Új privát üzeneted érkezett!

Tünde! Nagyon vagány a csaj :D. Különben tényleg bámulatos, h mindent értenek, behoztam múltkor a sapikat, meg a nyakukba való kis kendőket, Nonó kiválasztotta a magáét, a másikat meg odavitte Jonihoz, aztán kezdte a sapit a fejére tenni, jó, ráteregette, de tökre tudta, h oda lesz. Pedig nem is mindig ua sapi van rajtuk, és ez még nem is sokszor volt.

Ircsi! jaja, bár néha, lehet, h jó lenne unatkozni, de azt hiszem, én úgy sem tudok. Gyártási hiba :lol:
Örülök, h nem vagy csalódott, én is ezt akartam kérdezni!

Mi:
Ma elmentünk Esztergomba,gyerekeknek még tart az őszi szünet, Zsolt meg kivett még mára 1 napot. jól siikerült :) a Kicsik is jól bírták. Viszont Joni most felébredt, és lázaas. Nem tűnt betegnek egész nap, mi a franc ez.??? Kapott nurofent :roll:

Claire

Claire
claire

Botikam sugárba kihányta a reggeli tejét. :shock: :shock: Ilyet én még sose láttam. De amúgy nincs semmi baja, legalábbis egyelőre.

Claire,
Esztergom... :lol: :lol: kár hogy nem vagyunk othon, találkozhattunk volna. Remélem Joni nem beteg.

Tünde, Zoé nagyon nagy lány és csini. A néha elfogyó türelmet teljesen megértem, én is szinte egész nap egyedül vagyok Botival és mostanában ő is elkezdte a hisztiket, estére zsong a fejem.... :oops:

Ircsi, hmmm, vadas, de szeretem. :D
Sajnálom hogy elcsúszik a költözés, de így legalább a karácsony és az előkészületek nyugisabban telnek, nem?

Többiek merre vannak? tudom én se jövök gyakran, de még nekem is feltünik. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Betegeknek jobbulást!

Claire
Jók is lehetnek ezek a közös családi kirándulások!

Klári
Olyan nagy előkészületek nem lesznek karácsonyra. Lesz itthon karácsonyfa. Ünnepekre viszont valószínűleg elutazunk. Kapunk akkor szabadságot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Eszter lányom szerint: cukiiii! :lol:C
claire

Sajnos Joni beteg, a láza valszeg ilyen 3napos láz c. vírustól van, azzal nem is lenne túl sok tennivaló, de sajna a füle is gyulladt :roll:.
Zinnat...
Claire
claire

Sziasztok,

megjöttünk a Mamalátogatásból, ma már egész nap itthon vagyunk.

Látom vannak kis betegek, mindenkinek gyors gyógyulást!

Édesek a kis gyerkőceink, Chloé, Zoé, Tomi, Boti :) :)

Olivér túl van a hasmenésen, lázon, viszont azóta folyton pöttyös az arca... próbáltunk összefüggést keresni az elfogyasztott étel-ital és a pöttyök között, de nincs semmi ok-okozati összefüggés. Biztos vagyok benne, hogy vmire érzékeny, de hogy mire, arra nem tudok rájönni. 10,5 foga van már és fölül nagyon jönnek a szemfogak is. Lehet, hogy a pöttyök emiatt vannak? Na mindegy. Most éppen alszik én meg megyek kipakolni.

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Jó reggelt!

Claire
Szegény Joni :cry:
Gyerekkoromban én is ilyen "füleske" voltam, minden betegség a fülemre húzódott... aztán kinőttem...

Sucer
Nem lehet, hogy a fogzás miatt nyálasabb, és attól pöttyös az arca? Most már csak hűvösebb is van...

Nagyon eltűnt mindenki :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jobbulast Joninak!!!

Ircsi, nagyon ugyes es kis okos Chloe. :) :lol:
Igen, eltunt mindneki. :(

Sucer, Boti is pottyos, kb 2-3 hete, en a paradicsomra gondoltam, mert mostanaban kapott hejastol is, de nem tudom, nem egyszeru "kinyomozni".

