Új privát üzeneted érkezett!

Tünde: nagyon jó volt a miki-parti tegnap, hangulatos, családias légkör volt, Korinna nagyon élvezte. Amikor szólították akkor elindult kifelé, majd az ajtó felé vette az irányt :lol: Végül apával együtt mentek a mikihez, bemutatta a puszilkodós tudományát és elmondott néhány állat-hangutánzó-szót. Mindenki megdicsérte, hogy milyen bátor volt (én meg nagyon büszke :wink: ). Képek nincsenek még, majd küldik a fotósok, akkor hozok.

bekri: sajnálom, nem lehet egyszerű, főleg a sok utánajárás a papírok miatt lesz nehézkes :(

Szerintetek a 15 hós oltás okozhat hasmarsot vagy legalábbis laza székletet?
bettinyo

sziasztok
Betti ilyen mellékhatásról nem volt szó,csak láz,orrfolyás,megfázás szerű tüneteket említett nekem a védőnő.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bekri sajnálom nagyon, remélem legalább a papírokat visszaküldi valami jótét lélek. :(
Az én autómat anno fényes nappal a körúton törték fel a rendörséggel srégen szemben! Az pont az ideköltözésem napja volt, de a cucc zöme a csomagtartóban volt. Mivel színházba mentünk a párommal, a telefont a kocsiban hagytuk, azt el is vitték, a ruháim zömét elvitték, a maradékot tönkretették. Ha feltörik a csomagtartót, akkor a laptop is ugrik és a kamerám... Öröm az ürömben. Hm???
Nem tudom mi van ma a gyerekekkel, de egy diliház nyugisabb hely. Isten bíz megörülök!

Barbi
maass

Döbbenet, h hányan csinálhatják ezt , ha szinte mindannyian el tudjuk mondani, h jó esetben csak 1x feltörték a kocsiját, ellopták a táskáját, stb :shock: .
Ráadásul a papírok újra csináltatása nem csak utána rohangálás, hanem súlyos 1000-ek is.
Bekri! rendőrségen tettek bejelentést? na, nem mintha elkapnák az illetőt, de nekünk pl a lakcím kártyákat ingyen csináélták újra, mert ott volt a rendőrségi papír az ügyről. Meg ideiglenes papírokat is kaptunk, amíg elkészül az új.
C
claire

Sziasztok!

Papírok ellopása
Én is jártam már úgy :cry:
Debrecenben a vasútállomáson szedték ki a tárcámat a táskámból. Akkor vettem észre, mikor jött a kalauz és kérte a jegyet... a tárcámban volt... :cry:
Kalauz leszállított Szoboszlón...
Az volt a szerencse, hogy a telefonomat nem vitték el... egyből letiltattam bankkártyámat... ismerős jött értem kocsival...
Papírok újracsináltatása :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Alvás
Chloe nem viszi túlzásba... általában álszik este 8-tól reggel 6-7-ig... délután meg olyan 12-2-ig...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Igen, a telefonom nekem is megmaradt, a letiltás OK volt. De a töltőt elvitték a tatyóval együtt...
Különben én is legjobban a benne lévő személyes apróságokat sajnáltam, amikhez mind fűződött vmi, nekik meg 0 volt az értéke.
Hagyjuk is .

Inkább
claire

Inkább... jonó elküldte, szóval szép vasárnap estét.
Mi ma itthon voltunk, még egy kis adventi barkácsolás is belefért :D
claire

Sziasztok!

Még egy elveszett bárány jelentkezik, aki nagyon szégyenli magát: :oops: :(

Bmaas, Woody sok boldog névnapot kívánok Nektek! :wink: (igaz, egy nappal csúszva, de mentségemre szóljon, hogy mivel az enyém is tegnap volt, le sem ültem a gép elé egy pillanatnál tovább :) )

Évi! Bookline-on ezen a héten gyermek könyvhét van, 25-45% kedvezmény, mesekönyvek, lapozók stb.

Betti! Nagyon ügyes volt Korinna a Mikulás bácsinál! :) Mi is voltunk csütörtökön, a babaklubba jött el, Bence is bátor volt, még az ölébe is beült! :D Én is úgy tudom, hogy a 15 hós oltástól nem lehet laza széklete. Bence múlt vasárnap elkezdett köhögni, kicsit náthás is volt, nem tudom, még foghatom-e az oltásra, az már a 12. nap volt... :roll: :?

