Na apuci elaludt, enyém a gép
Szóval a 4D UH-on minden rendben volt, Kristófkának mindene tökéletes
, megfelel a korának, megkértem a Győrffy-t, hogy a múltkori hasraesés miatt ha lehet még alaposabban nézze meg, nem lett-e semmi baj. Rendes volt, még a köldökzsinór áramlást is megnézte plusszba, de semmi rosszat nem talált.
A súlya 1354gr, szerintem nem egy nagy baba, de Győrffy szerint pont tökéletes a mérete és a születési súlya is átlagos lesz majd
Kb. 3 - 3 és fél kiló közötti lesz
Ennyit arról, hogy az Elevittől óriásbébik lesznek
Ismét megmutatta, hogy kissrác
Immár ötödször
Itt már tévedés kizárva
Aztán jött volna a mozi része. Na de a kis drágánk megmakacsolta magát, kezét-lábát az arcocskája elé tette, olyannyira, hogy én még ezt se tudtam volna kivenni, ha a Győrffy nem mondja. Abszolút semmi nem látszott. Simiztem, beszéltem hozzá, a Győrffy is piszkálgatta, jobbra fordított, balra fordított, még mindig semmi. Apuci kopogtatott be neki, ez sem érdekelte. Mondta, hogy álljak föl, vagy guggolgassak, újra nézte, de semmi. Aztán kitalálta, hogy egy 20 percre menjünk el sétálni, egyek csokit, mert attól elvileg felélénkülnek(de tényleg igaz, ezt múltkor itthon is megtapasztaltam
), aztán pedig megpróbáljuk újra.
Így is tettünk, a séta után ismét UH, ekkor már úgy-ahogy megmutatta magát Kinyújtotta a nyelvét és hatalmasakat ásított is
Tündi, sajnos talpacskaméretet nem tudtunk most mérni
De meg tudtuk számolni mind az 5 lábujját
Utána elmentünk vásárolni, illetve nem, már a Praxis előtt voltunk a Mini-Manó Bababoltban
Nagyon meg voltunk elégedve vele, relatíve jó árak vannak és nagy a választék, szinte mindent meg tudtunk venni egy helyen
És rengeteg jó ruhájuk van és nagyon jó áron 2000Ft körül már gyönyörű plüssrugikat lehet venni. Vettünk is egy párat, meg még mindenféle szépet és jót
Ágynemút, plédet, pelenkázótáskát, kádacskát, játékokat, cumisüveget, falra szerelhető Pamperses pelenkaadagoló+popsitörlőtartó+kispolcot
, és még rengeteg mindent
Le se merem írni, mennyi pénzt hagytunk ott, de a lényeg, hogy majdnem minden meglett
A Praxis után pedig a Megatoys-ban voltunk(mert szinte már csak az volt nyitva), ott már csak egy pár apróságot vettünk.
Hazafelé benéztünk még az Auchan-ba, ott is sok szép és olcsó babaholmi volt, viszont akkora tömeg volt, hogy viharsebesen végigszaladtunk, vettünk egy-két apróságot(pl.Kenguru Gold-os kisbody 499Ft), aztán irány haza
Itthon aztán irány a babaszoba
Matracunk ugyan még nincs a kiságyba, de lelkesen dekoráltuk az ágyikót
Felhúztuk az ágyneműt, feltettük a baldachint
Apucit rég láttam már ilyen lelkesnek, csak úgy szerelte fel a mindenféle zenélő-forgó játékokat, igazgatta az ágyikót, dekorálta a falat
Szóval egészen bezsongott a drága
Aztán kipakoltam az összes babaruhánkat és itt gyönyörködtem bennük, meg rendezgettem
Annyira tündériek
Hát eddig is teljesen be voltam már zsongva Kristófka születésére, na de most aztán?! Annnyira nagyon februárt akarok már!!!!
Majd a többi 4D-s képet holnap felrakjuk a profilomba és majd csinálunk babaszobás illetve pocisképeket is
Na most megyek alukálni
Jó éjt mindenkinek
Ja, Judit
, nem vettünk végül bébiőrzőt, apuci lebeszélt róla.
Babus+Kristóf