Na most nekiállok tisztességesen visszaolvasni.
Dec. 9-től kezdem jó?
Vic! Én is örülök, hogy őszintén elmondtad mi volt a baj, nem igazán értettem ezt anno én sem!
Dorkával mi van?
Buksi!
Dudu is estekajálós, nem tudom miért de ilyenek... Lehet, hogy tényleg a család miatt, de lehet, hogy csak akkorra éhezik meg igazán
Ágiboszi!
Nagyon édesek a képek! Gyönyörű kisfiad van, örülök, hogy a nap ilyen szépen sikerült!
Gyertyás dolgon nagyon jót nevettem, mert nálunk Dudu is kézzel oltotta el
Egyszer megpróbálta, azóta sem nyúl gyertyaláng felé, ez a mi nevelési elvünk
nem tiltjuk neki azt ami nem életveszélyes, én figyelmeztetem, ő meg belenyúl
ez van nálunk
Ini!
Húú, szuper lehetett a buli, és nagyon jól nézhettél ki a ruhádban!
Rebi!
Remélem a bosszankodásod már elmúlt a pároddal kapcs.
Levi hogy van???
Nelli!
Sajnálom, hogy ilyen fülzsír-problémátok van
Ez mi miatt alakul ki?
Móki!
Nagyon szupernek hangzik ez a gáttorna!Meg a teázós buli is nagyon tetszett, ahogy olvastam róla, szinte éreztem a sütik illatát!
Ed!
Gyönyörű ez a lányzó!
Szia Katianyu!
Bifiduszos joghurt: én is már többször olvastam a negatív hatásairól, függőség stb.. mi ezért nem veszünk olyat (meg mert nagyon drága is), hanem teljesen simát kap a gyerek.
Zita!
Tanuláshoz sok drukkot küldök!!! Matyinak meg jobbulást!
Szerintem is jobb, ha a tanácsadásra viszed le Matyit. Én a betegséggel úgy vagyok, hogy ezek a pöttöm-manók minden butaságot összenyalnak, egyik nap taknyos, másnap köhécsel, amíg nincs magas láza, addig nem hurcibálom dokihoz, ahol esetleg valami fertőzőbb betegséggel találkozhat. Nekünk mondjuk az a szerencsénk, hogy mióta dokit váltottunk még soha nem ültünk tömegnyomorban nála. Sőt, volt, hogy a gyerekosztályon fogadott minket. Egy nagyon édes dokibácsi, megérte váltani!
Judit!
Remélem sikerül egy új kocsit találnotok és megoldódik ez a fránya mizéria!
Gyógyulj, a dokibácsit meg küldd el valahova legközelebb!!!
Én már egy párszor megírtam a szopitörténetünket és nekem is mindig az volt a legrosszabb, hogy nem hittek nekem...:S
Noresz!
A Mérgező szülők nekem "kötelező olvasmány" volt. Aki ilyen szenvedélybeteg szülővel nő föl, annak is mind kötelezővé tenném.
Kicsit egyszerűbb lett attól az életem, hogy rájöttem, nem én vagyok az oka az állandó, erős önbizalomhiánynak és még sorolhatnám. Ez az első lépés
Gratula a forgolódáshoz!!!!
Katianyu! Sajna elképzelésem sincs mivel lehet zöldségevésre rávenni ilyen nagy gyereket. Dudu sem akar enni sajna főzeléket, én akkor a pörkölttel jól összekeverem neki, érdekes, így megeszi
Egyébként meg Rebivel értek egyet!
Orsko!
Jó tanulást és sok sikert a vizsgákhoz!
Lükepókcsípés
Ildi!
Örülök, hogy túlvagytok a betegségen!
Kutyakakipucolás :S:S grr..
Huhhh most ennyire futotta, millió bocs, attól akit kihagytam!
A Karácsonyra megint csak nem merek gondolni, a mai napom elég szarul kezdődik, pedig nagyon jónak kéne lennie
de hát ez van én tervezek, reménykedek, de mások ezt nem veszik figyelembe...
Megjött pénteken a barátnőm a kislányával Spanyolhonból, és tegnap egy nagy utómikulást tartottunk. A gyerekek nagyon élvezték, a lányom Blanca ajándék kismotorját tologatta a kormányánál fogva, mert nem ért le róla a lába
Lehet, hogy veszünk neki egyet?
Én egyszer azt olvastam, hogy ezek a kismotorok a gyerek csípőjének nem tesznek jót
ezért nem mertem venni neki idáig... ti erről hallottatok valamit?
Puszi!
Emő+Csongor