no, hajnali műszak én is. Esélytelen vagyok a visszaalvásban. Mondjuk az írogatásban is. Arra ébredtem, hogy szörnyen szúr a hátam meg a mellem alatt, ahogy szokott. Már este is volt, de most már sehogy se múlik el
most mászkálok fel alá, de elég uncsi volt, úgyhogy inkább bekapcsoltam a gépet, és it ingadozok ideoda, így kicsit jobb, de nem akar múlni. Arra gondolotam, lehet, benézek a védőnénimhez, mit tud mondani. Nem tudom, mitől lehet mostmár, mert semmilyen helyzet nem segít rajta. Sőt, ahol szúr elöl, mntha érzéketlenebb is lenne. Gergő persze nem tért magához
Na, mindegy.
Dejó. legalább elfelejtettem miket akartam írni
Az eszembe jutott, hogy szegény Orbis
fogadj szót Savitrinek, én is hasonlókat olvastam. Nekem csak csillagos a vasevés ellenére, de legalább nem értékelhetetlen. Én megpróbálnám a tejeskávét is kihagyni egyébként, mert az is gátolja a felszívódást. asszem nem a mennyiséggel lehet nálad a baj, hanem hogy átmegy rajtad
A citromízű magnéziumért meg bocs
Cserélnünk kellene, én meg a csokiizű vasat szedem, és rosszul vagyok tőle
Bagzer, fel a fejjel. Asszem egyik talin mondtam, de lehet, hogy ide is írtam, hogy nekem az a véleményem, hogy azok, akik nincsenek olyan magas pozícióban, nagyon szeretnek fontoskodni, és jól beparáztatni az embert, és mindenféle rémtörténeteket mondani. Már csak Esztyxet véve alapul, akinek összevissza mondott mindent az uh orvos, és majd meghalt szegény a parától egy napig, aztán hol lett császármetszés meg apróbaba, meg a többi??? he? a doki azonnal megnyugtatta. meg nem így kell nekilátni, hanem úgy, hogy neked tökéletes lesz. És szerintem magasról, hogy mit ajánlanak, válassz szülésznőt, és beszéld meg vele. Nem általálnosságban, hanem rád vonatkoztatva. A nem ajánlják nem azt jelenti, h ogy nem lehet. De tudod, hogy minden akkor dől el, a helyzettől függően. És szerintem ha neked jó lesz állva, nem fognak fekvésre kényszeríteni. Ha meg marcit hazaküldik, küldjék csak. Felnőtt ember, nem kell szótfogadni. És miért mennétek korán egyébként? És milyen korán? Mondjuk kiindulok itt a csajokból, akik már szültek, meg a szüléstörténetekből, akik elküldték a férjeiket dolgozni reggel, pedig már voltak fájások, aztán a férjek mentek haza, hogy már inkább nem akarnak dolgozni, hanem menjenek szülni... A sérülések szerintem otthonszülésnél is vannak, ha a kórházban vannak... Ez független, nem? Rajtad múlik meg a szülésznőn egy kicsit. Az meg hogy elviszik a babát... Hát valamikor meg kell vizsgálni, nem?????? tudd meg inkább, hogy vele mehetsz-e, vagy marci, ha annyira nem akarsz pihenni. De szerintem is jól fog jönni. Onnantól fogva úgyis csak veled lesz, nem? És saját felelősségre akármikor el lehet menni a kórházakból. BÁrmikor. Ugyanis nem börtön. Gondolom az álmaid már álmodod, sajnálom, hogy nem olvastalak előbb, mert szerintem ezek nem valós problémák, hanem mind megoldható. És Marcid tuti partner lesz bennük, és az asztalra csap, ahogy tette a cicás-vizsgálatnál, főleg, hogy honorálja, hogy te kórházban szülsz akaratod ellenére.
Na. Jól leosztottam
Tamesz, megnéztem a cukorbetegséget, a babára azért veszélyes, mert túl magas cukorszint hízáshoz vezet, és a túlsúly kockázatai árthatnak neki. Te vagy nagyobb veszélyben, ha tartottad a diétát. És én azt mondom, hogy jobb befeküdni a kórházba akkor, mikor nincs az ember párja. Akkor legalább pont olyan, mintha otthonlennél. Úgysincs ott...
De meglátogatni tényleg szívesen meglátogatunk.
Apropó, látogatás, Esztyx. Úgy kérdeztem, hogy akarja-e, hogy bemenjünk, és erre mondta, hogy hétvégén inkább, ha mennénk, mert holnap a család. De azt is lehet, hogy írunk nekei szépeket, és kinyomtatjuk, és beviszem neki.
HOlnap kinyomtattatom Gergővel, vagyis ma 4-körül. Jókívánságokat addig kéretik megtenni. És akkor be tudja osztani.
Na, most ezt elküldöm, mielőtt eltűnik...
Kik.
31+1