noci Üdv itt, bár jobb lenne, ha nem kellet volna ide jutnod közénk
. Sajnálom az angyal-babákat
. Átjárhatósági nem olyan horror, bár nekem horror volt
. De ha nincs elzáródva, akkor nem különösebben fájdalmas, csak mint egy rossz menstruálás. Elzáródottról nem tudok nyilatkozni. Nem tudják tb-re megcsinálni? Nekem a dokim azt az Istvánba csinálta tb-re, pedig amúgy ő is puccok magán-klinikás
. Amúgy… szóval akkor nagyon gáznak éreztem az átjárhatóságit, de mára már elég rutinos vagyok a testemet szétbarmoló ám babát hozó eljárásokban
.
efgk Petevezetőt nem néznek megint, mert lombiknál szinte tök mindegy, milyen állapotban van, azt csak inszem miatt nézik. Ha minden a terv szerint alakul, akkor:
dec eleje vérvétel,
dec közepe konzultáció + spermavizsgálat + gyógyszerek felírása
dec vége menstruálástól fogigátló 3 hétre
január fogigátló vége után kb 5 nappal szurik indulnak (kb 3-4 hétig)
február közepe leszívás, 3-5 nappal később beültetés.
Február vége-március eleje eredmény.
Ha sikeres, akkor a fogigátlók utáni majdnem-vérzéstől kell számolni a terhességet, vagyis kb január 20-30 közötti időponttól számít a 40 hét, azaz október vége-november elejére várható a poronyty-potty
21-22 hónapos korkülönbséggel
.
Ha nem jönne össze, akkor nyáron megyünk majd újra!!! Ha az sem… nemtom, mert akkor nincs több finanszírozott lehetőségünk, szóval akkor még zs is kell hozzá
.
(a fent leírt rutin az én esetemben bevált, ettől merőben eltérő eljárás-rendek is szoktak lenni. Én ragaszkodom ehhez, az eddigi 3-ból kettő ilyen volt, mindkettőből fogantatás lett, egyből meg is maradt Szaffi).
Jaj, rettegek az ikrektől!!! Rengeteg kockázat a terhesség alatt, komplikált végighordás-befektetési rutin, kicsi Szaffimtól hetekre el kéne válnom, na nem. Egyszerre egy baba! (persze apa rohadt boldog lenne, de hát nem ő izgulja végig azokat a heteket!!! Vagy legalábbis nem úgy).
Árakat köszi, mert én is kíváncsi voltam, máshol mennyi. Legalább tudom, hogy az Istenhegyi jó árban van. Terhességi vérvételeim 1000-Ft körül voltak (nem a nagy vizsgáltok, hanem a vércukor stb). Most a hormonost a Kaáliban fizetem, majd jövök az árral!
(missed ab-ra google-z rá!)