Bekri! Papírok ellopását nagyon sajnálom :(, döbbenet milyen emberek vannak! :evil: Én egyszer a Győr-Veszprém buszon hagytam fent véletlenül a pénztárcám iratokkal, kevés pénzzel, de mázlim volt, mert a Volán visszaküldte. Viszont strandon már raboltak ki minket. :cry:

Alvás Bence is 10 hónapos korában állt át a napközbeni 1 alvásra. Általában az alvása:arrow: Attól függ, mikor ébred fel, de nagyjából 2 körül elalszik, 2-2,5 órát. Este 9 körül fürdünk, 10-re alszik, és 9 körül ébred fel. De kb. 2 hetente változnak az alvási szokásai a fiatalembernek. :roll: Mostanában 3-3,5 órát is alszik, de olyan is van, hogy csak 40 percet (!). Este volt olyan a héten, hogy 11-ig kukorékolt, de olyan is, hogy fél 9kor már aludt, és mindkétszer fél 8-8kor ébredt reggel. És nem tudok mit tenni, ha még nem álmos, az sem érdekli, hogy sötét van, csend van, akkor is dumál, mászkál (ki a kiságyból, le az ágyról). :oops:

Lakás Veszprémben néztünk téglaépítésű lakást, illetve családi házat is, de utóbbit itt Vámoson is. Sok minden szól amellett, hogy itt maradjunk, például anyuka barátaim itt vannak, akikkel szoros a kapcsolatom, a gyerekeink közt pár hónap különbség van, szeretik egymást, egy oviba, egy suliba járnának. Rezsi ügyileg olcsóbb lenne egy lakásnál, főként a fűtésre gondolok, egy veszprémi ismerősnek több a rezsije egy kisebb lakásban, mint anyósoméknak a 100 nm-es házban... :? Csend van, nyugalom, lenne kertünk, úgyis ha lakást vennénk, rá pár évre szeretnénk családi házba költözni. Viszont ha Veszprémbe mennénk, kicsit távolabb lennének a nagyszülők, nem kellene autó, hogy be tudjunk vásárolni, elmenjünk a doktornőhöz, ott is vannak jó programok (pl. Ringató), Tomi gyalog is tudna munkába járni, előbb haza érne, mert nem kellene arra várni, mikor jön busz. (a hétvégi vita után Tomi inkább most Vp. felé hajlik, de meg is értem őt...)

Visszaolvasok még, de gyorsan Mikulásos kép:

Kép

Kép

Ui.: Szombaton voltunk fodrásznál, ahogy a képen is látszik, elég hosszú volt már a haja. Tomi ölében ült, és szó nélkül tűrte, pedig géppel is lett vágva. (igaz, itthon látja, mikor Tominak géppel nyírom a haját) Mindig arra nézett, amerre kell. :) Büszkék vagyunk rá! :) Végeredményről hozok képet, csak fel kell töltenem a laptopra. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Barbik,

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi! Itt is nagyon boldog születésnapot kívánok!

Dia! 2 gyerek mellett tanulni: hát le a kalappal! :wink: Örülök, hogy tetszik, amit tanulsz. :) Én most a családi napközin gondolkodtam el, főképp annak a hírnek hallatán, hogy az állami bölcsik is fizetősek lesznek. :?

Fürdés Mi még a kiskádban, mert az jó nagy, és nem kell lehajolni, hiszen állványon van. Ha áttérünk a nagy kádra, akkor elérhetetlen helyre kell helyezni a samponokat, tusfürdőket, szivacsokat, mert így is napközben, mikor bejön velem, eléri és mindet kóstolná. :oops:

Kérdés: Csak az én fiam kóstol meg még mindig mindent, ami a keze ügyébe kerül? :roll:

Használt ruha, cipő Cipőt semmiképp nem vennék. Ruhát lehet, de mindig lesem az akciókat mindenhol, a nagyszülők sem tudják sokszor megállni, hogy ne vegyenek Bencének valami kis ruhát. Úgy vagyunk vele, hogy most még félre tudunk tenni erre, és inkább magunknak nem költünk ruhára, és különebn is, jó lesz a kistesónak is. :wink: Komolyan, mióta megszületett Bence, ő az első mindenben, bár előtte sem voltunk olyanok, hogy minden héten új ruhát vettünk volna magunknak, és sosem volt lényeg, hogy ilyen-olyan márkás legyen, a Jeans Club-ban szerettünk vásárolni, jó áron voltak, de megszűnt :cry:, úgyhogy most gondban is vagyunk. (így maradt a C&A akciós, Cosmos, kínai, bár utóbbi lassan kezd elszállni az árakkal)

