Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi!....Jó lábadozást. Engem minden altatás megviselt, még a császáros érzéstelenítés is. Az első műtétem után meg konkrétan vérzett a torkom. Ne kérdezzétek miket kaptam fogalmam sincs.

Szuper munka még sehol. Dolgozok ugyan annak az alapítványnak akinek régebben is, csak most sokkal nehezebb forrást teremteni a programokhoz. Pályázat alig, a cégek, magánemberek sem adakoznak már olyan nagyon. Pedig ezt olyan jó csinálni.

Bercit éppen a héten dicsérték meg a bölcsibe, hogy milyen szépen játszik, barátkozik. Néha picit pityereg, de játékkal helyrehozható.

Tündi!....Ne aggódj, nagyok a gyerekeink! Berci kb. 85 cm, és simán többet eszik, mint én. Példa fogyasztás:
Ébredés után: 2 dl tej
Reggeli: 1 szelet bundáskenyér, tea
Tízórai: banán, fél fondanos fánk
Ebéd: húsleves, rizottó
Uzsi: (ez mostanság kétszer van) 1 joghurt, pogácsa
Vacsi: 1 nagy szelet vajas-lekváros kenyér (kilós kenyér közepéből), 2 dl tej

de képes megenni 2-3 túrós derelyét, vagy vacsira is főtt kaját....szóval tudom mitől ilyen erős gyerek.

Takonykór: igen lehet a fogától volt, akkor is éppen jöttek a hátsó nagy fogak, 1-2 nap alatt mindig átesünk rajta.
limo73

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést! :)

Klárika,
Rékusnak nagyon boldog névnapot kívánok! :)

Ircsi,
jáj! Vakbélműtét az szép! Gyors gyógyulást, vigyázz magadra!

Bocsánat, most csak ennyire futotta...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

ÁÁÁÁÁÁ.....tegnap olvastam, hogy holnap lesz Réka.....csak azt nem néztem, hogy ez melyik nap került bejegyzésre.....szóval az a holnap tegnap volt....és miután beszélek itt zagyvaságokat:

BOLDOG NÉVNAPOT RÉKUS és SUCER!!

Adjatok ötleteket a karácsonyi ajándékhoz, szinte teljesen tanácstalan vagyok. Valami olyan játékot szeretnék amivel tényleg lehet játszani.
limo73

"Adjatok ötleteket a karácsonyi ajándékhoz, szinte teljesen tanácstalan vagyok. Valami olyan játékot szeretnék amivel tényleg lehet játszani."

hűtőmágnes, fakanál-fazék, távirányító, pénztárca, anya táskája, ruhaszárító tele ruhával, cipős szekrény tele cipővel, esetleg egy egész guriga WCpapír... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Szemeteszsák-guriga, frissen mosott ruhák a földön, függöny, redőny-húzogató zsinór, apa cipője, autó kereke, dvd lejátszó open gombja,extra törékeny dísztárgyak, telefon, anya toll-tartó rattan kosara, folytassuk? :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

És akinek van nagyobb tesója: tesó legapróbb legói, szótárfüzete, Valamint:apa számítógépe, anya laptopja, egy kosár krumpli, minél koszosabb, annál jobb. extra ajándékként WC kefe :lol: :lol: :lol:, család többi tagjának fogkeféje, nagy csomag popsitörlő, amit egyesével szét lehet teregetni a lakásban, aztán CD-k, kazetták, konyhaeszközök :lol: .

Komolyabban: sztem az olyan duplo, amiben állatfigurák vannak, meg néhány kocka, azzal tök jól játszanak, és később fejlesztehető. Favonat, ami egyben ráhúzogatós elemeket is tartalmaz, apró zene-ritmus szerszámok, nálunkilyesmik mennek most.

RÉKÁKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Voltunk fülész néninél Jonival. Kedden kiveszik az orrmanduláját :( . Most egy hete szedi a zinnatot, és folyadék van a fülében :roll: . Most antibigyó szedés közben érdemes szerintük műteni. Gyerekdokijával is megbeszéltük. aggódtam, h nem túl kicsi-e , de az az igazság, h mivel a füle felől kapta anno az agyhártya gyulát, ilyenkor a dokik is szeretik hamarabb rövidre zárni a kört, kevésbé merik halogatni. :cry:Persze ha megoldja a dolgot, és nem megy minden a fülére, akkor meg jó lesz. Maga a műtét nem egy nagy cucc, Dávidomnak volt...kétszer is :roll: .

