Szia Csajok!
Zsófi, köszönöm a linkeket, egy-kettőt ezek közül én is láttam, de balga módon ragaszkodtam a polár béléshez. Lehet, hogy Nyuszinak van igaza, és felesleges
Na sebaj, már túl vagyunk rajta, rá kellett jönnöm, hogy kettő felesleges, mert mire hazaérünk bölcsiből, arra már semerre sem mozdul az ember. Hétvégére meg jó az az egy.
Jobbulást Nektek!!!!
Babus, gondolok Rátok szerdán! Remélem minden rendben lesz!
Nyuszi, tüneményesek ezekben a szerókban, most kicsit bánom, hogy nem egybe anorákot vettem, de már mindegy
Nem volt időm sokat lacafacázni, ha nem akarom, hogy megfázzanak. Persze ma tényleg annyira szép idő volt, hogy nem kellett, elég volt a bélelt gatya.
Porszívó
Timi, enyémek is mindig akkor lendülnek bele a játékba, mikor már be akarom őket vinni
Képzeljétek, hogy jártam. Az utcánk végén születik pár hét múlva egy kislány ikerpár, és viszik a babakocsimat, valamint a hordozóimat. Azaz csak vinnék, mert uncsitesómnál van. Mikor vissza akartam kérni, közölték, hogy nem adnák vissza, annyira tönkre tették, hanem inkább kifizetik. (Hogy hogyan tud egy 9 hónapos gyerek tönkre tenni egy hordozót, az még most is rejtély számomra
). A gondom csak az, hogy a csaj tényleg nagyon a végét járja, most kereshet az enyém mellé még egy hordozót. Akkor leszek csak cikiben, ha a másikat olcsóbban kapja, mint én adom
Pici rucikat is kéne neki összeraknom, de semmire nincs időm. Csak tesómnak köszönhetem, hogy a kéró ki van takarítva. Ha nem jön hétvégén, nem tudom mikor mosok fel. Megtette helyettem
Ma vettem okostelefont. Már csak azt kéne megértenem, hogyan lehet ehhez a netet legtakarékosabban használni