Ircsi! Hótaposós Chloe nagyon édes! :wink: (Bencének is ilyen hosszú haja volt, és néha már neki is volt egy-egy göndör fürt az aljában. :oops:)

Claire! Milyen pici lábai vannak Nonónak! :shock: Bencének 20-21, bár az Aldiban amit vettünk téli bakancs, az 23-as, mivel elég magas a lábfeje, nehéz rá cipőt találni. :(

Beszéd Bence nagyon sokat, meg kell előtte válogatni a szavakat, a múltkor a basszust is utánozta :oops:. Elég nagy a szókincse, ragadnak rá a szavak, mindent mond szinte, amit hall, vagy egy szótagot vagy az egész szót is. Megérteti magát, mert ha álmos, mondja, hogy Anya, tente, tente. Múltkor megkértem valamire, és azt mondta, mindjárt, de mondja, hogy légyszi, köszi (töszi), ott a..., azt is, enni, inni, szia, gyere (gyeje) és még sok mást, már jegyzetelnem kell. :) Halandzsázik is mellette, de egy barátnőm kisfia 2 hónappal idősebb Bencénél, és ő még többet beszél, hosszabb szavakat is, nagyon édes. :) Viszont apósom munkatársának a fiúunokája már 2,5 éves, és apán, anyán kívül semmit nem mond, szóval ez elég változó, bár a fiúkra azt mondják, később kezdenek el beszélni.

Közben Bence felkelt 8:20-kor, és lassan indulunk csicsergőre (ringató szerű, itt lesz helyben, ma először), később folyt. köv.

Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Barbaráknak boldogat utólag is :)

Bekri nagyon sajnálom. :( Én rendszeresen a kocsiban hagyom a táskám vagy a pénztárcám, lusta vagyok húzni magammal. Ha nem felejtem el akkor hátrahajigálom a csomagtartóba, máskülönben csak rápakolok valamit ha van kéznél. Mondjuk az ovi utcája talán nem annyira forgalmas, üzleteknél nem vagyok ilyen felelőtlen.....

Barbcsi ez a papír feljogosít a családi napközire is, többek között ezért is maradtam a tanfolyamon, már csak 10-en vagyunk. De el tudnám képzelni magam egy újszülött osztályon vagy a csecsemőotthonban is. Majd meglátjuk mi lesz addigra.
Költözés: fogós kérdés. Én azt mondom, ha a későbbiek folyamán családi házat szeretnétek, akkor inkább most. Anno mi is úgy gondoltuk egy pár év és majd cserélünk, de jelenleg ez eladhatatlan (vagy csak nagyon áron alul), a családikért meg annyit kérnek, hogy pofátlanság, és a jelenlegi gazdasági helyzetben meg nem vállalunk be ilyen sok hitelt. Sőt semmilyet.

És akkor most megyek a dolgomra.....tanulnom kell.
Szép napot! Itt is borong, meg esik, de ettől még legyen szép napotok.
Ja! A héten egyedül vagyok a gyerekekkel, Gábor ma ment és majd pénteken jön a melóból.....szép az élet, na.

királylány

Ablakot kéne pucoljak...esik az eső...hajlik a vessző

Barbcsi,fürdés,itt is kiskád,a nagykádba téve.

evilany

Évi
Boldog születésnapot!

Barbarák
Boldog névnapot!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

gondoltam én is adok életjelet, de nagyon többre sajnos nem futja....

Barbik,
Isten éltessen benneteket!

Minden babóca édes, mint mindig, és mekkorák már! (Korinna, Woody Lilije, Tomi, Chloé, Bence, Mares Gergője)

Én is tanulok (Dia szolidálok veled), németet, plusz egy új dologba is belevágtam, hát majd meglátjuk. Pörög a suli Ilangnak is, a különórák is, Apa is sokat van távol, szóval nap mint nap van mit szervezni.

Olivér ügyesen megy egyedül kb 1 hete, de olyan kis oldalazva megy, remélem ez csak a kezdeti bizonytalanság miatt van így...

A betegeknek goyrs jobbulást, mindenkinek megy az energia és drukk amihez szeretné, kistesó, saját otthon, sikeres vizsga! :D :D :D

Igyekszem jönni!

Vigyázzatok magatokra és a picúrokra!

Ui: tényleg, Szamócáról van hír? Babázik már, nem??

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Megérkezett Télanyóca :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :wink:

Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tünnnnnndéri! Kép

evilany

Sziasztok!

