Sziasztok!
Claire, nagy drukkok mára és holnapra!!! Az nagyon jó lenne, ha innentől nem lenne baj a fülével, a fülfelszúrás nem habostorta, meg az állandó problémák a mandulá(kk)val...
Minden rendben lesz!
Klári, az orrszívás kész macera, de nálunk muszáj volt és előző topikomból kaptam egy elég drasztikusnak tűnő, de rendkívül hatásos tippet. A lényege, hogy egyedül is ki tudom szívni az orrát. Leülök, kis terpeszben. Gyermek a földön hanyatt fekve a lábaim közt, karjai kétoldalt a lábam alatt. Tudom, elég durvának tűnik, de működik, nekem a nagyszülők nem mertek sosem segíteni (kivétel most már anyukám), mert hogy ez kínzás, és milyen borzalmas a gyereknek... Kérem szépen, még mindig inkább ezt választom, mint a fülfelszúrást...
Meg a nemevést, a hányást - Bálint amikor náthás, nem bír enni, a torkából is köhögi föl a trutyit, és már többször előfordult, hogy ilyenkor kajálás után hányt is.
És nem lesznek életre szóló lelki sebei sem, mert Kristóf már tavaly is magától jött, hogy szívjuk ki az orrát, leül és egyedül tartja saját magának.
Tünde, Évi, ez a lista az ajándékokat illetően, hogy mennyire igaz! Komolyan elgondolkoztam, hogy halomban állnak itt a játékok, és gyakorlatilag alig van pár, amivel tényleg játszanak. A WC-ben és a kukában turkálás viszont nálunk is nagy sláger. Volt, hogy kiskanállal halászott a WC-ben, amíg a tesójával foglalatoskodtam. És végtelen megelégedettséggel dob ki a kukába Bálint mindenféle tárgyat, amit ő úgy ítél meg, hogy odavaló (kiskulacs, Kristóf fogkréme, tollak stb.)
Duplo nálunk is bevált, törhetetlen, nem esik ki a kereke, nincsenek mini darabok benne.
Klári, a két fiam kapott az apjuktól egy kis konyhaszekrényt fából (asztalos apuka milyen hasznos, ugye
) és odáig vannak tőle. Sütnek, főznek. Ez miért lenne lányos? Sok étteremben a séf mind férfi! Ja, és nekünk játék babakocsink is van, egy copfos babával, azt is tologatják. 25-30 év múlva jó eséllyel a saját gyereküket is tologathatják majd, nem?
Nem tudjátok, Szamócának megszületett már a kislánya?
Péntek óta bélelt cipőt adok én is mindkét gyerekemre. Ma viszont akkora baklövést követtem el, lemaradt a vastag pulcsi Kristófról (trikó, vékony pulcsi, nagykabát), szegény vacogott, mire beértünk az oviba. Kocsival mentünk, de akkor is... Hogy lehetek ilyen béna??? Remélem, nem lesz beteg szegény miattam...
Tündét néztem a fotón, nekem ő tűnt úgy, hogy nagyon le van fogyva. Aztán lehet, rosszul látok.