Megyek, mert ünnepi vacsit kell rittyenteni, szülinapja van a páromnak :D!

claire
claire

Limo még nem olvasta a válaszainkat,a taliig,kérdeztük hogy látta e milyen jó választ írtunk mikor azt kérdezte,milyen ajándék legyen amivel TÉNYLEG LEHET JÁTSZANI mire ő: na pajzán banda! Hát aki mondja,neeeeeeeeeem? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jó volt :lol:

Claire,műtét :( hogy megy ez?
Párodat isten éltesse.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Köszi!
Vacsi, torta kész, párom várja Ábelt, h kijöjjön a kamara próbáról, ami f8ig tartott :roll: volna!
Műtét: hétfő reggel "befektetik", azaz felveszik és megcsinálják a laborokat, aztán hazajövünk. Kedden hajnali 3tól nem ehet, elvileg vele kezdik a műtést, mert ő a legkisebb. És ha minden OK, akkor kedd este hazaengednek, ha nem, akkor egy éjszaka bent. Közben Nonót is visszük, anyukám tologatja, szórakoztatja, időnként szopizik. De ő ugye nem lesz bent fekvő, így pláne jó lenne kedd du hazajönni!

Limo :lol: rossz az, aki rosszra gondol! :lol: (Pedig nem is azt írtuk, h a fiúknak előnye van, mert leve adott, amivel lehet játszani :oops: :lol: !

Claire
claire

Tityi totyi népség

Kép

Kép

Kép

evilany

Claire szorítok akkor is a mütéthez, ha nagyjából ambuláns! Jó idegeid vannak!

Amikor legutóbb írtam, hogy hány Edö, visszavittem a garanciális szervízbe reklamálni és bent is fogtak minket még egy hétig. Nekem lett igazam, 3 napos láz volt csak, a hányás csak mellékes volt, vagy a sok felköhögött szmötyitöl a tüdögyulladás után, vagy amúgy, de mindenesetre nagyon ki volt ütve a kisember, sokkal jobban megviselte, mint maga a tüdögyulladás. :(
Össze voltam zárva egy nagyon büdös cigányasszonnyal. Egész héten a külvilág felé nyitott erkélyajtóval éltem, mert vágni lehetett a szagot, mert nem füdött a lelkem, a 6 éves kislányának meg salmonellája volt, de ették a chipset és nyomták a fantát, a diétát nem tartották, véres széklet ide vagy oda.

Ház lassan romjaiban, de nagyon szép lesz, ha sikerül véghezvinni terveinket. Egy hét múlva kapunk segítséget, talán akkor haladni is fogunk érdemben. Most egy hétig állt minden, mert a párom munkaképtelen lett a nagy hajtásban, nem tudott se ülni, se állni, se feküdni.

Mentem aludni, jó éjt!

Barbi
maass

Jó reggelt!

Nem mondhatom magam álomkórosnak :D

Ircsi: örülök hogy jobban vagy, további gyógyulást Neked :)

Claire: óóó szegény Joni, de talán jobb előbb túl lenni rajta. Hol műtik majd?
Ajándékötleteken szakadtam néhány percig :lol: Zsoltnak pedig boldog szülinapot!

sucer, Rékus: boldog névnapot Nektek (utólag)!

Clárika: merre jársz. Atyaég, hogy lefogytál :shock: Tessék életjelet adni!

Dia: jöhet a mail, majd amikor ráérsz :) Gratulálok a jó jegyekhez!

maas: sajnálom a kórházat és körülményeket :(

Mi jól vagyunk, szerencsére minden OK a legutóbbi pechszéria óta. Korinnának A vitamin hiánya lett, a körmei elég csúnyácskák lettek. Először naivan azt gondoltam hogy odacsípte valahova (fiók, stb.). Aztán lett 2-3-4 rétegekben leváló körmöcske, ami gyanússá vált. Még soha nem láttam ilyesmit, de szerencsére egyszerűen orvosolható :) Már kapja a pótlást.
Hisztikorszak itt is elindult, néha már égnek áll a hajam.
Egyébként nem panasz csak tény, de néha már úgy érzem hogy folyton versenyt futok az idővel :oops: pedig "csak" egyetlen gyerekem van. Más is így van vele vagy lazulnom kéne? :roll: :)
bettinyo

sziasztok
Maas,de mi a bajod a chipssel,az száraz kaja,diétás :lol:
Sajnálom a kórházat amúgy :( többiek?

Betti,igen,szerintem lazítanunk kéne,de lehet hogy a többi gyerekkel már alapból jön ez.

evilany

Barbi! Kórház :( . Nonónak is volt ez a 3 napos láz, szerencsére hányás nem volt hozzá, azért fennakadt a szemem, amikor 40,4 fokos lázat mértem neki, jó idegek ide vagy oda (ha egyáltalán ez van neked).Mi megúsztuk kórház nélkül.

Évi, Betti! Igen, van amin lazít az ember, mert rájön, h min érdemes stresszelni, min nem. Van amin lazít, mert képtelen tartani a saját maximalizmusát, és van amin nem lehet lazítani, ...sőt!