Vettem Botinak kis jatekzongorat, hat hogy az hogy tetszik neki, van rajta demo szam, ha az beindul, nekiall tancolni, porog-forog addig mig el nem szedul. :lol: :lol: csinaltam videot, de nem tudom feltolteni a laptopra, bena vagyok az ilyenekhez. :(

Kép

na,megyek, mert nem lesz ma ebed... :oops:

Klári
nklari80

Sziasztok!
Köszi mindenkinek! Igen, én is bízom benne, h kinövi, anyósom és egyik sógorom is "füles"volt, vhol már ki kellett ütnie :(.
volt 2 "tüdősöm"is, már kinőtték, a nagyobbik kinti medencében vízilabdázik egész télen, és nagyon ritkán beteg :D.

Nálunk a nagyobbak kis elektromos zongiját nyúzzák, Nonó amint zenét hall, rázza magát :lol:

Pöttyök: sztem csak érzékeny bőrű, én is olyan vagyok , és a gyerekeim közül is több, h minden ott üt ki, egy kaja, vagy ismeretlen szappan, hideg, betegség, bármi...Száj körül pici piros pöttyök. Esetleg másutt is az arcon, de leginkább ott.

claire
claire

sziasztok
élünk virulunk...jól vagyunk. Tomi fut szalad egész nap,tesz vesz rettentő sok fontos dolga van :) sose ér rá enni se...

Joninak jobbulást!

Boti nagyon édes

Sucer jáj az utolsó üzire még nem válaszoltam,bocsánat,hamarosan!!

Dia?

Ircsi,akkor januárban...a lényeg hogy együtt a család,bárhol.
Katus nagyon édi :) Tomi szereti a videoit :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Javított kiadás:
https://picasaweb.google.com/1152265176 ... IjWzdvkzgE

Évi! Köszi, remélem javul! enni nem eszik, viszont folyton szopizik.
claire

gyerekek, hogy lehet az, h tök össze-vissza időpontokat ír be a hsz mellé?, még nincs is 19:35 :shock:
claire

Nincs átállítva az óra sztem

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt! Szép hetet mindenkinek!
Claire
claire

Jo reggelt,

Claire,jobban van mar Joni?

Hajam egnek all a fiam hisztieitol.... :( :cry:

Megyek is, mert most is itt toporzekol, csak azt akartam meg megkerdezni, hogyha taknyos es kitusszogi a cuccot, akkor is "kell" porszivozni az orrat?

Klári
nklari80

sziasztok
Claire,helyzet?

Klári,hát ha folyik mellé,neadjisten bedugulásra hajlamos,szoktam.Az a tuti.

Tomiellenes polcunk felkerült :)

Kép
először asztalossal akartunk csináltatni méretre,de az drága,meg utána nem vihetjük magunnkal stb.erre a tescoban voltak pont olyan szinű és méretű polcok mint kell,vettünk belőle,10-et,a lakás különböző pontjaira ill.a nappaliba 5-öt,szerintem nagyon jó lett :) nem fért rá az összes könyvünK,de a java :)

evilany

Sziasztok!
Köszi. Nem lázas, nyűgös, szopizós, meg kell mutizni fülésznek :roll:.

Polcok: tök jó! sztem nagyon jó lett, az meg külön öröm, h költség takarékos volt!
Jó nektek, h van függőleges falatok, próbálj nálunk magasra tenni cuccokat itt a tetőtérben :lol: .

Orrszi-porrszi: salvus víz befúvás, orr szívás tuti előnyös, sós víz összehúzza az orrmandulát, az is segíti a nátha múlását, meg hogy ne menjen a fülére.

Claire
claire

Jó reggelt!

Csatlakozom claire-hez :)
Joninak mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Ircsi: csakis angolul beszéltek Chloe-hoz? Videók nagyon édesek, Korinna mosolyogva nézte és mondogatta, hogy baba :)

Klári: Boti nagyon aranyos, a zongorázós kép a kedvencem :)

Évi: nagyon jó lett a polc

sucer: barátnőm lányán ugyanez ment át, hasmenés-láz sőt volt hányás is. Aztán jöttel a pöttyök. Pár nap alatt helyre jött.
bettinyo

Joni fejre esett kis gyerek műanyag asztalról :cry: . Mellette voltam, de csak tompítani sikerült :oops: Most lesem, nincs-e vmi gond, a púpot lekezeltük, mást nem látok, remélem kialussza.

Joninak amúgy péntekig kell szednie az antibigyót, akkor megnézi a fülész néni.