Minden ünnepeltnek boldogságos névnapot/ szulinapot!

barbcsi egyet értek Diával, ha kertes házat szeretnétek, ne alkudjatok meg most egy lakással, mert lehet,hogy ott ragadtok.

Ircsi naggggyon édi!!!

Kép
gtunde75

Teljenek a csizmák...Kép

evilany

Kép

Remélem, mindenkinél járt.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszönöm, lányok! :lol:
Barbcsi, Bmaas nektek is Boldog névnapot!

Bekri, nagyon sajnálom. :(
Pont karácsony előtt! :twisted:

Barbcsi, én is azt mondom, hogy ház. De csak akkor, ha tényleg tudjátok fizetni. :wink:
Nagyon édes Bence a képeken. És milyen szépen beszél, eszméletlen!

Évi, Boldog Szülinapot!
Mikinek pedig, Boldog névnapot!

Dia, szegénykém egyedül. De ügyes vagy, hajrá tanulás!

Ircsi, de cuki :lol: :lol: :lol:

Lányom még alszik, tehát még nem találta meg az ajándékokat. :shock:

Hétvégén megyünk ismét Mikulásozni, most a közeli játszóházba. De előtt szombaton megyünk fotózásra is. Tavaly is ezt kapták a nagyszülők és idén is ez lesz az ajándék. Már várom. :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Majd jövök, és írok is, mindenesetre elolvastalak titeket, meg megnéztem a fotókat :) .

Boldog név-és szülinapot a mostanában aktuálisaknak, Barbarák, Miklós(ok) :D !

egy kis vicces miki napra
http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... fvbJLEn26U

:lol: Claire
claire

Kép

Barbaráknak utólag boldogot!
bettinyo

sziasztok
mindenki jól van?Mikulás mindenhova odaért? :)

nálunk járt,

Kép

Kép

Kép

díszítgetünk,

Kép

Kép

Kép

Kép

zsiványkodunk

Kép

ma meg megyünk a szakszervezeti Mikuláshoz is.

evilany

Sziasztok!

Utólagosan is Boldog Mikulást Mindenkinek!

Kép

Évi! Mikinek pedig Boldog Névnapot! :) Nagyon édes Tomi! Ő is olyan nagyfiú már, csak én érzem azt, hogy túl gyorsan telik az idő? :roll:

Névnapi köszöntéseket én is köszönöm!

Szamoca kislánya már biztosan megszületett, nem? :roll: Lorci= talán a Laura becézése? Én erre tippelnék. Képeket várjuk ám majd! :wink:

Tündi, Dia! Ugyanezt mondtam a Tominak. Ha lakást veszünk, ott ragadunk, semmi/senki nem garantálja, hogy pár év múlva jobb lesz, és könnyen el tudnánk adni majd akkor. Egyébként itt Vámoson 12-17 millióért már jó kis családi házakat lehet venni, inkább Vp-ben vannak elszállva az árakkal. (egy téglalakás is 12 milliónál kezdődik...) :?
Szeptemberre lesz meg a pénzem, amit anyáék gyűjtöttek. Fundamentát is nyitunk, azzal egybekötött hitelt lehet felvenni, kedvezőbbek az ajánlatok, mint a bankoknál, illetve a vámosi takarékszövetkezetben is jó ajánlatok vannak.
Tündi, tényleg hogyan álltok az eladással?

Dia! Amin én gondolkodtam, ami szívesen lennék: mindenképpen babákkal, kisgyerekekkel szeretnék foglalkozni. Védőnő (csak Vp. közelében nem lehet tanulni), csecsemőápoló (csak nincs se ünnep, se hétvége, se éjjel :( ), ill. kisgyermekgondozó-és nevelő. Ha jól tudom, mindegyik végzettséggel lehet családi napközit nyitni, és én ez utóbbin nagyon elgondolkodtam. Jó lenne, főleg az állami bölcsik fizetőssé válása miatt is, és ezért is lenne jó, ha családi házat tudnánk venni, lehetne otthon csinálni. (itt helyben van egy magánovi, az is háznál van.)
Nem semmi, hogy egyedül vagy a gyerekekkel, és így is tudsz tanulni, le a kalappal! :)

Sucer! Hűha, jó tanulást Neked is! Én Tomival szoktam angolt tanulni, mert lehet, hogy elmegyek vele jövőre nyelvvizsgázni. :wink: Na mesélj, milyen új dologba vágtál bele?
Olivérnek gratula a járáshoz!!! :wink:

Ircsi! Télanyóca nagyon nagyon gyönyörű! :wink:

Woody! Köszi, köszi, a beszéden én is meglepődtem, igyekszem felvenni videóra is. :D Jó fotózkodást hétvégére!

Hozzánk este érkezett a Mikulás, Tomi ragaszkodott hozzá, hogy lássa ő is Bence reakcióját. Csajok, ahogy meglátta, hogy tele az ablak, azt az örömöt! :roll: Sosem felejtem el, még sírtam is. (bár múltkor a Mikulás bácsi láttán is) :oops: Hozott tőlünk fa járműves puzzle-t, markolót, anyósoméktól kiskamiont, nagy Mikulást, sógornőmtől Mikulás hűtőmágnest, szívószálas poharat, Verdák zoknit, déditől kis tűzoltó autót, anyáéktól majd Állatóvodás Duplo-t és keménytáblás Télapós könyvet. És még nincs is karácsony, mondtam is, annyi játéka lesz most a 2 ünnep alatt, hogy el fogom rakni, és majd egyesével megkapja, hogy sose unatkozzon, legyen mindig újdonság. :D :lol: :lol: :oops:

Szép napot mindenkinek, ma vendégünk lesz, egy 2 hónappal idősebb kisfiú és az anyukája személyében! :wink:

Este pedig ünneplünk, ha elaludt mindenki, gyertyafényes vacsival készülök, ma van az 5. évfordulónk Tomival. :) :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Nálunk is megvoltak a mikiünnepek, fotókat majd utólag kapjuk meg, akkor hozok :)

Barbcsi:boldog évfordulót! :D Házzal én is egyet értek. ;)

Családi napközi: nekem is eszembe jutott, de tanulni meg már nem nagyon szeretnék :(
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem kezd nagyon hiányozni a munka. Lassan elgondolkozom azon, hogy Korinna mehet a bölcsibe és ha csak részmunkaidőben is, de valamit szeretnék csinálni. (A mostani itthonról végzett munkám már kevés :( ).

Évi: nagyon helyes kiskrapekod van. És milyen ügyesen tologatja az autót :)

claire: Mikulásdal :lol:
bettinyo

Nagyon szépek, okosak, aranyosak, ügyesek a gyerekek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan jó látni, hogy mindegyik milyen szépen fejlődik, myiladozik az értelmük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Betti
Nekem kell a heti 2 nap munka. Nem hiszem, hogy Chloenak ártana, hogy akkor bölcsiben van.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Olyan szépek a gyerkők!

Munka: én még bírom a munkahelyem nélkül :lol:Persze nem teljesen munka nélkül, mert megint megtalált néhány ember, h nálam írja a szakdolgozatát. amikor én visszamentem gyereke között, akkor anyukám vigyázott rájuk, amikor tanítottam, de szerintem nincs baj a bölcsikkel, családi napikkal sem, nyilván megnézi az ember, meg ellenőrzi, h milyen. főként 2 éves kortól, még használ is, pláne, ha nem mindennap reggeltől estig, hanem esetleg fél napos, vagy heti 2-3 nap. Csak nehéz olyan munkát találni, ahol ezt így be tudod osztani.

Tanulás: nekem is kéne , angolt :oops:nem használom-elfelejtem, ez van!

Drukkoljatok, holnap kapjuk a 15hós oltást, jó lenne, ha nem krepálnának be tőle, mert tele vagyunk adventi programokkal, a nagyoknál, aadventi hangverseny, aerobic, sporttánc, úszó bemutató, stb. Ja, és ez a hülye hányós vírus még mindig itt kísért, némi hasfájás, fej fájásformában vissza-vissza tér. Most enterolt kaptak rá.

Még mindig nem tudom, h mit kapnak a kicsik karira, tényleg annyi játékuk van...

Jaj, képzeljétek, annyira viccesek, csomó mindent csinálnak együtt, nevetgélnek, kukucsolnak, stb, és ma nonó megetette a saját kajájával jonit. Ő már nem kérte, vhogy megtárgyalták, h joni megenné, és rendesen, kanállal megetette. Ha letöltöm, felteszem a képet, nagyon cuki volt!

Mérte mostanában vki a gyerkőt? Én megpróbáltam a 16hós "adatokat felvenni :lol:", Jonó 10, 72kg, és kb 82 cm, Nonó 8,44 kg, és kb 72 cm :lol:!

Na, megyek aludni, kivételesen :lol: :Claire
claire

Jó reggelt!