Betti! Az I. Gyerekklinikán műtik, az a fülész, aki tavaly, az agyhártyagyulladáskor kezelni kezdte a fülét, és azóta is rendszeresen kontrollálja, kezeli, ha kell. Szóval képben van, és még a saját gyerekorvosával is megkonzultáltuk.
Igyekszem bizakodó lenni, h ez tényleg megoldja a dolgot.

Claire
claire

Ki is mondta, h jók az idegeim? Most rám tört félsz. Altatás, meg minden....
Drukkoljatok!
Claire
claire

Claire,naná,drukkolok!!Jó kezekben lesz!

Voltunk ma Állatkertben,féláron van a jegy már de az idő szép,napos,hát felmentünk.A Mecseken van,friss levegőn...Tominak is tetszett,az eleje,amíg bírta,majmok,oroszlán,simogatott kecskét,nyuszit...jól lefáradt persze,a sok ingertől.

Kép

Kép

aztán,a Lidlben,vettünk téli cipőt,nagyon jó meleg bundás,magasszárú,nincs benne talp-haránt-emelő,tehát jónak tűnik,2800 ft.

Kép
és mesekönyvek,3 féle van,1400 ft,keménylapos,kivül tök jó puha,egy lapos mesék,szép.

Kép

Kép

huncutkám itthon,
Kép

evilany

Claire: drukkolunk mi is Korinnával és várjuk a híreket Joniról

Évi: szuper Tomi kesztyűje. Én is ilyet keresek a lányomnak de nem találtam. Hol sikerült venni 5 ujjast?
bettinyo

Milyen nagyok már a pécsi csemeték :roll: :lol: :wink:
Egyik gyerek szebb, mint a másik :lol: :wink:

Tünde, Clárika
Jól lefogytatok! :roll: :roll: :roll: :roll:

Huncut Tomi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Claire
Nem lesz semmi gond!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Betti,azt hiszem vateráztam :) boltban én se láttam,áááh,az egy ujjast leszedi 1 pillanat alatt,ezt eltűri.Most épp a kék sapijához vettem kék kesztyűt,200 ft párja:
http://www.teszvesz.hu/gyerek_ot_ujjas_ ... 29797.html

evilany

Kérdés,ti már bundás cipőt adtok a csemetékre?

evilany

Én még nem bundáscipőt adtam Chloera....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi: köszi, azt hiszem rendelek is egyet. Korinna is leszedi pillanatok alatt az egy ujjast. Tegnap kapott egyet, még az összekötő zsinórját is kinyírta fél óra altt :roll: :)
Mi már vettünk bundás cipőt, de csak egyszer volt a lábán, mondjuk akkor fagyott épp. De nap közben még sima zárt cipőt kap a lányom egy harisnyával és egy vékony zoknival (teljesen béleletlen a cipő).
A fogyás egyébként Rajtad is nagyon látszik az utolsó fotón ;)
bettinyo

Betti,hát köszi,a kiinduláshoz képest lehet,de most épp híztam,kb a fele visszajött annak ami nyáron lement. Terhesség,mozgás-tilalom,aztán a Missed ab utáni csokiterápia. De holnaptól zumba a következő teherbeesésig.
Kesztyű:örülök h segíthettem :) csini harisnyái is vannak az eladónak

Cipő válaszokat köszi

evilany

Köszi, mindenkinek a biztatást, meg a drukkokat, ránk fér.

cipő: még nem bundás volt rajtuk, de lassan az kéne. Legutóbb a tavalyi kocsicipőt viselték, ami dupla vastag gyapjú cipőcske. Jó meleg, de nincs talpa, nem tehetem le őket benne. Jonira van egy kis csizmám, az OK, de Nonónak olyan pici a lába :shock: . Kb 16os max 17es :shock: OK, lehet kicsit nagyobb egy téli cipő, no de mennyivel?

Könnyű feladni az 5 ujjast? Nem hideg?

Claire
claire

Claire,én könnyen feladom,de te biztos tapasztaltabb vagy ebben :) hogy hideg lenne,hát magamból kiindulva,lényegesen melegebb mint kesztyű nélkül :wink:

evilany

Zumba: egyszer írtam talán mailben hogy ha Neked beválik, akkor kipróbálom. Nos jelentem szavam betartva, én is járok :)
bettinyo

Na, annál biztos melegebb, de én az egy ujjasra gondoltam. :lol:
Igen, fel tudom adni, főként, ha ő is akarja :wink: .

Zumba: Zalakaroson kipróbáltam én is. :D
claire

Betti nemmondooooooooooood na és mesélj,milyen? :wink: bevált,szereted,hasznos,kellemes...????