Jók vagyunk, mi?
claire

Szép napot mindenkinek!

Jobbulást a betegeknek. Mi tegnap előtt este fejeltünk össze a Bercivel, de úgy, hogy én szó szerint, mintha szikrákat láttam volna, és csont "rotyogást" is hallani véltem. Rögtön kiabáltam apának, hogy kapcsoljon villanyt, erre a gyerek elkezdte mutogatni a tévét, hogy kapcsoljuk vissza. Szóval nem lett baj.

Évi! Jók a polcok, de ti mindig ügyes és szép dolgokat csináltok.

Klári!....Berci most az őszben többször volt taknyos, sokszor előfordult, hogy tüsszentett és derékig ugrott belőle a cucc....na ilyenkor én nem szívtam neki. Reggel és este alaposan kimostam sós vízzel, napközben meg törölgettem....és sokat vittem levegőre, mert az jó volt neki (nem volt más gondja, csak a takony)
limo73

Sziasztok,

Claire,
Szgeény Joni, ez az esés elég carul hangzik.... jobban van már, hat az antibogyó? Ilangom füles volt, éveken át, szó szerint minden betegség a fülén jött ki..

Ircsi,
a pöttyök kapcsán csak vmi kajára, vagy a nyálra tudok gondolni. Mondjuk már szebb neki, de a szája körül elég csúf. Reggelre szépen elhalványulnak, gondolom , hogy éjjel nem nyálzik, eszik. Januári költözés is jó lesz, igazából nem hajt semmi, nem igaz?

Évi, nagyon jó lett a polc, ügyesek vagytok! Olyan jó lehet, hogy már TOmi is szalad. Olivér még mindig csak ácsorog egyhelyben kapaszkodá nélkül, de hogy járjon is.... mászva közlekedik kizárólag. Tényleg nem jött válasz, kicsit aggódtam, de örülök, hogy jól/jobban vagy/tok!

Limo,
összefejelés, jáj! MÉg, jó, hogy nem lett komolyabb baj. Orrfolyás nem jó, ezek szerint meghűlt Berci. Vagy nem lehet a foga? Akkor szoktak a gyerekek brutálisan taknyosak lenni, amikor jön a foguk.

Dia,
merre jársz? Hogy megy a suli???

Mi jól vagyunk szerencsére. Tegnap az iskolában Ilang lábára dobott egy fiú egy hatalmas fadarabot, amitől a lábfeje totál bevérzett, nagyon csúnyán néz ki. Fáj is neki, még, jó hogy nem tört el. Ott zokogott szegény, de senki se figyelt föl rá. Annyira sajnáltam, ilyenkor mindig fölmerül bennem, hogy hol vannak ilyenkor a tanárok??? Olivérnek ezerrel jönnek a fogai, nem unatkozunk. A kutyusunkat el kell altatni sajnos, a napokban ez meg fog történni.:(

Na megyek, mert Olivér tesz-vesz, ördög és pakol ;).

SZép napot, vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Claire, jók a képek. Látom nálatok is bemásznak a mosogatógépbe. Én már nem is merem nyitva hagyni, lehajtja és mászik befelé.:)
Joninak jobbulást!

Bettinyo, veletek mi a helyzet?

Tünde, nagyon vagány Zoé, ebben a szerkóban!

Klári, én nem nagyon szeretek orrszívózni.:(( Lili utálja, már fél a porszívótól is menekül ha azt csinálom. Múltkor szegénykém annyira sírt, amikor az orrát csináltam, hogy utána még hányt is.:((
Így nálunk marad a sós víz és a törölgetés.
Ez a zongora eszméletlen jó!:)

Ircsi, sajnálom hogy nem lesztek ott karácsonykor.
Hova utaztok akkor?
És milyen ház lesz, családi kerttel? (de mennék én is Hamptonsba, most is van egy sorozatot amit nézek és az is ott játszodik, Revenge http://www.imdb.com/title/tt1837642/)
Nagyon édes Chloe a videon!:)

Évi, szép lett nagyon a nappali.
Tomi is elindult, fantasztikus! És igen innen már nincs megállás. Csak jár és pakol.:))
Lelkecskéd, hogy van?

Limo, sajnálom az összefejelést. Még jó, hogy nem lett valami komoly baj.
Munka van már? Berci, hogy bírja a bölcsit.

Sucer, Ilangnak gyógypuszi!
Sajnálom a kutyust.:(((
Majd elindul Olivér is, kivár a drága biztos.
Nálunk is most jött egy fog, hát nagyon szenvedett az éjszaka, de szerencsére már áttört így 9 fogú a drágám.

Nálunk ugye zajlik a konyhacsere. Így múlt héten Lili nem is volt itthon, és a héten is ez lesz.
Nagyi jön érte reggel, férjemmel megyünk érte, és ott játszunk még fürdetésig (na és kajálunk is valamit, hisz nincs hol), majd gyorsan haza fürödni és alvás. Itthon hadiállapotok vannak, pénteken is a festő vödréből kellett kiszednem a gyereket. Ja és imádja a létrákat, felmászik rá a kis huncut. :wink: :lol:
De a héten elkészül és már csak be kell pakolni! Már alig várom, hogy milyen lesz.

Rakok képet, így rohan az idő! :lol: :lol: :lol:
2010
Kép
2011
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

És ráadásnak egy őszi kép:)
Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

sziasztok
Woody,na végre,ezer éve!Lili mekkorát nőtt :) és mindenki,szinte hihetetlen!

Claire,minden OK? Joni feje? :roll: vannak kalandjaitok...

Sucer és most Ilang otthon van?
Jaj nagyon sajnálom a kutyust!!

kérdés,
Elbizonytalanodtam, nem tudom mitévők legyünk,(szombaton megjött,23.napra) mert ha ebben a hónapban már elkezdenénk próbálkozni még van esély hogy minden újra sikerül, beleférünk a 2évbe is stb. de mi van ha túl korai lenne a dolog és megismétlődne a borzalom??Mit gondoltok?

Mert igazából,nem is tudom mire kéne várni...megjött,tehát a hormonok kb rendben..ha lesz peteérés,meg megtermékenyül,hurrá... lelkem alig várja...szerintem a méhnek erősödnie nem kell,nem is hiszem h van ilyen,nagyon sokan mondják hogy most a nagyesély a teherbeesésre hisz gyakorlatilag egy tök sima,tiszta méh várja a beágyazódást...mint a sok mensivel meg egyenetlen falleválással szerintem az rosszabb. :roll: :?:

evilany

Sziasztok!

Itthon lábadozom. Sikerült összeszednem egy aranyos vakbél-gyulladást. Vasárnap este ki is próbáltam, hogy milyen betegként feküdni a műtőasztalon :oops:
Szerencsére, laparoszkóppal ki tudták szedni :lol: :lol: :lol: :lol:

Klári
Boti zongorista lesz :lol: :lol: :lol: :lol:
Én csak akkor szívom Chloe orrát, ha taknyos... akkor meg hallható is, ahogy szörcsög (amikor az ember kifújná...). Ha csak be van dugulva neki, akkor csak orrcseppet kap (dugulás: a nyálkahártya duzzanata, ha azt még szívom, akkor rosszabb lesz...)

Claire
Szépek vagytok! Olyan, élettel teli a családod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Joninak jobbulást!

Évi
Jók lettek a polcok :lol:

Bettinyo
Az elsődleges nyelv az angol. Németül, magyarul, románul kis mondókákat szoktam neki mondogatni... :wink:

Limo
Összefejelés nem kellemes :cry: :cry: :cry: :cry:

Sucer
Panaszkodsz majd még arra, hogy szaladnod kell Olivér után :wink:
Ilang lába :cry: (borogasd neki... zúzódásoknál jó lehet az ecetes borogatás)

Woody
Olyan tipikus amerikai ház lesz... :wink:
Talán el tudunk utazni karácsonyra apósomhoz
Nagyott nőtt Lili is :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Attól még, hogy megjött, nem jelenti azt, hogy a hormonjaid rendben vannak!
Legalább egy 3. napi hormonpanelt én nézetnék... aztán LH-teszteznék...
Akkor lehetne látni, hogy van-e és mikor peteérés...
Mindig ilyen rövid volt a ciklusod? Volt rendes peteérésed mindig?
(A sárgatest fázis időszaka állandó, 14 nap. A ciklus hosszal a follikuláris fázis hossza változik...)
MA-t okozhatja progeszteron elégtelenség!

Én kivizsgálás-párti vagyok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi uuuuuhh.Már hiányoltalak,de azt hittem dolgozol nem gondoltam h te is műtőasztalra fekszel!
Jobban vagy?
Be kellett feküdni?Chloe hogy viselte?

evilany

Egy napos sebészeti beavatkozás volt... :wink:
Olyan nagyon rosszul nem vagyok, de azért itthon pihenek...
Chloe hiányolt, de itt volt vele apája.. az azért nem volt akkora tragédia :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,hát,azóta tudom követni hogy Tomi lett,akkor abbahagytam a fog.gátlót,2.hónapban jött Tomi.Aztán mikor újra megjött szülés után,mindig volt pé,érezhető jelekkel(oldalszurka,cicifeszülés,egyebek)és most is elsőre terhes lettem ugye. Most mondjuk sztem nem volt pé.És régebben is rövid ciklusok voltak,24,25 nap...
Passz..
LH tesztet nem akartam mert akkor belegolyózok az egészbe,gondoltam én.
MA? Ammi?

evilany

MA= missed ab...

Hova sietsz?
GYED aug-ban telik le. Addig annak járj utána, hogy mennyi szabadság jár! Utána papíron visszamész dolgozni, a valóságban elmész táppénzre...
Nekem most egy volt kolléganőm így lett munkanélküli! Gyedes helyére vették fel, szerződéssel... gyedes papíron visszamegy dolgozni (valóságban esze ágába sincs gürizni), táppénzre megy, ha összejön nekik az újabb baba...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

A munkaviszony szüneteltetése esetén jár szabadság: a keresőképtelenség (betegszabadság, táppénz) idejére, a szülési szabadság 168 napjára és a gyed 1. évére!

Ha jól számolok, akkor az kb. 2 évi szabadság nálad! (olyan 40 nap... 2 hónap) :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Igen,tudom.Csak attól tartok az idő alatt felmondhatnak..két szék közé...

Jobbulást neked,lábadozz...hóhér-akasztás :( altattak is?
Milyen tüneteid voltak?
Magadat diagnosztizáltad,vagy a férjed segített..? :D

evilany

Milyen indokkal mondanának fel? Sokan vagytok osztályon????

Igen, altattak. Vicces lenne egy lapar anélkül :oops: :wink:
Először csak olyan carul éreztem magam, fájt az egész hasam, hányingerem volt... aztán egyre inkább a jellegzetes helyen fájt... Hasi sebészetes múltamból nekem is egyértelmű volt... és egy sebész férj meg egyértelműsítette...
Kórházban labor+UH után már nem volt kérdéses...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ja,persze,hogy altattak :) Propofol? Nekem nem ízlett :)

Nem vagyunk sokan,de az egyetem sok embert leépít.
Meg akkor,mivel a helyemen van vki(ez mindig így megy)felmondanának vkinek? Vagy mi.

evilany

Én már sokszor kaptam Propofolt. Szerintem, tutti szer :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha a helyedre valakit felvettek, akkor őt elküldik, ha te visszamész :?

Leépítés :cry: A betegellátásból is? Pécsi klinikákon nincs szakdolgozóhiány????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,én nagyon odavoltam altatás után,nem is értettem.Annyira köhögtem már ahogy toltak ki a műtőből,és még itthon is,majd megfulladtam,már öklendeztem,emiatt alig bírtam hazajönni.Áhh.Nem kérek többet.Pedig szerettem használni :lol: töprengtem ahogy néztem a műtőlámpát,vajon milyen hamar alszok majd eeeeeeeeeeee........ kb ennyi volt :D aztán,hogy jó reggel ébresztő meg hogy nem kelünk fel,mert mint egy kattant már indultam én is :D

Sajna ezzel kell számolnunk az egyetemen :( ezért akartam a 2 éven belüli tuti helyzetet.De nem mindegy persze,hogyan.

evilany

Fentanylt nem kaptál? Az szokott köhögést okozni inkább...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Passz...aludtam :) nem szóltak :)

evilany

Sziasztok!
Ircsi! Ez "szép". lábadozz.
Nov 1én apámat is ügyeletre küldtük, de nem vakbél volt, hanem vmi bél diverticulumok gyulladása :arrow:normix.
Amikor a hóhért akasztják :lol:.

Évi! hormon szinteket én is nézetnék, az olyan bonyi rendszer, ki tudja, hol tart.
nekem is sokáig 23-24 nap volt, sztem már szültem , de lehet, h előtte, szóval jó sokára ment fel 27-28ra. És sokáig tartott. :roll:
ja, 3 hátrahajló méh, + sokáig sport, késői menarche (15,5évesen), minden együtt állt, h nehezen essek teherbe :lol: :lol: :lol:.

Mindenesetre sztem nézz utána a jogaidnak, és ne stresszelj!!!!
Tudom, könnyű mondani, de az mindenképp árt!!!

Leépítés: mindenütt, de most rebesgetik, h feloldják az egyetemeken. Nálunk sem lehet felvenni senkit, még a nyugdíjba menők helyére se. Úhogy most utálják a tanszékünket, mert mi még pont e rendelet előtt kaptunk egy státuszt, egy nyugdíjas helyére.

Joni jobban van, pénteken nézi fülész néni, addig zinnat :roll:.
Nyűgös.
viszont végre olyan állapotú a szobájuk, h ott aludtak újra. Remélem sikerül beszoktatni őket!

claire
claire

Nem 3 hátrahajló még, csak 1, +jel akart lenni
:lol:
claire

sziasztok!

Claire már akartam írni, hogy így könnyű ikreket összehozni a 3 méheddel...
:wink: :lol: :lol:

Ircsi vakbelet sajnálom, mármint azt, hogy át kellett esni rajta...
szeretnék kérdezni: szerinted a gyerek magassága összefüggésben van az étvágyával, vagy az pusztán genetika? ez most biztos bután hangzik, de Zoé pl sokat eszik sztem, és nagyon nagy baba a korához képest... 82cm, és a lába 14cm... kövérnek nem kövér... de egy kicsit aggódok...
azért eszik sokat, mert nagy, vagy azért nagy, mert sokat eszik, vagy a kettőnek semmi köze egymáshoz???

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így eltűntem. Mentségem, hogy alig van időm. Csak akkor vagyok gépközelben ha a gyerek alszik, de csak akkor tudok tanulni is. Bence itthon volt 3 hétig, a kórházat is megjártuk.....Talán sikerül visszaállni a rendes kerékvágásba. Sulit gyűrön, nem egyszerű, készülni kell, mert most írjuk a dolgozatokat.
Nem olvastam vissza, nincs rá időm, megpróbálok bekapcsolódni.

Ircsi neked jobbulást. Hóhérakasztás :lol: mármint a duma, nem a műtéted. Katus csoda egy csaj :wink:

Woody Lili mekkorát nőtt :shock: Jó annyira nem sokkoló, elég ha csak a sajátomra nézek, ahogy ő más sem áll meg a növésben, de ez a két kép így együtt....Konyhádat majd megmutatod? Kitartást a munkálatokhoz.

Limo "balesetet" sajnálom. Bercinek hogy tetszika bölcsi? Munka van már?

Évi jó lett a polc :wink: Irigykedek, mert a te férjed mindent megcsinál, az enyém meg mindig morog egy sort: ez minek, az minek.....de végül beadja a derekát. :)

Claire: jobbulást a pasinak :)

Bettinyo újság? Már akartam mailt írni csak....

Mentem a dolgomra...majd jövök még :)

királylány

Rékus
Kép

Kép
gtunde75

Köszönöm! :lol: :lol: :lol:
Már kezdek egészen jól lenni :wink:

Évi
Záróba nem írták bele?

Claire
Jobbulást apukádnak is!

Tünde
Szerintem, a magasságot nem az étkezés, inkább a gének befolyásolják.
Én úgy emlékszem, hogy Zoé baba korában is nagyobb volt (pécsi csipet-csapatos képek alapján...)

Dia
Jó tanulást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Rékusnak nagyon boldog névnapot!
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Réka baba és Sucer

Kép

Ircsi,nem hát,szinte semmit. :roll:

evilany

Ááááh,most hogy belenéztem a naptárba,holnap lesz Réka nap,na most már mindegy,tegyétek el holnapra :oops: 8)

evilany

én vezettem félre a társaságot, de jobb előbb, mint soha!!! :D

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?