Móni, és adtál neki palacsintát?
Elküldöd ennek a torrentnek a címét (meg hogy hogyan kell letölteni?)? Köszi.
Nyulasz, alvás titkát elárulod??? (Pálinkás kenyér, mi??
) Ja, mi is tudatosítjuk, hogy jön a Télapó: Ajsika tudja, hogy csak "forgácsot" kap majd (olyan édes, hogy így mondja), mert rossz volt (hú, mint egy fiú, olyan rendetlen), meg persze így olcsóbban kijön a Télapó a pénzéből (persze hogy nem csak virgácsot fog kapni, de azt is muszáj, mert beígértük neki
)
Aztán Letti névnapja, aztán Karácsony (Jézuskát még mi se kavartuk be). Ti nem ijesztgettek a Télapóval? Nálunk a Szomszéd Bácsi lekerült a mumuslistáról, mert az utóbbi időben hatástalannak bizonyult...
Köszönöm a gratokat.
Hát addig nem volt publikus (itt is olvas pár ismim), míg anyósoméknak meg nem mondtuk, mégse ők tudják meg utoljára, ugye... Ott meg mindig közbejött vmi, kórház, temetés, olyan hangulatban nem akartuk elmondani. A házat felpörgettük, tervek már nagyjából megvannak, de van egy hülye adminisztrációs sz.rság, ami egy csomó pénzbe és kb egy évbe
fog beletelni, szal addig tuti nincs építkezés...
Így megpróbáljuk kihúzni azt a kb egy évet (remélem, nem többet) ebben a kis lukban, hát ettől félek a legjobban, hogy hogy fogunk elférni, hogy senkinek (főleg a gyerekeknek persze) ne legyen kibírhatatlan... Na majd meglátjuk... Rutin? Hát majd azt is meglátjuk!
Remélem a harmadik is olyan jó gyerek lesz (evés, alvás, szopi), mint ezek....(Álmodik a nyomor...
)
Ja, anyósomnak is az volt az első kérdése, hogy "És most mennyi lesz?" Gondoltam mondok egy vicceset, és mondom, hogy most három, de szegény nem mai csaj már, meg a szíve se a régi... Na szal csak egy, igen, kiscsaj megint, Apa azt mondja, teljesen le lesz szavazva, én meg mondtam, hogy nem mintha eddig nem lettél volna...
Az ismiket meg azzal idegesítjük, hogy a következő majd biztos fiú lesz...
Amúgy a nagyokkal ellentétben tök váratlanul kopogtatott ez a kis pirinyó (az ikrek még szopiztak), meg is lepődtünk meg örültünk is nagyon (a témát már megbeszéltük veletek is).
Lányoknak lassan adagoljuk egyelőre az infokat, azt tudják, hogy anyának "azért nagy a hasa, mert kisbaba van benne" (jól megkapta a minap egy pocakos pasi is Ajsikától ugyanezt, tök ciki volt...
). Meg vettünk "Tesó-könyveket", majd a Télapó hozza, akkor majd megpróbáljuk részletesen beadagolni a témát. Ja igen, ápr. 28, hű de messze van még, és mégis milyen közel...
Bocs ha hosszú voltam, Nyulasz a bűnös, ő kérdezett.