Claire,nem tudom az egy ujjas mennyire meleg,de nekem abból is vékony kötött van,sz'al egy kategória.Bundásat még nem vettem.És mivel az egy ujjast leveszi,melegebb az 5 :lol:

evilany

Sziasztok,

végre az írásig is eljutok. :) Ma normális időben elaludt Boti, fél 9kor. Mostanában nem tudtam délelőttönként kellőképpen lefárasztani, így a nappali alvása elcsúszott 2-4re, sőt olyan is volt, hogy 3-5re, este persze nem volt fáradt 10ig, néha fél11ig. :( De tegnap is meg ma is jó idő volt, így ki tudtunk menni délelőtt.
Én is ma vettem elő a cipőket, hogy mik vannak és bár még egy picit nagynak látom, harisnyával és zoknival lassan jó lesz a téli bakancs is. Bár Évi, amit felraktál az nagyon tetszik és árban is szuper, lehet hogy megkérem Anyumat hogy vegyen egyet. :wink:
Kesztyű nekünk is egyujjas van és nem is találtam 5 ujjasat. Lehet azt is otthonról kell beszereznem... Sokszor csak nézek, hogy mennyire nem öltöztetik fel az angol gyerekeket. :shock: ma is volt olyan, nem egy a játszótéren, akin rövidujjú poló volt. Bezzeg az anyja nagykabátban ült... és kb 12 fok volt ma.

Claire, mi is nagyon drukkolunk, minden rendben lesz!

Pécsi gyerekek de aranyosak. :D Jót nevettem a karácsonyi ajándék ötleteken. Mennyire igaz.
Limo, szerintem ez az elektromos zongora nagyon jó. Botit se köti le szinte semmi játék, de ezzel naponta többször is "zenél", na meg még a labda.
Amit én szeretnék Botinak karácsonyra, az egy játék konyha, bár apja szerint az lányoknak való, de ha egyszer szeret főzöcskézni. :wink:

Bettyino, ne aggódj én is állandóan így érzem. Sőt, néha ki is akadok ezen. :( De az esetek többségében már nem izgatom magam, ha ma nem lesz valami megcsinálva majd megcsinálom holnap. (vagy holnapután) Zumba... itt is van...már én is gondolkoztam rajta, rámférne, de az olyan táncolos, nem? Nekem meg semmi ritmusérzékem. :oops:

Barbi, huhh, kórház. :cry: Kitartás a házfelújításhoz!

Woody, nagyon édes Lili ezen az őszi képen (is). :D Konyha biztos szép lesz.

Dia, jó hogy jöttél, hiányoltunk. Mi történt, miért voltatok kórházba???

Ircsi, huh, vakbélgyulladás. Jobban vagy? Kicsi Chloe biztos ápol. :)
(Boti ha látja rajtam, hogy valamim fáj, vagy ha nagyon rossz kedvem van, akkor mindig odajön és ad puszit :oops: )

Rékusnak és Sucernek nagyon boldog névnapot kívánok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nklari80 2011.11.13 23:06-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Ami még lemaradt, köszönöm mindenkinek az orrszívós tanácsokat. Végül is nem szívtam ki neki, csak 1x, mert nem hagyta, egyedül pedig nem tudtam lefogni rendesen :( viszont vettem olyan tengeri sós sprayt, azzal próbálkoztam, nem túl nagy sikerrel, de azért segített. A legjobb hogy mondtam neki, hogy ha nem engedi hogy kiszívjam, akkor fújja ki és mivel én is taki voltam, mutattam neki hogy kell. Na azóta bármilyen papírt talál, zsepi,wc papir, popsitörlő, mindegy, máris fújja-törölgeti az orrát. :lol:

Klári
nklari80

Sziasztok!

Claire, nagy drukkok mára és holnapra!!! Az nagyon jó lenne, ha innentől nem lenne baj a fülével, a fülfelszúrás nem habostorta, meg az állandó problémák a mandulá(kk)val...
Minden rendben lesz!

Klári, az orrszívás kész macera, de nálunk muszáj volt és előző topikomból kaptam egy elég drasztikusnak tűnő, de rendkívül hatásos tippet. A lényege, hogy egyedül is ki tudom szívni az orrát. Leülök, kis terpeszben. Gyermek a földön hanyatt fekve a lábaim közt, karjai kétoldalt a lábam alatt. Tudom, elég durvának tűnik, de működik, nekem a nagyszülők nem mertek sosem segíteni (kivétel most már anyukám), mert hogy ez kínzás, és milyen borzalmas a gyereknek... Kérem szépen, még mindig inkább ezt választom, mint a fülfelszúrást... :roll: Meg a nemevést, a hányást - Bálint amikor náthás, nem bír enni, a torkából is köhögi föl a trutyit, és már többször előfordult, hogy ilyenkor kajálás után hányt is.
És nem lesznek életre szóló lelki sebei sem, mert Kristóf már tavaly is magától jött, hogy szívjuk ki az orrát, leül és egyedül tartja saját magának. :wink:

Tünde, Évi, ez a lista az ajándékokat illetően, hogy mennyire igaz! Komolyan elgondolkoztam, hogy halomban állnak itt a játékok, és gyakorlatilag alig van pár, amivel tényleg játszanak. A WC-ben és a kukában turkálás viszont nálunk is nagy sláger. Volt, hogy kiskanállal halászott a WC-ben, amíg a tesójával foglalatoskodtam. És végtelen megelégedettséggel dob ki a kukába Bálint mindenféle tárgyat, amit ő úgy ítél meg, hogy odavaló (kiskulacs, Kristóf fogkréme, tollak stb.) :shock: 8)

Duplo nálunk is bevált, törhetetlen, nem esik ki a kereke, nincsenek mini darabok benne.

