Claire, jók a képek. Látom nálatok is bemásznak a mosogatógépbe. Én már nem is merem nyitva hagyni, lehajtja és mászik befelé.
Joninak jobbulást!
Bettinyo, veletek mi a helyzet?
Tünde, nagyon vagány Zoé, ebben a szerkóban!
Klári, én nem nagyon szeretek orrszívózni.
( Lili utálja, már fél a porszívótól is menekül ha azt csinálom. Múltkor szegénykém annyira sírt, amikor az orrát csináltam, hogy utána még hányt is.
(
Így nálunk marad a sós víz és a törölgetés.
Ez a zongora eszméletlen jó!:)
Ircsi, sajnálom hogy nem lesztek ott karácsonykor.
Hova utaztok akkor?
És milyen ház lesz, családi kerttel? (de mennék én is Hamptonsba, most is van egy sorozatot amit nézek és az is ott játszodik, Revenge
http://www.imdb.com/title/tt1837642/)
Nagyon édes Chloe a videon!:)
Évi, szép lett nagyon a nappali.
Tomi is elindult, fantasztikus! És igen innen már nincs megállás. Csak jár és pakol.
)
Lelkecskéd, hogy van?
Limo, sajnálom az összefejelést. Még jó, hogy nem lett valami komoly baj.
Munka van már? Berci, hogy bírja a bölcsit.
Sucer, Ilangnak gyógypuszi!
Sajnálom a kutyust.
((
Majd elindul Olivér is, kivár a drága biztos.
Nálunk is most jött egy fog, hát nagyon szenvedett az éjszaka, de szerencsére már áttört így 9 fogú a drágám.
Nálunk ugye zajlik a konyhacsere. Így múlt héten Lili nem is volt itthon, és a héten is ez lesz.
Nagyi jön érte reggel, férjemmel megyünk érte, és ott játszunk még fürdetésig (na és kajálunk is valamit, hisz nincs hol), majd gyorsan haza fürödni és alvás. Itthon hadiállapotok vannak, pénteken is a festő vödréből kellett kiszednem a gyereket. Ja és imádja a létrákat, felmászik rá a kis huncut.
De a héten elkészül és már csak be kell pakolni! Már alig várom, hogy milyen lesz.
Rakok képet, így rohan az idő!
2010
2011