Dejó!!!!
Szegény, Esztyx, hát biztos nem lehet egy leányálom közvetlen utána, de majd kipiheni, és kint van LILI, és ez a lényeg. Hú, de jó! És tök jó a súlya.
Kikocska, én is csatlakozom. Ha elmondod ésszerűen, nem haragvással, hogy szükség lenne a kéglire, meg kell, hogy értsék, és nem igaz, hogy megsértődnek. Nincsenek valami jó barátaitok, akik beugranának? Amúgy nem csodálom, hogy pityeregsz, most már én is azt tenném... Azért Gergővel próbáld megbeszélni... Vagy úgyis tudod, mit gondol? Szerintem ez nem támadás az apukája ellen.
Én meg úgy beindultam, hogy képzeljétek el, voltam ma bent az egyetemen. Egy barátnőmmel találkoztam, meg persze sokezer másikkal, akik épp ott kószáltak, és mindenki megcsodált
És igazából csak próba szerencse bementem megnézni, hogy ott van-e az a tanár, akitől jegyet kellene kapnom, mert soha nem szokott ott lenni, és szembejött velem a folyósón!!!!! És megkaptam az 5-öm! Úgy örülök, ez tényleg csoda! Úgyhogy egyetem elintézve elvileg.
Persze nem nagyon lehetett leülni, meg ilyenek, úgyhogy nagyon elfáradtam, és ezért hazajöttem gyorsan. Figyeljetek, tegnap is, ma is volt olyanom, hogy a gyomromnál fájt a hasam, meg az egész úgy, mintha fel lennék puffadva. Pedig nem voltam. Ez is görcs? Vagy mi?
Lili, már te is nagyon be vagy sózva, látom
! Azt mondta Péter, hogy a vircsaft szintem nagyon magasan van... Merthogy ugye eddig nem mehettem sehova, és ezen a héten minden nap mentem... Hát igen. Ha így folytatom
... És tegnap már majdnem azt hittem, szülünk, 10 perces keményedéseim voltak kb. 2 órán keresztül. Aztán be kellett vennem a gyógyszerem, és abbamaradt.
Bagzer, nem tudsz valami írásbeli programot csinálni Marcidnak a számlák fizetéséről? Hátha úgy könnyebb... Vagy lehet interneten állandó utalásokat beállítani. Hm?
Orbis, én nem is tudtam, hogy te is magyar tanár vagy! Tök jó! És tanítottál is?
Ttika, tetszenek a giffek, én is nagyon szeretem őket, csak nem merem levadászni, mert Péter viszont nem szereti... Fél a vírusoktól. Úgyhogy gyönyörködöm a tieitekben
És ruhácskákkal várjatok még szerintem, vegyetek bútorokat, arra úgyis szükség van, és nem érdekes a méret
Katy, de jó, hogy túl vagy a vezetéses dolgon
! Bár nem tudom, milyen lesz utána, de most nyugisabb, az biztos. Jó, hogy jön Kriszta meg Andris!
Bagzer, én ugyanezen a bugyoláláson gondolkodtam hordozókendő ügyileg. Aztán most vettem ezt az overált (nem tudom, hogy kell írni), és ebben bele tudom tenni, és szerintem ennyi kell. Legfeljebb csak egy rugit adok alá, és akkor nem gond. De a fejére mindenképp kell a kapucni, meg a nyakára a sál... De nem tudom. Jaj,de várom már!!!!!
NA majd még írok, bocs akire nem reagáltam, Babus, örülök, hogy jól aludtál
!
Kikocs, írj, én is itt vagyok most már! Megvígasztallak!
Noémi
34+4