Klári, a két fiam kapott az apjuktól egy kis konyhaszekrényt fából (asztalos apuka milyen hasznos, ugye :lol: ) és odáig vannak tőle. Sütnek, főznek. Ez miért lenne lányos? Sok étteremben a séf mind férfi! Ja, és nekünk játék babakocsink is van, egy copfos babával, azt is tologatják. 25-30 év múlva jó eséllyel a saját gyereküket is tologathatják majd, nem? :wink:

Nem tudjátok, Szamócának megszületett már a kislánya? :idea:

Péntek óta bélelt cipőt adok én is mindkét gyerekemre. Ma viszont akkora baklövést követtem el, lemaradt a vastag pulcsi Kristófról (trikó, vékony pulcsi, nagykabát), szegény vacogott, mire beértünk az oviba. Kocsival mentünk, de akkor is... Hogy lehetek ilyen béna??? Remélem, nem lesz beteg szegény miattam...

Tündét néztem a fotón, nekem ő tűnt úgy, hogy nagyon le van fogyva. Aztán lehet, rosszul látok. :?:

bekri

Évi: hát nem dobtam el az agyam a zumbától, de mivel közel van és a szomszéd csajjal együtt megyünk, húzzuk egymást... :lol:
Ő már kipróbált több helyet, mondta is hogy ez a leglanyhább hangulatú szerinte (már ahova járunk), de nála is győzött a kényelem és a praktikum :roll: (2 gyermekes anyuka, neki sem mindegy hogy mennyit kell utazni)

Enyém gyerek ma meg van zakkanva. Már tucatszor belém harapott, megcsípett és ha valamit nem adok neki oda, akkor megy a hiszti. Valamit nagyon elronthattam :( mostanában irtó kis hisztigép lett. Vasárnap elvittem koncertre, ott elvolt egy ideig aztán elkezdett vadóckodni. Az utolsó pillanatban kaptam el egy 10 hónapos baba mellől, akinek épp a haját akarta megtépni :shock: :shock: Remélem hamar kinövi ezt az terminátor időszakot :roll: Jól emlékszem, hogy amikor az én gyerekem volt kisebbként a szenvedő alany, mennyire fel voltam háborodva, hogy milyen neveletlenek ezek a nagyobbacskák. Most meg nesze nekem, akasztják a hóhért.

Klári: napirend nálunk nincsen, óraátállítás óta hol így hol úgy alszik a lányom. És nálunk is van, hogy este 10kor még kukorékol. Botipuszi nagyon édes lehet :)
bettinyo

sziasztok!

örülök, hogy egy kicsit fellendült a topic!!! :D

Claire mi is nagyon drukkolunk, biztos minden rendben lesz!

Évi köszi a linket, én is rendeltem a csajtól kesztyűt és harisnyát is...
bundás cipő :arrow: sokat gondolkoztam rajta, hogy adjak-e már, de még akkor is, ha másfél-két órát lent vagyunk, (és Zoé ugye megy lent is, motorozik, stb...) egy harisnyával, tök meleg a lábacskája sima bakancsban is, amikor feljövünk, így nem tartom indokoltnak a bundás cipőt...

képzeljétek, vettem a lánynak egy igen meleg téli sapit, fel is próbáltam rá, még talán kicsit nagy is... erre itthon nézem a cimkét :arrow: 0-4 hó-ig... :shock: na ennyit a méretezésről... :roll: amúgy most térünk át a 86-os méretre...

szerdán megyünk a 15 hós oltásra, kolléganőm kislánya egy hete kapta, azóta magas láza van... visszavitték a dokihoz, orra nem folyik, nem köhög, szeme rendben, torka rendben, hasmenés nincs... :shock: a doki kijelentette, hogy nem tudja mi ez, de azért felírt neki antibiotikumot... noooooormális?!?!?!

fogyás: mindketten fogytunk, Clárika még fogyózik, én nem is fogyóztam, nekem a stressztől ment le, és vissza is fog jönni, ha rendeződnek a dolgaink... :D

képzeljétek, a hétvégén kétszer is úgy jártunk, hogy a frissen cserélt pelusban a gyerek egy órán belül úgy átázott, hogy nyakig a body-ja, bokáig a nadrágja... na jó, ez egy kicsit túlzás, de nagyon elöntötte... nem tudom mire vélni, pedig maga a pelus nem is volt annyira tele... és jól is tettük fel rá... ellenőriztem... nem tudom, talán váltani kéne egy méretet? ez 4+-os pampers, nekünk ez a márka vált be a leginkább...
lehet, hogy most már ritkábban pisil, de akkor nagyobb mennyiséget, és ezt nem tudja hirtelen felszívni a pelus? :roll:

