Új privát üzeneted érkezett!

Hú, nagyot főztem, jól beebédeltem, szerintem alszom egy kicsit a szülésznéni előtt.

Üdv Trus!
Igen van esélyünk összefutni, bár én dec.25-re vagyok kiírva (akkor töltöm a 40-et), és ki is akarok tartani addig. Kép

Lili(37+5)

KépKép
savitri
 
 


Ttika!
Tökéletesen elképzeltem azt a rózsát, az volt az egyik legszebb amit életemben láttam! Köszönöm! A segítési szándékot azt meg külön köszönöm, lehet, hogy mégis működött és emiatt nem kelett annyi mindent beadnom Kép
Vicces, ezt a pasast, (aki gyermekem Apja) még én sem értem (bár valószínúű más okból)olyannyira nem, hogy inkább nem foglalkozom vele, csak beleőrülnék. Pedig már így is épp elég lökött vagyok, a kislányomnak meg kell egy éppeszű Mami! Kép

Savitri!
Köszi a megnyugtatást! Jól levontam ám a következtetést, vagy nem írok többet Apa témáról, és úgy teszek mintha soha nem is tettem volna, vagy jó szokásunkhoz hűen továbbra is azon leszek, hogy minnél előbb archiválódjunk. Teljes biztossággal állíthatom, ez utóbbi nyert!
Részben azért paranoiás mégsem vagyok, másrészt úgyse bírom megállni. Na jó kis ideológiát gyártottam ide Kép

Ttika!
Katynak abszolút igaza van, jöhetsz a zsezsegőklubba, simán beveszlek, rég kiérdemelted! Kép Kép Kép

Na megyek, töretlen jókedvemben körberepkedem kicsit a házat Kép Kép
aura
 
 


Lili, nekem is nagyon tetszett, csak ugy elszomorodtam ahogy a végén elment a prof és amiket mondott. Kép A kérdésektől már majd fejre álltam, olyan hülyeségek voltak. Kép A hátam meg baromira fájt. Kisvirágnak is megmutattalak hogy te ki vagy, bár ezzel az erővel be is mutathattalak volna benneteket. Kép Öt azért ismerem, mert együtt jártunk dietetikushoz.

Gondolod hogy a mi orvosaink is osztják ezt a nagyon természetes szülést? mert nekem is állatira tetszett. Olyan szép volt ahogy elmondta hogy rád teszik a babát nem viszik el, ha nem sir ne ijedjünk meg, mert az azért van mert hallja a szivdobogásunkat. Szoval beleéltem magam én is nagyon. Kép


Aura, örülök hogy ilyen jol mennek a dolgaid. A talit tényleg nem tudom, mert ha 10-kor kezdödik akkor csak nem maradtok ott este 8-ig! Szoval majd kiderül, hogy alakul a napom, hátha le tudom csusztatni a délutánt.

Pusza
Eszter
eszter2004
 
 

 
 

De jót aludtam! Kááár hogy fel kellet kelni. De valamikor a kórházba is be kell érnem.

Hát Eszter2004 őszintén remélem, hogy az egész kórház osztja a doki véleményét. Ha jól tudom dec. 1-ig ő volt itt a nagyfőnök a szülészeten.
(hogy nem önszántából megy nyugdíjba, persze paráztat egy kicsit, de lehet, hogy semmi köze a kórházhoz)

Lili(37+5)aki most megy és látogatást tesz épp ügyeletben lévő szülésznőjénél, de este visszatér és sokáig itt lesz, mert a párja koncertezik(az utolsó, aztán februárig semmi. Kép)

KépKép
savitri
 
 


Na, sziasztok!!
Aura, tök jó kis napotok volt, télleg!!! örülök hogy örülsz!!!! te jössz a mai szülésznőkkel találkozásra? én mindenképp szeretnék menni!!

baba-bugyola téma:
én is töröm ezen folyton a fejem! meg azt nem tudjátok, ha kendőben szeretném vinni picurt ide-oda, akkor mennyire kell felöltöztetni, mert hát, benn lesz kendőstül az én nagykabátom alatt...... szóval szerintetek???

Kikocs, szerintem is próbáld másképp intézni!!!!! vedd a kezedbe az irányítást, rendeld oda öcsédet, vagy valamilyen más férfiembert/eket és dirigáld a helyére a dolgokat!!! ne szomorkodj emiatt, találj ki más megoldást! az ha beindul, meg ha te erre beindulsz úgyis ad erőt és jó kedvet is!!

no megyek, tök nyomott vagyok ma, meg este megint a számlák miatt forgolódtam....mi lesz itt?????KépKép
bagz, aki leterhelte magát anyagi gondokkal....

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


MEGSZÜLT ESZTYX!!!!!!!! természetes úton.
LILI, 52 CM ÉS 2770 gramm, és gyönyörű, Esztyx nagyon rosszul van szegény, de majd ha jobban lesz, hív megint!

kikocska
 
 


jaj de jó! jaj de jó! jaj de jó! Odavagyok meg vissza! szuper!!!!! Milyen édes picike. Mit is mondtak neki hogy hány kilos a baba? Csak azért hogy mennyire találták el. És természetes uton? A hős mami! Kép
eszter2004
 
 


Kép
Hurrá-hurrá, éljen Esztyx!
Majd még jövök, most nincs időm, ennyit se akartam, csak idelapoztam és ezt nem lehet szó nélkül hagyni!!!!
Kép
Szóval gratulaaaa!!!!!!!
orbis
 
 


GRATULA ESZTYXNEK ÉS A KIS LILINEK!!!

Kép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Eszter, Pont ennyit mondtak!! 2700 körülit!
orbis
 
 


Savitri,
amikor fent voltunk a szülőszobán, és megláttam tarzan kötelét, mondtam hogy na én ezen biztos nem fogok csimpaszkodni. Erre a fö-szülésznő mondta hogy a prof lánya is ott szült és ő használta. (ugy hogy akkor lehet hogy mégis jó.Kép)

Hát igen...ahogy mondta hogy nyugdijba ment, én is azt éreztem, hogy szivesen maradt volna. Nagyon szimpatikus volt az egyszer biztos, engem is elvarázsolt.

Na akkor örüljünk együtt Esztyx-nek és az ő Lilijének! Kép
eszter2004
 
 


Sziasztok!

Most értem haza ctg-ről meg iylenek. Szépen vert a szíve!

Na, kiváncsi vagyok meddig olavok!?!?

Rékacs 36+1

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Dejó!!!!
Szegény, Esztyx, hát biztos nem lehet egy leányálom közvetlen utána, de majd kipiheni, és kint van LILI, és ez a lényeg. Hú, de jó! És tök jó a súlya.

Kikocska, én is csatlakozom. Ha elmondod ésszerűen, nem haragvással, hogy szükség lenne a kéglire, meg kell, hogy értsék, és nem igaz, hogy megsértődnek. Nincsenek valami jó barátaitok, akik beugranának? Amúgy nem csodálom, hogy pityeregsz, most már én is azt tenném... Azért Gergővel próbáld megbeszélni... Vagy úgyis tudod, mit gondol? Szerintem ez nem támadás az apukája ellen.

Én meg úgy beindultam, hogy képzeljétek el, voltam ma bent az egyetemen. Egy barátnőmmel találkoztam, meg persze sokezer másikkal, akik épp ott kószáltak, és mindenki megcsodáltKép És igazából csak próba szerencse bementem megnézni, hogy ott van-e az a tanár, akitől jegyet kellene kapnom, mert soha nem szokott ott lenni, és szembejött velem a folyósón!!!!! És megkaptam az 5-öm! Úgy örülök, ez tényleg csoda! Úgyhogy egyetem elintézve elvileg.
Persze nem nagyon lehetett leülni, meg ilyenek, úgyhogy nagyon elfáradtam, és ezért hazajöttem gyorsan. Figyeljetek, tegnap is, ma is volt olyanom, hogy a gyomromnál fájt a hasam, meg az egész úgy, mintha fel lennék puffadva. Pedig nem voltam. Ez is görcs? Vagy mi?

Lili, már te is nagyon be vagy sózva, látomKép! Azt mondta Péter, hogy a vircsaft szintem nagyon magasan van... Merthogy ugye eddig nem mehettem sehova, és ezen a héten minden nap mentem... Hát igen. Ha így folytatomKép... És tegnap már majdnem azt hittem, szülünk, 10 perces keményedéseim voltak kb. 2 órán keresztül. Aztán be kellett vennem a gyógyszerem, és abbamaradt.

Bagzer, nem tudsz valami írásbeli programot csinálni Marcidnak a számlák fizetéséről? Hátha úgy könnyebb... Vagy lehet interneten állandó utalásokat beállítani. Hm?

Orbis, én nem is tudtam, hogy te is magyar tanár vagy! Tök jó! És tanítottál is?

Ttika, tetszenek a giffek, én is nagyon szeretem őket, csak nem merem levadászni, mert Péter viszont nem szereti... Fél a vírusoktól. Úgyhogy gyönyörködöm a tieitekbenKép És ruhácskákkal várjatok még szerintem, vegyetek bútorokat, arra úgyis szükség van, és nem érdekes a méretKép

Katy, de jó, hogy túl vagy a vezetéses dolgonKép! Bár nem tudom, milyen lesz utána, de most nyugisabb, az biztos. Jó, hogy jön Kriszta meg Andris!

Bagzer, én ugyanezen a bugyoláláson gondolkodtam hordozókendő ügyileg. Aztán most vettem ezt az overált (nem tudom, hogy kell írni), és ebben bele tudom tenni, és szerintem ennyi kell. Legfeljebb csak egy rugit adok alá, és akkor nem gond. De a fejére mindenképp kell a kapucni, meg a nyakára a sál... De nem tudom. Jaj,de várom már!!!!!

NA majd még írok, bocs akire nem reagáltam, Babus, örülök, hogy jól aludtálKép!
Kikocs, írj, én is itt vagyok most már! Megvígasztallak!

Noémi
34+4
vghnoémi
 
 


GRATULAAA ESZTYXNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hurrrrááááhurrráááá!!! alig várom a képet!!!! juhéjjjjj

b

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Ja és Dominik csodás, megmutattam Péternek isKép
Rékacs már mindent csinálKép, és nem jön közénk, de most megjelent...
Sokáig fogsz olvasni!Kép

N.
vghnoémi
 
 


Kép Én is gratulálok Esztyxnek a kis Lilihez! Kép
Vendég
 


Hali Mindenkinek !

Bár ritkán írok nektek, de azért folyamatosan követem az eseményeket.

Először is gratulálok a két új jövevényhez Diának és Esztyx-nek !!És persze jobbulást Esztyxnek, nem lehetett könnyű kivárni a babuci érkezését, hátmég a szülést véghezvinni.. Várom nagyon a történeteket, gondolom a többiek is.

Kikocs, mivel mindketten február 13-ra vagyunk kiírva, így benned igazi sorstársra leltem. Nem beszélve a lakásrendezgetés témáról. Egy hónapja költöztünk mi is be az új lakásba, kettecskén rendezgetjük férjurammal. Már 8-ból 2 ablakra szereltünk függönyt, (a többi függöny is megvan, csakhát a szerelés, fúrás, faragás), a plafonon foglalatokban lógnak a villanyégők, a felszerelendő tükrök, WC papír tartók, stb. a garázsban várják sorsukat.

Tegnap addig jutottunk, hogy a babaszobába a kikás pelenkázó fiókjait már összeszereltük, majd ma folytatjuk. Úgy egyeztünk ki a pasimmal, hogy most a gyerekszobára koncentrálunk, utánna jöhet a többi.. Így is marha lassan haladunk.. Nem beszélve a garanciális javításokról, amit egyenként kell a szerelőkkel, beszállítókkal rendezni. ( A WC tartályból folyik a víz, a földszinti WC-t elfelejtették leragasztani, a mosogatógépet véletlenül a forró vízre kötötték rá, stb..)
Szóval ne aggódj, nálunk is áll a bál ezen a fronton. Take it easy, nem ezen fog múlni a karácsonyi jó hangulat, hanem csakis rajtatok...

Apropó. Valaki érezte már közületek, hogy zsibbad valamelyik végtagja ? Én reggelente nem tudom a kezemen az újjaimat behajlítani, annyira el vannak gémberedve és ez gyakran napközben is előfordul. Nincsen bedagadva, csak fáj, talán nem megfelelő bennük a vérkeringés ? Néha már a lábaimnál is érzek ilyet...Nyugtassatok meg, hogy ez ilyenkor normális. Vagy mégsem ?

Puszi mindenkinek,

Zsuzsi
vzsuzsi
 
 


Esztyx! Hatalmas Gratula!!!Kép


Brigi
bombomanyu
 
 


Vzsuzsi! nekem is szoktak zsibbadni részeim! én úgy tudom hogy mérsékelten ez tök normális!! nekem ha hátradőlök, akkor is pár perc múlva elzsibbadnak a karjaim...nem bírják a terhet....
bagz
32+4

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Zsuzsi ez lehet azért mert esetleg sokat fekszel hanyatt és a baba sulya ránehezedik az erekre. Probalj inkább oldalt feküdni, vagy tegyél vmit a lábad alá meg ilyesmik. De még biztos lesz észosztás ezügyben, mert ez tipikus probléma, bár nekem lekopogon nincs ilyen.

Van viszont kóli baktériumom, ez lett a kenetvétel eredménye. De ez semmi komoly állitolag.

üdv
Eszter
eszter2004
 
 


most nem azért mondom, de beírtam, hogy Esztyx végre túl van rajta, és mintha mindenki lesben állt volna, és azonnal gratulációk özöne Kép ez vicces.

Egyébként mindenkinek köszönöm a jótanácsokat lakásügyben, de sajnos nem tudok micsinálni, mert az ő dolgait kellene elvinni innen. Szerszámok, bútorok, vödrök, létrák, ilyenek. És már megvette az anyagot is a maradék hátralevő munkához, és náluk van a vcajtónk is Kép szóval nem megy máshogy. Bár még reggel eszembe jutott a Gergő nagybátyja, aki éppen munka nélkül van, ha minden igaz, és esetleg jöhetne ő is, mert egy helyen laknak, talán tud... meg az autót talán neki is odaadják... De Gergőt kell rávennem, hogy megkérje, vagy megbeszélje apukájával. Valahol igazatok van teljesen, és lehet, hogy a sarkamra kellene állni, de én úgy vagyok vele, hogy nem kerülhetem meg a férjemet... Szóval mindenképp az ő beleegyezése kell hozzá. Remélem tisztában van vele, hogy ez nekem mennyire fontos... Néha elbőgöm magam, és elpanaszolom neki, hogy ez így rossz, és azt hiszem, ez egyértelmű. Remélem tényleg az. Megvárjuk,mit mond a doki apósomnak, aztán lesz valami. De már egész jó kedvem van, mert Esztyxnek végre kibújt Lilibabája, azért aggódok érte, mert tényleg elég nyomorult volt a hangja, meg mondta, hogy úgy vitték fel a szülőszobáról. Meg tök jó, ami Aurával történt, meg volt még egy nagyon jó élményem ma, szóval... hétvégén elköltük a novemberi táppénzemet meg a 13. havimat, és teljesen boldog leszek. Veszünk bútorokat meg babadolgokat, és megcsináljuk, amit lehet. Mondom, hogy lesz azért túlélő-terv Kép És nagyon köszönöm, hogy törődtök velem. És meghallgattok annak ellenére, hogy nem tudom megfogadni a tanácsotokat.

Noémi, én is azt mondom, hogy óvatosan, mert nem fogsz velünk kalácsot sütni kedden, ha így folytatod!!! Kép

kikocska
 
 


Zsuzsi, én is zsibbadok néha, azért mondd majd el a dokinak. A hátonfekvéstől lehet, mert ahogy Esztyx írta, ott van egy nagy ütőér. Bagzer milyen akkurátusan odaírta, hány hetesKép Helyes!!!

Nanácska, köszönjük a bemutatkozást!! Irjál nekünk!Kép

N.
34+4
vghnoémi
 
 


Megtaláltam a "szakirodalomban" (Az a 9 hónap)

" Egyes nőket a sok egyéb kényelmetlenségen és feszültségen kívül terhesség alatt idegesítő végtagzsibbadás is súlyt. Hogy pontosan mi váltja ki és hogyan lehet megszüntetni, nem tudjuk. Annyi biztos: semmi komolyat nem jelent, s általában elmúlik, ha változtatunk a testhelyzetünkön"

Hát ennyit írt a szakirodalom. Arra persze nem adott választ, hogy hogyan emeljem fel a teásbögrémet reggel zsibbadt kezekkel. Ásványvizes palackot pedig egész nap képtelen vagyok kinyitni, mert nem tudom annyira behajlítani az újjaimat..

Na befejezem a panaszáradatot. Köszi mindenkinek,

Zsuzsi
vzsuzsi
 
 


Hajrá Kikocs !! Te egy igazi túlélő vagy !!! Szurkolok, hogy apósodnak ne legyen komoly baja és végre rendeződjenek a dolgok..

zsuzsi
vzsuzsi
 
 


Szia Zsuzsi! Én is szoktalak figyelgetni, tényleg ritkán bukkansz fel Kép És már van társunk is, Ilonana, aki szintén 13-ra van kiírva, nekem még szobatársam is lehet, mert ő is schöpfis Kép Egyébként meg valami ideget nyomhat a baba szerintem is, és figyeld ki, hogy milyen pózban zsibbadsz, és azt kerüld. Rékacsnak volt talán ilyenje? Nem tuti... Na, mindegy. Sok sikert nektek is a lakáshoz! Teljesen igazad van, és tényleg rajtunk múlik a karácsonyi hangulat, és igyekszem is, amint látod. Csak tudod, a fészekrakó ösztön... Kép Ami a csőrömet piszkálja, és ami miatt hisztizek, az az, hogy novemer elejére szentül meg volt igérve, hogy befejezzük az egészet. Egyébként nem álltunk volna neki, hogy ne legyen ez a hiszti. Ehhez képest december majdnem közepe van, alig van babaholmi, mert nincs hova tegyem, nem merem megvenni sem őket, nem tudok takarítani, stb, esély pedig semmi arra, hogy még idén befejeződjön... Kép De tényleg igyekszem nem idegelni rajta, csak mindig mikor megint eltolódnak az időpontok (annyi lenne, hogy a maradványokat kellene elszállítani a lakásból, hogy legyen hely, és ki lehessen takarítani, és vehessünk bútorokat) akkor kiborulok, és panaszkodok egy nagyot, és átrendezem, hogy mi legyen akkor így, hogy tudom legjobban elfelejteni a dolgokat. Bocsi mindenkitől, aki már kívülről fújja Kép

Jaj, Eszter, én is biztatlak, hogy cseréld el a délutánod valahogy, és gyere mikor tudsz. Szerintem folyamatosan fogunk sütni, és díszíteni meg pletyózni odaérsz amikor odaérsz Kép Rossz lenne nélküled. Ugyanez Bagzerkának, aki ugye biztos nem kel fel addig, ugye? Kép

kikocska
 
 


Kikocs, mi fél évig Wcajtó nélkül voltunkKép Egyébként -csak hogy rágódjak a témán- én nem ajánlanám egyáltalán, hogy kerüld meg Gergőt, de ha nem mondod el egyértelműen, mit érzel, és mit szeretnél, nem biztos, hogy megérti. Figyelj, Kikocs, én nem ismerlek, hogy mennyire nyelős vagy, vagy azért közvetíted-e a saját érdekeidet is. De ha meg lehetne oldani máshogy apósod cuccainak elszállítását, abban semmi szemétség nincs. És Gergő meg megértené, nem? Na nem látom át a helyzetet, mert őt sem ismerem...
Esztyxért ne aggódj szerintem, teljesen természetes, hogy ilyen munka után nagyon gyenge. Ki fogja pihenni. Az is csoda, hogy felhívott, és jó jel. Nem biztos, hogy lett volna energiám...
Ésigen, nekem is az az érzésem, hogy nem fogunk a végén sütögetni, ha így folytatom. Úgyhogy most fekszem. Meg nem akarok rosszat a babának. Biztos fura lehet szegénynek, hogy a nagy nyugiból nyüzsi lettKép És azt sem szeretném, hogy úgy jöjjön ki előbb, hogy valami baja lesz, mert még kellett volna pár nap... Úgyhogy ezért nem merem a gyógyszereket se hanyagolni. Bár a jövő héttől már el fogom kezdeni szerintem.

Na már sok lesz belőlem.

N.
vghnoémi
 
 


Sziasztok!

Gyors leszek, mert Andris szeretne dógozni a billentyűzetenKép Reméelm kedden találkozunk megintKép

ESZTYX!!!!! Üdv a babások klubjában!!!! Gratulálok Lilihez és nagyon sok boldogságot kívánok!!!!!(Kitűnő méretek! Neki is és neked isKép)

Kép

Pusza,

Móki, Andris
móki
 
 


Sziasztok!

Visszatértem én is, de soha többet nem tűnök el 3 napnál tovább! Egész délelőtt az archívumokat olvasgattam, miközben tettem-vettem. Aztán mire írtam volna, megjött petim és nem tudtam megállni, hogy ne bújjak be mellé az ágyikóba egy kis csendespihire. Kép Úgyhogy azóta biztos még írtatok, de azt már csak este olvasom el.

Barátaink ma délelőtt mentek el, még mindg nem sikerült mindent az alsóbb polcokról és a szekrény tetejéről visszapakolni, amit a 15 hónapos Barnus keze ügyéből el kellett távolítani. Kép

Azonban sajna egy elég sajnálatos esemény is történt a családban. Kép Sógornőmet hétfőn bennfogták a kórházban, mert elkezdett nyíni és kedd este a 26. héten megszülettek az ikerlányok, Dorka és Bella. Mindenki jól van a körülményekhez képest, de azért nagyon aggódunk, hiszen nagyon korán bújtak ki a Picurok. Kép 750 és 800 grammosak. Lécci-lécci, akinek van valami bíztató sztorija, írja meg, hogy továbbíthassuk az aggódó szülőknek!

Mi is voltunk tegnap dokinál, úgy tűnik, Lilike nem szándékozik korábban kibújni, bár a méhnyak tovább rövidült és a belső méhszáj is nyílik (1.5 1 0 0). De minden rendben van Babucival és ez a lényeg. Kép Azért elkezdtem szedni a Dia-féle homeos bogyót, nála úgy tűnik, bevált. Kép

Ja, és itt volt megint a védőnéni és mondtam, hogy szülnék már, erre azt mondta, hogy akkor lépcsőzzek meg zsizsegjek (Aura Kép), és ha keményednék, akkor se pihenjek meg. Meg persze hogy ezt nem tőle hallottam. Kép

Ja, a méhszáj adatok Noémiéknek: az utolsóelőtti szám a nyakcsatorna, az utolsó pedig a külső méhszáj.

Diának gartulálok, tündéri a kis Dominik! Kép

És üdv minden új csatlakozónak itt a világhódító topikban! Kép

Most ennyi, nem állok neki reagálni, mert sose végeznék, inkább igyekszem bekapcsolódni a körforgásba újra. Este még benézek.

Pussz,
Katinka
37+4 (de ha a kiírt időponttól visszafelé számolok,akkor 38+0)
katinka
 
 


Bocs, Mókinak írtam alá, de oylan gyorsak vagytok, hogy mire korrigálok, már írtatokKép

Kriszta
móki
 
 


Katinka, én már írtam biztató sztorit, egy nem iker 630 grammal születő kisfiúról, aki most három éves.
És még a családban is van a Mátégyerek, aki a kissógorom, ő asszem 27. héten született, és 1 kiló 6 dekával ugyan, de szintén egyedül. és nagyon stramm kiskölök, állítólag tiszta bátyja (aki a férjem Kép) Nagyon drukkolok a sógornőd babáinak, és neked is szüléshez, mert ezek szerint már nem sokáig zsezsegsz Kép

Noémi, asszem nekiszegezem Gergőnek, hogy ez milyen rossz nekem és követelem majd, hogy kérje meg a nagybátyját. Asszem ez az egyetlen megoldás most. Kép Szerintem én már ezt megtettem, de lehet, hogy nem vette komolyan Kép ha van valami, úgyis mondom Kép legrosszabb esetben pedig karácsonyfadíszeket teszek a létrákra is Kép

kikocska
 
 


Katinka, és neked mi az az 1.5100 vagy mi... Ezt nem értem...
A sógornődnek nagyon drukkolok, van esélyük. Nagyon fognak vigyázni a picúrokra! Szegényeknek most napról napra kell élni...

Móki, tudjuk, hogy te vagy KrisztaKép
N.
N.
vghnoémi
 
 


Na, sziasztok ismét! igen felületesen végigböngésztem!

Dia! Garula Dominikhez! nagyon szép baba!

Eszti! Hát most min fogsz parázni!!!!????Kép NAgyon-nagyon gratulálok! És valószínűleg épp ott voltam ctg-n mikor szültél. Szerintem láttam is apát ki-be jönni menni! Legalábbis gondolom! Az egy ágyasban voltál?
De kár, hogy nem kukucskáltam meg a Lili babátKép

Orbis! Szipi-szupi a kiskardi!!! És neked hány sábezsdekli lapul a szekrénybe? Én mindig kalapot klezedek horgolni, és csak sábeszdekliig jutokKép

Katy! A korábban az hány óra?

Márti! Jösz talira Katyhez? Jösz!!!! Hiszen úgyis aznap mész dokihoz!!!! Na, én is kedden megyek ctg-re leközelebb, de este 1/2 8-ra!Kép

Kikocs! Mondtam Áginak, hogy ismerjük egymást! Kérdezte, hogy mondtam-e neked milyen utálatos kis nő Ő? Mondtam! Ugye?!

Voltam ma a keletinél a turiba. Nagyon jó turi! vettem a kedves babástársaimnak 5 nadrágot, meg egy pulcsit szumma 3500 pénzért!!! Mind tök ari! Hangának nem vettem, semmit, illetve majd ezekbe belenő, mert ugye, mindenféle 56-os és 62-es már van!Ezek meg ilyen szupi kisnadrágok! Annyira boldog vagyok tőlük!!

na eldőlök, mert szétesik a derekam magátol, baj-e?

Rékacs 36+1(betöltöttük!!!!!!!Kép)

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Megint egyszerre... Kép Jó, a karácsonyfadísz jó ötlet, ha nincs más megoldásKép Péternek néha többször kell egész komolyan elmondani a dolgokat, mert olyan típusKép De nem baj. Most jó, hogy ilyen nagy a forgalom, mert ahhoz van kedvem, hogy csak üljek, és írogassakKép Biztos mindenki örül, igaz?Kép
Főleg azok, akik végre végigolvastták a cuccot, frissítenek egyet, és jönnek az újabb oldalakKép
Ja, és engem nagyon érdekelne az a karácsonyfadísz, amiről írtál, Kikocska.

N.
vghnoémi
 
 


Sziasztok !

Kikocska,kedves szobatársnőm!Kép
Te voltál szülés felkészítőn a Söfibe?

Katinka!
Mert ott hallottam,hogy itt van PIC koraintnzív osztáy és,hogy az ottani doki a 600 grammos magzatból is iskolás gyermeket "csinál".
Nem vagyok tájékozott-e témában,de hallottam már jókat ez ügyben is és a remény hal meg utoljára!
Szerintem!
Vendég
 


Sziasztok!!!

Totál kiütöttem magam ezzel a vásárolgatósdival,és olyan jól össze tudok veszni az emberekkel a buszon, akik nem veszik észre, hogy dömperrel vagyok!Szóval nagyon szeretném deladni ezt az ajándékvásrlósdi témát!

Kikocs!
Én csak vígasztaló puszikat (meg ezt a izgő-mozgót) küldöm,mert látom lehetetlent próbálunk a legjobb szándékunk ellenére tanácsolni Neked!
Kép

Nagyon örülök, hogy Esztyx túl van a nagy napon!!!Mindjárt fel is teszem a táblázatot,két új szülésselKép!

Noémi!
Remélem azért el tudsz még jönni, és vigyázz magatokra!!!

Igen, aki érti ezeket a számokat,amit a nődoki ír, az írja már le!!!

Rékacs!
Pont kérdezni akartam, hogy hol vagy, aztán rájöttem, hogy ma voltál ctg-n!

Ja és Eszter!Ne hülyéskedj, hogy nem jösz!Biztos itt leszünk (vagyis lesznek a többiek is sokáig, legalább is én így számolok!)!

Ja és éjszaka eszembe jutott,hogy nincs gyúrófám és deszkám se, az ugye meg kell!Égés miKép!?

Na ennyit egyenlőre!
Megyek főzni sütőtök levest!NYAMI!!!

Katy
Katy
 


Mindig beelőztökqclipart{sad}!

Na jó, nem mintha baj lenne!

Rékacs!10 órát beszéltünk meg!De mindenki akkor jön, amikor akar!Ha jól emlékszem Te sem vagy a korán kelés híveKép!

Katy
Katy
 


<pre>
Név: Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
1. MaricaKép 35 2004.11.13.Kép 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
2. BendegúzKép 30 2004.11.19.Kép 1 Bence 3750g/57cm Bp./Szt.István kh.
3. Márti05Kép 31 2004.11.01.Kép 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
4. BringaKép 29 2004.11.18.Kép 2 Bernárd 3400g/54cm
5. EsztiKép 2004.12.09.Kép 1 Lili 2770g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
6. Smille 23 dec. 10. 1 ? Gyula
7. DiánaKép 28 2004.12.08.Kép 1 Dominik 2930g/50cm Bp./Szt.István kh.
8. Babar 28 dec.14. 1 Szonja, Barbara Bp./Szt.István kh.
9. Mackósajt 32 dec.15. 2 ? Bp./Szt.István kh.
10. Csilla 29 dec. 16. 2 ? ?
11. Hulcsi 28 dec. 16. 1 Benedek Bp./Szabolcs u.
12. Katinka 27 dec. 23. 1 Lili Székesfehérvár
13. Lili 31 dec.25. 1 Hana Bp./MÁV kh.
14. Edina 23 dec. 29. 1 Bálint v. Olivér Bp./Szt.János
15. Noémi 23 jan.? 1 Levente, Donát Bp./Szabolcs u.
16. Rékacs 30 jan. 7. 1 Hanga Bp./ Schöpf-Mérei kh.
17. Márti 29 jan.8. 1 Péter,Benjámin Bp./ Schöpf-Mérei kh.
18. Hanitka 29 jan.10. 1 Hanna Bp.
19. Kire 33 jan. 11. 2 Erik ?
20. Tüni 28 jan.12. 2 Kincső Bp./MÁV kh.
21. Sys 29 jan. 16. 2 Gergő Ádám Bp./ Jahn Ferenc K.
22. Brigi 30 jan.11. 3 Miklós? Bp./ Bajcsy K.
23. Dorye 25 jan.21. 1 Vilmos/Johanna Bp./Szote,II Női
24. Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./MÁV kh.
25. Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
26. Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szt.István kh.
27. Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Gábor Bp./Szt.Imre kh.
28. Katy 27 febr. 3. 1 Dávid Bp./ Schöpf-Mérei kh.
29. Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szt.István kh.
30. Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szt.István kh.
31. Babus 25 febr.12. 1 Kristóf Bp./MÁV kh.
32. Ilona 29 febr.13. 1 Márton Bp./ Schöpf-Mérei kh.
33. Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./Szt.János
34. Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka Bp./ Schöpf-Mérei kh.
35. Tamesz ? febr.16. 1 Marcell,Kristóf Kistarcsa
36. Ttika 32 febr.19-20. 1 ? Győr/Petz A. kh.
37. Vera 30 febr.20. 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
38. Timi 26 febr.23. 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
39. Zsuzsa 28 febr. 26. 1 Áron Bajcsy kh.
40. Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
41. Viki 27 febr.27. 1 Dani/Márk,Dorina/Réka
</pre>
Kép
Katy
 


Az a szám a méhszáj állapotát jelzi. Normális estben 3000.
Az első szám a teljes hossz (3 a jó, a 2 és 1 esetében megrövidült, viszont ha az összes többi 0, akkor attól még zárt)
A 2.-4. számjegyig a 0 a tökéletes, ez sorban a külső méhszáj, a nyakcsatorna és a belső méhszáj. Ha ez mind 0, akkor minden zárt. Ha valamelyik 1 vagy 2, akkor kezd kinyílni a méhszáj.
Ezt így találtam a Babanetes Rendelő egyik oldalán. Ne kérdezzétek, én se értem, mi az a teljes hossz, de oda így volt leírvaKép
Remélem valamennyire érthetőre sikeredett!

Babus

Kép
babus2005
 
 


Katy, nekünk van ilyen gyúrófánk, meg deszkánk, ha valaki kocsival jön, akkor elviheti! És hallod, nagyon nem bánom, hogy nem kell ajándékok után rohangásznom, nem szeretem én sem... Pedig amúgy nagyon jó dolog ajándékozni, de akkor aktuálisan nem jut eszembe semmi jó...
Na jó pihenést és sütőtöklevestKép Én is eszem.

Lehet, hogy hülyeség, de én félek tőle, hogy mi van,, ha nem veszem észre, hogy csöpög a magzatvíz? Ugye azt nem szúrja el az ember? Mert ugye mindig van valami... Na én is parázok egy picit Esztyx helyettKép

Kikocs, ugye nem tűntem túl okoskodónak? Nem akartalak bántani, valószínű eleged van a jó kis tanácsokból... Ne haragúdj, ha igen... És inkább én is gyógypuszikat küldök, jó?
Noémi
vghnoémi
 
 


Katynak!
Azt hiszem, ezt szoktuk idemásolniKép

A cervicogramm értéke egy négyjegyű szám: első jegye a nyakcsatorna hosszúsága. Az érintetlen terhes méhszájat 3-mal jelöljük, a 2 a megrövidült, az 1 a gyakorlatilag kifejtett (elsimult, tehát a szülési táguláskor bekövetkező változás) jelölése. A következő számjegyek sorrendben a nyakcsatorna külső-középső-belső részének nyitottsága cm-ben. Terhesség alatt a C=3000 az optimális, zárt méhszájat jelöli.
N.
vghnoémi
 
 


Köszi Babus!
Ez a 3000 érthető! És amit az F: után írnak? Nekem azt írta, hogy 1-2/4 azt hiszem, de olvashatatlan!
Na mindegy!
Meg már én is nagyon régen írni akartam Neked,de mindig elfelejtettem, hogy gyönyörű vagy vagyis vagytok az esküvői fotókon, olyan mintha egy esküvői ruha reklám lenne!Meg estra big hasad van, eszméletlen!

Noémi!Te ilyen is tudsz lenni???? Azt a mindenit!Mármint parázós!Észre fogog venni az tuti!!!Ne aggódj!

Katy
Katy
 


Katy, gondoltam, hadd nyugtasson meg valakiKép Miért, milyennek tűnök? Olyan kiegyensúlyozottnak?Kép Beszéljünk rólamKép
N.
vghnoémi
 
 


Katy
Ó, köszönjük a dicséretetKép
Csak az a baj, hogy folyton max. 18 évesnek néznekKép Senki meg nem mondaná, hogy 25 vagyokKép
Látom is sokszor a csodálkozó tekinteteket az utcán. Gondolom hülye kis csitrinek néznek, aki véletlenül terhes maradt.(pedig ha tudnák, hogy majd 1 évig küzdöttünk, míg sikerült)
Meg egyébként is, utálom, hogy ilyen fiatalnak(mit fiatalnak? Gyereknek néznek). Ha jön hozzánk valaki idegen, az is rögtön azt kérdezi, hogy nincsenek-e itthon a szüleim? Na ezzel az őrületbe tudnak kergetni.
Na de majd akkor fognak csodálkozni, amikor 30 évesen körbevesz majd 3 gyerkőc, és azt hiszik majd, hogy micsoda fiatal anyuka vagyok, meg, hogy a párocskámnak milyen fiatal felesége vanKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus, engem 16-nak szoktak nézni, és én is így kiakadok mindig. És én is "megesett" lánynak érzem magam mindig, pedig nekünk se volt könnyű... Mindegy, jobb, mintha 4í-nek néznénekKép
N.

Akartam föltenni képeket, de nem tudok, mert Péter beépítette a rúterbe a kártyaolvasótKép
vghnoémi
 
 


Ja Babus!Erre szokták azt mondani, addig örülj ennek,amíg lehetKép!De tényleg!

Noémi!
Hát beszéljünk?Akarsz róla beszélni?Kép
Nem tűnsz egy paramaminak, ha ez a kérdésed!
Katy
 


Te szakember vagy, úgyhogy jó helyen járokKép Csak viccelődömKép Amúgy nem vagyok tényleg paramami.
N.
vghnoémi
 
 


Savitri!
küldtem mailt poncsó-ügyben!
orbis
 
 


most találtam, ha vki esetleg nem ismeri: www.bambino.hu! Nagyon jók az árak!!!!
eszter2004
 
 


Noémi, dehogy tűnsz okoskodónak! Köszönöm a jótanácsokat, és épp meg is fogadtam, hogy szegezzem neki a Gergőnek a dolgot. Én azt gondoltam, hogy egyértelmű, d emost már azt gondolom, hogy lehet, hogy nem volt az... ÉS megígérte a Gergő, hogy holnap elintéz mindent. Igaz, elég sokat sírtam, meg elég sokáig voltam szomi, de most már írt emklékeztetőt... Kép
Katy, neked is nagyon köszi a vigasztalást, és a lehetetlen jótanácsokat is. És mindenkinek, mert tényleg nagoyn nagyon jól esik, hogy foglalkoznak velem, főleg mikor úgy érzem, hogy mindenkire tekintettel vannak, csak rám nem. Mármint mások. Ezt Gergőnek is előadtam. Kép Szóval most már tényleg egész jól érzem magam.

Egyébként engem is folyton fiatalabbnak szoktak nézni. Simán letegez mindenki. Mondjuk az a jó, hogy Gergő is fiatalnak néz ki. Volt már olyan, hogy közvéleménykutatók megkérdezték, hogy elmúlt-e már 18 Kép Meg most mikor kezdett a Mávinformatikánál, akkor is megkérdezték tőle, hogy első munkahely-e, meg ilyenek Kép Aztán 28 lesz márciusban Kép Húgom 5 évvel fiatalabb nálam,é s mindig őt nézik az idősebbnek, még akkor is, mikor megmondjuk, hogy egyikünk ennyi, másik meg annyi. Én reménykedek benne, hogy még majd harmincegynehány évesen is ez lesz, és nem leszek hamar öreg Kép

Ja, és Noémi, szerintem is észre fogod venni, ha szülsz. Még nem is hallottam olyant, hogy valakinek nem tűnt volna fel (kivéve a kövér kislányt az első szakközépben, aki azt hitte, hogy csak fáj a hasa tesiórán... Kép )

Ja, és lehet, hogy elbumlizom majd a gyúródeszkámmal én is Kép csak kell keresnem egy nagy táskát, hogy ne legyen nagyon lpiszkos a tömegközlekedésen...

Na, már rég írtam alá

szal
Kikocska
31 pont

kikocska
 
 


Na ez jó hír!! Ha tudnék, mindenféle ugrabugrákat idetennék... Most már csak várj lányom, míg megtudod, hogyan dől el ez a dologKép (Rúth könyve)
Milyen jó, hogy ilyen fiatalosak vagyunk mind!
Akkor jó, ha észreveszem majd. Egyébként Péter is fiatalnak néz ki, bár annyira nem, mint én, de ő már elémúlt 28. És őszülKép

Na puszi. Kikocska, te nem 32 vagy? Teljesen azt hittem... Nem figyeltem.
vghnoémi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?