszont a két hosszú copffal rendelkező Emmám haját totál felnyírta a fodrász, jobban, mint múltkor. Nem is értem. na de mindegy, villámgyorsan nő neki.