Kép
gtunde75

Szilviák

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Zumba
Nekem túlságosan ugra-bugra... :oops:
Alapvetően nekem semmi ritmusérzékem, táncolni sem tudok :oops:
Én mindig egy fél menettel lemaradtam... maradok az úszásnál... :wink:

Megalakíthatjuk a zakkant csemeték klubját... Chloe is zakkant, hisztis mostanában...
Biztosan megzavarta a hideg, a sötét, a telihold... vagy mit tudom én :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok

Tündi,Tomi lába sokszor hideg a cipőben,ezért gondolkodtam el.
Sapi :lol: :lol: az nem semmi!
Fogyás:nekem is utánatok kéne csinálnom :roll: több dolgot is.. :?

Zumba:én imádom!!!
Bettinyó,ha lightos amire jársz akkor nem csodálom hogy nem dob fel nagyon. És eredmény?

Ma voltam Zumbán,újra,egy felüdülés volt és ment is de nem ez a lényeg,van ott egy csaj tök utáltam mindig,vörös hajú,beképzelt dög,mindig rázta magát,jampázott áá a hideg rázott tőle.Erre ma mit látok: pocakos.... és zumbázik...na több se kellett,nem dobott fel a látvány...áááá...hát igen itt az élő példa hogy van akinek sikerül,és zumbázhat is...és pont ő!!!!!

Remélem Korinna megjavul :)

Sucer,Woody?Barbcsi?

Szilviáknak boldog nevük napját(tegnapra)

Holnap megyünk oltásra,jaj. :?

evilany

Évi ha Tomi lába hideg a cipőben, akkor nem kérdés! a szomszéd gyerekek nálunk már pár hete csizmában járnak... ma délelőtt Zoé belelépett a kakiba, így ki kellett mosnom a bakiját, délután bundásat adtam rá, egy órát voltunk lent és mégis hüvi volt a lába...
már hidegebb van, mint pl múlt héten...

Kép
gtunde75

Betti mi pl ezt a koreot nyomjuk,
http://www.youtube.com/watch?v=NE_ejzMtZqk
én imádom.. :oops: :lol:

evilany

claire: gondolok Rátok, Joni hamar túl lesz holnap a műtéten. Várom a híreket Rólatok.

Zakkant csemeték klubja :lol: :lol:

Évi: ez a koreográfia meg miiiiii? :shock: :) Nálunk evvan (csípőtekerős izé): http://www.youtube.com/watch?v=bMvfSwQX ... playnext=2
Eredmény: hát ha nem ennék Manner ostyát meg tiramisut este 9kor és tartanám a diétát akkor már tutira lefogytam volna a terhesség előtti súlyomra (ahhoz még 5 kg mínusz kéne). De mindig megmagyarázom :(
Ma kimaradt a zumba, helyette volt Müller meg karácsonyi kütyüvásárlás. Adventi koszorú alapot kerestem volna, de nem volt. A gyerek legalább élvezte: beleállt a hatalmas bevásárló kosárba, bepakolt vagy hatvanhat guriga fonalat és 3 csomag pelenkázó alátétet, rohangászott és jól elfáradt. Zárás előtt még beestünk a Tschibo-ba, kaptam nagyon jó csúszásgátlós zoknit Korinnának (le vannak árazva a karácsonyi mintásak, nekem nagyon bejönnek).
Karácsonyi ajándékok nagy része már megvan, idén semmit sem hagyok az utolsó pillanatra (igaz már szeptemberben volt olyan ajándék, ami a szekrény mélyére került).

Ha van valakinek tuti beigli receptje, azt örömmel venném, idén én magam szeretném sütni újra. Anyukám receptje viszont nem a legtutibb, hamar kiszárad. :(
Egyébként meg vágom a centit: csütörtökön moziba megyek újra, közel 2 év után. Barátnőkkel csajos-amcsiromcsi-filmnézős délután lesz, utána kávézós-iszogatós esti bulival :oops: Apuka bevállalta délutántól egész éjszakára a gyerkőcöt, anyuka meg kirúg a hámból :lol:
bettinyo

Huh,ezek a videok...mostmar lehet hogy elmegyek kivancsisagbol egyre, hogy itt milyen. :lol: Bar nekem sincs semmi ritmuserzekem, de majd a hatso sorba allok hogy senki ne lasson. :wink:

Bea, ez az orrszivas egy kicsit tenyleg durvan hangzik, de ha muszaj, akkor muszaj. :( megjegyzem, lehet hogy meg szuksegem lesz ra.
Szerintem se lanyos a konyha, meg a fozes, ha minden igaz, akkor ma sikerult egyet talalnom.

