sziasztok!!!!!!!!!!!!!!! Home, sweet home!
Móni, sok boldogságot Rékának! Várt a taxi, menni kellett, nincs ebből gond, remélem hamarosan újra össze tudunk futni. Hogy alakulnak a pöttyök? És a láza?
Zsófi, nagggyon ügyes vagy! És hulla fáradt, gondolom.
Tudom, nem erre a reakcióra vágysz, de BULI LESZ!!!!!!!!!!!!
Amúgy teljesen megértem, hogy dühöngsz
Nyuszi, én is nagyon köszönöm, meg tényleg, hogy egész héten gondoltál rám. Könnyebb volt, mint gondoltam, bár mikor megláttam őket, nem bírtam zokogás nélkül, szerencse, hogy a szitu úgy hozta, hogy ebből ők nem vettek észre semmit.
Timi, hogy vagy? Sajnálom a korai keléseket, de sajna, ahogy Babus, úgy én sem leszek ebben számodra tanácsadó
Érdekes a lányok reakciója, megosztom Veletek, úgy érzem, nem foglak untatni Titeket. De igazából nincs is miről beszélni. Én majd elolvadtam, mikor megláttam őket, hosszú ideig nem bírtam betelni a látványukkal, mintha először látnám őket, mintha sokkal kisebb kori arcuk élt volna bennem. Aztán meg teljesen meglepődtem, olyan szépen és sokat beszéltek. És bár ez sem újdonság, mégis, mintha nem emlékeztem volna erre sem. Ők bezzeg, mintha el sem mentem volna. Nem volt kiemelten extra bújás, talán csak Míra kereste mindig a kegyemet, nagyon meg akart felelni, de mindemellett vidám, jókedvű volt, nagyon kis aktív. Emma kevésbé jött eleinte, csak messziről bohóckodott, de kimondottan nekem. Aztán este a kakaóivás már kizárólag az ölemben történhetett. Nem matricák, de aranyosak, szótfogadóak, kedvesek velem. És visszatért a "nemapa, anya". Így megintcsak én fürdettem.
Sajna későn vacsiztak, mert kijöttek az állomásra elém, így hamar jött a kakaó rá, aminek az lett az eredménye, hogy Míra kidobta. Remélem, csak ez az oka, és nem lappang bennük semmi