Sziasztok!
Utólagosan is Boldog Mikulást Mindenkinek!
Évi! Mikinek pedig Boldog Névnapot!
Nagyon édes Tomi! Ő is olyan nagyfiú már, csak én érzem azt, hogy túl gyorsan telik az idő?
Névnapi köszöntéseket én is köszönöm!
Szamoca kislánya már biztosan megszületett, nem?
Lorci= talán a Laura becézése? Én erre tippelnék. Képeket várjuk ám majd!
Tündi, Dia! Ugyanezt mondtam a Tominak. Ha lakást veszünk, ott ragadunk, semmi/senki nem garantálja, hogy pár év múlva jobb lesz, és könnyen el tudnánk adni majd akkor. Egyébként itt Vámoson 12-17 millióért már jó kis családi házakat lehet venni, inkább Vp-ben vannak elszállva az árakkal. (egy téglalakás is 12 milliónál kezdődik...)
Szeptemberre lesz meg a pénzem, amit anyáék gyűjtöttek. Fundamentát is nyitunk, azzal egybekötött hitelt lehet felvenni, kedvezőbbek az ajánlatok, mint a bankoknál, illetve a vámosi takarékszövetkezetben is jó ajánlatok vannak.
Tündi, tényleg hogyan álltok az eladással?
Dia! Amin én gondolkodtam, ami szívesen lennék: mindenképpen babákkal, kisgyerekekkel szeretnék foglalkozni. Védőnő (csak Vp. közelében nem lehet tanulni), csecsemőápoló (csak nincs se ünnep, se hétvége, se éjjel
), ill. kisgyermekgondozó-és nevelő. Ha jól tudom, mindegyik végzettséggel lehet családi napközit nyitni, és én ez utóbbin nagyon elgondolkodtam. Jó lenne, főleg az állami bölcsik fizetőssé válása miatt is, és ezért is lenne jó, ha családi házat tudnánk venni, lehetne otthon csinálni. (itt helyben van egy magánovi, az is háznál van.)
Nem semmi, hogy egyedül vagy a gyerekekkel, és így is tudsz tanulni, le a kalappal!
Sucer! Hűha, jó tanulást Neked is! Én Tomival szoktam angolt tanulni, mert lehet, hogy elmegyek vele jövőre nyelvvizsgázni.
Na mesélj, milyen új dologba vágtál bele?
Olivérnek gratula a járáshoz!!!
Ircsi! Télanyóca nagyon nagyon gyönyörű!
Woody! Köszi, köszi, a beszéden én is meglepődtem, igyekszem felvenni videóra is.
Jó fotózkodást hétvégére!
Hozzánk este érkezett a Mikulás, Tomi ragaszkodott hozzá, hogy lássa ő is Bence reakcióját. Csajok, ahogy meglátta, hogy tele az ablak, azt az örömöt!
Sosem felejtem el, még sírtam is. (bár múltkor a Mikulás bácsi láttán is)
Hozott tőlünk fa járműves puzzle-t, markolót, anyósoméktól kiskamiont, nagy Mikulást, sógornőmtől Mikulás hűtőmágnest, szívószálas poharat, Verdák zoknit, déditől kis tűzoltó autót, anyáéktól majd Állatóvodás Duplo-t és keménytáblás Télapós könyvet. És még nincs is karácsony, mondtam is, annyi játéka lesz most a 2 ünnep alatt, hogy el fogom rakni, és majd egyesével megkapja, hogy sose unatkozzon, legyen mindig újdonság.
Szép napot mindenkinek, ma vendégünk lesz, egy 2 hónappal idősebb kisfiú és az anyukája személyében!
Este pedig ünneplünk, ha elaludt mindenki, gyertyafényes vacsival készülök, ma van az 5. évfordulónk Tomival.