Betti, csutortok biztos jo lesz. En is ugy elmennek mar valahova.... :oops: mondjuk nyaron, mikor otthon voltunk elmentem baratnommel borfesztivalra... de az mar reg volt.

Tunde, szerintem probald ki, nekunk is volt ilyen tobbszor hogy kifolyt, de aztan valtottam. Boti kb 2 honapja az 5-t hordja, mondjuk o kis combi. :lol: es hogy ma mennyit evett, teljesen le voltam dobbenve. :shock: reggel tejci, majd egy banan, 10kor egy turos desszert es ket tubus gyumolcspure (100grammos), ebed krumplis teszta, joghurt, vacsi tojasrantotta,zsemle, pari, majd lefekves elott a tej is....

Klári
nklari80

Betti,én így szeretem :D neked nem tetszik?
Bejgli,még sose próbáltam...

oltás storno,éjszakánk nagyon rossz volt,sokat felsírt,orra zörgött,reggel hője 37.9...
Ha nem lesz beteg,és kiderül h csak valami izéééé,akkor megyünk talira csütörtökön,ha mégis,akkor nem :(

evilany

Halika!

Hát köszi a tippeket....olvastam már korábban, csak még hangulatilag rendbe kellett hoznom magam, hogy írjak. Ilyen kincses ládánk már van: anya krémes doboza, sudos doboz, számológép, pénztárca, bankkártya, notesz, egér, teás doboz stb...

Hétvégén voltunk Tescozni, gondoltam egyet mutassa meg ő, hogy mi tetszik neki....persze, hogy az autók. Azt hiszem egy duplo állatovit kapni fog, az építőkockákat szereti, bár mostanság az a legjobb játék vele, ha a vödörből magára borítja.

Klari!...A konyhára az én párom is mondta, hogy lányos, pedig bár ismereteim nem túl széles körűek ez ügyben, nagy szakácsot csak férfit tudnék mondani.....és Berci is imád főzni.

Zumba: tisztelem a ritmust...nem lépek rá...ha már egyszerre kell mozgatni a kezem és a lábam ritmusra, az totál szétesés. Én itthon tornázok, és a Bercit használom súlyzónak...akkorákat röhög közben.
limo73

Évi: de tetszik, nagyon dinamikus :) A mienk ehhez képest csak lötyögés...

limo: szakadtam az írásod zumbás részén. Játékkonyha: Korinna azt kap a nagyszülőktől. Láttunk nagyon jópofa szerszámos sarkot fiúknak, az állványa hasonlít a konyháéra. Tizenezernél kezdődik az ára ha jól emlékszem, de érdemes körülnézni az aukciós fórumokon ha megtetszik nektek, hátha....

Pelus: nekünk a Libero vált be leginkább, a pempi aktiv baby-vel megjártuk, minden kifolyt belőle. A premium care-t pedig átalakították pár hónapja (indigó színű lett asszem), a popsi részén már alig van betét, fele annyi ideig bírja csak a lánykámon, mint a Libero. Pedig pici babaként nagyon szerettük ráadni.

Cipőügyről akartam még írni: ma elvittem Korinnát ortopéd vizsgálatra, ahol kiderült, hogy mostantól speciális cipőt kell hordania. A kis bokái befelé dőlnek járás közben (süllyedés) és emiatt már most kezdenek lazulni az ízületei. Az sztk-s ortopéd doki szerint semmi baj nincsen a járásával, de nem hagyott nyugodni a dolog, hogy így megy. Be kell valljam kicsit csámpi is a lelkem. Az sztk-ban harisnyában vizsgálgatta a doki, a kórházi ambulancián mindent levetettek róla a peluson kívül. Alaposan megnézték és egyből mondta a főorvos, hogy a haránt-emelős cipőinket hajítsuk jó messzire. Meglepett no, mert úgy tudtam, hogy az jó a picúrok lábának :shock: :shock:
Ezt a típust javasolták:
Kép
Kapott is egy lilásat, pont azt ami a kép előterében van. Akit érdekel itt http://www.salusweb.hu bővebb infót találhat ezekről a cipőkről.
bettinyo

Hello. Kutyafuttában, mint mostanában mindig. Bocsánat. Csak életjel. Megvagyunk, jól vagyunk, gyerekeket váltásban hordom az orvoshoz....rohanuk, délután suli, dolgozat sebészetből....majd jövök ha utólértem magam.

Rékáknak, Szilviáknak nagyon boldog névnapot utólag.

Enyém gyerek is hisztizik, pedig a pszichológia tanárnő azt mondta hisztis gyerek nincs. Khmmm gondolkoztam rajta összecsomagolom agyereket és lepasszolom neki egy hétre aztán majd leülünk beszélgetni a hisztis gyerekekről.

