Sziasztok!
Ircsi! Ne írj ilyeneket!
Szerintem is mindenki készülődik ezerrel a karácsonyra, ünnepekre, én pl. ha laptop elé kerülök, az max. alvásidőben lehetséges, mert Bence különben szeretne feljönni, nyomkodni, zenézne...
Múlt héten még befejeztük a vásárlást, naptárhoz a képeket megszerkesztettük, Tominak készítettem ajándékot.
Nagyon szépek vagytok, a fátok is!!!
Jó készülődést, és költözést, picit irigykedem is!
Chloe is zsivány látom nem kell őt sem félteni!
Mi is megvagyunk, bár én most a túlélésre játszom.
Bence szombaton kicsit benáthásodott, gondoltam a foga (látszik már a teteje), de vasárnap már én is úgy ébredtem, hogy folyt az orrom.
Aludni sem alszunk túl jól. Azóta Bence csúnyán köhög, én is köhögök és folyik az orrom, pont jókor jön ez a megfázás.
Remélem karácsonyra jól leszünk!
Évi! Tomi is úgy néz ki, csütörtöktől lesz szabin.
Jól is jön a segítsége. Szegény múlt csütörtökön bement reggel dolgozni, és másnap 11:40-kor (!!!) jött haza, annyi munka volt, nagyon rossz volt nélküle, Bence is folyton kereste.
Ne szomorkodj és ne keresd görcsösen a tüneteket! Mikor Bencét terveztük, direkt nem olvastam a neten, milyen tünetekre kellene figyelnem, nem is volt, és mégis itt a huncut kisfiunk!
Szóval fel a fejjel, jönni fog, ne aggódj, csak próbálj picit lazítani! (tudom, könnyű mondani, én is ilyen vagyok)
Drukkolok nagyon a kistesóhoz, de amíg nem jön, se bánkódj, ott a szerető férjed, a gyönyörű kisfiad!
Anyukád: sajnálom, hogy ilyen, bár nem tudom, mi történt.
Ja, alvás miatt ne aggódj, újabban Bence is eljátssza ezt velünk, legalább heti 2x... Tegnap 11-kor volt hajlandó elaludni, és hiába volt sötét, csend, mászkált, dumált, röhögött, kiabált, mi meg dőltünk balra-jobbra az apjával.
Az sem számít, ha délután időben kel fel, egész nap csak jön-megy, dolgozik, meg sem áll, azt hinné az ember, biztosan elfárad benne, de mégsem.
Szombaton néztünk házikót, jó képben lenni dolgokkal. Remélem az új év hoz nekünk egy családi házat és egy kistesót is...
Karácsonyi készülődés: a héten, míg alszik Bence, csomagolom az ajándékokat, kötözöm a szaloncukrot. Próbálok takarítani is, pénteken készítek kakaós kevert sütit, Bencének is kitalálom az ünnepi menüt.
24-én, míg alszik, feldíszítjük a fát, ébred, eszik és ajándékozunk, most nem húzzuk az időt, tavaly este volt, és már nyűgös volt, és arról szólt az egész, hogy gyorsan bontsunk ki mindent, idén ezt el akarom kerülni!
Menü: halászlé, csirkeragu leves, töltött káposzta, paradicsomos gombóc. Lesz bejgli, almás kekszes süti, kakaós kevert. 25-én vagy 26-án pedig megyünk anyáékhoz Győrbe, mint tavaly, 1-jén jövünk csak vissza, mivel Tomi addig szabin lesz.
Klári! Fürdős Boti nagyon édes!
Bepanthen: mi is azt használunk, 2 tubus nekünk is iszonyat sz@r volt, folyt belőle, leesett a teteje, nem lehetett visszacsavarni, most már jót sikerült venni. Bencének még sosem volt piros a popsija ettől, hál' Isten, csak a Huggies törlőkendő ütötte ki múltkor.
Ajándékok: Bence tőlünk kap pizsit, Lego Duplo pici farmot (Lidlben volt 2500), fakopáncs kalapálós játékot, és egy traktort, ami hangot is ad, vannak állatok is benne, azok is megszólalnak. Dédiktől pizsi, Noé bárkája (szintén zenélős, babaklubban imádja), fa puzzle-t. Anyósoméktól szintetizátort, ruhát, építőkockát. Anyuéktól fa építős vonatszettet, Duplo alapelemeket, húgomtól plüss békát (odáig van mostanság a békákért
). Sógornőmtől tudok egy pacis párnáról, amin pici paci is van, a többi meglepetés. Úgyhogy mondtam, annyi játéka lesz
, hogy majd szépen elteszem, és egyesével veszem elő, hogy ne unatkozzon.
Nagyszülők Bencés naptárt kapnak és bonbont, dédiknek ugyanez. Megbeszéltük, egymásnak családon belül nem veszünk, csak a Bencének. De Tominak készítettem fotókönyvet, az elmúlt 5 évünkről, és kap egy pénztárcát is.
Woody! Lili is csodaszép!
De jó, hogy tesódék ott vannak, gondolom, hogy örültök, készülődni is jobb így, ha együtt a család! Kistesóhoz mennek a drukkok januártól!
Szamoca! Szívből gratulálok a kislányotokhoz, szép nevet választottatok! Tesók mit szólnak a hugihoz?
Limo! Hű, Berci milyen ügyesen kisvonatozik!
Örülök, hogy jó hírt mondott Neked a doki, nincs ciszta, maradjon is így!
Tündi! Zoé két cumival
Nagyon szép a haja is, olyan nagylányos már ő is!
Kedden voltunk védőnőnél, Bence 11,52 kg és 84 cm. Ebből is látszik, mennyi mindentől függ a hízása, múlt hónapban jött a foga,náthás is volt 70 g-ot hízott, most minden ok volt, evett jól, 450 g-ot hízot...
Ne is mondjátok, Bence meglátja a fényképezőt, és rohan képet nézni, néha kész küzdelem jó képet készíteni róla.
Bettike! Ruha jó kérdés. Bence 84 cm, mégis van 80-as ruhája is, 86-os ruhája is, szerintem márkafüggő. Sőt, van C&A-s bodyból olyan, ami 80as, de van 86os is, és van, hogy a nagyobbik feszül rajta...
Pécsi csapat nagyon szuper! Jó látni a közös képeket!
Ilyenkor döbbenek rá, milyen nagyok a gyerekeink!
Nálunk hétvégén is hullott a hó, csak nem maradt meg, ma is esett, de most sem látom nyomát.
Pedig karácsonyra örülnénk neki nagyon!
Bence is nagy zsivány, eleven egy gyermek.
Bár néha a hisztiktől égnek áll a hajam, mikor olyan butaságok sokszor, és néha a figyelmét se lehet elterelni...
Sucer! Akkor Olivér Bencével kezet foghat!
Neki is jó nagy akarata van, és szereti, ha úgy történnek a dolgok, ahogyan ő akarja... És mindig valami rosszaságon töri a fejét! De azért egy picit örülök, hogy ilyen eleven, legalább nincs gond, rosszabb lenne, ha semmit nem csinálna, túl jó gyerek lenne.
No megyek csomagolni, doktornőt is fel kell hívnom. Igyekszem még benézni! Mindenkinek jó készülődést kívánok az ünnepekre!