Kata és Benyus! Sok-sok boldogságot kívánunk Nektek 2. szülinapotok alkalmából!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsófi, remélem nem lesz rosszabb a helyzet (bár megjegyzem, ilyenkor én már nem tudtam soha visszafordítani a folyamatot semmivel sem
) A Stodal-t mi is régóta használjuk, de sajnos Emmánál nem hatnak a homeopátiás dolgok, és ugyebár többnyire ő robban le.
Buli mikor lesz tartva?
Csajok, nekem még mindig nincs overálja egyik csajnak sem
Ha valaki jár teszen, és talál 92-98-ast, az kurjancson nekem. Egyszerűen nincsen időm erre
Pedig már nagyon kéne, mert én meg ezért nem viszem ki őket
Hát ez a doki hívása dolog nálunk is hasonló volt korábban, de bölcsi óta nincs kecmec, vinni kell, ha belázasodik valaki, mert mihamarabb el kell kezdeni kezelni, és hát ha hiányoztak, akkor doki igazolása nélkül nem is mehetnek vissza.
viszont nagyon büszke vagyok a csajaimra; eddig fejenként egyszer voltak betegek szeptember 12. óta. Kb. másfél hete megint elkezdtek náthásodni, és Emma csúnyán köhögni is alváskor, de sikerült láz és hiányzás nélkül megúsznunk a dolgot. Ki kell tartaniuk, nem vagyok itthon sokat, és ha vagyok sem mehetek táppénzre "oktatási" idő alatt (bár ezt nem nevezném oktatásnak, amit a fiókban kapok - nem ragoznám a véleményemet).