Ritmus: osztom Limo véleményét, nagyon tisztelem én is, soha, de soha nem lépnék rá. :lol:

Most futok, majd jövök. Pá.

királylány

Dia,Limo :lol: :lol:

Hiszti itt is van,ha valamit a fejébe vesz pl egyik nap feltettem az ablakpárkányba nézelődni,ott rájött hogy tudja a redőnyt fel-le engedni.Ha ott álltunk 36 percet és úgy is kemény balhé árán vettem le.Na azóta ha a közelébe ér az ablaknak visít...meg ilyenek,ajtózár,liftgombok,ajtónyitó gomb,mindent ő kell nyomjon de nem egyszer ám hanem órákig.Nagy nehezen terelhető azért a figyelme,mindig próbálok vmit ami jobban tetszene,pl ma Tescoban mindenáron ártáblát akart hozni magával,akkor gyorsan mikor ordítani kezdett,mutattam neki a kosarat,gyere Tomi tolod? na akkor büszkén tolta...nem tudom ez jó módszer e,majd kiderül.

Betti,én azt hallottam hogy harántemelős cipőt ne vegyünk,ezek szerint ezért. Tomi kicsit kifelé rakja a lábát de remélem nem marad így.
Zumba: hát engem nagyon feldob,de gondolom érthető,és ég a zsír :lol:

evilany

sziasztok!

hiszti... na arra tegnapról van egy jó példa... utca, motorozás 2 korabeli kislánnyal. Zoé észrevette, hogy az egyik kislány otthagyta a biciklijét, leszállt a motorról és elkobozta... :D
majd amikor a bicikli tulajdonosa ráült a motorra (egyszerű csere), Z olyan vigasztalhatatlan sírásba kezdett, hogy csak néztem... miközben a másik bicaján ült... :roll:

Kép
gtunde75

Sziasztok,

csak gyors életjel, holnap talán tudok jönni bővebben is.

Mindenkit pusszantok! :)

Holnapi előzetes:
- miért nem jó a harántemelős cipő? Megtörtént eset alapján mesélek.... (Ilang)
- bundás vs. béleletlen?
- mit is vegyünk karácsonyra?
- szívjuk-e a gyerek orrát?
- a 15 hós oltás és ami mögötte van...
- miért nem jár még mindig a fiam?????

Bocsi, most rohanok, de holnap jövök ígérem!

Betegeknek jobbulást!
Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja és a köszöntéseket nagyon köszönöm mindenkinek! :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,előzetes:igéretes,izgi! :wink: :lol:

Orrszívással most én is hadilábon.Folyik az orra,enyhén,de nem dugul el...

evilany

"tisztelem a ritmust...." de jo duma. :lol: :lol:

Ezek a hisztik nalunk is pont igy vannak... :( mondjuk en sokszor egyszeruen nem foglalkozok vele, igy aztan eleg gyorsan abbahagyja a sirast. :P bar azt nem tudom hogy ez jo e igy, de naponta 125x nem tudok es nem is akarok terelni. :oops:

Betti, jo hogy utanajartal a dolgoknak. :D meg idoben.

Egy kerdes, mikortol lehet gyerekagyba tenni a kolkoket? Gondolom, gyereke valogatja, de ugy kb? Ha esetleg valakinek van otlete, tapasztalatja, akkor szivesen vennem. Boti NEM hajlando a kisagyaba aludni, ahogy fordul egyet, hozzaer a racshoz es mar fent is van. :cry:

Na,rohanok, var a munka... :(

Klári
nklari80

Betti, Évi
Nézni jó ezeket a koreográfiákat, de én ennél többre nem vagyok képes :oops: :cry: :wink:
Így, én maradok vastag combú, nagy fenekű :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Klári
Chloe is bújik hozzám, ha éppen nem valami rosszaságon töri a kis fejét :lol: :lol: :lol: :lol:
Orrszívás: lefogás nélkül nem megy? Az lényegében nem fáj, utána megkönnyebbül... és általában a gyerekek a lefogástól ijednek meg leginkább...
Egyébként meg... el lehet játszani is... vagy magadon megmutatod Botinak, hogy mit is akarsz csinálni...

Bekri
Chloe játszik autóval is :lol: :wink:

Betti
Én nem beiglit, hanem a diós-mákos kalácsomat fogom megsütni :wink:
Annak a tésztája zsírral készül, így nem szárad ki hamar...
Jó szórakozást!

Évi
Jobbulást Tominak!
Elterelés jó, csak találjon az ember valami olyant, ami a gyereknek érdekes...

Limo
Azt kellene videora venni, ha mi egyszerre zumbáznánk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dia
Drukkolok!
Pszichológia tanár nem hallott a "terrible two"-ról? :roll: :lol: :wink:

Sucer
Várjuk a részleteket!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: