Sziasztok!
Talán kilábalunk a hasmenős hányós vírusból. Azt hiszem azt még írtam, hogy Vera hányt 9-én szerdán este. Aztán semmi. Pénteken még úszni is vittem a lányokat. Aztán péntek éjjel mindannyian neki álltak hányi. Aztán szombaton férj, vasárnap pedig Bálint újra... Ezt követően már azt hittem vége, és már csak az utóhatások jönnek. De hol erősebb, hol gyengébb hasmenés volt. Gondoltam majd tisztázódik. Erre most vasárnap vendégségben voltunk, és ott az ünnepelt kezdett el hascsikarni. Aztán Bálintunk is rengeteg pelust megpakolt, egész éjjel nyűglődött. Johi is sokat felkelt fosizni
Hétfőn el is mentem dokihoz gyógyszerért nekik. De nekem is megint ment a hasam. Csak mert én megúsztam kisebb hasmenésekkel. Most kaptak azt a gyógyszertári hasmenés elleni bismutot vagy mit, és sós-édes port teába, hogy feltöltődjön a szervezetük vízzel. Bálint tegnap óta nem is kakilt. Gergő ma reggel olyan feketét... aztán eszeme jutott, hogy anno a védőnő mondta, hogy fekete széklet a rota jele. Hát nem tudom, hogy most ez minek volt pontosan a hatása, hogy a gyógyszer tisztítja ki őt, vagy tényleg azért tartott ilyen sokáig ez a nyavalya, mert rota volt. Isten tudja!
Tegnap kigányoltam a lakást. A kilincseket, a szekrényeket, a kapcsolókat is áttöröltem domestosos vízzel. Meg sanytollal átfújtam pár dolgot. Remélem most már vége lesz a bajunknak.
Viszont törölgetés közben megszúrtam magam az egyik kaktusszal. bele is állt a csulkómba néhány tüske. Gondolkoztam hogy kérjek e tetanuszt, de ahogy olvasgattam, nem annyira veszélyes, csak hát ugye a kaktusz tüske szúrás nem nyomtalanul tűnik el, mert elég sokáig fáj. Biza fáj is, még a kisujjam is zsibog, és igazán az egész karomat furcsának érzek. Gyulladást nem látok, csináltam is egy dunszt félét, beáztatva egy pzs-t betadinnal, és rá egy zacsi, majd ezt befásliztam. Jól felszívta a bőröm a fertőtlenítőt, kicsit be is pirosodott a helyén. De mikor egyszer Verát megcsípte egy méhecske, és bedagadt az ujja, akkor neki is ezt csinálták. Remélem nem lesz gond!
Egyébként jól vagyunk. Várom a karácsonyt, már nagoyn rá vagyok hangolódva
Varrnék én, ha lenne időm. De most is Verának fonatokat készítettem.
Közben eladok pár cuccot, a bébiőrös légzésfigyus Angel Care ünket, meg a babakocsit is feldobtam VAterára, hogy kis pénz álljon a házhoz. Meg amúgy is csak foglalják a helyet. Ruhákat, kádat, és játékokat, hordozót átvittem a komasszonyoméknak, mert tavaszra babát vár, a harmadik gyermeküket, aki kislány lesz. Várom már. fura lesz dajkálni egy csöppséget, és azt hiszem megint vágyni fogok babásodásra. Persze amíg ebben nincs egyetértés köztem és T között, addig nem lesz több gyermekünk. Én nem szeretnék senkit becsapni. Maximum ha Isten is úgy rendezi a dolgokat. Bár azt hiszem, azért jó idő szünetre szükség van. Meg igazán azon is gondolkoztam, hogy 3-4 év szünet a gyerekek között (ha nem ikrek) legalább kell, mert akkor már tudnak segíteni. ez a két év valahogy kevésnek tűnik nekem. Túl sűrű az elosztás. Igaz, így lehetek fiatalon nagycsaládos
ÉS TI HOGY VAGYTOK???