Claire
Drukkolok!
Aranyosak lehetnek a cemeték együtt :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

gyorsan:

Claire drukk!!!
Zoé 83 cm és 12 kg... :shock: :D

Barbcsi hogy sikerült a vacsi? gratulálok az évfordulóhoz!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Betti! Köszönjük szépen! :D Úgy tudom, csak 1 hetes tanfolyamot kell elvégezni (családi napközi vezető), kapsz egy papírt róla, és azzal már nyithatsz. Dia, vagy tévedek?
Nem dolgoztam, csak suliba tudnék visszamenni, de az még nagyon sok lenne Bencének is, nekem is. (nem is szeretnék az egyetemre visszamenni, ahogy írtam, tanfolyamot fogok csinálni... :oops: ) Úgyhogy mi összejárunk anyukákkal, járunk babaklubba, ringatóra, ott én is kikapcsolok, mert tudok beszélgetni, ő pedig szépen eljátszik a gyerekekkel. Nekem erre van szükségem, hogy felnőttel tudjak beszélni, neki pedig jó, ha közösségben lehet, egyikünk sem unatkozik. :wink:

Claire! Gondoltam rá, hogy 2 éves korától Bence is megy majd bölcsibe, ha nem is minden nap, vagy egész napra. Biztosan igényelni fogja a gyerektársaságot, jól fogaj érezni magát, most észrevettem, ha elmegyünk bárhová (babaklub, ringató), igényli azt, hogy ott legyek, feltűnik neki, ha eltűnök, sokszor jön hozzám, megmutatni mit talált, most még korainak gondolom nála. Csak remélem, ha kistesója lesz, és ő megy bölcsibe/oviba, nem fog rá rosszul reagálni. :roll:
Oltáshoz drukkok mennek!!! :wink:
Biztosan nagyon édesek voltak! :D

Ajándék: fakopáncs fejlesztő játékok, fa puzzle, fa vonat, Duplo, építőkocka, hangszer, esetleg szerepjátékra ösztönző játékok? :roll: Bencének is rengeteg játéka van, de Mikulásra kapott fiús dolgokat, és nem gondoltam volna, ennyire le fogja kötni! :)

Mérés: elraktam a mérleget, csak a helyet foglalta :oops:, kedden megyünk védőnőhöz. Az biztos, hogy 11 kg felett van, és olyan 84 cm lehet.

Tündi! Köszönjük! :D Jól sikerült, mindenki hamar elaludt, így tényleg kettesben tudtunk lenni, elővettem a régi gyertyáinkat (van hozzá szép kovácsoltvas állvány, aljába rózsát szórtam), bontottunk egy üveg vörösbort :oops: :lol:, házilag készítettem bolognai spagettit (minden évfordulón ezt eszünk, ez már szokás nálunk), beszélgettünk, olyan jó volt!!! Rájöttünk, milyen régen ültünk így le, és régen mennyiszer gyújtottunk gyertyát, nyitottunk egy üveg bort, és tudtunk beszélgetni, már mindkettőnknek hiányzott. :roll: Bence is kedves volt hozzánk, szépen aludt az ágyikójában. :wink: Hát lehetne minden nap évforduló! :D :D :D :oops:

Na és ezzel még tartozom, hajvágás előtti és utáni állapot: (blogomban kicsit nagyobb képben is meg lehet nézni)

Ennyire hosszú volt már a haja!
Kép

Kép

És ilyen vagány pasis lett:

Kép

Kép

Más: Ti használtok a gyerekeknek fogkrémet vagy csak simán fogkefével mossátok a fogaikat? És hányszor? Bencének csak fogkefét adok, reggel, és este a kádban, bár néha délben is odaadom neki, de nem tudom, elég-e így.

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi gratulálok az évfordulóhoz,örülök hogy jól sikerült.

Tomit épp most mértük,80 cm kb és 9750 gr.(10.25-én volt 9370,úgyhogy nődögél)

Itt már annyi a játék mint egy egyszerűbb böliben
:oops: de anya nem tud leállni (mármint én,mert az enyém az leállt :? )

Fogmosás,hát ez távol áll attól,fürdés után átsikamika,amennyire hagyja,aztán rágja kicsit a kefét,ennyi.Még nem akarok fogkrémet adni

evilany

Fogmosi: nálunk Nenedent-tel megy, xilitol tartalmú, imádja. Én is át-sikamikálom, aztán elkezdi rágcsálni.

Korinna méretei: 82-83 cm (kb.) és 9,6 kg.

Ma voltunk fotózáson, már nagyon várom a nyers képeket, állítólag holnapra meg is lesznek :)
bettinyo

Sziasztok,

jaj, mar megint eltelt egy het, egyszeruen nem jutok a gephez. :(

Ne haragudjatok,de most se fogok tudni mindenkinek reagalni.

Barbi,
Bence nagyon helyes a kepeken es ez az uj sero nagyon vagany. :D
Fogmosas nalunk este van, nagyon pici fogkremmel. Napkozben csak akkor szoktam, ha valami edesseget eszik.
Gratulalok az evfordulotokhoz!

Claire,
drukkok innen is mennek hogy minden rendben legyen az oltas utan. Etetes edes lehet. :D Sokszor eszembe jut, hogy milyen jo lehet Joninak es Nononak hogy mindig egyutt vannak. Es hogy ez mennyire megkonnyitheti kesobbiekben a beilleszkedesuket kozossegekbe.
Boti kb 82 cm es 12,2 kg.

Betti,
nekem is hianyzik a munka, mondjuk en mar kicsit dolgozgatok, de nem bannam, ha tobbet tudnek. Es a bolcsivel is abszolut egyet ertek, ugyhogy lassan nalunk is aktualis lesz.

Boldog nevnapot kivanok Barbiknak!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Sziasztok!

Gyorsan "bedolbáltam" pár nyers képet a tegnapi fotózásról egy ingyenes nem regisztrálós (gagyi) képnézegetőbe, akit érdekel megnézheti őket itt:
http://slideful.com/online-slideshow-maker-v1/download.htm?id=20111209_1738202575188782&t=20111209173642

Szép napot!
bettinyo

Tegnap felebredt a torpem, nem tudtam befejezni az irnivalomat. :( Talan most, mig reggelizik sikerul. :wink:

A mikulas nalunk is jol sikerult, multhet szombaton jott a Bristoli Magyar Kisiskolaba, 70 magyar kisgyerek varta. Botit alig tudtuk vissszafogni, hogy ne szaladjon oda, amikor meglatta. Sajnos igazan jo fenykep nem sikaerult, mert allandoan elszaladt-elfordult. Egy ketto olyan van, amelyiken az apja fogja.
Itthon a Mikulas egy piros taviranyitos autot hozott, meg csomagot, gyumolccsel, napolyival.

Kepzeljetek, valamelyik este volt riadalom, Boti lenyelt egy penzermet, kiesett a zsebembol es o azonnal felkapta es elrohant vele apjahoz, persze en utana, de mire odaertunk mar a szajaba volt. Szerencsere a legkisebbik, ami kb kisebb az 1 ftosnal, vagy akkora. Tomi rogton felkapta hogy kirazza belole, meg probalta kipiszkalni is. Aztan elkezdett orjongeni hogy hogy lehetek ilyen hulye, hogy "odaadom" neki az ermet... szegeny Botikamat nem tudta mi van, ugy megijedt hogy elkezdett sirni, alig tudtam megnyugtatni.
Bementunk az ugyeletre, 3 es fel orat vartunk hogy megrongenezzek, ahol kiderult, hogy a penz nincs sehol... ejfel volt mire hazaertunk. Nekialltam megkeresni a kis gazfickot, hat Botinak a polo-zoknijaban ill az kornyeken volt, amit akkor vettem le rola, mielott bementunk a korhazba. :shock:

Limo, nalatok meglett a gyongy?

Mares, jo hogy jottel, hianyoltunk. Gergo nagyon edes kis kope. :D

Most mennem kell, mert megunta gyermekem az ucsorgest.
Szep napot mindenkinek!

Klári
nklari80

Ja,meg annyi, Betti, nagyon jok a kepek. :) Szepek vagytok. Ez a legjobb ajandek. :lol:

Klári
nklari80

Nklári!
Privimet megkaptad? Átküldöm még1x!
claire
claire

Sziasztok!!

December 5-én 13:25-kor megérkezett a legszebb tündérkirálylány, Laura, 3590 g-al és 50 cm-el.
Jól vagyunk, csak fáradtan. Később írok még és visszaolvasok.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca
Gratulálok! Minden szépet és jót kívánok!

Várjuk a beszámolót, a képeket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Klári
Szerencsésen ért véget a pénznyelés!

Egyik alkalommat, ügyeletben kisgyereknél kellett pénzérme-nyelés miatt gastroszkópia (altatásban szokták csinálni).
Elaltattam a gyereket, kiszedték, ébresztettem... gyerek minden gond nélkül ébredt... legnagyobb problémája...
-Kérem a pénzsem!!!!!!
:wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szamoca,
gratulalok!!! nagyon szep neve van a kisasszonynak. :lol:

Ircsi, :lol: :lol:
igen, szerencses vege lett. Amugy azt mindenkeppen kiszedik? Akkor is ha lent van a pociba?

Claire,
megkaptam, igen, bocsi. :oops: jo hogy rakerdeztel, mert en a priviket nem figyelem. valaszoltam, de nem tudom hogy atment e. Ezert inkabb itt is irok, szivesen segitek, ird meg a reszleteket. :)

Szep hetveget mindenkinek!

Klári
nklari80

Szamoca szívböl gratulálok a kis cuki bébikéhez! :)

Bettinyó nagyon szépek a képek, te is milyen csinos vagy! Wouw!

Barbi
maass

Szamóca szívből gratulálok kislányod születéséhez!Remélem nagy a boldogság!

Betti nagyon klassz képek,édes a kislányod,igaz olyan nagylányos a legtöbb képen már.Te is csini vagy!Van még?

Mi csak amatőr fotóskodtunk ma,Limoék urán szabadon,Árkádban,
Kép

Kép

Ircsi :) pénznyelt gyerek :lol: :lol: jó fej

evilany

Szamóca, GRATULÁLOK!
Sok boldogságot és tejcsit kívánok! :lol:
(Szép név, nálunk is ez a befutó, ha lányunk lesz :wink: )

Évi, édes :lol: :lol: :lol:

Bettinyó, nagyon szépek vagytok :lol: :lol: :lol:

Barbcsi, nagyon aranyos Bence. Igazi kis pasi lett így rövid hajjal. :lol: :lol: :lol:

Klári, én is szeretnék dolgozni egy kicsit. De vissza nem tudok menni, így is kérdéses, hogy 2 éves korában el tudom-e intézni a 6 órát. Mivel ha nem akkor reggel 8-tól nem vagyok 18-ig, így el sem tudom hozni a bölcsiből :? Férjem meg 19:30-ra talán hazaér.
Viszont annak ellenére, hogy nem megyek még dolgozni tavasszal, Lili fog járni valahova heti 1x-2x. Kellenek neki a gyerekek. Lehet fura, hogy én meg itthon vagyok, de inkább most szokja meg a dolgokat és legyen többször beteg, mint amikor vissza kell mennem dolgozni.
Én nem hiszem, hogy 3 éves koráig itthon akarok vele lenni. De remélem, közben jön kistesó is, de akkor is neki közösségben jobb szerintem. :wink: :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Jaj :( olyan fura dolgokat érzek...tegnap este óta folyamatosan visszatérve(és egyre erősebben)méh-görcsöket..tompa szúrások...nem mensis,hanem olyan fura....3 napja volt pé.... mi lehet ez??? Csak nem valami gyulladás? Volt valakinek ilyen? Ha gyulladás lenne,csak lenne más tünet is,nem? Áááá eléggé nyugtalanít.

evilany

Amúgy,ajándék ötlet:tescoban féláron vannak a társasok,igy szert tettünk ma 3e ft-ért egy activity gold társasra.
Kép

Tomi pedig jót játszott ma egy ottfelejtett joghurttal,nagyon ügyes volt,
Kép

evilany

Kép
gtunde75

Sziasztok!
nklári! Köszi írtam!!

Évi! :x
JOghurt: :Dismerős...

Ircsi! pénzes sztori :lol:

SZAMÓCA! 1000 GRATULÁCIÓ ÉS JÓ KÍVÁNSÁG A KIS JÖVEVÉNYHEZ, ÉS JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!
(nektek an a legszebb ajándékotok a fa alá :D )

claire
claire

Jó reggelt!

Képek nagyon jók! Nagy huncut kópé már mindegyik gyerek :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody
Nem feltétlenül kell betegnek lennie, ha bölcsibe kerül!
Szerintem, ez nagyban függ attól is, hogy anyuka mennyire éli meg tragédiának, hogy el kell válniuk pár órára. Anyuka stresszét átveszi a gyerek... és az tudott dolog, hogy a stressz csökkenti az immunrendszer működését!

Évi
Én változatlanul azt mondom, hogy egy korrekt cikluskövetés kellene neked!
(stressz a hormonális működést is befolyásolja :cry: :? )

Január 16-ra van repülőjegyünk. Az összes holminkat 14-én szállítják el...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?